Uzun yıllık ilişkisi bitip sonra çok mutlu olan var mı?

Öncellikle kendin kabullen başkalarını boşver bitti de oyalan kitap oku film izle onu düşünme zamanla geçiyor herkezin başından geçmiştir bir aşk hikayesi unutma evlendiğin zaman bu günlerin aklına gelince kendine kızacaksın..

Ben de öyle diyorum.. en büyük mutlulugum birlikte yaslanacak olmamızın hayaliydi bildigin..
Bu kadar cok sevebilir miyim birdaha korkuyorum cok bu acı kalacak benimle diye

Bende öyle sanmıştım.Ayrılınca kendime geleceğim için baya tek kişilik bi hayat planları kurmuştum. İşe giricem 1+1 bi evde oturucam. Maaşımla kendime araba alırım falan filan neler neler yazsam 2 cilt roman olur:))) kafam öyle yerde hayat enerjisi yüzde elli sönmüş öööyle okul arkadaş takılan içten içe yirmidört saat bir sızının varlığını hisseden baskasını sevmem bence imkansız diyen bir ben. Şimdide canım sevgilimle oturucağımız ev bile alındı ailesi tarafından, en son dün 3lü ankastre set bakıyodum mutluluktan ölerek kız:)))) Öldürmeyen acı güçlendiriyor birde vallahi.Hiç bişey sonsuz değil yani o açıdan. Emin olabilirsin. Zamanla görüceksin zaten şimdi kim ne dese boş:)

Yok yok istemiyorum zaten, büyük konusmym ama 6 ay bile cok az geliyor bana bir iliski dusunebilmek icin..

Evet ondan baska kimseyi bilmiyordum. Bu duyguyu cok seviyodum ben mesela, ömrümün sonuna kadar ondan baskasına askla bakmycagımı düşünmek cok güzeldi.

Pek cok hayaller kurmustuk.. ne biliyim bana saka gibi geliyor hala. Ama demekki kandırmıyorlarms beni..

22 yaşında 9 yıllık ilişki mi olur allah aşkına. 13-22 arasındaki 9 sene sayılmaz bence. 23-32 olsanız neyse. evlilik yıllarını dahil etmeyin.

Ders çalışmam lazım cok yogun bir sekilde. Tıp okuyorum ve her gecen zaman sınıfta kalmama neden olacak benim. Ama aklımı toparlayamıyorum. Kabullendim bittigini. Ama bazen sesini duymak istiyorum kokusunu icime cekmek istiyorum.. ne biliyim..

Bunlar sanki imkansız gibi geliyor bana :) bu sene sınıfı gecebilsem araya yaz tatili vs girdiginde bir dahaki seneye daha iyi baslayabilirim buna inanıyorum. Ama benim biran önce toparlanmam gerek, bjnu nasıl yapicagimi bilemiyorum

Eski erkek arkadasımın da boyle olmus. Gece yattığında aklına gelmemisim ve beni sevmedigini farketmis.. bana cok acımasızca gelmisti bu.
Kabulleniyorum da sanırım hep bir umut olacak icimde.
tabiki çok zor durum. benım de 5 yıl süren ilişkim var sizin yerinize kendimi koyunca kötü hissediyorum. zamanla olacak şeyler.. sizin için hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Canım ben 26 yaşında ayrıldım. Ayrılırken bana kalsa yine seviyodum onu ama sonradan anladım ki sevgi de yokmuş. Bi burukluk oldu ama ben ayrıldıktan sonra sadece 2 hafta yalnız kalabilmiştim. Ve öyle çok da karalar bağlamadım. Hatta rahatladım diyebilirim. Nasıl oldu, noldu da oldu hiç bilmiyorum ama hayatıma 2 hafta sonra nişanlım girdi ve bana aşkın ne demek olduğunu o öğretti. 1 yıl sonra evlenme teklif etti bana ve şimdi de evleniyoruz. Aklıma geliyor arada gelmiyor değil ama asla özlem ya da unutamama gibi duygularla değil. İyi ki ex imi tanımışım da sonradan gerçek aşkla karşılaştırma yaptığımda doğru olanı görebilmişim. Şimdi çok daha mutlu ve pozitifim. Allah sana da nasip edicek inş. hiç korkma, üzülme tatlım.

22 yaşında 9 yıllık ilişki mi olur allah aşkına. 13-22 arasındaki 9 sene sayılmaz bence. 23-32 olsanız neyse. evlilik yıllarını dahil etmeyin.

Evet bana da düşündükçe sacma geliyordu nasıl basladm o yasta iliskiye nasıl devam ettirdik diye. Ustelik bunun son 4 yılı ayrı sehirlerdeydik. Ben sevgilim olsun diye de istemiyodum, hatta sevgililige o yasta baslanması sacma geliyordu. Cok başarılı bir öğrenci oldum, suan tıp okuyorum. Ilk hedefim hep egitimim olacak diyodum ama cok sevdim çok alıştım çok ısındım ona.. bilemiyorum ne yapmalıym. Haftaya bulusup son kez yüzyüze konusup helallik isteyip noktalycaz bu iliskiyi. Oyle tartisan bağıran çağıran bir cift de degildik. Ama sevgisi bitmis bana.

