Uzun zamandır anne olmak isteyenler ,birbirimize destek olalım.

Sol kasigimda batmalar oluyor bat im 29 temmuz yani perşembe günü daha 4 gün var .yine bir umut yine bir merak sardı beni.yumurtlama günlerinde ovu test ile kontrol edip düzenli ilişki yaşadık...batma dışında hiç bir belirti yok.aslında normalde göğüslerim adet öncesi çok hassas olurdu bir beden siserdi.şuan daha öyle birşey yok.dua edin canlarım inşallah vardır birşeyler buay

O kadar uzun zamandkr bekliyor sayilmam ama inanin burada insanlarin birbirine destek olmasi bile cok güzel.. Inanin anne olmak isteyenlerden baska kimse anlamiyor.. Arkadasina anlatiyosun yada ailenden birine iki gunde bikiyorlar yeter akisina birak olursa olur takma falan diyorlar ama öyle degil iste insan bekleyince takmadan edemiyor.. Öyle cok istiyorumki rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.. Ki ben ufakligimdan beri cocuklari cok seviyorum o zaman baktiklarim bile boyum kadar oldular sonunda evlendim rabbim banada nasip etsin insallah bir melek

Canım benim inan okurken icim doldu,çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum. Benim anlatabilcek pek kimsemde yok..olanlarda sadece iğneleyici sözlerle yarana tuz basıyorlar. Ateş düştüğü yeri yakıyor, kimse senin yüreğindeki yangını görmüyor.güzelim bizim durumumuzda bize yuce Rabbim 'den başka kimse teselli veremez.üzme kendini inşallah hepimizin de olacak bir meleği biz istedikten sonra Rabbim bizi böyle koymaz.sabır sabir

Kızlar burda bir arkadaşın yazısında okudum.adet ten sonra 3.gün bir kağıda 106 kere besmele yazıp üzerinde tasinmasi iyi oluyormuş. O arkadaş o ay üzerinden hiç çıkarmamış ve o ay hamile kalmış. Benim adetim e daha var 4-5 gün ama şimdi gusül abdesti alıp yazdım. Ve taşıyacağım. Ayrıca strec bi folyeye sarıp .yedi kat bezle sarılınca .tuvalete yada ilişki sırasında üzerinde olmasının günahı yokmuş. İnşallah bizim de bi evlat sahibi olmamıza sebep olur.sizlerde yapın. Yer gök dua üzerine kurulmuş...

Cok hevesliyim anlatiyorum anlamiyorlar kiziyorlar ustune! Insanin cok zorunda gidiyor gercekten ben yurtdisindayim bide iki arkadasim var burda bana uzaklar surekli gorusemiyorum ailem burda her gun yanlarinda degilim sonucta esimde calisiyo bende calisiyorum onun disinda 4 duvar arasinda yalnizim anlatabilecek gercekten beni sabirla dinleyecek kimsem yok. Bu siteyi cok uzun zamandir takip ediyordum bebek yapmaya karar verince kayit oldum iyikide olmusum.. En azindan icime atip daha fazla strese girmiyorum allah razi olsunki herkes birbirini anlayip yardim etmeye calisiyor burda.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, sesimizi duysun

Bende yurtdisindayim canım. Nerde sin sen hangi ülke

Ayrıca nezaman istersen bana yazabilirsin.yalnız değilsin.
Cok teseklur ederim canim ben isvicredeyim.. Yurtdisinda olmak her konuda daha zor ve kotu malesef.. Turkiyede duyuyorum istedikleri zaman doktora gidiyorlar o test, bu test, yumurtlama takibi, catlama ignesi falan bahsediyorlar agzim acik bakiyorum ben burada oyle seyler daha kimseden duymadim ve randevumda taaa 14 eylulde doktor sorunum bile var zorla aldilar hamilelik dusunuyorum dedigimde :)

Senin anlattığın seyler aynı benim yaşadıklarım canım benim,çok iyi anlıyorum seni bende almanyadayim ve 8 yıl oldu tr den geleli.buranın şartları tr ile aynı değil. Zamanın olursa yarın uzun uzun yazışalım tatlım sabah işe gidicem. Benim artık yatmam lazım. Ama gerçekten bana nezaman istersen yazabilirsin.üzme tatlı canını,hiç kimseyi de takma kafana..aeo .ii geceler güzelim

Bende yavas yavas yatayim calismak iyi geliyor en azindan o var allahtan bende sabaha ise gidicem bebek sevdasina gunlerdir sabahliyorum.. Sende istedigin zaman bana yazabilirsin tekrar tesekkur ederim ilgilendigin icin bu saatte. Iyi geceler, tatli rüyalar aeo.

Bende 2yıl 3ay oldu 1yıldır deniyoruz çocuk için rahimfilmimde sağ tüp kapali sol tüp açık çıktı bu sabah hasta oldum sali gunu gitcem yumrtalk takibi yapilcak insallah rabbim herkese icindede bizlere veririr arkadaşlar

Amim canım dualarım bizlerle

peripellam sagol arkadaşım sende hamile kalmak isteyenlerdenmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…