Vajina iç dudaklari ! Lütfen fikir verin

Entirik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
26
8
3
30
Merhaba hanımlar.
Kendimi bildim bileli vajina ic dudaklarim sarkık. Vajina arasindan disariya çıkıyor malesef. Ve kararma var. Çürümüş et gibi duruyor. Evlenmeye korkuyorum. Eşim tiksinir diye. Maddi durumum da çok ahım şahım değil. Kadın doğum uzmanları ne kadar yapıyor bu ameliyati Istanbuldayim. Evli olanlar çok sorun oluyor mu. Yardım edin kafayı yiyeceğim

Canım bu senin anatominle alakalıdır o halde. Bence bu kadar takılma. Ben hiç dudak olmayan bile gördüm herkesin aynı değil yani dert etme

sarkmış olmuyor işte şekli öyle oluyor seni beğenen öyle beğensin kokmadıkdan sonra temiz olduktan sonra sorun yok bence

sarkmış olmuyor işte şekli öyle oluyor seni beğenen öyle beğensin kokmadıkdan sonra temiz olduktan sonra sorun yok bence
Daha çok şekil benimkisi küçükken de böyleydi belki ergenlikte biraz daha farketmiş olabilir. Haklısın. Herşeye göz yumarim kimsenin kişisel özellikleriyle dalga da geçmem ama begenilmemekten cok korkuyorum

Daha çok şekil benimkisi küçükken de böyleydi belki ergenlikte biraz daha farketmiş olabilir. Haklısın. Herşeye göz yumarim kimsenin kişisel özellikleriyle dalga da geçmem ama begenilmemekten cok korkuyorum
cmm benimde öyle siyah cok sarkık enneminde anneminde öyle bu genetik olabilir ya da bilmiyorum ama bi hastlk oldgnu düşünmyrm takıntı yapma amelytla bozma iyice düzelck olsa bile kendin ol seni sewen öylede sewecktr önmli olan tüy koku bunlara bakar erkkler emin ol şkle dgl

Aslında sarkık değil, şekli o. Sarkık olanlar çok daha farklı oluyor ben de görünce farkettim daha net olarak.
Görüntüden rahatsızsan yine de doktora gidebilirsin ama bence kafaya takılmalık bir mesele değil..

Valla 7 yıl bitecek evliliğimde henüz eşimden böyle incitecek bir söz duymadım . Genetikle ilgili sanırım ve ameliyat dışında bir çözümü yok diye biliyorum takma kafana...
Yaa sen konu açınca benim de kafama birşey takıldıı , benim de vajinamın bir dudağı diğerine oranla daha kalın ve sarkık görünüyor sanki neden acaba?

Onlarin ozel amaliyatlari var lipo... gibi birseylerle baslayan. Zor bir adi var.
Devlet hastanesi yaparmi bilmiyorum ama ozeller pahalı.
Sorun etme hic bir sorun olmuyor.

Canim bunla ilgili konusalim bi

hiç takma evlendikten sonra sen de kızacaksın kendine niye bu kadar takmışım diye

Benim mesela tenim beyaz vajinada dahil bembeyaz Allah'a şükür de vücudum dahil orası da çok düzgün. Ama varsa böyle kafana takılan şeyler bence bir doktorla görüş devlette yapılabilecek bir şey vardır elbette. Ama yoksa da kafana takma sen kendini temiz tut. Bir de bir doktordan öğrenmiştim. Renk konusunda, bol bol ağda kullanırsan rengi açılırmış. Ağda deriyi değiştiriyormuş. Bana mantıklı geldi çünkü bende hep kullanırım belki de o yüzden bu kadar beyaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…