• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun yıllar birşeye üzüldünüz mü hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok yakin bir arkadasim telefonla beni aramisti. Oldukca yogun bir gun geciriyordum aksam ararim dedim kendi kendime, acmadim. O aksam hic gelmedi cunku ayni gun arkadasimi bir trafik kazasinda kaybettim. Hala daha her mezarina gittiginde konusurum, degisik diyaloglar kurarim kafamda acaba ne diyecektin bana, bunu mu diyecektin, bana ihtiyacin var miydi o an, ben neyi kacirdim diye...

Hayatta herkesin kendine göre pişmanlığı yada üzüldüğü olmuştur ama 14 yıl sürecek kadar uzun değil dir

14 yıl önce nişan attıysanız yaşınız küçük değil demektir aradan çok uzun zaman geçmiş yazışmaları neden saklıyorsunuz ki onları tekrar tekrar okusanız ne olacak? Bu kadar hayatta herşeyi büyütüp geçmişle yaşamak doğru değil insanlar evlenip senelerce evli kalıp çocuklar yapıp boşanıyor nişanı hala unutmamak ilginç. Yazışmaları silin ve sünger çekin kısmet hayırlısı olsun

Birdaha evlenme aşamasına gelemediğim için uhte kaldı diyelim

Biraz bu evlilik, çocuk olaylarına ara verseniz?
Takıntı yaptıkça olmaz
Enerjinizi de bloke ediyorsunuz.
Kendinize de üzüntü ediyorsunuz.
Zorladıkça olmaz.
Olmuyor.
Biraz bu konuyu dert etmeyi bırakın.

Şu açıdan bakın.
Evet belki çocuğunuz olacaktı.
Ama hayırsız olacaktı.
Belki de eşinizden ayrılmış olacaktınız.
Hayallerde herşey kusursuzdur.
Ama gerçek hayatta belki öyle olmayacaktı.

Ruhsal olarak rahatlamanız lazım.
Dikkatinizi başka olaylara verin.

Takıntınızı yenmeniz lazım.

Yani herkesin acı çekmesi farkli sanırım. Genel bir üzülmeniz olsa anlarım bende anne olmayı çok istiyorum mesela üzüyorum da hergeçen gün geç kaldığım için .Siz nasıl ayrıldınız bilmiyorum ama size yazık değilmi ya 14 yıllık bir acı çok fazla değilmi mesajları saklamanız felan tabi siz bilirsiniz ama Hiç Normal değil destek alın bence

Cok yakin bir arkadasim telefonla beni aramisti. Oldukca yogun bir gun geciriyordum aksam ararim dedim kendi kendime, acmadim. O aksam hic gelmedi cunku ayni gun arkadasimi bir trafik kazasinda kaybettim. Hala daha her mezarina gittiginde konusurum, degisik diyaloglar kurarim kafamda acaba ne diyecektin bana, bunu mu diyecektin, bana ihtiyacin var miydi o an, ben neyi kacirdim diye...

Ooo bu fena

cok üzüldüm ve etkilendim bu yazdiginizdan.

Biraz bu evlilik, çocuk olaylarına ara verseniz?
Takıntı yaptıkça olmaz
Enerjinizi de bloke ediyorsunuz.
Kendinize de üzüntü ediyorsunuz.
Zorladıkça olmaz.
Olmuyor.
Biraz bu konuyu dert etmeyi bırakın.

Şu açıdan bakın.
Evet belki çocuğunuz olacaktı.
Ama hayırsız olacaktı.
Belki de eşinizden ayrılmış olacaktınız.
Hayallerde herşey kusursuzdur.
Ama gerçek hayatta belki öyle olmayacaktı.

Ruhsal olarak rahatlamanız lazım.
Dikkatinizi başka olaylara verin.

Takıntınızı yenmeniz lazım.

Takıntı değil ya sadece bir yaşa gelip hala yalnız olmak sonra kafa geçmişe gidiyor falan sorgular hata bende mi falan oyle bazen aklıma gelir ama yıllardır durduraksız üzülmek değil

.

Eklentiler

• ............webp
    ............webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 26
Benimde sürekli üzüldüğüm bir konu var. 7 sene hiç ayrılmadığım çok samimi bir dostum sudan bir sebeple bana mesafe koymuştu ve tamamen iletişimimiz koptu. Bir gün onu çok özlediğim için kalkıp gittim. Kapısını çaldım. Kapıda beni görünce şok oldu ben biraz duygulandım onu görünce gözlerim yaşardı. Daha sonra hoşgeldin dedi sarıldı bana içeriye davet etti. Oturduk, çok korktum seni tamamen kaybedeceğim için dedim. Ama o tekrar arkadaş olamayacağımızı söyledi içinden gelmediğini söyledi. Ben o an oraya geldiğim için çok çekindim. Hala aklıma gelir ve üzülürüm..
Utanmali bu hareketinden sen degil o uzulmeli seni haketmemis

13 yıl boyunca sevdiğim adamı tek celse de boşadım 2 yıl oldu
ahhh o duygularımm ahh o sevgim bazen diyorum boşanmasaydım onlarca kadınla birlikte olsaydı ama o köşesin de otursaydı ve ben hep o duyguyu yaşasaydım şimdiler de o duyguyu bulmak çok zor çok özlüyorum çok
Aıds olma.ihtimali disinda O onlarca kadin arasindan birini secer kösede tek birakirdi seni kuzum emin ol, bosanmaya pismanlik tamam da bu derece duygusallik olmaz olmamali yipratma kendini

O kadar uzun süre ilişkilerle ilgili şeylere çok üzülmem. Öyle olması gerekiyormuş öyle oldu diye düşünüyorum. Ölümlere daha uzun sürer üzüntüm.

Eski nişanlımın aldatmasina çok üzülmüştüm, daha doğrusu ilk sevgilimi kaybetmiş olmama, saf ve temiz duygularımın ölmesine diyeyim. Zamanla o kadar başka dertlerle sinandim ki bunları düşünmeye zamanım kalmadı. İnşallah gönlünüze göre birisi tez vakitte karşınıza çıkar ve çok mutlu olursunuz.

Eski nişanlımın aldatmasina çok üzülmüştüm, daha doğrusu ilk sevgilimi kaybetmiş olmama, saf ve temiz duygularımın ölmesine diyeyim. Zamanla o kadar başka dertlerle sinandim ki bunları düşünmeye zamanım kalmadı. İnşallah gönlünüze göre birisi tez vakitte karşınıza çıkar ve çok mutlu olursunuz.

Ben de sınandım çok fazla hem de baska dertlerle ama herseyin yeri ayrı

Elbette hepimizin üzüldüğü alamadığı şeyler oldu oluyor.
Bir diğer taraftan sizin durumunuza ilgili şunu söyleyebilirim. Hayatta bazı şeyleri silmedikçe yenisi gelmez.

Var tabi.Biri arkadaş biri de sevgili.Arkadaşla geçen birbirimize adım attık ama pişman oldum ben.Zaman değiştiriyor bunu hesaba katmamıştım.Ne ben o zaman ki bissunım ne o arkadaş.Sevgiliyi hiç görmedim.Umarim da görmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X