Merhaba arkadaşlar, şu an içinde olduğum durum başlıktaki gibi. Önceki konularımda bahsetmiştim aileyle aram kötü. Konuşmuyorum kötü hareketleri oluyor. Konular çok uzun, bir seneden uzun süredir ailem yeni alınan eve taşındılar. Ben de ayrı olarak oturayım diye o evin yan dairesinde 2+1 ev aldılar kendilerininki daha büyük ev. Ben kısa bir süre öncesine kadar ev küçük de olsa şükrettim bunu da bulamayanlar var diye.. Eşyaların bir kısmını aldık beyaz eşya ve koltuk. Ama benim okul ve sınavlarım olduğu için ben çok yoğundum taşınamadım erteledim. 1 seneyi geçti ben eski evde oturuyorum burada tezimi yazdım bitirdim. Tez için taşınmadım zaten.. Şimdi tezim bitti ben o yoğunluktan biraz çıkınca daha önce ailemin kötü hareketleri gibi sürekli olan biten şeyler aklıma gelmeye başladı.. Son zamanlarda bana ailenin kötü hareketleri hele çok kötü gelmeye başladı kardeşimin nişanlısının kınasına gittiğimde babamın beni orada ağlatması, kurban bayramında ve 3 sene boyunca bana daha sen kurban eti yemedin diye düşünüp getirmemeleri... Bunlar sadece örnek.. İçinde şu an yaşadığım durum mutsuzluk.. Yalnızlık.. Üzüntü... O kınaya gittiğimde akşama kadar ağladım gözlerim şişti.. O olaydan sonra o yeni eve taşınmaktan da vazgeçtim. Kötü hareketlerinden sonra gidip yanına mı taşınacağım? O ev sıfır. Ev almak istiyolarsa satsınlar başka yerden alsınlar diye düşündüm ama daha söylemedim kimseye.. Gidip de yanlarına taşınmak istemiyorum. Bu ev de iyi bir yerde ama eskidi çok. ve ben sürekli bunları düşünmekten aile yönünden yalnız olmaktan, delirmekten ya da üzüntüden hasta olmaktan korkuyorum arkadaşlar Allah korusun..