Üzüntüden hastalanmaktan ya da delirmekten korkuyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Merhaba arkadaşlar, şu an içinde olduğum durum başlıktaki gibi. Önceki konularımda bahsetmiştim aileyle aram kötü. Konuşmuyorum kötü hareketleri oluyor. Konular çok uzun, bir seneden uzun süredir ailem yeni alınan eve taşındılar. Ben de ayrı olarak oturayım diye o evin yan dairesinde 2+1 ev aldılar kendilerininki daha büyük ev. Ben kısa bir süre öncesine kadar ev küçük de olsa şükrettim bunu da bulamayanlar var diye.. Eşyaların bir kısmını aldık beyaz eşya ve koltuk. Ama benim okul ve sınavlarım olduğu için ben çok yoğundum taşınamadım erteledim. 1 seneyi geçti ben eski evde oturuyorum burada tezimi yazdım bitirdim. Tez için taşınmadım zaten.. Şimdi tezim bitti ben o yoğunluktan biraz çıkınca daha önce ailemin kötü hareketleri gibi sürekli olan biten şeyler aklıma gelmeye başladı.. Son zamanlarda bana ailenin kötü hareketleri hele çok kötü gelmeye başladı kardeşimin nişanlısının kınasına gittiğimde babamın beni orada ağlatması, kurban bayramında ve 3 sene boyunca bana daha sen kurban eti yemedin diye düşünüp getirmemeleri... Bunlar sadece örnek.. İçinde şu an yaşadığım durum mutsuzluk.. Yalnızlık.. Üzüntü... O kınaya gittiğimde akşama kadar ağladım gözlerim şişti.. O olaydan sonra o yeni eve taşınmaktan da vazgeçtim. Kötü hareketlerinden sonra gidip yanına mı taşınacağım? O ev sıfır. Ev almak istiyolarsa satsınlar başka yerden alsınlar diye düşündüm ama daha söylemedim kimseye.. Gidip de yanlarına taşınmak istemiyorum. Bu ev de iyi bir yerde ama eskidi çok. ve ben sürekli bunları düşünmekten aile yönünden yalnız olmaktan, delirmekten ya da üzüntüden hasta olmaktan korkuyorum arkadaşlar Allah korusun..

Canım ne gibi hareketler biraz açarsan sana hakvericem ama okuduğumdan öyle ev ayıracak tirip atacak hasta olunacak bişey göremedim daha çok ergenlige yeni giren genç kızın yazısını okumuş gibi oldum :KK64:

Canım ne gibi hareketler biraz açarsan sana hakvericem ama okuduğumdan öyle ev ayıracak tirip atacak hasta olunacak bişey göremedim daha çok ergenlige yeni giren genç kızın yazısını okumuş gibi oldum :KK64:

Evi ben ayırmadım. Onlar 2 ayrı ev aldılar ve taşındılar. Her şeyi detaylı yazmamış olabilirim ama halim hiç iyi değil.

daha once de yazmistiniz bu konuyu..sanirim kronik bir hal almis. profesyonel yardim almalisiniz. hayatinizda bir sey degismemis. aile dahi olsa mutsuz eden insanla mesafe koymak lazim. maddiyat mi iyi nasil boyle bol bol ev aliniyor bos duruyor tasinmiyorsunuz? araniz iyi degil ama ev aliniyor size? yargilamiyorum yanlis anlamayin tr geneli boyle degildir aileler ilginc geldi. bir ev alinir beraber yasanir evlenen okul kazanan is bulan gider ev acar kendisine.

Öncesini bilemedigimiz için bir kurban eti getirmemesi yada kina gecesinde uzulmeniz aglamaniz asiri buyuk nedenler degil bence. Birlikte oturmak varken sizede bir daire almalari bence ince dusunce. Dedigim gibi oncesini bilmiyorum ona gore yorum yapiyorum.

Kurban eti getirmemeleri zaten normal değil mi,ben bekar okacam bayramda ailemle olmayacak babam bana kurban eti yemedin diye üzülmez sanırım,yazarken dahi bir titreme geldi. Senin orada bulunup hep beraber bayram yaomaniz lazım canım ici. Kurban eti,kesemeyenlere fakirlere pay edilir yemeyen evlat,aile evinde yer.

