• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Akıntı

BalikKraker

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
370
71
18
35
Denizli
Defalarca kezden sonra yeniden merhaba arkadaslar,

Sacma sapan bir beklenti ve takintinin cahillikle olan karisimi sonrasi sormaya karar verdigim bir soru bu. Durumumdan az cok http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35933557 link'indeki konumda bahsetmistim.

"Ya sacmalama o yolla cocuk sahibi mi olunur?"

"Oyle bir adamdan cocuk sahibi olup ne yapacaksin?"

"Bu huzursuz ortama getirecegin cocuga acirim ben."

turunden yorumlara doymus haldeyim. Lutfen bunlari gecelim.

Benim asil sormak istedigim sey bambaska. Soyle ki:

Yakin bir arkadasim hamile olup olmadigini regl donemine yaklastiginda gelen vajinal akintisindan biliyordu. Hamile degilseniz ve regl olacaksaniz, o akinti gelirmis. Hamileyseniz ve regl olmayacaksaniz, o akinti olmazmis.

Ne derece dogru bir bilgidir bu?

Hani gerceklik payi varsa bu teoriye gore hamile degilim. (Kalacagim da yoktu ya, iste...)

Pazartesi gunu bosanma davasini anlasmali olarak aciyoruz esimle. Ve hala icimden bir sey "Ya hamileysem?" diyor, susturamiyorum.

Davayi acmadan az cok bu durumu netlestirmek istiyorum.

Bana Allah yeter...

Defalarca kezden sonra yeniden merhaba arkadaslar,

Sacma sapan bir beklenti ve takintinin cahillikle olan karisimi sonrasi sormaya karar verdigim bir soru bu. Durumumdan az cok http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35933557 link'indeki konumda bahsetmistim.

"Ya sacmalama o yolla cocuk sahibi mi olunur?"

"Oyle bir adamdan cocuk sahibi olup ne yapacaksin?"

"Bu huzursuz ortama getirecegin cocuga acirim ben."

turunden yorumlara doymus haldeyim. Lutfen bunlari gecelim.

Benim asil sormak istedigim sey bambaska. Soyle ki:

Yakin bir arkadasim hamile olup olmadigini regl donemine yaklastiginda gelen vajinal akintisindan biliyordu. Hamile degilseniz ve regl olacaksaniz, o akinti gelirmis. Hamileyseniz ve regl olmayacaksaniz, o akinti olmazmis.

Ne derece dogru bir bilgidir bu?

Hani gerceklik payi varsa bu teoriye gore hamile degilim. (Kalacagim da yoktu ya, iste...)

Pazartesi gunu bosanma davasini anlasmali olarak aciyoruz esimle. Ve hala icimden bir sey "Ya hamileysem?" diyor, susturamiyorum.

Davayi acmadan az cok bu durumu netlestirmek istiyorum.

Bana Allah yeter...
hamileligi bu sekilde anlaman mümkün deil ki:53: cunku regl ve gebelik belirtileri benzerdir ki akıntı bnde cok olmuştu ve hamileyim..eger cok gunun yoksa yada gunun geldiyse kan testi yaptır olmadı evde yapılan gebelik testlerinden yap bir tane

Nerde yaşıyosunuz acaba ? Yani bi hastane sağlık ocagı falan yokmu? Akıntıydı bilmem neydi uğraşana kadar gidin bi kan testi yaptırın. He bide hamile bayanın idrarına karbonat dökünce kabarırmış. Yine bunu kk da okumuştum. İdrarını bi kaba koyup üstünede bi kaşık karbonat at bakalım köpürcek mi :) akıntıdan hamileliği anlayamazsınız bence. Hoş karbonattan ne kadar anlaşılır bilemiycem ama akıntıyı sorucak haldeyseniz hastane eczaneye gidemediğniizi düşünerek yazdım

Sene 2014, vajinal akintiyla hamilelik test edecek

Gunun gectiyse gebelik testi, yok adetine varsa kan testi yaptir

Gunumun gectigi filan yok, geldigi de yok. Sadece evli ve cocugu olan bir arkadasimdan duydugum bilgiyi ogrenmek istedim.

