Üzüntüden hastalanmaktan ya da delirmekten korkuyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yardım almalısınız en acilinden. Belliki aile basa çıkamamış kendi halinize bırakmış. Hangimiz aglamadik azarlaninca hepimiz anne babaya her kizdiginda tavır alsaydık aile diye kavram kalmazdı . Aşırı abartı sizinki

Uzak olmak istese al basini git istedigin yerde yasa derdi. Sizinkisi biraz nankorluk sanki.

Ben nankörlük olacak ne yapmışım ne yazdım konuya?
Ailenin maddi desteğini inkar etmyiorum zaten ben yalnız bunları düşünmekten delirceğim ya da hastalanacağım yazdım konuya. Böyle şey söylenmez ama onlar yazlığa ya da başka yere gidip durduklarında babannem vefaat etmeden önce ben ilgilendim onlar yokken nankör diyeceğiniz son kişi olabilirm

Ben nankörlük olacak ne yapmışım ne yazdım konuya?
Ailenin maddi desteğini inkar etmyiorum zaten ben yalnız bunları düşünmekten delirceğim ya da hastalanacağım yazdım konuya. Böyle şey söylenmez ama onlar yazlığa ya da başka yere gidip durduklarında babannem vefaat etmeden önce ben ilgilendim onlar yokken nankör diyeceğiniz son kişi olabilirm
Neyi dusunmekten deliriyorsunuz? Size verilen emekleri karsiliksiz birakmayin manevi olarak,bir anlasmazlikta oturun konusun, cok mu zor? Hayirli evlat olabilmek ne kadar zor olabilir ki?

Neyi dusunmekten deliriyorsunuz? Size verilen emekleri karsiliksiz birakmayin manevi olarak,bir anlasmazlikta oturun konusun, cok mu zor? Hayirli evlat olabilmek ne kadar zor olabilir ki?

Ortada hiçbir şey yokken beni üzecek ağlatacak hareketleri oluyor. Ben de yıllardır konuşmayı deniyorum ama bir sonuç yok. Ben mesela daha sabah yeni kalktım, saat 10, daha mutfağın kapısından yeni içeri giriyorum baba bana kötü kötü bakıyor dik dik.. Hiç bir şey yok ortada.. Günün ilk saatinden sinirimi bozuyor örnek olarak anlattım.

Allah başka dert vermesin güzel kardeşim :) Bizim buralarda bulup bunamak mı ne öyle bir şey deniyor, yaptığınıza.

Yardım almalısınız en acilinden. Belliki aile basa çıkamamış kendi halinize bırakmış. Hangimiz aglamadik azarlaninca hepimiz anne babaya her kizdiginda tavır alsaydık aile diye kavram kalmazdı . Aşırı abartı sizinki

Artık birikim. Öyle bir iki olan bir şey değil. 4 kardeşiz hiçbirine bir fiske vurmuş değiller. Benim dizimde tendonda kalıcı hasar var tekme ile vurdu babam. Ben üvey miyim de ya da uzaydan mı geldim? Ne kadar garip hareketim olabilir?

Burada çok klişe oldu biliyorum psikologa git demek ama sizin gerçekten gitmeniz gerek. Ortada bu kadar üzülüp kafanıza takmanizi gerektirecek birşey yok. Ama bunu göremiyorsunuz bu yüzden psikoloğa gitseniz iyi olur çünkü gerçekten başlıkta dediğiniz gibi hasta olabilirsiniz

Allah başka dert vermesin güzel kardeşim :) Bizim buralarda bulup bunamak mı ne öyle bir şey deniyor, yaptığınıza.

Bıktım artık. Yalnız olunca ben kafamı dinledim. Taşındılar ya o zaman işte bana kötü hareketlerinden ne kadar etkilendiğimin daha iyi farkına vardım. Şİmdi aynı hareketler yine olunca daha çok etkileniyorum yalnızlığa alışınca. O eve taşınmayı da istemiyorum ev güzel ama küçük, bir de sıfır ev. Satıp başka yerden de ev alınabilir ayrı oturduktan sonra yan yana olması şart değil illaki.

