- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
Bazen iyi şeyler bile biter daha iyilerine başlamak için.Bunu unutma canım zaman herşeyin ilacı.
Evet,iyi ki de bitmiş valla.Bitmişse sebebi vardı dedim e vardı.
Ben üstüne hiç yapmadığım şey olan göbek atma aktivitesini bile yaptım,Ben de bunları diyebilicek miyim ya
ben varım ben 5 yıllıktı rahmetli ama olsun iyikide bitmiş şimdi evli ve mutluyum:)
Ben üstüne hiç yapmadığım şey olan göbek atma aktivitesini bile yaptım,
Beeeeeen7 yıl...
İyi ki de bitmiş,
Oh ki de bitmiş,
Allah'ıma çok şükür,
Gözü kör bir aşıktım sonunda aklım başıma geldi,
Mutluluk neymiş sonunda ben de öğrendim, 16 gün sonra vuslat hem de
Geldi gitti de geç yola devam
gecer atlatirsinEvet de iste suan seven taraf ben oldugum icin zorlanıyorum atlatmakta. :)
5. yılımda biten bir ilişki, 1sene boşluk. şimdi 4.yılın içerisinde olduğum bir ilişki. Geçmişi hatırlamıyorum demek bile az kalır.Nerde ne yapar bilmem, evlenmişse Allah mutlu etsin insallah derim. Erkek arkadasımı çok çok çokkkk seviyorum. Zaten böyle bi iliskim olucağıını bilseydim geçmişte kendimi o kadar hırpalamazdımda valla:) ne salakmışım. ilk ask diye mi nedir ille sonsuz olsun beklentisi bana kapak olmuştu. Şimdi seneye nasipse ilişkimizin adıda konulucak. Geçmişle ilgilide kurucak cümlem bile yok, hatırlamıyorum valla:)
Aklınıza geliyor mu hiç, yani ne biliyim icinizin acımasi ne zman bitti? Ne zaman onu sevmekten vazgecebildiniz?
Pek tabi ki evlendim bile :) 1 yıllık evliyim ve gerçekten mutluyum.Ciddi misiniz? Siz ayrıldığınızda seviyor muydunuz hala?
Evet görüyorum, ölmüyor kimse bunun bilincindeyim. Sadece seviyorum hala o zorluyor cok.
Siz suan peki birisi var mi hayatınızda? Size onu unutturan birisi mi oldu yani
burada bu tarz konular olmasa aklıma dahi gelmez sanırım.....Başka birine hisler duymam pek uzun sürmedi,tabi algılar açılınca,hemen görebiliyorsunuz...Öncelikle şu hislerinizi bir yaşayın,zamanla o hissizlik başlayacaktır....Ne kadar sürede unuttunuz peki? Ya da ne kadar süre sonra birisini sevebildiniz tekrar
İnsanın dogasında alışmak ve unutmak vardır. Senin şuan çok yeni. Böyle düşünmen çok normal. Bir sabah uyanırsın aklına gelmez daha sonra nasıl aklıma gelmedi diye aklına gelir sonra bu da geçer eminim:) sen yeterki kabullen
4 yılın ardından ayrıldık şimdi sözlüyüm 1 hafta sonra nişanlı olacağım kısmetse çok mutluyum iyiki ayrılmışız diyorum ona boşa üzülüp ağlamışım çok mutluyum çok seviyorum aşkı şimdi öğrendim sevmek neymiş sevilmek neymiş emin ol sende bunları diyeceksin
Gelmezmi geldi tabi yıllarca sürdü belkide ama zamanla kor oldu eşimle tanıştığımdada bir baktım ki kül olmuş zamanla resimlerine bakmaktan vazgeçmişim onu düşünmemeye başlamışım çok zor oluyor evet durduk yere gözler doluyor kendini boşluğa bırakmak bile istiyorsun ama emin olki bitiyor yeterki sen bitirmek iste
Pek tabi ki evlendim bile :) 1 yıllık evliyim ve gerçekten mutluyum.
burada bu tarz konular olmasa aklıma dahi gelmez sanırım.....Başka birine hisler duymam pek uzun sürmedi,tabi algılar açılınca,hemen görebiliyorsunuz...Öncelikle şu hislerinizi bir yaşayın,zamanla o hissizlik başlayacaktır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?