Uzun yıllık ilişkisi bitip sonra çok mutlu olan var mı?

Aşktan kimse ölümoyor, yeniden seversin demişti vakti fii de biri ilk aşkımın arkasından... Çok bozulmuştum ama yaşadım gördüm...Haklıydı...

Ben onu cok seviyorum. Gözlerine baktıkca icim eriyor.. bir baskasina boyle hisler hissedemem ki

Aşktan kimse ölümoyor, yeniden seversin demişti vakti fii de biri ilk aşkımın arkasından... Çok bozulmuştum ama yaşadım gördüm...Haklıydı...

Mutlu oldunuz mu peki özlemedinjz mi hic?

Huzuru bulacaksın emin ol sonra karşına biri çıkacak ve her şey çok güzel olacak. Hiç takma

Ben onu cok seviyorum. Gözlerine baktıkca icim eriyor.. bir baskasina boyle hisler hissedemem ki

Mutlu oldunuz mu peki özlemedinjz mi hic?

Şöyle söyleyeyim;

İlk sevgilim ile başladığımızda çok tecrübesizdim, canım çok yandı ayrıldığımızda, çok sevdiğimi zannediyordum ama ilerleyen zamanlarda hiç iz bırakmadı bende ve hiç özlemedim.

İkinci sevgilimde(nişanlım) gerçekten sevgi neymiş, aşk neymiş gördüm. İlki fasafiso, geri dönüp baktığımda ilk sevgilime ben niye bu kadar takılmışım dedim mesela.İz bıraktı ama olumlu anlamda, hala da severim ama sevgimin şekli değişti. Bir kadının bir erkeğe duyduğu şekilde değil sevgim.Zaten ilişki sırasında da diğer hislerin yanında dosttuk, ayrıldıktan sonra da sürdü bu durum.Sürekli görüşme anlamında değil tabii ama biliyorum ki bir şeye ihtiyacım olsa önce o koşar, başkası değil.Aynı durum benim için de geçerli.

Üçüncü sevgilimi severdim ama hiç aşık olmadım zaten ayrıldığımızda ona karşı bir sevgim kalmamıştı bu yüzden bitirmek istedim çünkü evlilik konusunda baskı yapıyordu. Zaman zaman arar, hal hatır sorar ama nötrüm, ne iyi ne kötü hislerim yok.

Gördüğün gibi 3 ilişki 3 farklı duygu hali... En yoğunu ikincisiydi ama geçti, geçiyor yani... Mutlu oldum, mutluyum... Geçiyor yani o korkunç ruh hali...

Canim sen yarın öbür gün bu yazdıklarına bakıp guleceksin. Tecrubeyle sabit ;-)

Huzuru bulacaksın emin ol sonra karşına biri çıkacak ve her şey çok güzel olacak. Hiç takma

Huzurluydum onunla ben.. bir başkasını istemiyorum aslında. Ama o da beni istemiyor..

2.durumdaki gibiyiz biz de.. ayrıldık ama hala konusuyoruz. Bu süreci kolay atlatabilmem icin hic geri cevirmedi telefonlarımı, konustu sürekli kabullenebilmem icin.. biliyorum bisey olsa biz de ilk kosanlardan oluruz.. ona olan bu duygularım keske gecmese keske o da yeniden sevse beni..
Nisanlınzla neden ayrılmıstınız?

Canim sen yarın öbür gün bu yazdıklarına bakıp guleceksin. Tecrubeyle sabit ;-)

Insallah ama suan o kadar imkansız geliyor ki bu..

Valla canım 6 yıllık ilişkim bitti ben bitirdim gibi göründü ama o çokkttaann bitirmiş içinde ama sözde çok seviyoduu icraatta bi şey yoktu. Neyse ayrılma döneminde konuşuldu edildi ben istemiyorum dediğim halde arayıp duruyodu açmıyodum. Veee eşimi görene kadar aşk neymiş sevgi neymişş öğretti bana. o 6 yılım boşuna geçmişş. 1 yıl görüştük 1 yılda nişanlı kaldık ve ağustos 2014 dnen beri evliyiz. Daha dün görmüşüm gibi aşığım ona zaman nasıl hızlı geçti anlamadım bile ve bir yavrumuz olacak. İşte MUTLULUK bu inşallah sende ileriye bakarsın

Bizim ki böyle bir durum değil yalnız. Biz ayrıldıktan sonra uzun bir süre (2 yıl)görüşmedik ki ayrılıklardan sonra bu şekilde telefon görüşmeleri karşı tarafa umut vermekten başka hiç bir şeye yaramaz ve her iki taraf için de samimi değildir.Zaten yeniden sevse beni demişsin, bu da yanlış yolda olduğunu gösterir. Seninle duyguların henüz soğumamışken hala konuşuyor olması yas sürecini uzatıp seni üzmekten ileri gitmez.