Artık birikim. Öyle bir iki olan bir şey değil. 4 kardeşiz hiçbirine bir fiske vurmuş değiller. Benim dizimde tendonda kalıcı hasar var tekme ile vurdu babam. Ben üvey miyim de ya da uzaydan mı geldim? Ne kadar garip hareketim olabilir?
Aa bunu görmemiştim üzüldüm cidden

Burada çok klişe oldu biliyorum psikologa git demek ama sizin gerçekten gitmeniz gerek. Ortada bu kadar üzülüp kafanıza takmanizi gerektirecek birşey yok. Ama bunu göremiyorsunuz bu yüzden psikoloğa gitseniz iyi olur çünkü gerçekten başlıkta dediğiniz gibi hasta olabilirsiniz

Gitmeyi istiyorum da hangi birini nasıl değiştireceğim? Farz edelim ki bana ilaç yazdı. Ailenin tavrı değişecek mi? Kaldı ki ben ilaç alıp uyuyup iyileşecek biri değilim çünkü sınavlarım derslerim var. Doktoraya hazırlanıyorum inşallah olursa.

herkes sorun sizde diyorsa sorun sizdedir, sizin gibi çocuğum olsa ben de ayrı ev açardım ona maddi gücüm varsa. çünkü yapılanları görmeyip en ufak yapılmayanlara takılıyorsunuz.

Bıktım artık. Yalnız olunca ben kafamı dinledim. Taşındılar ya o zaman işte bana kötü hareketlerinden ne kadar etkilendiğimin daha iyi farkına vardım. Şİmdi aynı hareketler yine olunca daha çok etkileniyorum yalnızlığa alışınca. O eve taşınmayı da istemiyorum ev güzel ama küçük, bir de sıfır ev. Satıp başka yerden de ev alınabilir ayrı oturduktan sonra yan yana olması şart değil illaki.
Nereden almak istiyorsanız kendi paranızla alın söz hakkı bulamasınlar kendilerinde.

Gitmeyi istiyorum da hangi birini nasıl değiştireceğim? Farz edelim ki bana ilaç yazdı. Ailenin tavrı değişecek mi? Kaldı ki ben ilaç alıp uyuyup iyileşecek biri değilim çünkü sınavlarım derslerim var. Doktoraya hazırlanıyorum inşallah olursa.
Ama ben zaten psikiyatriste git demedim psikoloğa git dedim. Psikologlar ilaç yazmaz/yazamazlar. İhtiyacın olan şey terapi. Şöyle düşün çoğu insanın çocukluk travması var ve ya geçmişte yaşadığı ağır şeyler var ama hepsi evde durup geçmiş hatırlayıp kendini kahretmiyor. Ailenin hataları olabilir ama şu an senin de hataların var ve kendini üzüyorsun bir nevi kendine zarar veriyorsun. O yüzden ailenden ziyade senin değişmeye ihtiyacın var bu da destek ile mümkün.

Ortada hiçbir şey yokken beni üzecek ağlatacak hareketleri oluyor. Ben de yıllardır konuşmayı deniyorum ama bir sonuç yok. Ben mesela daha sabah yeni kalktım, saat 10, daha mutfağın kapısından yeni içeri giriyorum baba bana kötü kötü bakıyor dik dik.. Hiç bir şey yok ortada.. Günün ilk saatinden sinirimi bozuyor örnek olarak anlattım.
Ne oldu diye sormuyor musunuz? Cevap vermiyor mu? Yillardir konusmaya calisip da cevap alamiyorsaniz paralel evrende falan olmalisiniz cunku

Neden tam bağımsızlığınızı kazanmıyorsunuz ki?
Hem maddi hem manevi yönden....
Böylece hayatınıza dimdik devam edebilrsiniz...
Konuşma konusuna gelince bence de konuşmalısınız neden diye sormalısınız...
Ama bence bunun olma nedeni bagımsızlıgınızın olmaması ya da bilemiyorum ama farklı bir çevreniz var mı yoksa da sebep bu da olabilir....

insan kendi kendin yetmeyi bilmeli....
Anne baba da biter bir yerde her insan azıcık da olsa bencildir....
Farklı çevre kurun kendinize arkadaş falan hayatınızı istedıgını şekilde biçimlendirin...
Hem bu olayları düşünmez hem de kendinize olan güveniniz ve saygınız artar....