Kusura bakmayin ama onceki konularinizdan yola cikarak soyluyorum siz takintilisinizj. Ne aileler var.size ev alindi o konularida okumistum.yani ne hayatlar var soyle herseye takilmayin yahu.koca evinde ne yapacaksin kim bilir bu nazla. Vallahi koca baba evinde ev vermisler agliyorsun koca evinde bakalim kurban eti bulabilecekmisn....bence bir yardim alin siz

Daha önceki konularınızı hatırlıyorum, çoğunluğun algılamadığı alternatif bir evrende yaşıyorsunuz bana göre, çünkü maddiyatın iyi olmasından dolayı kendinize ait toplumun çoğuna yabancı bir yaşam algınız oluşmuş, sizin dünyanıza yabancı bizlerin sizi anlaması çok zor açıkçası.cümleler bile yabancı yabancı geliyor kulağa, mutlaka o evrende yaşayan, sizi anlayacak kişiler vardır, umarım onlardan işinize yarayacak tavsiyeler duyarsınız.

Tek bir seferde tüm ailesini kaybedenler var, evlat acısı yaşayanlar var, depremlerde afetler de her şeyini kaybedenler var. O insanlar delirmiyor da siz bu sebeple mi delirmekten korkuyorsunuz? Bence bir an önce kendinize gelin. Aileniz sizi üzüyor olabilir. Babanız sizi ağlatmış olabilir. Tacizci tecavüzcü baba da çok gördü bu ülke. Biraz şükretmeli bu hayatta. Elimizdekilerle mutlu olmalı. Bunlarla baş edemeyecek kadar zayıfsanız uzman yardımı alın. Ama her şeyden önce insan kendisinin doktoru olmalı. Kafaya takmak istedikten sonra milyon tane sıkıntı bulursunuz kendinize.

Kurban eti getitmemelerini dert ediyorsun adamlar sana ev almış :olamaz: . Tartışmalarınızı tam olarak yazmamışsınız ama konunuzu okuyunca sizin abartığınızı düşünüyorum.

Kurban eti getirmemeleri 3 sene boyunca düşünüp de getirmemeleri konusu yoksa kuşbaşı et kasaptan da alınabilir. Ben yıllardır bayramda kimsesiz ve çok mutsuzum. Evi de ben alın demedim. Anne zaten çocukluktan beri beni bir yere gönderme peşinde o ayrı olmak istediği için ev aldılar yani bana iyilik olsun diye değil. Öyle olsa ev alınacağında gidip eve bakardık. Evin katologunu bile görmedim. Katologunu bende saklaya saklaya aldılar evi. Küçük olduğundan ya da bu olmaz derim diye sanırım.

Kurban eti getirmemeleri zaten normal değil mi,ben bekar okacam bayramda ailemle olmayacak babam bana kurban eti yemedin diye üzülmez sanırım,yazarken dahi bir titreme geldi. Senin orada bulunup hep beraber bayram yaomaniz lazım canım ici. Kurban eti,kesemeyenlere fakirlere pay edilir yemeyen evlat,aile evinde yer.

Yazlıkta kesiyorlar. Yaza geliyor bu ara kurban bayramları. Yılllardır beraber gitmiyoruz. En son kötü orada ne olduysa hatırlamıyorum onlarla gitmeme kararı almıştım. Ayrıca kardeşim de evli eşiyle geliyor. Ben gitsem kısa kollu giyemiycem yazlıkta, başımı örteceğim yazın sıcağında. O sebeple onlarla gitmedim. Ama ailem tek gitse onlarla yine gitmem anne zaten üvey gibi önceki konularıma bakabilrisiniz.

Kusura bakmayin ama onceki konularinizdan yola cikarak soyluyorum siz takintilisinizj. Ne aileler var.size ev alindi o konularida okumistum.yani ne hayatlar var soyle herseye takilmayin yahu.koca evinde ne yapacaksin kim bilir bu nazla. Vallahi koca baba evinde ev vermisler agliyorsun koca evinde bakalim kurban eti bulabilecekmisn....bence bir yardim alin siz

Halime çok şükrediyorum. Maddi yönden desteklerini inkar etmyirorum zaten. Ama destek sadece maddi yönden. Bayramda yalnız kimsesiz olmak çok kötü. Yalnız olunca eski yeni her şey de aklıma geliyor..

Ev almislar yine yaranamamislar. Size kotu davrandiklarini dusunmuyorum,zira dunya uzerindeki hicbir ebeveyn istemedikleri evlatlarina yani baslarindan ayri bir ev almazlar. Hatanin buyugu yuksek ihtimal sizdedir

Ev yan yana. Annem benden uzak olmak istediği için ev aldı.

Bu ailelerin evlatlarına uyguladıkları psikolojik işkence nedir anlamıyorum... İşin kötü yanı şu an boşanan bireylerin çocukları da 10-20 yıl sonra bunun fazlasını yaşayacaklar.. Normal kimse kalmadı artık... Bende ailemle problemli yim ve sanki annem hayattaki sınavım... İş, koca cart curt bu kdr ağır sınav geçmemişti inan.. Bende sıyırmanın eşiğinde bekliyorum....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X