- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
- Konu Sahibi Sonneschein
-
Perşembe günü evliligimize 9 yıl olacak canim.bazı sebeplerden dolayı uzun süre çocuk istememiştik.geçen yıl ağustostan beri istiyoruz ama bende bi sorun olduğunu bilmiyorduk.martta kadın doktr değiştirdim ve çikolata kıstım olduğunu öğrendim ameliyat oldum..çok fazla büyükmüş tabi geç kalındığı içinde sağ tüpümü kistler tikamis...yani şuan çocuğum olma ihtimali yarı yarıya azaldı.marttan beide duzenli birsekilde denemeleri yapıyoruz. Ama takdir AllahtanNekdar lik evlisin iz nezamadir istiosun bende 8 sene oldu canım çok ama çok istiyorum vallah hergün bir kür demiorum olsun die inşallah olur bem pko bu arada nekdar zor bir süreç olduğunu biliorum ama kafaya takmamak lazım işte insanın elinde değil ama inşallah bu ay güzel haber aliriz
Amin canım .şöyle birşey de vakiHer ay bi suru deneme yokk soyle yaparsak kaliyomus yok bunu yiyenin hemen bebek kaliyomus her syi deniyoz sonrada her ay ayni dramallah hepimize yardimci olsun insallah
Bu baslik tam bana goreymis ha :) olmayisiyla barisik artik alismis sindirebilmis bi aday adayiyim ben galiba :)4 senelik evli 3,5 senedir cocuk istiyen yumurta tembelligi olan bi pco luyum. Huc bi kur denemedim besyuz dr degistirdim hepsi ayni tedaviyi uygulayip negatif sonuc aldik. Artik dr da uygulamiyorum. Nasibime biraktim. Yeter artik de mi ama. Tatlım inan bana senin gibi düşünmeyi okadar istiyorum ki ama beceremiyorum..helal olsun vallahi sana.ne guzel zaten dinimiz içinde sağlığımız içinde doğru olanı böyle düşünmek. Mevlam yar ve yardımcımız olsun
merhaba arkadaşlar ben de 5 aydır istiyorum henüz olmadı, ama eşimle bunu bir görev gibi yapıyoruz ve bu durum çok canımı sıkıyor. hadi haftaiçi yoğun oluyor da bu koskoca cumartesi günü film seyretti, tv seyretti, videolar seyretti ve sonra uykusu gelip yattı. moralim bozuk
Canım açıkçası ben korkuyorum.çünkü bi yazıda okumuştum. Rahim duvarını incellttigi için doktorlar önermiyormus..dogru olup olmadığını bilmiyorumKızlar merhaba soğan kürü deneyin ben öle hamile kaldım
Ben mesela 6yıld olduBen de kafaya takmak istemiyorum..düşünmek istemiyoeum ama her dakika aklımda .. evi temizlerken bile bakıyorum ki hem işimi yapıyorum hem bebek hayalleri kuruyorum.. gerçi benim ki daha yeni sayılır 1 senedir evliyim daha uzun senelerdir o müjdeli haberi bekleyenler var.. Rabbim ilk önce onlara sonrada bana hayırlı evlat nasip etsin ..
6 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen mi olmadı canimBen mesela 6yıld oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?