• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzüntüm...

Hadi esi de elinden geleni yapiyor, tirmaliyor, cabaliyor olsa neyse o da yok.
Esim de bana iyidir ama iyi davraniyor diye dogru durust bir işe girmemesini hicte cekemezdim. Konu sahibi fazla bile dayaniyor ve hala bosanmayi dusunmuyor. Daha napsin bilemedim.
Evet sabirla bu gune kdr gelmis yine esinden bu sebple ayrilmaz eminm ki sadece esini tesvik edemiyo onu bende yapamiyirum

Yasamayan bilmez bacim. Benim esimde evde bi gelirle idare ediyoruz is ariyorum bulamiyorum . esimede is ara diyorum oda ariyor da pek orali olmuyor. Smdi esime is ara dedim die gozum yukseklerde mi oluyor. Allaha sukue idare eidyoruz ama bak bu ay acayip skstik. Napalim bi cozum bulmaya calisinca yetinmeyi bilmiyorsun oluyo.birak bosver esinin geliri iyi olup kendide calisan evine 2 haftada bi yardimci alan ablalar burda bize yetinmeyi ogretsin :KK70: hayatta inislerde var cikislarda biz suan inisteyiz elbet cikisida yasariz sabirla ve anlayisla esimizi dogruya yonlendirmeye calisarak...
Canım biz sabredenleriz..eşleri 1 gün işsiz kalsa ortalığı yakıp yıkarlar tüm sülaleye ilan ederler iç savaş çıkartırlar gelmişler burda bize ahkam kesiyorlar..

Benzer bir problemi bende yaşadım ve ne benim çalışmamam kaldı ne destek olmamam kaldı ne de şımarıklığım.Nedense boşanma sebebi olarak sadede dövme aldatma gerekliymiş gibi bir algı var.
İşin içine sevgi ve düzgün giden bir ilişki olunca insan işine gücüne bakmıyor halledilir girer elbet dikiş tutturur diyor.
Kimse o evde neler yaşanıyor nasıl geçiniliyor düşğnmüyor düzgün bir karakter sevgi vs varsa tamam şükredelim fırsat tanıyalım ama adam iflah olmassa kaplumbağa değil kimse sırtında bütün evi taşıyamaz.
Sizi çok iyi anlıyorum ben bir hafta annemlerde kaldım, o sürede okul bulmuş az da olsa kazanıcak çalışacak.
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun yüreğinizden vericeğiniz her karar doğru olacaktır.

Canım biz sabredenleriz..eşleri 1 gün işsiz kalsa ortalığı yakıp yıkarlar tüm sülaleye ilan ederler iç savaş çıkartırlar gelmişler burda bize ahkam kesiyorlar..
Skma canini esini guzelce motiveyleiyi islere yonlendirmeye calis. Kavga etmeden tbiki elbet bi yere kdr sabredeceksn bilyorum . dua et Allah esine akil fikir mantik vicdan versin tum ihtiyaci olanlara Rabbim yardimci olsun insallah

Slm kızlar ben 18 yaşında memur oldum o zamanlar çocukluğun verdiği heyecanla pek meslek kariyer önemsemiyordum 21 yaşında evlendim eşimin düzgün bir işi yok şu an 25 yaşındayim bunu çok takıyorum..arkadaşlarım hep kariyer sahipleri ile evlendi ben ayın sonunu zor getiriyorum..onun dışında başta sıkıntılar yaşadim ama şu an eşimle bir sorunum yok..cok üzülüyorum bu duruma..bu durumu nasıl atlatabilirim..
bazen beraber yola çıktığın arkadaşların sınıf atlarken sen sınıf da kalırsın:KK17: gerçek dünya ya hoş geldin

Sigortalı bir işte fabrikada asgari ücrete çalışsa yine de üzülür müydünüz? Ben de aynı durumdayım da o yüzden soruyorum.

