• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vah başıma gelenler :(

o zaman hiç muhattap olma sen kv nin hareketlerine biraz seni deniyorlardır bi de şimdi ellerine agızlarına malzeme verme doğanın kanunu gibi düşün kişiselleştirme sözlünle de konuşma çok ağzını açma 2. ye hemen oooohooo daha evlenmeden herşeye mızmızlanan gelin olursun erkekler hemen ole algılar zaten çok sıkıştın mı aptal sarışın moduna gir gül ole boş boş suratlarına bakk mesela anlamamış gibi yap daha çok onun siniri bozulur ne alaka yani ayrılıcam falan yok artık saçmalama elti için bu iş mi bozulur ekmeğine yağ sürdürme sana biri bişey derse ortadan konuş politik ol ben onu da anlıyorum tek gelin olmaya alışık ne zamandır alışır zamanla bana de böylece varlığını da hissettirmiş olursun olgunluğunu ortaya koy evleneceksen böyle şeyleri politik halde yüzgöz olmadan yönetmeyi kendine ilke edin bunun nhayır demeyi öğrenmek ile alakası yok bak ne güzel bilinçli kitap okumayı bilen birisisin ben bi güvendim sana yapabilirsin kuruğunu dik tut hep bakımlı ol açık verme çok muhabbete girme sende.

O benden beklerse beklerim evine gittigimde emirlee yagdirip durdu bana

ne dedi

elti de diyorki şimdi yeni gelin geliyor ama sen bu evde yaşıyorsun her şeyin yerini yurdunu bilirsin der tüm işleri bana bırakır

ben pişiririm o gelir hazıra konar, yer

en iyisi ben buna baştan burada iş yapması gerektiğini hissettireyim ben gelinsem o da gelin, hem o küçük gelin

çözüm az görüş, senin evinde eltin neden iş yapsın

hasta isen annen yapar ki bir tabak bir de çay hazırlamak da zor olmasa gerek

kv ye gidince de her işe atlama ya da işte sofra mı hazırlanıyor işte ben salata yapayım de giriş o zaman başka iş buyuramaz hem sen iş buyrulmadan iş yapmış hem de istediğin işi yapmış olursun

onun butun havası kv ile oturuyor diye , aklınca sana buyukluk taslıyor ,

sende onlara gittiğinde elini hiç birşeye sürme , ne yapılacaksa gaz getir senın iyi yaptıgını duydum falan de , o yapsın

O benden beklerse beklerim evine gittigimde emirlee yagdirip durdu bana
O senin tercihin, yapmayabilirdin. Emirlerine itaat da etmeyebilirdin.
Şık bir davranış da değil, evinden gelenin iş yapmasını beklemek kim yaparsa yapsın saçma.
Ancak daha bu kadar yeniyken bu kadar büyütmek, ben kavga etmeye hazırım, bir şey olsa da etsem demektir.
Dikkat edin, bilenmeyin.

onlara gittiğimde sürekli bana gorumcelik ve kaynanalik yapmaya çalışıyor
eltilik yapıyordur o görümcelik ve kaynanalık bambaşka kategoriler :P

yok gibi davran anacım.
sinir olduğum insanlara kavgadan önce böyle yapıyorum.
ortamda o yok gibi duymuyorum görmüyorum umursamıyorum
eğer yapmaya devame ederse o elini bi beline koyup sağlam bi kavgaya hazırlan

Merhabalar kizlar ,

Sozleneli 2 hafta oldu . su 2 haftada eltim korkulu ruyam oldu resmen artik psikolojim bozuldu nolur bana bi akil verin. isteme gunum ce sonra onlara gittiğimde sürekli bana gorumcelik ve kaynanalik yapmaya çalışıyor emirler yagdiriyo .
Dun hasta olduğum için eltim ve kayinvalidem geldi o hasta halimle anneme kiyamadim kalktim eltim kenarda dikiliyo hic birşeye yardım etmedi. hasta hasta guya bana bakmaya geldiler hizmet ettirdi ... birde ben bulasiklari diziyorum bana bulasiklara giriyimmi dedi sinirden gec icerde otur sen dedim . ailemde erkekler bile 1 tane kisi eltimi sevmemis

Evine gittim kv beraber oturuyo kendi oturdu yemege ben herseyi yaptim ..

