- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
- Konu Sahibi _donukpudra_
Bi laf var bunu ona da demiştim totosuna güvenmeyen mantar avına çıkmasın diyeYumurta şey kapısına gelince bulup bulabileceği en yakın bahane oymuş gibime geldi benim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi laf var bunu ona da demiştim totosuna güvenmeyen mantar avına çıkmasın diyeYumurta şey kapısına gelince bulup bulabileceği en yakın bahane oymuş gibime geldi benim![]()
Evet. Zaten söylediği bu. Ben hazır değilim ve şu anda 5 belki de 10 yıl içerisinde evlilik düşünemiyorum. 1 yıl sonra düşüncem belki değişir ama şu anda düşünmüyorum. Söz verenlerin hepsi evleniyor mu? Zaman gösterir zaten diyor.
Seven erkek evliligi dusunen erkektir bana gore. Amac evlenmeden iliski yasamak mi anlamadim. 5 yil el ele gezmicek heralde. Iliskiniz ne boyutta pekiErkek arkadaşımla bugün bir konudan dolayı ciddi boyutta kavga etmiştik. Ben ayrılma aşamasına geldim. Bana çok kızdı. Çok üzüldü. Bunu hissettim konuşurken. Neyse bir şekilde toparladık.
Demin konuşurken; bir arkadaşımla konuştukları evlilik muhabbetini açtım(arkadaşım konuş demişti).
Biz evlilikten neredeyse hiç bahsetmedik bugüne kadar. Demin konuyu açtım. 'Ben şu andaki düşüncemle uzun vadede evlilik düşünmüyorum. Sen değil herhangi bir kadın da olsa hayatımda düşünmüyorum. Bir ilişkiye başlarken evlilik odaklı başlamıyorum. 5 yıl sonrasının sözünü nasıl verebilirim? O söz verenlerin hepsi evleniyor mu? Zaman ilerleyen zamanlarda ne gösterir bilemem. Deden ki illa ben evleneceğim, o zaman ayrılalım evleneceğin adam illa çıkar karşına derim' dedi. 'Madem böyle düşünüyorsun demek ki bu sana koymaz, demek ki ben aslında hiç önemli değilim' dedim. 'Koyar mı koymaz mı benim içimi nereden biliyorsun? Ben sadece şu anda evlilik düşünmüyorum. Bunları konuşmayalım. Zaman zaten gösterir' dedi. Aklım çok karışık. Biliyorum. Değer veriyor bana. Seviyor. Bugün çok kötü oldu. Ses tonundan bile anladım. Bir sürü mesaj atmış. Ama bu düşüncesi? Ben ne yapacağım?
Evlilik düşünmüyorum deyip 3, 5 ay sonra başkasıyla evlenen adamın bence hiç bir suçu yoktur. Bence suç evlilik düşünmüyorum diyen adamla' belki bigün fikri değişir' diye ilişkiye devam eden kadındadır. Olabilir adam benden ayrılıp tutkulu bi aşka kapılıp evlenebilir. Niye hissettikleri için onu suçlayayım ki ? Beni aldattı mı, hayır. Umutlandırdı mı, hayır...
Bence şubatta yada bi başka zaman hiç bu konuyu açmayın. Hatta ilişkinize "kesin evleniriz" gözüyle bakmamaya çalışın, şuan yaşadığınız aşkın tadını çıkartın. Evlenme teklifi ha etti, ha edecek gibi bi beklenti sizi daha da itici bi duruma düşürecek, sevgiliniz üzerinde daha çok baskı hissedecek. Evlenmek istememek daha az sevmek anlamına gelmiyor. Ben de korktum evlilikten hatta belki de çok sevdiğim için korktum. Kaç evlilik gördünüz aşkı, sevgiyi, tutkuyu ikiye katlayan ?
Adam hem çok dobra, hem çok dürüst, hem de çok zeki helal olsun. Söylediği herşey çok mantıklı. Ben alınacak, kırılacak bişey görmedim.
Şu anda ben de beklemiyorum ama 3 yıl sonra da aynı düşünce de olursa, ben de yoluma bakarım. 27 yaşımda olacağım. Artık benim de hayatıma yön vermem gerekir.
Aslında kimsesi olmadığı için demek olmaz çünkü ben olmasam başkası da olurdu hayatında sanırım. Hani pasif birisi değil. Yaşının küçük olduğunu düşünüyor sanırım. Askere gittiğinde, nişanlısı ayrılmış . Ondan sonra oldu galiba. Aman bilmiyorum inanın.
Ayrılalım sen evlenecek bir adam bul evlen diye bir cümle kurmuş! Ve siz hala ne yapayım diye soruyorsunuz. Yapmanız gereken, tavsiyesini dinlemek tabii kiErkek arkadaşımla bugün bir konudan dolayı ciddi boyutta kavga etmiştik. Ben ayrılma aşamasına geldim. Bana çok kızdı. Çok üzüldü. Bunu hissettim konuşurken. Neyse bir şekilde toparladık.
Demin konuşurken; bir arkadaşımla konuştukları evlilik muhabbetini açtım(arkadaşım konuş demişti).
Biz evlilikten neredeyse hiç bahsetmedik bugüne kadar. Demin konuyu açtım. 'Ben şu andaki düşüncemle uzun vadede evlilik düşünmüyorum. Sen değil herhangi bir kadın da olsa hayatımda düşünmüyorum. Bir ilişkiye başlarken evlilik odaklı başlamıyorum. 5 yıl sonrasının sözünü nasıl verebilirim? O söz verenlerin hepsi evleniyor mu? Zaman ilerleyen zamanlarda ne gösterir bilemem. Deden ki illa ben evleneceğim, o zaman ayrılalım evleneceğin adam illa çıkar karşına derim' dedi. 'Madem böyle düşünüyorsun demek ki bu sana koymaz, demek ki ben aslında hiç önemli değilim' dedim. 'Koyar mı koymaz mı benim içimi nereden biliyorsun? Ben sadece şu anda evlilik düşünmüyorum. Bunları konuşmayalım. Zaman zaten gösterir' dedi. Aklım çok karışık. Biliyorum. Değer veriyor bana. Seviyor. Bugün çok kötü oldu. Ses tonundan bile anladım. Bir sürü mesaj atmış. Ama bu düşüncesi? Ben ne yapacağım?
Seviyor sanıyorsunuz maalesef. Seven insan böyle bir cümle kuramaz. Bakın kurmaz değil, kuramaz.. Deden ki illa ben evleneceğim, o zaman ayrılalım evleneceğin adam illa çıkar karşına derim' dedi.