Biz ne dersek diyelim ille o diyeceksin çünkü dünyanın en büyük aşkının seninki olduğunu sanıyorsun, haksız da sayılmazsın hepimiz böyle hissetmişizdir ama değil. Herkes duyguları farklı şiddette yaşar, umarım seninki kara sevdaya dönüşmeden bir an önce düştüğün durumdan kurtulursun.

Neden ayrıldığımıza gelince, evlenmemize bir hafta kala bir hata yaptı, kabul edemezdim, ayrılmak durumunda kaldım.Çok büyük bir şok ve yıkım oldu benim için ama toparlanıp hayatıma devam ettim.

Zaten ben sadece nişanlıydım, evli değildim, 15 senelik eşim değildi, beni iki çocukla ortada da bırakmadı. Tamam uzun süreli bir ilişkiydi ama dünyanın sonu gelmedi ayrıldığımızda. Bütün hayatını eşine, çocuklarına adamış bir kadının eşinden ayrılması ile benim ki bir mi, değil.O yüzden hayatta herşey geçer...

Masallah size allah daim etsin.

Ben konusmak istiyorum o da aramamalisin artık bak böyle kabullenemiyceksin cansu diyor sonra ben ısrar edince konusuyor mecbur.. belki de haklısınız.. nasıl cikabilirim bu ruh halinden?

Masallah size allah daim etsin.

Ben konusmak istiyorum o da aramamalisin artık bak böyle kabullenemiyceksin cansu diyor sonra ben ısrar edince konusuyor mecbur.. belki de haklısınız.. nasıl cikabilirim bu ruh halinden?
Kendini dışarı at havalar güzelleşiyor, daha sosyal ol, kendine kafanı meşgul edecek bir meşgale bul ve zamana bırak. Ha deyince oh artık onu düşünmüyorum çok iyiyim denmiyor çünkü.

Kendini dışarı at havalar güzelleşiyor, daha sosyal ol, kendine kafanı meşgul edecek bir meşgale bul ve zamana bırak. Ha deyince oh artık onu düşünmüyorum çok iyiyim denmiyor çünkü.

Skypeta konustuk bugün. Benimle beraber ağladı o da.. senin gibi iyisini bulamycam biliyorum, pisman olup gelicem biliyorum dedi ama sana karşı bir sey hissetmiyorum cansu şuan dedi.. ben sevmedigine inanamıyorum ama o da sevmiyorumdan baska laf söylemiyo..

Ben kötü bi dönemimde onu faceden sahte hesapla denedim ve o anladı benim oldugumu, inkar ettim kardesimdi diye inandı ve 1 bucuk ay sonra aramzda yalan olmasn diye dogrusunu söledim ve bu hale geldik.. ben ona hic yalan soylememistim çünkü.. ama bu olaydan sonra oturup düşündüğünde beni sevmedigine karar vermis.. ama iste sabah skypeta konustuk ve dedigim gibiydi durum.. kendi de cok üzülüyor görüyorum.. ama sevmeyen adam bukadar sevmiyorum der mi? Bu kadar dayanabilir mi.. ben başım önde konusuyordum o beni izliyodu o sirada kafami kaldirdigimda hemen ceviriyodu gözlerini..
Haftaya son kez oturup yüzyüze bitiricez bu iliskiyi.. baska sehirlerdeyiz çünkü telefon üzerinden ayrıldık..

Bak şimdi canım sana gerçekleri anlatayım. Yalan meselesi işin tuzu biberi olmuş ama haklı çünkü iki kabahat birden işlemişsin ama bu aşılamayacak bir şey değilmiş. Sevmiyorum diyor çünkü sevmiyor, seninle birlikte olmak istemiyor, hazır sen yalan söylemişken aradığı fırsatı yakalayıp ayrılmış senden.

Seni çok üzdüğünün farkında, bu yüzden de klasik erkek cümleleri olan, sorun sende değil bende, sen çok iyi birisin ama ben kötüyüm vari cümleler kurmuş.."senin gibi iyisini bulamycam biliyorum, pisman olup gelicem biliyorum dedi ama sana karşı bir sey hissetmiyorum" bunların hepsi klasik cümleler ama hiç değilse dürüst olup bir şey hissetmediğini söylemiş.

Ha seviyordur ama daha önceki mesajımda yazdığım gibi, sevginin niteliği değişebilir. Birini insani özelliklerinden dolayı sevmek ayrıdır ki genelde arkadaşlarımızı bu özelliklerden dolayı sevip seçeriz, bir kadının erkeğe veya bir erkeğin kadına duyduğu tarzda sevmek başkadır. Seninki artık insani özelliklerinden dolayı seni seviyor ve daha fazla incinmeni istemediği için artık uzak durmanı istiyor çünkü biliyor ki bu iş bitmiş. Davranışlarından bir anlam çıkartma yani. Ayrılık kararı vermiş her erkeğin yaptığı şeyler bunlar. Kendini topla, güçlü dur mızıl mızıl durma adamın karşısında.