Bisey soyleyin ben neden hayir demeyi isimi bilmiyorum bunla nasil bas etcem kisisel gelişim kitaplari okuyorum artık ben muhattap olmamaya çalışıyorum mal mal konusup duruyo

1 haftadir takinti haline geldi. bana büyüklük yapmaya calisiyo emri vaki emir vererek konusuyo ben onun gibi uyanik degilim beni kullanmasindan korkuyorum . sozlumede anlatiyorum patavatsiz o heycanlaninca napcagini bilemez dedi. aslinda çok iyi biridir felan diyo onada sinir oluyorum.
Ruyalarima geriyor resmen:KK43:
Bununla basedemeyip ayrılmayı bile düşünüyorum icimden hi his evlenince hersey çok kötü olacak diyor

Merhaba
Benim anlamadığım sen devamlı mı k.valideye gidiyorsun ki sözlenme haftası k.validende evin iki sahibi oturup sen hizmet edeceksin rahatlığı verilmiş. Bir de ben yazdıklarından şöyle düşündüm hastasın annen bile iş yapmana hizmet etmene razı k.valide neler yapmaz. Çok iyi empati kuran biri olacak ki yazık kıyamam desin. Bence kendini kedin kullandırıyorsun. Kvalide evinde bir başkası varken ki bu bir elti veya seninle eşit konumda biri ben mutfağıma servisime karıştırtmam saygısızlık yani . eltin belki bilmiyor ama sen yeni gelen birine hemen servis bulaşık felan yaptırımısın. ben sadece gider tabakları taşımasına yardım ederim en fazla . bence düşün bunları ilerde evliliğin ile alakalıda sıkıntı yaşamaman için.

Merhabalar kizlar ,

Sozleneli 2 hafta oldu . su 2 haftada eltim korkulu ruyam oldu resmen artik psikolojim bozuldu nolur bana bi akil verin. isteme gunum ce sonra onlara gittiğimde sürekli bana gorumcelik ve kaynanalik yapmaya çalışıyor emirler yagdiriyo .
Dun hasta olduğum için eltim ve kayinvalidem geldi o hasta halimle anneme kiyamadim kalktim eltim kenarda dikiliyo hic birşeye yardım etmedi. hasta hasta guya bana bakmaya geldiler hizmet ettirdi ... birde ben bulasiklari diziyorum bana bulasiklara giriyimmi dedi sinirden gec icerde otur sen dedim . ailemde erkekler bile 1 tane kisi eltimi sevmemis

Bisey soyleyin ben neden hayir demeyi isimi bilmiyorum bunla nasil bas etcem kisisel gelişim kitaplari okuyorum artık ben muhattap olmamaya çalışıyorum mal mal konusup duruyo

1 haftadir takinti haline geldi. bana büyüklük yapmaya calisiyo emri vaki emir vererek konusuyo ben onun gibi uyanik degilim beni kullanmasindan korkuyorum . sozlumede anlatiyorum patavatsiz o heycanlaninca napcagini bilemez dedi. aslinda çok iyi biridir felan diyo onada sinir oluyorum.
Bununla basedemeyip ayrılmayı bile düşünüyorum icimden hi his evlenince hersey çok kötü olacak diyor
Anlattıkların içinde eltinin yaptığı en ufak kötü bir şey yok. Geçmiş olsuna gelmişler ve misafirler. Annene kıyamayıp kalkan sensin. Eltin senin evine gelip niye hizmet etsin? Hastaysan yat aşağı annen yapsın işi. Gelen eltin değil de başka biri olsaydı yine gelen misafirden mi hizmet bekleyecektin. Bir de kadın bulaşık yıkamayı teklif etmiş. Eğer ses tonun da sert çıktıysa o kurduğun cümleyle terbiyesizlik yapan sen olmuşsun. Ayrıca onun evine gittiğinde sana zorla mı iş yaptırdı. Hoş kadının kendi evi yok, kayınvalidesiyle kalıyor. Yani sen oraya gidince eltine değil, kayınvalidene hizmet ediyorsun. Nedir bu elti hazımsızlığı anlamıyorum. Aynı kocaya kuma gitmiyorsunuz arkadaşım. Rahat ol azıcık.

