Uzun zamandır anne olmak isteyenler ,birbirimize destek olalım.

Ben ben bennnn anne olmayi istiyorum. Biz burda bu kadar istiyoruz bebeklerimiz dogsa pamuklara saricak durumdayiz. Ama bazilari dogurup dogurup soguk sulara atiyor. Heyy guzel Allah'im diyorum su kiymet bilmeyenlerin nasibini bize kismet ette emanetide biz sahip cikalim diye.

Bakındım bisey görünmedi uc dort ay klomen kullan olmazsa rahim filmi istiycem dedi.. Dün gittim iki yumurta olusmus sükür insallah tutar bakalım

Insallah gzel haberlerle gelirsun arkadaşm bnde sali gnu gitcem adetin 5gunu gel demişti pki sen nezamn gtmiştin

Dgru syluyosun arkadaşm ne insanlar var allahm olmayana icinde bizede sadece sabir etcez nezmn olursa

Sen nekadrlik evlisin nezamndr deniyorsun
10 aylik evliyim cnm. 9 aydir istiyoruz. İlk ay bi korunduk bi korunmadik. 5.ayda kimyasal gebelik oldu sonrada gebe kalamadim. Sen ne kadardir istiyorsun

10 aylik evliyim cnm. 9 aydir istiyoruz. İlk ay bi korunduk bi korunmadik. 5.ayda kimyasal gebelik oldu sonrada gebe kalamadim. Sen ne kadardir istiyorsun

Ama en fazla 1sene korunmadan bekletiyorlar.
Bende 2sene 3ay oldu arkadasm ama 1sene korunduk 1senedir falan ugrasiyoruz daha once doktora gttim duzgun tedavi uygulamayinca degstrdim dk.smdiki domtorum gecen ay rahim filmi cektrdim sali gnu yumurtalik takibi olcak

İyi cnm insAllah hayirlisiyla hamile kalirsin :) ben doktora gittim hormonlarima bakti smear testi yaptirdu. Smear cok iyi cikmadi ilac verdi bu ay korun dedi. Adet ol gel dedi.

Kızlar ben de varım bu ay tamı tamına 13. ayım ve ikinci klomen denemem ayrıca hsgde çekildim sorun cıkmadı ama pko hastasıyım içimde ufacık bi umut bile yok maalesef

canım klomen kullandığım iki ay da bi tane yumutam oluştu ve kendiliğinden çatladı ama geçen ay olmadı. bu ay da olmadı gibi hissediyorum 5 günüm var ama sanırım yine doktor yolları göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…