18 yaşındaki insanların aklı beş karış havada olur genelde o yaşta alanının da avantajını doğru kullanarak, memuriyet hakkını kazanmış olduğun için seni tebrik ederim. Ne istediğini bilen ve azimli bir profil canlandı gözümde.
Meslek seçimi ve kariyer planması ancak ailelerin doğru yönlendirmesi ile olur senin gibi istisnalar da var elbette ama genelde o yaştaki çocuklar geleceği planlama konusunda yetersizdir. Okul bittikten sonra aradan seneler geçtiyse hele, oturup baştan ders çalışmak ve bir yer kazanabilmenin düşüncesi bile zor gelir.
Ulaşamayacağını düşündüğü hedefler koymak yerine yapabileceğine inandığı hedefler koyarsan onun da şevkini arttırabilirsin. Eşinin mesleği ne ? Dönemsel olarak çalıştığını yazmışsın hep aynı sektörde mi çalışıyor? Onu hiç çalışırken gördün mü özellikleri o işe uygun mu? Eşinin tabiatı , insan ilişkileri nasıldır , sence hangi işe daha çok yatkın? Sen güvenlik görevlisi olmasını istemişsindir ama mesela onun yapısı bir yerde sabit durmaya uygun değildir daha fazla sosyal olup iletişim kurmaya uygundur.
Bir süre iş konusundaki konuşmalarını askıya alıp onun üzerindeki bu baskının kalkmasını bekle. Sen konuşup ısrar ettikçe o daha çok kendini kapatıp direnç gösterir. Rahatladığını hissettiğin an, bir süre birlikte çalışıp her ay biraz para arttırıp bir miktar da kredi çekerek onun kendi işyerini açmasını teklif edebilirsin. Yaşınız henüz küçük olduğu için dört ya da beş sene sonra bir işyerine sahip olma fikri ona uzun gelmeyecektir. Hem bu sürede aralıksız ve disiplinli çalışmayı öğrenir.
Eşin genel olarak iyi bir insan olduğu için ve sana değer verdiği için bu mücadeleyi birlikte yürütmek; senin gibi hedef belirleyip o uğurda azim gösterebilen bir insana zor gelmeyecektir bence.
Ona doğru hedefi koyarsan işini kolaylaştırır sin.

Ne kadar asagilayici yorumlar yaziyorsunuz. Onun bunun kocasina ozenmek nedir yahu
Valla hi bu sitedeki bazi arkadaslar adami ipe goturur. Duzgun yorumlar yazin birderdimvar sayfasinda insanlar dertlerini siz asagilayasiniz diye yazmiyor kendinize gelin

Nabza göre şerbet veriliyor burda kusura bakmayın. Konu sahibinin yaklaşımı nasil ise öyle cevaplıyorum. okumadınız herhalde yazıyor konuda bir daha okuyun . Arkadaşlarının kariyer sahibi eşlerine değiniyor. Ben 3 yılı aşkın evliyim değil konuşmak aklımdan bile geçmedi böyle bir laf . Doğru söyleyen dokuz köyden derler . Konu sahibi özenti , bu kadar basit. Kendisine gelecek biri varsa konu sahibi olmalı

Kaliten ortada seninle uğraşamayacağım..seviye inerdim de sen buna değmezsin az ötede havla..
Baktın haklıyım şimdi saldır .
Ona buna özenip kıskanmaya benzemiyor tartışmak altta kalınca hakaret :kusmuk:senin gibiler hep midemi bulandırır.

Yapacak bir şey yok, bu saatten sonra adam üniversite okumaz. Siz de çok prestij sahibi değilsiniz liseden memursunuz.
Benim de erkek arkadaşım lise mezunu ama zerre umrumda değil. Çünkü seviyorum. Siz bence eşinizi sevmiyorsunuz, sevseydiniz başkalarının eşinin mesleğini çok sallamazdınız.

Hayat bazen yaptığımız tercihlerde yaşımızı umursamaz, 21 yaşında evlendiyseniz 70 yaşına kadar bu tercih boşanmadığınız sürece kalır. Hataysa bu hata da kalır. Hayat ve insanlar size "tühh evlenmiş ama 21 yaşındaymış" demez. Yaşa bakmaz tercihe bakar. Mesela küçük yaşta atanırken sorun yoktu değil mi?

bende memurum eşim işsiz... .. ben de senin gibi hiç önemsemeden evlendim..
ben kimsenin meslegiyle bakmadim bak bu hiç aklıma gelmezdi...

