Yani sorun bendeyse bilemem ama kendimi önce sizin yerinize koydum, eşim bana ''sen anca yatak ayırmayı yüzük çıkarmayı bilirsin'' dese karşılığında ona al yüzüğüde çıkarıyorum diyip fırlatıp atmazdım. Ve eğer ben eşime ''sen anca bunu bilirsin'' dediğimde öyle mi al o zaman buda yüzük diye fırlatsaydı bende bidaha onun yanına gitmezdim. O yüzden ben bu noktada eşinizi haklı buluyorum.Çünkü bu birazda ''hep aynı şeyi yapıyosun'' deme şeklidir ve bu cümlenin sonunda yine aynı şey yaşanırsa, (ki sebep ne olursa olsun çok kötü bişey değilse yatak ayıran yada yüzük çıkaran eşede tahammül etmezdim ama) bidaha yanına gitmemi beklerse gerçekten kendisi üzülürdü.Bu yüzden eşinize kızamadım.Sadece şu noktada kızdım, evde yaşanan sorun evde kalmalı.Ne olursa olsun kızıp gidip sağda solda kalmak, bi süre gelmemek, kutlanacak olan onun doğum günüyken sizde hazırlık yaparken insanlara ''gitmeyin'' demek.... Bunlarda olucak iş değil eşiniz biraz yaygaracı. O yüzden eşinizin yerinde olsam bende yanınıza gelmez yüzünüze bakmazdım katiyyen, ama bunu evin içinde gösterirdim.Arşa çıkarmazdım.Bu noktadan sonrada eşinizinde haklı bi yanı kalmamış.Karşılıklı olarak aşırılık yaptığınızı düşünüyorum.
Okudugum yorumlardan bi size katilabildim.. Çünkü yüzük atmak yatağı agirmak felan cok assagilayici seyler. Iki tarafta hatali. Herkes konu sahibinin sabrina dikkat cekmis. Ama ben bu olayda bi sabir goremedim. Yüzük atmak bosanalim demektir. Üstelik oncesinde yatagi da ayirmiz vs bence olaylar karşılıklı gelismis. Ertesi gun dogum gunune katilmak istememekte yerden göğe kadar haklı. O halde bide doğum gunu mu yapilacak yani. Esinin hatalari cok fazla elbette. Ama erkek kendisini iten yerde asla durmaz. Kaldiki oncesinde yatagi ayiran salonda kalan da konu sahibi olmuş. Iki tarafta hatali. Tek çözüm oturup cedellesmeden karsilikli hatalari gosterme cabasina girmeden konusmak. Ve ne olursa olsun aile faktörünü ortadan kaldirmak.
Yani.Yani ben kendimi iki tarafında yerine koyup düşünüp yorum yaptım.Yatak ayırmak için çokkk ciddi sorunların olması lazım.Yüzüğü çıkarmak içinde tek sebep boşanma kararı almış olmak olur.Aksi halde bana bunları yapan bir eşe asla saygım kalmazdı.Muhtemelen sevgimde.Çünkü evlilik yani, ilişkiler bile sürekli 'bitsin' diyen bir taraf olunca seni mi çekicem artık diyip bitiyorken, evliyken bunların yaşanması inanılmaz yanlış.Yorumları ben okumadım ama, anladığım kadarıyla hiç bu noktaya değinen olmamış.Halbuki bana sorsan kimse bunu doğru karşılamaz derdim.Yatak ayırıp duran, yüzük çıkaran bir eşle ne kadar evli kalmak isterim bilmiyorum, ama sonsuza kadar onunla kalmicağım ortada gibi.Garip.
Yani.Yani ben kendimi iki tarafında yerine koyup düşünüp yorum yaptım.Yatak ayırmak için çokkk ciddi sorunların olması lazım.Yüzüğü çıkarmak içinde tek sebep boşanma kararı almış olmak olur.Aksi halde bana bunları yapan bir eşe asla saygım kalmazdı.Muhtemelen sevgimde.Çünkü evlilik yani, ilişkiler bile sürekli 'bitsin' diyen bir taraf olunca seni mi çekicem artık diyip bitiyorken, evliyken bunların yaşanması inanılmaz yanlış.Yorumları ben okumadım ama, anladığım kadarıyla hiç bu noktaya değinen olmamış.Halbuki bana sorsan kimse bunu doğru karşılamaz derdim.Yatak ayırıp duran, yüzük çıkaran bir eşle ne kadar evli kalmak isterim bilmiyorum, ama sonsuza kadar onunla kalmicağım ortada gibi.Garip.
ya bu insanlar niye gitmiyolar sizden bi türlü anlayamadım.Cevaplar için teşekkür ediyorum.
Yüzük çıkarma ve yatak ayırma meselesi çok büyük şeyler olunca olur denmiş ama zaten bir kaç ay önce boşanma dilekçesini de vermiştim eşime. O zaman da ilk yaptığı iş annesini arayıp Koalina benden ayrılıyormuş demek olmuştu. Sadece bu olayla değerlendirince yuh artık yüzük atılırsa böyle olur denebilir ama durum öyle değil. Evlilik boyunca bana yapılan onlarca saygısızlığa karşılık yüzük çıkarma çok basit kalıyor gözümde.
Evet konuşmadım, evi terkeden adamla konuşacak neyim olabilirdi? Kendisi konuşmasa aylarca da konuşmayabilirdim. Kaldı ki bu adam verdiği sözleri tutmamış, her fırsatta annesine sığınmış ve ben heptek başıma mücadele etmişim.pek bir gelecek göremesem de küçük bir ihtimal kendimize ait bir yaşamımızın olması farklı olabilir diye bekledim. O yaşantı da bir türlü gelmedi, hala bekliyoruz ki ailesi çıksın gitsin. Bir tek denemediğim o kaldı ama onu beklerken de çoktan eskidik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?