- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
- Konu Sahibi Sonneschein
-
Aynen olmadı Can'ım6 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen mi olmadı canim
Doktorlar ne diyor canım, varmı bi sikintiAynen olmadı Can'ım
AMIN canimbende 15 aylık evliyim ve çok istiyorum bir bebek. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah :)
Canım benim inan okurken icim doldu,çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum. Benim anlatabilcek pek kimsemde yok..olanlarda sadece iğneleyici sözlerle yarana tuz basıyorlar. Ateş düştüğü yeri yakıyor, kimse senin yüreğindeki yangını görmüyor.güzelim bizim durumumuzda bize yuce Rabbim 'den başka kimse teselli veremez.üzme kendini inşallah hepimizin de olacak bir meleği biz istedikten sonra Rabbim bizi böyle koymaz.sabır sabirO kadar uzun zamandkr bekliyor sayilmam ama inanin burada insanlarin birbirine destek olmasi bile cok güzel.. Inanin anne olmak isteyenlerden baska kimse anlamiyor.. Arkadasina anlatiyosun yada ailenden birine iki gunde bikiyorlar yeter akisina birak olursa olur takma falan diyorlar ama öyle degil iste insan bekleyince takmadan edemiyor.. Öyle cok istiyorumki rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.. Ki ben ufakligimdan beri cocuklari cok seviyorum o zaman baktiklarim bile boyum kadar oldular sonunda evlendim rabbim banada nasip etsin insallah bir melek
Cok hevesliyim anlatiyorum anlamiyorlar kiziyorlar ustune! Insanin cok zorunda gidiyor gercekten ben yurtdisindayim bide iki arkadasim var burda bana uzaklar surekli gorusemiyorum ailem burda her gun yanlarinda degilim sonucta esimde calisiyo bende calisiyorum onun disinda 4 duvar arasinda yalnizim anlatabilecek gercekten beni sabirla dinleyecek kimsem yok. Bu siteyi cok uzun zamandir takip ediyordum bebek yapmaya karar verince kayit oldum iyikide olmusum.. En azindan icime atip daha fazla strese girmiyorum allah razi olsunki herkes birbirini anlayip yardim etmeye calisiyor burda.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, sesimizi duysunCanım benim inan okurken icim doldu,çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum. Benim anlatabilcek pek kimsemde yok..olanlarda sadece iğneleyici sözlerle yarana tuz basıyorlar. Ateş düştüğü yeri yakıyor, kimse senin yüreğindeki yangını görmüyor.güzelim bizim durumumuzda bize yuce Rabbim 'den başka kimse teselli veremez.üzme kendini inşallah hepimizin de olacak bir meleği biz istedikten sonra Rabbim bizi böyle koymaz.sabır sabir
Bende yurtdisindayim canım. Nerde sin sen hangi ülkeCok hevesliyim anlatiyorum anlamiyorlar kiziyorlar ustune! Insanin cok zorunda gidiyor gercekten ben yurtdisindayim bide iki arkadasim var burda bana uzaklar surekli gorusemiyorum ailem burda her gun yanlarinda degilim sonucta esimde calisiyo bende calisiyorum onun disinda 4 duvar arasinda yalnizim anlatabilecek gercekten beni sabirla dinleyecek kimsem yok. Bu siteyi cok uzun zamandir takip ediyordum bebek yapmaya karar verince kayit oldum iyikide olmusum.. En azindan icime atip daha fazla strese girmiyorum allah razi olsunki herkes birbirini anlayip yardim etmeye calisiyor burda.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, sesimizi duysun
Cok teseklur ederim canim ben isvicredeyim.. Yurtdisinda olmak her konuda daha zor ve kotu malesef.. Turkiyede duyuyorum istedikleri zaman doktora gidiyorlar o test, bu test, yumurtlama takibi, catlama ignesi falan bahsediyorlar agzim acik bakiyorum ben burada oyle seyler daha kimseden duymadim ve randevumda taaa 14 eylulde doktor sorunum bile var zorla aldilar hamilelik dusunuyorum dedigimde :)Ayrıca nezaman istersen bana yazabilirsin.yalnız değilsin.
Amim canım dualarım bizlerleBende 2yıl 3ay oldu 1yıldır deniyoruz çocuk için rahimfilmimde sağ tüp kapali sol tüp açık çıktı bu sabah hasta oldum sali gunu gitcem yumrtalk takibi yapilcak insallah rabbim herkese icindede bizlere veririr arkadaşlar
Evet canım yedi aydır evliyiz ama hic korunmadık olmayınca doktora gittimperipellam sagol arkadaşım sende hamile kalmak isteyenlerdenmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?