Uzun yıllar birşeye üzüldünüz mü hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
14 yıl mı?:KK57: Bence artık kendinizi bu psikolojik durumdan çıkarın. Yoksa kendinizi içerde bulacaksınız.

14 yıl mı?:KK57: Bence artık kendinizi bu psikolojik durumdan çıkarın. Yoksa kendinizi içerde bulacaksınız.

Yahu yanlış anlıyorsunuz..14 yıldır hayatıma devam edemedim demedim ilişkilerim oldu vs ama bazen dusununce keske evlenseydim o zaman diyorum dedim..siz hiç dertleşmekten anlamaz mısınız yaa

Herkesin vardır geçmişi ile ilgili pişmanlıkları. Ama kadere de inanmak lazım. Öyle düşünürseniz bir üzüntü yaşamazsınız. Gençlik dönemlerinde çabuk kararlar alınabiliyor. Böyle imiş hayırlısı deyin

Abim kaza yaptı küçüktü babamın anahtarını çalmıştı bir çocuk öldü 5 yaşında o kazada o çocuğu düşünürüm ondan sonra hayatımız hepten değişti dibi gördük ailecek sonra ben kaçtım psikolojimiz düzelmedi hiç birimizin hala tırnaklarımı yerim ve o çocuğun ailesi içinde üzülürüm kendi çocuklarım gözümün önüne gelir ailesi nasıl dayandı derim sonra tekrar tekrar başa sararım

Hayır üzülmedim çok üzüldüğüm şeyler oldu ama hepsi en fazla bir iki sene sonra hafızamdan silindi Allah yeterki sevdiklerimizden ayırmasın herşey fasa fiso ondan sonra. 14 yıl birini unutamamak normal değil ayrıcada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X