Ha yeniden yanyana gelir misiniz, bu ihtimal var ama bil ki, sadece uzatmaları oynar kısa bir süre sonra yeniden ayrılırsınız ve daha çok yıpranırsın.Çünkü dönme sebebi sevgisi değil alışkanlıktan kaynaklı boşluğa düşme hissidir.Velhasıl, Aşk bitmiş, geçmiş olsun.

Biraz açık yazdım, sözlerimin canını acıtacağını da biliyorum, bunun için özür dilerim ama henüz insan ilişkilerinin saçmalıkları ile kirlenmemiş ruhun bu yüzden ne olup bittiğini başka türlü göremezdin.

Merhaba,
üniversitede 3 yıllık ilişkim bitmişti. amfinin önünden geçerken bile ağlayasım geliyodu birlikte gittiğimiz cafeler metroda onun parfümünün kokusunu duyunca burnumun direği sızlıyodu milletin içinde utanmadan sıkılmadan gözümden yaş akıyodu. Tabi bu arada onun başka sevgilileri oldu geçmedi mi geçti. Eskiden adı geçince ciğerimden parça kopuyodu sanki, inan şuanda benim için sokaktaki yabancı gibi. Geri dönmek istedi olmadı benim başka ciddi bir ilişkim oldu okuldan sonra hoş onlada ayrıldım ama ilki kadar yanmadı canım. Velhasıl unutuluyor başkası olmaz diyorsun oluyor. Ayrıca amann moklular bizi kaybettiklerine yansınlar hıh

Canım acıdı gercekten.. oturdum aglıyorum yine.. Aklıma gelmezdi bu durumda olacagim.. nasıl olabilir böyle bisey aklım almiyor.. nasil sevgisi bicim degistirebilir.. ben nasıl unutucam aklım almıyor. Asamıyorum ya cidden asamıyorum sanki karadelik gibi cekiyor beni daha fazla icine.. nefret dahi edemiyorum kızamiyorum.. hep kendimi sucluyorum hep.. nasıl kurtulucam ne yapıcam bilmiyorum..

Nasıl atlattınız ne yaptınız?

Nasıl atlattınız ne yaptınız?

Vallahi ilk başlarda berduş gibi dolaştım doğruya doğru. insan her gece ağlarmı deli deli ağlıyodum artık annem dil dökmekten canım benim mahfolmuştu. Sonra bu durum 7 ay falan sürdü, karşıma öbür boyu devrilesice çıktı beni evlencez etcez diye ailesiyel tanıştırdı bizimkilerle tanıştı falan olmadı gitti. İlkine hiçbir kinim öfkem yok bana çok güzel duygular yaşattı acısı bile bal derler ya öyleydi. Ama 2.sini Allah bildiği gibi yapsın. Ben çivi çiviyi söker mantığıyla 1 yıl bile olmadan başkasına evet dedim anlattığım gibi ama olmadı sen kendini hazır hissetmeden sakın kimseye evet deme. Birisi olursada öyle böyle unutuluyor ama eskisi Ne desem bilemedim bakalım hayat sana neler göstericek hakkınızda hayırlısı olsun..

Aminn. Dua edin simdi bana olur mu, bu mesajı okur okumaz allah dirayet versin diye.. icimi sogutsun diye..

Bunlar olağan şeyler, nasılı nedeni yok... İlişkiler başlar ve biter, çok azı ömür boyu sürer bunu aklından çıkartma.Nefret etmeni gerektirecek bir durum da yok ortada, gayet insani bir durum yaşamış ve bunu seninle paylaşıp ilişkisini bitirmiş, hala da seni incitmemek için uğraşıyor neden nefret edesin? Sana kötü bir şey yapmamış ki.

Sen bence bir uzmandan yardım almaya bak, anlaşılan o ki tek başına atlatamayacaksın çünkü gerçeklik sorunu yaşıyorsun. Senin kendi dünyanda kafanda yarattığın kişi ile gerçekte olan kişi aynı değil.

Bir kez daha söylüyorum, senim yaşadığın şey saygı çerçevesinde yaşanmış bir ayrılık sadece. Evli değildin, çocuklu değildin ortada bırakılmadın bir başına... Forumda eşiyle gerçekten çok kötü şeyler yaşamış bir çok ablan var, onlar ayağa kalkıp dimdik durabiliyorlarsa sen hayli hayli yapabilirsin.

En kısa zamanda toparlanman dileği ile...

Hayır nefret edilecek bir sey yok. Ama belki o sekilde sogurdum ondan.. ben yardım alıcam evet, çünkü yarın öbür gün onu bir baskasyla görme ihtimalim de var..

Evet gerceklik sorunu yaşıyorum, benim icin hayallerimin erkegiydi ve sanırım pek cok özelligini ben ekledim üstüne kendi kafamda.. annemi bikac günlüğüne yanıma cagırıcam o iyi gelir bana. Sonra da insallah terapiye baslarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…