Daha çok şekil benimkisi küçükken de böyleydi belki ergenlikte biraz daha farketmiş olabilir. Haklısın. Herşeye göz yumarim kimsenin kişisel özellikleriyle dalga da geçmem ama begenilmemekten cok korkuyorumsarkmış olmuyor işte şekli öyle oluyor seni beğenen öyle beğensin kokmadıkdan sonra temiz olduktan sonra sorun yok bence
cmm benimde öyle siyah cok sarkık enneminde anneminde öyle bu genetik olabilir ya da bilmiyorum ama bi hastlk oldgnu düşünmyrm takıntı yapma amelytla bozma iyice düzelck olsa bile kendin ol seni sewen öylede sewecktr önmli olan tüy koku bunlara bakar erkkler emin ol şkle dglDaha çok şekil benimkisi küçükken de böyleydi belki ergenlikte biraz daha farketmiş olabilir. Haklısın. Herşeye göz yumarim kimsenin kişisel özellikleriyle dalga da geçmem ama begenilmemekten cok korkuyorum
Canim bunla ilgili konusalim biValla 7 yıl bitecek evliliğimde henüz eşimden böyle incitecek bir söz duymadım . Genetikle ilgili sanırım ve ameliyat dışında bir çözümü yok diye biliyorum takma kafana...
Yaa sen konu açınca benim de kafama birşey takıldıı , benim de vajinamın bir dudağı diğerine oranla daha kalın ve sarkık görünüyor sanki neden acaba?
Olur canım konuşalım tabiii . Eğer özelse özelden de mesaj atabilirsin. Görüşmek üzereeeCanim bunla ilgili konusalim bi
hiç takmaMerhaba hanımlar.
Kendimi bildim bileli vajina ic dudaklarim sarkık. Vajina arasindan disariya çıkıyor malesef. Ve kararma var. Çürümüş et gibi duruyor. Evlenmeye korkuyorum. Eşim tiksinir diye. Maddi durumum da çok ahım şahım değil. Kadın doğum uzmanları ne kadar yapıyor bu ameliyati Istanbuldayim. Evli olanlar çok sorun oluyor mu. Yardım edin kafayı yiyeceğim
Bnada mesaj atar mısınızOlur canım konuşalım tabiii . Eğer özelse özelden de mesaj atabilirsin. Görüşmek üzereee
O bi Tarafın kalınlığı ile ilgili çözüm buldunuz mu ??Olur canım konuşalım tabiii . Eğer özelse özelden de mesaj atabilirsin. Görüşmek üzereee
O bi Tarafın kalınlığı ile ilgili çözüm buldunuz mu ??
Yıllardır kafama takıyorumanatomik olarak normal, illa kafaya takılıyorsa operasyon harici bir çözümü yok
Maşallah.yani bende Evliyim bir problem yok eşim Tarafından lakin ben kafama takıyorum iyi hissetmiyorum kendimiBenimde öyle 20 yıllık evliyim hic problem olmadı önemli olan temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?