Üzüntüden hastalanmaktan ya da delirmekten korkuyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz ayrı yaşıyorsunuz galiba?ben olsam onların yanına taşınacaksam hayatta taşınmam.eski olsun sizin olsun.kafanız rahat en azından.çalışıyorsanız kiraya çıkın daha yeni bir eve bu evi kiraya verin.böyle bir imkan yoksa boşverin oturun ileride durumunuz olursa kendiniz ev alırsınız.

Tez yazmışsınız ama iki satır konuyu doğru düzgün yazamamışsınız.
Kardeşimin nişanlısının kınası nedir ya?
Tedavi olun.acil.

Kardeşim şu an evli. Kardeşimin eşinin kınası mı deseydim? O zamanki nişanlısının kınasından bahsettim.

Artık birikim. Öyle bir iki olan bir şey değil. 4 kardeşiz hiçbirine bir fiske vurmuş değiller. Benim dizimde tendonda kalıcı hasar var tekme ile vurdu babam. Ben üvey miyim de ya da uzaydan mı geldim? Ne kadar garip hareketim olabilir?
Konuyu düzenleyip daha açıklayıcı yazın. İlk mesaja bakınca kızına ev almış bir aile ve hiçbir şeyi beğenmeyen piremses sendromlu bir kız varmış gibi izlenim veriyor

35 yaşındasınız , aileniz altınıza arabayı yıllar önce almış, şimdi de bir ev almışlar. Yaş faktörünü ve arabanızın olmasını düşünürsek kurbanda yazlığa gidebilmeniz kolay gibi görünüyor. He gitmiyorsanız getirmezler. Kurban eti yazlıklardan gelince o bayram havasını hissetmen mümkün değil. Kasaptan git al aynı sey..

Siz herkesin söylediklerine kulak tıkıyorsunuz. Hayatınız bizim hayatlarımızdan çok farklı olabilir. Ama siz gerçekten çok fazla alınganlık yapıyorsunuz.

Hatta aileniz sizi sevmiyor olsa ev bile almaz. Hadi aldı diyelim uzaklardan alır . Ama yanlarında almışlar. Neden diye sordunuz mu kendinize. Bence cevap çok açık. Evde alınganlıklarınızla insanları bunlatmışssınız ama yine sizden vazgecemiyorlar sonucta evlatlarısınız. O yüzden tam olarak yanlarından ev almışlar.

Psikoloğa gidin lütfen. Hiçbir şey kaybetmezsiniz. Sohbet edip içinizdekileri dökersiniz ve rahatlarsınız. Belki böylece hayata daha farklı bakabilirsiniz

30 küsür yaşında bir insan olarak beğenmediğiniz herşeyden uzaklaşma şansınız var. Çalışıyor musunuz? Tutun kendi istediğiniz evi nerede olduğuna siz karar verin.
Anne baba yazıp durmuşsunuz, annem babam demekten rahatsız oluyorsunuz belli ki. O zaman neden onların aldığı eve tamah ediyorsunuz?
Ben sizin konuları okuyunca en fazla 20 25 yaşında biridir diyordum, 35 in üstündeymişsiniz. Psikolog ya da psikiyatriste gitmeniz şart gibi, açtığınız konular hep birbirinin aynısı takıntı sorununuz mu var?

Ailenizle yaşadığınız sorunları büyütüyor olabilir misiniz?
Yazlığa gitmeme sebebinizin ne olduğunu bile hatırlamıyorsunuz. Kızıyorsunuz bize ama bu sağlıklı bir durum değil. 3 yıl bunun kinini güdebilmek ne kadar ağır bir durum. Hem bensiz nasıl içlerine sindi yalnızlık zormus anladım diyorsunuz hem gitmiyorsunuz. Napsınlar, zorla mı götürsünler sizi?
Şaşkınlıkla okuyorum yorumlarınızı.

Canım ben seni çok ii anlıyorum maddiyat herşey değil evde alsalar arabada alsalar dışardan bakan herkes derki aa ne güzel ailesi kızlarına şunu almış bunu almış vs demekki kiymetli kızlarıni seviyorlar derler bir acıdan doğrudur ama içini kimse bilmez ayrıca ne alınırsa alınsın aile sevgisinin yerini tutmaz sevgisizligi anlamak için bir bakış yeterli insanın yaşadıkları yeterli ustinude bir ev kapatmıyor işte hatta insan keşke almasalarmis seviyesine bile gelebiliyor (ben geldim) ben senden çok cok daha ağırlarını yaşadım o yüzden seni çok iyi anlıyorum tavsiyem evlen yuva kur cocuk yap mesgul ol isine gcune saril o zaman kafan dağılır bu kadar da kafaya takmazsın şuan hayattaki odagin ailen bekar olduğun için evlen çocuk yap bak gör kafan nasil dagilacak

Hayatınızı inanın çok merak ettim. Özellikle iki tarafı da dinlemek gerektiğini düşünüyorum. Kına gecesinde babanızın sizi ağlatma sebebi nedir.

Yalniz kurban etini yanlis hatirlamiyorsam suriyelilere verdikleri icin kizmistiniz,hani hic durduk yere demedi bu adam.

Yok o değil sanırım
O üye babaannesiyle büyümüştü
babaannesinin ev al diye kıza bıraktığı paraya annesi ve erkek kardeşi çökmüştü

İlk başta ev mevzuları olunca o sandım
Siz yazınca hatırladım bu üyeyi
Yok yok, sürekli takıntılı şekilde bir şeyler aklına gelen "ben onun nişanlısıyım" konusunu açan üye arkadaş.Konularına baktım şimdi yanılıyor muyum diye aynı arkadaş.

Muhtemelen bana yine kızacaksınız ama, sizin obsesyon durumunuz olabilir.Bir psikiyatriste gidip yardım almadan hayat kalitenizi yükseltemezsiniz, üstelik zaman geçtikçe ilaçların yardımcı olma olasılığı da artıyor.Hiç vakit kaybetmeden bir psikiyatriste görünürseniz, hayatınızı daha mutlu ve kaliteli geçirebilirsiniz, bu düşünceler sizi çok aşağıya çekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X