Öncelikle cok abarttiginizi fark edin.Daha ne yapmis ki bunlar fragman.Seni kullanmasında niye korkuyorsun o kimmis ki ? Senin bir tane eltin varmis benim 6tane .Beni de kimse ezemez takmam bile bunu.

Merhabalar kizlar ,

Ya daha sözlüsün elin mutfağında ne işin var!! Geçen de böyle bi konu vardı çok sinirleniyorum hemen gelinlik yapmaya özenmeyin yapmayın da zaten. Aile mi kuruyorsun millete hizmetçimi oluyorsun bi düşün. Samimiyetten kızıyorum aynısını kardeşim yapsa saçını başını yolarım ya elalemi şişirip bi taraflarını havaya kaldırıyorsunuz ondan sonra şikayet şikayet tepenize çıkarmayın milleti.. giyin şıkır şıkır git misafir gibi otur kalk ay hastayım ay başım ağrıyor de otur millet sana hizmet etsin kalitenizi düşürmeyin artık ya bu kadar mısınız ( bunu yapan tüm genç kızlara söylüyorum)

Kayınvalideden beter bu eltıler
Kayınvalıdecılık oynamaya bayılıyorlar

Bence sız o eltıyı cıddıye almayın umursamayın cıddı bı mesafe resmıyet koyun derım

Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın cılık yapmayın. Niye pasif duruyorsunuz ki?

Bu davranışınız sırf elti, kaynana değil tüm hayatınızda insanların sizi kullanmasına olanak tanır. Hakkınızı savunmanız, insanlara hayır demeniz ayıp değil, tavsiye ederim yapın arada.

Diğerlerini geçtim de eve gelen misafirden hizmet beklemek çok saygızca değil mi?

Sen hastayken niye eltin ve kv sana bakmaya geliyor ben onu anlamadım...ne münasebet yani

onun evinde hizmet etme niye sen yapiyorsun misfirsin sen
kv de de yap oda evlenene kdr :)
evlenince de kullanmaya kalkarsa bi bahane bulursun yada yaparsin her zaman bir araya gelmemeye çalistrisn
erkekler kendi ailelerine asla soz ettirmezler nadir bulunur bu konuda karisiyla ayni dusunen nisanlindan destek beklmeme kendi isini kendin gor

Cok uzulup takiyorum kendimi elestiriyorum ve hayir demeyi bilmiyorum. belki yarari olur diye dusundum
ELTİ VAR elti var benim eltim 40 yaşında o kadar iyi ki kv me gidince otur sen der çalıştığımı bildiği için. ama ben duramıyorum tabi. yine de bişeylere koşturuyorum. evde yemeğim olmaz yemeğe gel der yemek yollar evime. beni benden daha çok düşünür. bi de şuan hamileyim aman şöyle dikkat et böyle dikkat et kendine şöyle yap böyle yap diye sürekli yardımcı olur. senin elti türün biraz tembel ve patavatsız anlaşılan. bence yapman gereken duymamazlıktan gelmek direk kv ile muhatab ol mesafeli bi şekilde. kv nasıl biri bilemem ama mesafe iyidir.

Eltin yuzunden sozlunle neden arani bozuyosun?

Mesafeli ol. Mecbur kalmadikca gorusme konusma olsun bitsin

Zirt pirt eltiyle kaynanayla görüşme daha cok yenisin.sonra vicik vicik iliskiler kurarlar senle.kirilirsin uzulursun.mesafeli ol.evine gidince kenarda otur azcik nazli ol.size geldiklerinde hizmetini yap.fazla konusma.sesini yukseltene canini sıkana aninda yapistir cevabini.kafana da takma bu kadar.yoksa ömrünü nasil gecireceksin böyle

Back
X