Gebeliğe Hazırlık Uzun yıllardır hamile kalmak için uğraşanlar... Tecrübelerimizi paylaşalım!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ayneyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
1.644
2.253
333
Bir sürü grup var farkındayım ama ben yıllardır uğraşan tedavi gören bütün seçenekleri tükendiği halde kendi tükenmemiş canlı ve heyecanlı anne adayları ile görüşmek istiyorum. Farklı metodlar... bu sürede yaşadığımız ruh hali... yeni tedavi metodları... nerelerde eksik bıraktık... nerelerde hata yaptık... paylaşalım...
Başlıyorum:
Benim 6 yılım bitiyor. 7 klomen 2 aşılama negatif... Farkli farklı zamanlarda her türlü internette okuduğum kürler de hiç ise yaramadı. Pcos ile uğraşıyorum... bu ay bir infertilite uzmanına gitmeyi düşünüyorum. Farkli bir şey öğrenir miyim ümidiyle...

bir yıl oldu benim ama bu gruba dahil olabiliyor muyum :) bir yıllık evliyim pkos var sekiz ay bebegim olmadi soğan suyunun vesilesiyle hamile kaldim bir aylik düştü.sonra inofolic combi kullandim tekrar hamile kaldim bunda da bir bucuk aylikken kaybettim :( :( :( şuan son kaybımın ruhuma ve bedenime verdigi acılarla uğraşıyorum.Allah Kerim deyip bakiyoruz önümüze.forumlarda çok seyler okuyorum biri şu metod iyi geldi diyor digeri ise yaramadi diyor.velhasil nasipten ötesi yok.nasibi buluncaya kadar da bize düsen çabalamak.

bir yıl oldu benim ama bu gruba dahil olabiliyor muyum :) bir yıllık evliyim pkos var sekiz ay bebegim olmadi soğan suyunun vesilesiyle hamile kaldim bir aylik düştü.sonra inofolic combi kullandim tekrar hamile kaldim bunda da bir bucuk aylikken kaybettim :KK43: :KK43: :KK43: şuan son kaybımın ruhuma ve bedenime verdigi acılarla uğraşıyorum.Allah Kerim deyip bakiyoruz önümüze.forumlarda çok seyler okuyorum biri şu metod iyi geldi diyor digeri ise yaramadi diyor.velhasil nasipten ötesi yok.nasibi buluncaya kadar da bize düsen çabalamak.
Tekrar mı düşük yaptın canım ya :( allah kolaylık versin. Acini kolayca atlatmayı nasip etsin sana. Düşük sebepleri için bir şey diyorlar mi? Tabi ki de gruba katilabilirsin. Bir yerden sonra çaresiz hissediyor insan. Ne yapacağını şaşırıyor. Birbirimize destek olalım.
Düşük yapan arkadaşlar bagisiklik sistemi ile alakali bir test yaptırıyorlar. Haberin var mi?

bilgi edinmeye calisiyorum. tam olarak düsük gerceklesmedi parca kalmis.atlattiktan sonra doktor gidecegim umarim hayirli sonuclarla dönerim. dualarin için cok sagol Allah gönlünden geceni hakkinda hayirli eylesin. şuan kullandığın bir kür varmı inofolice devam mı?

.kimseden ses çıkmıyor eski forumlari okuyorum bende hep. bir araya gelip fikir alışverisinde bulunsak güzel olur

bilgi edinmeye calisiyorum. tam olarak düsük gerceklesmedi parca kalmis.atlattiktan sonra doktor gidecegim umarim hayirli sonuclarla dönerim. dualarin için cok sagol Allah gönlünden geceni hakkinda hayirli eylesin. şuan kullandığın bir kür varmı inofolice devam mı?
Midemi bozdum da biraz. O yuzden her şeye ara verdim. Bu ay sadece klomen kullandım. Negatif sonuçlandı maalesef. Bu ay doktora gideceğim. Inofolice devam etmek istiyorum.

Benbirdost Benbirdost son zamanlar bana destek olan bir diğer güzel arkadaş... 4 yıllık hayalinin gerçekleştiğini görmek nasip olur inşaallah... seni de bu gruba bekliyoruz canim.

Yıllarca mücadele eden diğer arkadaşlar sizi de bekliyoruz... buyrun...

Bende katılabilirmiş aranıza bende 1yıllık evliyim rahim filmi çekildim bu ay Rabbim nasip ederse hiç korunmadım ama olmuyor :(

Bende katılabilirmiş aranıza bende 1yıllık evliyim rahim filmi çekildim bu ay Rabbim nasip ederse hiç korunmadım ama olmuyor :KK43:
Rahim filmi sonucu temiz mi çıktı canim? Tabi ki katilabilirsin. Ben daha çok 3-5 yil ve üzeri arkadaşların neler yaptığını öğrenmek için açtım grubu. Genelde ilaç tedavisi ile oluyor zaten. Ama olmayanlarla artık sıradaki seçenekleri konuşacağız burada. Siz de bize katılarak istifade etmiş olursunuz. Tecrübeli arkadaşlar da fikir verebilir. Tedaviye başlıyor musun?

Benbirdost Benbirdost son zamanlar bana destek olan bir diğer güzel arkadaş... 4 yıllık hayalinin gerçekleştiğini görmek nasip olur inşaallah... seni de bu gruba bekliyoruz canim.

Yıllarca mücadele eden diğer arkadaşlar sizi de bekliyoruz... buyrun...
Allah razı olsun canım benim Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşaallah...