Evliyim ama eşimin işi olmasaydı onunla asla evlenmezdim. Çünkü bu durum birçok sorunu da beraberinde getiriyor!
büyük konuşma bence.
Kadinin, 4 yildir duzenli işi olmayan esinden sikayet etmesi cok mu garip? Adam calismiyormus dogru durusttt???????????
Yok kucumsuyorsun, yok kiyasliyorsun. Dogru durust calismayan birini kiyaslar tabi. Beyefendi adam akilli bir işe girmesin, bu kiz ay sonunu getiremesin ama neymis kiyaslamayacaksin. Oldu.
Para hersey degil bugun var yarin yok ama para yokken nasil mutluluk oluyor bilmiyorum.

Esimin issiz kalip, islerinin bozuldugu donemler psikolojik olarak beni cok yipratmisti. Bi daha o gunleri yasamak istemem. Kafanda surekli para hesabiyla, ay sonunu getirme derdiyle ne mutlulugu yahu? Ay sonuna kalem kalem para hesabi yaparsam, bir kiyafet alirken 50 kere dusunursem rahat olamazdim ben. Allah kimseyi gordugunden asagi dusurmesin.

Pisman olmus olabilir konu sahibi seciminden dolayi ve hakli bir neden. Boyle bir adami da 4 sene herkes cekmez.
benim eşim de işsiz bende memurum hiç kimseyi kıyaslamadim ama gerçek şu ki yüksek rütbeli ile evlenip de anlaşamayan çook insan var.

Haberim var yinede aydınlattığınız için teşekkürler
Bu sistemde 90 alan bile atanamıyorken şükredin diyorum aksine.
18 yaş çocukluktan yeni çıkmaktır
Evlilik kendi tercihinizmiş.
Zaten meseleniz çocukluğunuzu yaşayamamak değil.
Eşinizin işi.
Eşinizin iyi bir işi olsa hiç bu konuları açmazdınız bile.
Bu kadar küçümsüyorsanız boşanın
evet bu cumle benimde dikkatimi cekti.bir guvenli k amcamızın altinda jip tarzı bir araba var.unide prof küçümseyince adamı, insan ol ben senin gibi hocaları para verip çocuğuma ders verdirdim demişti.adam özür dilemisti.bende ünide calisiyorum ve çoğu güvenliğin hem arabası hem evi var.

Neden bu kadar tepki aldığınızı anlamadım. Zamanında bir hata yaptınız diye sonsuza kadar bunu kabullenmek zorunda değilsiniz.

Ben sizin söylemek istediğini anlıyorum aslında .eşinizi kucumsemekten ziyade sigortalı bir iş istemek haklı bir talep bence .ben evli değilim tabi empati kurmam zor belki ama evde eşinizi kucumseyecek davranışlardan uzak durun derim en önemli şey huzurunuz mutlulugunuz. Bu süreçte te eşinizi sigortalı işlere yonlendirmeye çalışın sizde is arayın tabi .ben sizin düşüncelerinizi yanlış bulmadım açıkçası sadece eşinizle huzurunuzu bozmadan bu sorunu halletmeye çalışın .umarım istediğiniz gibi olur :)

eskiden memurlara kız vermiyolardi..
yüksek maaşlı işci biriyle evleniyorduu.
şimdi tersi oldu. memurlara kız vermek kolay oldu.
devir değişti.. asgari ücretli birine kız vermiyo şimdide

Kariyerden kastim asgari ücretli sigortali bi işi bile yok yanliş ifade etmiş olabilirim..
Kendi mi çalışmak istemiyor yoksa is mi bulamıyor eğer çalışmak istemeyen totosu is yemeyen tiplerdense yazık sana ama aramasına rağmen bulamiyorsa o durum onun içinde zordur emin olun esim cezaevine girip çıktı ve 2 ay is bulamadı zor zamanlardı ama su an işi var çok şükür(şunu dip not etmek istedim ben lise mezunuyum esim ilk okul esim beni calistirmaz ama kendi asla bir durmaz çalışmaktan gocunmaz...tavsiyem kendini ve esini baskalriyka kıyaslama demissin ki eşimle sorunum yok maddi olarak iyi seviyelerde olup eşiyle yedigi yemekten bile zevk alamayan insanlarla dolu etrafımız )

Back
X