Ya aslında konuşmuyor değiliz, ben sadece her hareketinde tekrar tekrar söylemekten yoruldum. Çok basit bir örnek ama mesela cep telefonuyla çok vakit geçiriyor ve facebookta çok vakit geçiriyorsun demiş olayım. Önce bir kavga çıkar, ortalık savaş alanına döner, sonra tamam der dikkat eder hatta facebooku kapatır ama bu sefer instagramda vakit harcar. Ve bunu da bana çözüm diye sunar. Benim tekrar "instagramda da bu kadar vakit harcama" demem gerekir. Yani benim şikayetimden bir çıkarımda bulunup başka nelere kızabileceğimi düşünemiyor. Bu da beni yorduğu için bir şeyi bir kere söyleyip sonrasında küsüp kızmayı tercih ediyorum. En azından tek başıma kalınca kafam şişmiyor.
Ona kalsa ben olmasam kimlerle evlenirmiş ama beni seçmiş. Benimle evlenmesi büyük bir nimet zannedersin. Kayınvalidemi de 2 gün önce aradım ama aradığıma pişman oldum. Havadan sudan konuşurken taşınmanın gözüne çok büyüdüğünden bahsetti. Ne var ki o kadar zor değil hep beraber paketleriz dedim. Yok ya öyle her şeyi yıkayıp, kurutup götüreceğim, temiz eve kirli götürmeyeyim dedi hepten sinirlendim. Bardakları, kıyafetleri her şeyi baştan aşağı yıkayacakmış. 1 ay da toplanmakla vakit geçirirler herhalde.
Benim de umudum yok açıkçası ama belki düzelirdi dememek için kendim görmek istiyorum.