O zaman bende anlatayım:
4 yıllık evliyim hiç korunmadık eşimin sonuçları temiz...
Bende pcos var.. rahim filmi sonucunda kanallarımın çok dar olduğunu görünüyor dr laparoskopi istedi..
Laparoskopi öncesi 2 ay tedavi gördüm.. ilk ay 10tane merional iğne ve çatlatma iğnesi kullandim olmadı ikinci ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yine olmadı...
Direk laparoskopi olmak istemedim oyüzden bu ay bitkisel deniyorum..

Allah razı olsun canım benim Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşaallah...

O zaman bende anlatayım:
4 yıllık evliyim hiç korunmadık eşimin sonuçları temiz...
Bende pcos var.. rahim filmi sonucunda kanallarımın çok dar olduğunu görünüyor dr laparoskopi istedi..
Laparoskopi öncesi 2 ay tedavi gördüm.. ilk ay 10tane merional iğne ve çatlatma iğnesi kullandim olmadı ikinci ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yine olmadı...
Direk laparoskopi olmak istemedim oyüzden bu ay bitkisel deniyorum..
Inşaallah gerek kalmaz canim. Ben de su an rahim filmi için merkez arıyorum.

Ben varım yaklasık 3yıldır korunmuyoruz muaynemı oldum doktor sıkıntının olmadıgını yumurtlamamında gayet ıyı oldugunu soylemıstı eşimi bı turlu doktor ıcın ıkna edemedım bende aklımda soru ısaretı kalmasın dıye rahım fılmıde cektırdım temız cıktı eşim belkı doktora gıder derken dahada ters teptı sımdı belkıde skıntıyı kendınde gordufu ıcın yuzlesmekten korkuyo ve gıtmıyo belkıde hıc gıtmıycek oyuzden cok uzuluyorum her yolu denedım bıtkısel kurlerden bal corek otu tarcın brokolı suyu vs olmadı en son eşımede yalvarmaktan yoruldum cunku ılıskımız zedelenmeye başladı benee başta yapmam gereken seyı yaptım dualara sıgındım aslnda allahtan ıstemek gerek ben yanlıs yaptım yıprandım cok zor gunler gecırdım sımdı meryem suresını 41gun boyunca okudum yenılerde bıtırdım 4gun sonra adet olucam ama ıcımde cok buyuk bı umut var bu dua vesıle olucak bılıyorum ınanıyorum bence sızde okumadıysanız bı okuyun gercekten hamıle kalan cok fazla

Ben varım yaklasık 3yıldır korunmuyoruz muaynemı oldum doktor sıkıntının olmadıgını yumurtlamamında gayet ıyı oldugunu soylemıstı eşimi bı turlu doktor ıcın ıkna edemedım bende aklımda soru ısaretı kalmasın dıye rahım fılmıde cektırdım temız cıktı eşim belkı doktora gıder derken dahada ters teptı sımdı belkıde skıntıyı kendınde gordufu ıcın yuzlesmekten korkuyo ve gıtmıyo belkıde hıc gıtmıycek oyuzden cok uzuluyorum her yolu denedım bıtkısel kurlerden bal corek otu tarcın brokolı suyu vs olmadı en son eşımede yalvarmaktan yoruldum cunku ılıskımız zedelenmeye başladı benee başta yapmam gereken seyı yaptım dualara sıgındım aslnda allahtan ıstemek gerek ben yanlıs yaptım yıprandım cok zor gunler gecırdım sımdı meryem suresını 41gun boyunca okudum yenılerde bıtırdım 4gun sonra adet olucam ama ıcımde cok buyuk bı umut var bu dua vesıle olucak bılıyorum ınanıyorum bence sızde okumadıysanız bı okuyun gercekten hamıle kalan cok fazla
Hoşgeldin canim. Kesinlikle hak veriyorum. Erkeklerin üzerine gidince daha kötü oluyor bazen. Ben de tüp bebek yaptırmak için o kadar dil döktüm yalvardim ki anlatamam... Ama ben üstüne gittikçe geri tepti. Tup bebek yaptırma gibi bir durumumuz olmayacak gibi duruyor. Ben de artik söylemeyeceğim. 41 meryem suresi dagittim ben. Kendim de arada okuyorum daha 41 olmamıştır. Inşaallah rabbim nasip eder. Bir de sebepsiz infertilite çok fazla. Bence konuşurken bunun üzerinden konusabilirsin. Belki ileride aşılama filan denersiniz orada da belli olur. Hayırlısı...

Biz de seninle bekliyoruz canim 4 günü... Inşaallah gönlünden geçeni versin rabbim hayırlısıyla.

Hoşgeldin canim. Kesinlikle hak veriyorum. Erkeklerin üzerine gidince daha kötü oluyor bazen. Ben de tüp bebek yaptırmak için o kadar dil döktüm yalvardim ki anlatamam... Ama ben üstüne gittikçe geri tepti. Tup bebek yaptırma gibi bir durumumuz olmayacak gibi duruyor. Ben de artik söylemeyeceğim. 41 meryem suresi dagittim ben. Kendim de arada okuyorum daha 41 olmamıştır. Inşaallah rabbim nasip eder. Bir de sebepsiz infertilite çok fazla. Bence konuşurken bunun üzerinden konusabilirsin. Belki ileride aşılama filan denersiniz orada da belli olur. Hayırlısı...
Artık hıcbısekılde konusamyrum bebegın b sını duymaya tahammulu yok hemen kavga cıkartıyo bende acmıyorum konuyu acmıycamda cnm kendın oku bence hergun ama hıc gun aksatmadan oyle oluyomus galıba tabı rabbım bılır hersekılde kabul eder duayı ama sen yınede vaktın varsa boyle dene bırde tılavet secdesı var o namazıda kılmak gerekıyomus hastaykende bırını okutcakmıssın

Back
X