• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun yıllar birşeye üzüldünüz mü hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.779
388
45
Uzun yıllar aklınıza geldikçe üzüldüğünüz bişey var mı?
Ben 14 yıl önce nişan atmıştım, ona zaman zaman üzülürüm, şimdiye ortaokula giden çocuğum olacaktı belki de...Ta o zamanki karşılıklı yazışmalarımız hala duruyor..Belki de hala doğru insanı bulamadığım içindir ama onca ilişkimin arasında en çok üzüldüğüm o olmuştur

Peki evlimisiniz ? Veya o evlimi ? Arada hala bakıyomusumuz sosyal medya hesaplarından ?

Var tabi olmaz mı. Ben hep reddedildim mesela aşkta hiç mutlu olamadım. Eski sevdiklerimi hep rüyalarımda görürüm. Hatta geçen gün sevgiliydik. Bu rüya beni çok etkiledi.

Sanırım severek ayrıldınız. Hayatınıza başkası girmediği için de aşk acısı olarak aklınızda sadece o var. 14 yıl öncesini değiştiremezsiniz. Artık o pişmanlıkla yaşamayın hayat çok kısa. Umarım hayatınıza biri girer ve mutlu olursunuz

6 yıllık ilişkim vardı sonrasında ondanda ayrıldım..3 gün once de 1 aydır konustugum kişi gitti..sanırım bu aralar baya hüzünlüyüm

Berbat bir evliliğiniz olacaktı belki, çok yıpranacak, evlendiğiniz güne lanet edecektiniz, çocuğunuz bu mutsuz ailede büyüdüğü için ayrı bir vicdan azabı çekecektiniz... Bunları da düşündünüz mü? Gerçekleşmemiş şeylere kafayı takmanın kimseye bir faydası yok. Size faydalı olacak şey bugün mutlu olmaya çalışmak. Mutluluğun tek yolu da evlenmek, çocuk sahibi olmak değil ki. Bunlara odaklanıp mutsuz olmak yerine, mutluluğu yakalayabileceğiniz başka şeylere odaklanmak daha iyi değil mi?

Sorunuzun cevabına gelirsek ölümler dışında uzun yıllar boyunca üzüldüğüm hiçbir şey yok.

Ben 14 yıl önce nişan atmıştım, ona zaman zaman üzülürüm, şimdiye ortaokula giden çocuğum olacaktı belki de...Ta o zamanki karşılıklı yazışmalarımız hala duruyor..Belki de hala doğru insanı bulamadığım içindir ama onca ilişkimin arasında en çok üzüldüğüm o olmuştur
Olmaz mı? 10 yıl önceki bazı olaylara hala aklıma gelir üzülürüm.

Berbat bir evliliğiniz olacaktı belki, çok yıpranacak, evlendiğiniz güne lanet edecektiniz, çocuğunuz bu mutsuz ailede büyüdüğü için ayrı bir vicdan azabı çekecektiniz... Bunları da düşündünüz mü? Gerçekleşmemiş şeylere kafayı takmanın kimseye bir faydası yok. Size faydalı olacak şey bugün mutlu olmaya çalışmak. Mutluluğun tek yolu da evlenmek, çocuk sahibi olmak değil ki. Bunlara odaklanıp mutsuz olmak yerine, mutluluğu yakalayabileceğiniz başka şeylere odaklanmak daha iyi değil mi?

Sorunuzun cevabına gelirsek ölümler dışında uzun yıllar boyunca üzüldüğüm hiçbir şey yok.

Üzülüyorum çünkü artık cocuk yapma yaşını da biraz daha gecikirsem geçireceğim

Evet ama benimki kendini affedememekle ilgiliydi.
Halen en büyük bunalımlarımın altında bunun yattığını düşünüyorum.
Sonra bir kitap okudum ve hayatım değişti: "İyi Hissetmek"
Bakış açımı baştan aşağı yeniledim diyebilirim.

Üzülüyorum çünkü artık cocuk yapma yaşını da biraz daha gecikirsem geçireceğim
Anne olmayı istemenizi anlıyorum tabi ki. Ama işte çocuk da her şartta, her insanla yapılabilecek bir şey değil. Bunu siz de biliyor olmalısınız ki, sırf çocuk için önünüze çıkan herhangi birinden çocuk yapmamışsınız. Bu bencillik olurdu çünkü. Umarım ruh eşim diyebileceğiniz insanla karşılaşırsınız bir gün.

Vücudunuz elverdiği sürece her yaşta doğurabilirsiniz ayrıca. 40'ından sonra doğuran arkadaşlarım var. Ha vücudunuz elvermiyorsa da anneliğinize ihtiyacı olan ne çok yavru var dünyada onu düşünün. Annelik doğurmak değil ki, çok daha fazlası.

Üzüntü değil ama çok büyük bir pişmanlığım var.. hala ara ara düşünürüm o gün oraya gitseydim nasil olurdu diye.. Ama malesef ne geri dönüşü var ne de üzüntüye bir çare.

Sizde cok düsünmeyin bence, belki o kişiyle evlenseydiniz suan cok mutsuz olacak keşke evlenmeseydim diyecektiniz. Belki sizin icin böylesi daha iyi olmuştur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X