• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun yıllar birşeye üzüldünüz mü hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elinde büyüdüğüm dedem 9 yıl önce vefat etti, yıllardır aklıma gelince burnumun direğini sızlatan tek olay budur. Hayatta dibide gördüm, herkes gibi çok ama çok sıkıntılı günlerimde oldu ki şuanki durumum da öyle, berbat bi haldeyim, psikolojik olarak dipteyim ama geçeceğini biliyorum.

Ooo olmaz mı onlar benim hayatımı hep mahvetti ulasamadiklarım yasayamadiklarim gidenler de geri gelmedi zaten gelemez ki .. Sonra bir baktim 24 yasinda saçlarım beyazlamis. Suan idare eder yaşıyorum mutluyum ama. Evliyim cocuk bekliyorum. Ama unutulamayan şeylere de yapacak birşey yok ki..

Benimde sürekli üzüldüğüm bir konu var. 7 sene hiç ayrılmadığım çok samimi bir dostum sudan bir sebeple bana mesafe koymuştu ve tamamen iletişimimiz koptu. Bir gün onu çok özlediğim için kalkıp gittim. Kapısını çaldım. Kapıda beni görünce şok oldu ben biraz duygulandım onu görünce gözlerim yaşardı. Daha sonra hoşgeldin dedi sarıldı bana içeriye davet etti. Oturduk, çok korktum seni tamamen kaybedeceğim için dedim. Ama o tekrar arkadaş olamayacağımızı söyledi içinden gelmediğini söyledi. Ben o an oraya geldiğim için çok çekindim. Hala aklıma gelir ve üzülürüm..

İlk erkek arkadaşımı tanıdığıma aklıma geldikçe üzülürüm nasıl vakit kaybıydı gevşek 🙄 ve 6 yıl önce babamı kaybettiğime o hep yaradır gönlümde o yokken gelin oldum bebeğimi görmedi falan öyle düşünür ağlarım 🥺

13 yıl boyunca sevdiğim adamı tek celse de boşadım 2 yıl oldu
ahhh o duygularımm ahh o sevgim bazen diyorum boşanmasaydım onlarca kadınla birlikte olsaydı ama o köşesin de otursaydı ve ben hep o duyguyu yaşasaydım şimdiler de o duyguyu bulmak çok zor çok özlüyorum çok

Uzun yıllar aklınıza geldikçe üzüldüğünüz bişey var mı?
Ben 14 yıl önce nişan atmıştım, ona zaman zaman üzülürüm, şimdiye ortaokula giden çocuğum olacaktı belki de...Ta o zamanki karşılıklı yazışmalarımız hala duruyor..Belki de hala doğru insanı bulamadığım içindir ama onca ilişkimin arasında en çok üzüldüğüm o olmuştur
Çenemi tutamayıp yanlış kişilere dert yandığım zaman kötü hissediyorum. Yıllar sonra aklıma geldiğinde bile neden o kişiye onları söyledim diye kafama takıyorum.

Meslek sahibi olmadıgım için pişmanım.erken evlendıgım için de ..bir de eşim samimi itiraflar da bulundu .dinlediğim için pişmanım.kuruşluk değeri olmayan insanlar için üzüldüğüm için..ama ilişkim olmadıgı için niye pişmanlık yaşadıgınızı anlayamadım.olmayacakmıs ve olmamıs.14 senedir taktıgınıza göre terapi alın .yükünüzden kurtulun.

13 yıl boyunca sevdiğim adamı tek celse de boşadım 2 yıl oldu
ahhh o duygularımm ahh o sevgim bazen diyorum boşanmasaydım onlarca kadınla birlikte olsaydı ama o köşesin de otursaydı ve ben hep o duyguyu yaşasaydım şimdiler de o duyguyu bulmak çok zor çok özlüyorum çok
bence siz hiç pisman olmayin.

Evet oldu ben nasil hata yapipda sozlendim diye ama iste kader nasip kismet sonra sozu attim simdi esimi buldum cok mutluyum hamdolsun ama insan gene de dusunuyor nasil yapmisim diye 😌

14 yıl önce nişan attıysanız yaşınız küçük değil demektir aradan çok uzun zaman geçmiş yazışmaları neden saklıyorsunuz ki onları tekrar tekrar okusanız ne olacak? Bu kadar hayatta herşeyi büyütüp geçmişle yaşamak doğru değil insanlar evlenip senelerce evli kalıp çocuklar yapıp boşanıyor nişanı hala unutmamak ilginç. Yazışmaları silin ve sünger çekin kısmet hayırlısı olsun

İnsan ne yaparsa kendine yapıyor işte...

Allah evlat acısı vermesin, kimseye zarar vermeyeyim, bir de hayatım geri dönüşü olmayacak şekilde elimden kaymasın.

Yoksa ne benden vazgeçen arkadaşa, ne kocaya, ne de elden kaçan fırsata yıllarca üzülürüm...

Ölümlü dünya, elimizde olan bir tek bugün. Üşenirim ben bir kere geçmiş için dertlenmeye.

Bir de bu üzüntü dediğiniz şeyin yoğunluğu ne kadar ciddi bilmiyorum, ama hergün ya da ne bileyim hafta da 3 kez aynı eskilerle darlanıyorsanız yardım almalsınız. Bir çok ciddi hastalıkların kökeninde gam ve stres yatıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X