- 14 Mayıs 2013
- 202
- 106
- 53
- Konu Sahibi KumkatNedir
o zaman hiç muhattap olma sen kv nin hareketlerine biraz seni deniyorlardır bi de şimdi ellerine agızlarına malzeme verme doğanın kanunu gibi düşün kişiselleştirme sözlünle de konuşma çok ağzını açma 2. ye hemen oooohooo daha evlenmeden herşeye mızmızlanan gelin olursun erkekler hemen ole algılar zaten çok sıkıştın mı aptal sarışın moduna gir gül ole boş boş suratlarına bakk mesela anlamamış gibi yap daha çok onun siniri bozulur ne alaka yani ayrılıcam falan yok artık saçmalama elti için bu iş mi bozulur ekmeğine yağ sürdürme sana biri bişey derse ortadan konuş politik ol ben onu da anlıyorum tek gelin olmaya alışık ne zamandır alışır zamanla bana de böylece varlığını da hissettirmiş olursun olgunluğunu ortaya koy evleneceksen böyle şeyleri politik halde yüzgöz olmadan yönetmeyi kendine ilke edin bunun nhayır demeyi öğrenmek ile alakası yok bak ne güzel bilinçli kitap okumayı bilen birisisin ben bi güvendim sana yapabilirsin kuruğunu dik tut hep bakımlı ol açık verme çok muhabbete girme sende.