tabiki çok zor durum. benım de 5 yıl süren ilişkim var sizin yerinize kendimi koyunca kötü hissediyorum. zamanla olacak şeyler.. sizin için hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Sen kendini toparla bak hergün birazdaha iyi hissedeceksn onun hakkıında konuşma bakma resimlerinize hatta ona ait ne varsa topla koy kenera evleneceğim zaman bazanın altından onun aldığı hediyeler çıktı eşyalarımın arasına kaldırmışım kutuyu açıp bakmak bile aklıma gelmedi inanki kaldırıp attım o derece oluyorsun yani inan buna:)

Şuan ben de zaman zaman sanki o hayatıma hic girmemis gibi hissediyorum, bazen de sanki ölüyormusum gibi hissediyorum. Cok karman corman bir haldeyim.
Insallah ben de kısa sürede toparlanıp cok mutlu olabilirim

Insallah, insallah böyle olabilirim. Insallah en en kısa sürede toparlanabilirim

Şuan ben de zaman zaman sanki o hayatıma hic girmemis gibi hissediyorum, bazen de sanki ölüyormusum gibi hissediyorum. Cok karman corman bir haldeyim.
Insallah ben de kısa sürede toparlanıp cok mutlu olabilirim
Bak bu kadar insan yazmış. Demek ki olacak. Bence şüphen bile olmasın.
Evet acını da yaşa. Zaten bunlar güçlendiriyor insanı. Allah daha büyük acılar, çaresiz dertler vermesin böyle düşün. Ben bişeye çok ama çok üzüldüğümde hep hatırlatırım kendime: Ölüm diye bir gerçek var. Gerçekten gerisi boş.
Güzel günler seni bekliyor ben bunu hissettim

Öyle evet öyle aklıma hemen anne babam geliyor. Iyiki varlar diyorum benim en büyük yasam sevincim onlar. Keske onlarla ayni sehirde olsaydım.. bi 10 gün sonra annemi yanıma çağırıcam eminim cok iyi gelecek bana.

Bisey itiraf etmeliyim size; suan cok mutlu olacagıma inanmak benim icin sanki küfür gibi geliyor. Hala kalbimde eski sevgilim var çünkü, hani ona olan aşkıma ihanet etmekmis gibi. Sacma sapan davranıyorum ama seviyorum, elimde değil bu duyguya engel olamıyorum

İlk aşkın mıydı?

Gerçek ten sevseydiniz ayrilmazdiniz. Kendinize bu kötülüğü yapmayin. Sebep her ne olursa olsun oyle severek ayrilma gibi seyler yok gercek hayatta seven insan gitmesine\gitmenize izin verir miydi ?

Bnde uc senelik iliskimi bitirdim eylul ayında ağlamakla gecti günlerim ama gecti sonunda simdi iyiyim ve baska insanlara sans veriyorum snde oyle ol daha 22 yasindasin

böyle konular olmasa aklıma dahi gelmeyecek bir çocukluk aşkım var.lisedeydim. çok ama çok sevdiğimi sanıyordum. o bitirmişti. ne çok ağladım. sonra tekrar denedik. gene o bitirdi. iki kere büyük acı yaşadım kendimce. Başka kişilerle görüşmeye başladım ama olmuyordu. Derken eşim çıktı. Öyle güzel sevdim ve sevildim ki...7 senenin ardından evlendik, 7 aylık evliyim. İnan çocukluk aşkımın yüzü gözümün önüne zor geliyor şu an. Sizinki biraz daha uzun sürmüş sadece. Ama geçecek, geçer. Yeter ki sürekli her karşına çıkan erkeği deneme acaba aynı şeyleri hissedecek miyim diye. Zaten aynısı olmaz, çok daha güzeli olabilir.

Beni sevmedigini söyledikten sonra yalvarmalarmdan sonra onun gitmemesini saglayamadm.. ama sevmiyorsa da durmamalıydı zaten..

Insallah, insallah ben de rahatlayabilirim. Insallah ben de toparlayabilirim en kısa sürede kendimi. Insallah gercekten cok sevilecegim zamanlar gelir, bir daha terkedilmek istemiyorum bir daha sevilmekten vazgecilmek istemiyorum..

Evet, ilk askımdı. En iyi arkadaşım da olmustu benim. Düşünüyorum o iyi anlarımızı, seviyorduk bence birbirimizi.. onun sevgisinin bitmesine de gerek yoktu ki..
Benim de ilk aşkımdı, ilklerimin hepsi onunlaydı. İlk romantik yemek, ilk el ele tutuşma, ilk beraber alışveriş, ilk kavga, ilk öpücük, ilk aldığım çiçek, ilk sevgi sözcükleri... Say say bitmez. Ama hepsi bitti ve kesinlikle dramatize edilicek bi yanı yok Tüm dünya ondan ibaret sanıyodum. Onunla bir gelecek olmazsa başka da kimseyle olmaz sanıyodum Bal gibi de oldu. Çoooook da güzel oldu Sevilmek gerçekten ayrı bi duyguymuş. Sadece sevmek ise yorucu ve boş

Sevmediğini soylemis zaten en azindan durust. Bnmki uç sene ne seviyorum ddi ne sevmiyorum. Prikolojimi allak bullak etti. Bak snn gibi bnde yillar önce konu acmistim. Hatta gecen aylarda bnzer konuları acan iki arkadaş la da aya konuştuk burdan samimi olduk biri geri donmuş eski sevgilisine digerin de çocuk başkasıyla sozlendi. Yani hayat devam ediyor. Bnmki de nişanlandı başkasıyla Allah daha iyisini çıkaracak karsina emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…