- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.322
- 133
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Siz evliliği 2 sene mi içerisinde istiyorsunuz atıyorum 3 sene mi ne ise bunu ona açıkça söyleyin. Sonuçta evlilik tarihi geldiğinde bir gün öncesinde ev bulunup, aileler tanışıp,koca ev düzülmüyor. Paşam çok zenginse bilemem ama evlenecek adam şimdiden kenara ufak para atar,kariyerini planlar,ailesini üstünden duyurur. Bence evlilikten kaçıyor, sizi sevmiyor diyemem ama oturup ona mantık çerçevesinde anlatın; evlilik yanıp tutuştuğunuz bir şey gibi görünmüyor ancak belli ki düzen kurmak istiyorsunuz ona bunu anlatın. Hayatımda olacaksa bunu bilmeli planlamalıyım, bu evlilik deliliği değil geleceğimi planlamak diye bahsedin çünkü hakikaten olay böyle. 3 sene sonra ise öyle desin hayatta her şey bizler için olmazsa tabii olmaz ama o zaman şu oldu bu sebepten olmadı dersiniz ancak planlama şart. Hayat bu ki 24 yaş bence kritik bir yaş. 30 yaşına kadar planlama yapılır insanın hayatında, e sen 5 sene bu adamla ol yaş olsun29 dönse dese ben evliliği hala düşünmüyorum, hoş mu?Şu anda ileriye yönelik düşünmüyorum, zaman ne gösterir bilemem. Düşüncelerim değişir, bilemem ama şu anda hayır diyor. Ben de şu anda evlenelim demiyorum dedi . Elbette nasipte yazılıysa olur değilse olmaz dedim. O da evet bu yüzden konuşmayalım bunları diyor. 24 yaşlarımız.
Hayat işte. Bilmeden yuvarlanıyorumSenden ayrılırsa 1 sene içinde nişanlanacak erkektir bu erkek. Şaşmaz bu.
Ama dur bakalım hayat ne gösterir bilemezsin.
Kırıcı bi konuşma olmuş,neden henüz düşünmüyor bunu sorgulardım ben,beklediği ne var,biz de sevgiliyken evlilik muhabbeti oldugunda Allah bilir derdi hep eşim,sonra bi gün zor uyandıgı için bi ömür çok zorlancaksın dedi bana,ben de ne alaka eşin düşünsün ben uğraşamam her sabah demiştim,çok ciddi afallamıştı. Çünkü o her Allah bilir ben bilemem evlenip evlenmiyceğimizi dediğinde ben özünde çok bozulurdum. O gün o da çok bozuldu ve beni anladı. Bence bu gereksiz dürüstlük çok hoş değil ya sizi çok iyi anlıyorum
Siz evliliği 2 sene mi içerisinde istiyorsunuz atıyorum 3 sene mi ne ise bunu ona açıkça söyleyin. Sonuçta evlilik tarihi geldiğinde bir gün öncesinde ev bulunup, aileler tanışıp,koca ev düzülmüyor. Paşam çok zenginse bilemem ama evlenecek adam şimdiden kenara ufak para atar,kariyerini planlar,ailesini üstünden duyurur. Bence evlilikten kaçıyor, sizi sevmiyor diyemem ama oturup ona mantık çerçevesinde anlatın; evlilik yanıp tutuştuğunuz bir şey gibi görünmüyor ancak belli ki düzen kurmak istiyorsunuz ona bunu anlatın. Hayatımda olacaksa bunu bilmeli planlamalıyım, bu evlilik deliliği değil geleceğimi planlamak diye bahsedin çünkü hakikaten olay böyle. 3 sene sonra ise öyle desin hayatta her şey bizler için olmazsa tabii olmaz ama o zaman şu oldu bu sebepten olmadı dersiniz ancak planlama şart. Hayat bu ki 24 yaş bence kritik bir yaş. 30 yaşına kadar planlama yapılır insanın hayatında, e sen 5 sene bu adamla ol yaş olsun29 dönse dese ben evliliği hala düşünmüyorum, hoş mu?
Yahu boş verin evliliği falan nedir milletin bu evlilik takıntısı içimde içinde bulunduğunuz zamanı yaşayın ( ölçüler dahilinde elbette ) ilişkiniz evliliğe doğru ilerlerse evlenirsiniz ama adam haklı söz verip 5 sen sonra evlenmiucem dese daha m iii
Neden peki?Ben olsam konuşmam
Sen veya başkası hayatında yalnız olduğu için mi bir kıza bu kadar "sevgi" duymuş yani bu adam seni niye seviyor onu düşünmeni tavsiye ederim.sevgisi pek sağlıklı gelmedi çünkü.Aslında kimsesi olmadığı için demek olmaz çünkü ben olmasam başkası da olurdu hayatında sanırım. Hani pasif birisi değil. Yaşının küçük olduğunu düşünüyor sanırım. Askere gittiğinde, nişanlısı ayrılmış . Ondan sonra oldu galiba. Aman bilmiyorum inanın.
İşte o beni ne zaman anlar bilmiyorum. Kırılıyorum.
Nasıl kırıcı? Kötü bi şey söylememiş diycem ama evlenmek için başkası kısmı biraz kırıcı evetOna da hak veriyorum ama bu şekilde konuşması kırıcı.
Bencil ol biraz benciiiiil, onun ki hayat seninki balon mu? Adam evliliği isteniyorum şu an diyor,okey bence de erken. Ben evliliği istiyorum, şimdi değil ama bilmem şu kadar sene sonda diye söyleyebilin. Baktınız tık yok, e hayat bu kimler kimlere karışıyor enseyi karartmayınO zaman da bana yazık.
Nasıl kırıcı? Kötü bi şey söylememiş diycem ama evlenmek için başkası kısmı biraz kırıcı evet
İşte o beni ne zaman anlar bilmiyorum. Kırılıyorum.
Bencil ol biraz benciiiiil, onun ki hayat seninki balon mu? Adam evliliği isteniyorum şu an diyor,okey bence de erken. Ben evliliği istiyorum, şimdi değil ama bilmem şu kadar sene sonda diye söyleyebilin. Baktınız tık yok, e hayat bu kimler kimlere karışıyor enseyi karartmayın
Bence çok tatlı, hiç kötü birşey de dememiş.Açık sözlü.Yeminle,sözle geleceği tayin edemeyeceğinin farkında en azından palavra sıkmıyor.
Nişanlısını unutamamış olabilir ya da o yaşadığından sonra güvensizlik yaşıyor olabilir.Aslında kimsesi olmadığı için demek olmaz çünkü ben olmasam başkası da olurdu hayatında sanırım. Hani pasif birisi değil. Yaşının küçük olduğunu düşünüyor sanırım. Askere gittiğinde, nişanlısı ayrılmış . Ondan sonra oldu galiba. Aman bilmiyorum inanın.
Belki de Şubat'ı bekliyor bir aksilik olur da olmaz diye size söylemiyor.Böyle erkekler gerçekten var .Ve ben böyle insanlara çok güvenirim.Allah gönlünüze göre versin canım.Umarım umduğum gibi olur.Sıkmıyor işte ama böyle konuşunca acaba ben hayatında gerçekten var mıyım gibisinden aptal bir düşünceye kapılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?