Güzel arkadaşım, kaç yaşındasin? Anne babalarımız eski kafa, zor insanlar olabiliyor bazen. Ama kurban da gidip el öpmeye bile tenezzül etmemişsin. Bu insanlar sana bitişik dairede ev almış, gitsen de komşu gibi düşün. Ne kadar sık göreceksin ki?
Bana kurban eti getirmediler diyorsun? Kurban etinin tadı mi farklı? 2 +1 sıfır ev almışlar, her yorumunda ev küçük diyorsun? 2 +1 ev tek kişiye nasıl küçük olabilir? Bence kendini dolduruyorsun. Maddi imkanın var, mutlaka yardım al. Hayır ailen değişmez elbet, ama sen biraz da bardağın dolu tarafını görmeyi öğrenebilirsin. Insanlar eşlerini, evlatlarını kaybedip hayata devam ediyorlar, senin aşılmayacak bir sorunun yok. Herşey kafanda bitecek.

herkes sorun sizde diyorsa sorun sizdedir, sizin gibi çocuğum olsa ben de ayrı ev açardım ona maddi gücüm varsa. çünkü yapılanları görmeyip en ufak yapılmayanlara takılıyorsunuz.

Kim herkes sorun sizde diyor siz ya da burdaki kişiler beni tanıyor mu? Ancak benim yazdığım kadarını biliyorsunuz. Ben haklı mıyım haksız mıyım sorun bende mı onlarda mı? Diye bir şey sormadım. Olan bir şey yazdım. Ayrıca bu şekilde cevap yazan birini ne düşündüğü de umrumda değil.

Ben ailemle olanları bana yaptıklarını anlatsam intihar etmem lazım o zmn kurban eti neymiş cok ağır olaylar yaşadım ve şuan görüşmüyorum hiç bişeylerinide istemiyorum size yine ev almışlar şükredin kıymet bilin çok ağır travmalar yaşayan insanlar var yaşınız kaç bilmiyorum ama bunlar dert falan değil Allah bir dert verir bugününüzü ararsınız inş vermez tabi şükredin !!!!

Güzel arkadaşım, kaç yaşındasin? Anne babalarımız eski kafa, zor insanlar olabiliyor bazen. Ama kurban da gidip el öpmeye bile tenezzül etmemişsin. Bu insanlar sana bitişik dairede ev almış, gitsen de komşu gibi düşün. Ne kadar sık göreceksin ki?
Bana kurban eti getirmediler diyorsun? Kurban etinin tadı mi farklı? 2 +1 sıfır ev almışlar, her yorumunda ev küçük diyorsun? 2 +1 ev tek kişiye nasıl küçük olabilir? Bence kendini dolduruyorsun. Maddi imkanın var, mutlaka yardım al. Hayır ailen değişmez elbet, ama sen biraz da bardağın dolu tarafını görmeyi öğrenebilirsin. Insanlar eşlerini, evlatlarını kaybedip hayata devam ediyorlar, senin aşılmayacak bir sorunun yok. Herşey kafanda bitecek.

Benim kurbanda et getirmediler dediğim, onlar bayramda kurbanı yazlıkta kesiyorlar. Başka şehirde. Yaza geldiği için. Geçtiğimiz kurbanda buradalardı kardeşimin düğünü olduğu için gitmediler. Ben artık ne kadar içerlediysem bu sene de bayramın 1. günü ben gitmedim kurban yemeğine. 2 günü gittim. Önemli olan et yemek değil, 3 sene boyunca insanın aklına gelmez mi? Benim bir yakınım kurbanda bu yalnız olsa kurban kesmese ben dert edinirim..

ben seni anliyorum canim. benim aileminde maddi imkanlari iyi sayilir.
Bende senin gibiydim mesela...ama yillar öncesinde ergenlik caginda.
Herseyim vardi ama ben ilgi vs bekliyordum ailemden.
Bence sende cok hassas davraniyorsun.
Yasin kac bilmiyorum ama duygusal boslukta olabilirsin. Ailen yan dairelerinden sana ev tutmus. Yani seni yanlarinda yakinlarinda olmani istiyorlar ne olursa olsun.
Seni hic umursamiyorlar degil yani böyle dusun. Bebek olmadigin icinde pispislama vaktin gecti. Fazla beklenti icinde olmak da üzer insani.
Ailenin senin arkanda olduklari bil. Ve kendine bir hayat kur bence. Hayati dolu dolu yasa.
Ozaman aklina kücük seyler takilmaz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X