Kirk kere dogurmadim kusura bakmayin.

Insanlari henuz yasamadiklari seyler hakkinda cahil olduklari icin kucumsemek huyunuzu bir gozden gecirin derim.

Zira sadece kalp kiriyorsunuz.

Bana Allah yeter...

hamileligi bu sekilde anlaman mümkün deil ki:53: cunku regl ve gebelik belirtileri benzerdir ki akıntı bnde cok olmuştu ve hamileyim..eger cok gunun yoksa yada gunun geldiyse kan testi yaptır olmadı evde yapılan gebelik testlerinden yap bir tane

Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin. Ogrenmek istedigim buydu tam olarak.

Henuz regl zamanin gelmedigi yahut gecmedigi fakat bosanmanin esiginde bir kadin oldugum icin buradan danismak istedim.

Sorum hamile miyim degil miyim degil zaten, akinti olur mu olmaz mi.

Yargilayan, yahut cat diye kalp kiran yorumlarin aksine verdiginiz bilgi icin minnettarim.

Tesekkurler tekrar.

Bana Allah yeter...

Gunumun gectigi filan yok, geldigi de yok. Sadece evli ve cocugu olan bir arkadasimdan duydugum bilgiyi ogrenmek istedim.

Kirk kere dogurmadim kusura bakmayin.

Insanlari henuz yasamadiklari seyler hakkinda cahil olduklari icin kucumsemek huyunuzu bir gozden gecirin derim.

Zira sadece kalp kiriyorsunuz.

Bana Allah yeter...

Gunun gelmediyse de kan testi yapti dedim zaten balikkraker bu ne gerginlik senin sinirlerin bozulmus bi psikiyatr oneririm

Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin. Ogrenmek istedigim buydu tam olarak.

Henuz regl zamanin gelmedigi yahut gecmedigi fakat bosanmanin esiginde bir kadin oldugum icin buradan danismak istedim.

Sorum hamile miyim degil miyim degil zaten, akinti olur mu olmaz mi.

Yargilayan, yahut cat diye kalp kiran yorumlarin aksine verdiginiz bilgi icin minnettarim.

Tesekkurler tekrar.

Bana Allah yeter...

arkadasınız yanlış bilgi vermiiş sizi anlıyorum bünyeden bünyeye değişiyor..hatta akıntı aksine çoğalıyor..fakat dediğim gibi gebelik belirtileriyle regl belirtileri heemen hemen aynı ama içinizde suphe varsa ve sonuç kararlarınızı değiştirecekse biraz daha bekleyin tabiki

Spermin gideceği yol kapalı değil mi? Hicbir zaaman tam birleşme olmamışken hangi hamilelikten bahsediyoruz.

Gerci insan beyni o kadar enteresan ki bi hafta hamileyim diye gezsen karnın siser

Sene 2014, vajinal akintiyla hamilelik test edecek

Gunun gectiyse gebelik testi, yok adetine varsa kan testi yaptir

Nerde yaşıyosunuz acaba ? Yani bi hastane sağlık ocagı falan yokmu? Akıntıydı bilmem neydi uğraşana kadar gidin bi kan testi yaptırın. He bide hamile bayanın idrarına karbonat dökünce kabarırmış. Yine bunu kk da okumuştum. İdrarını bi kaba koyup üstünede bi kaşık karbonat at bakalım köpürcek mi :) akıntıdan hamileliği anlayamazsınız bence. Hoş karbonattan ne kadar anlaşılır bilemiycem ama akıntıyı sorucak haldeyseniz hastane eczaneye gidemediğniizi düşünerek yazdım

Arkadaşlar çok kırıcı yorumlar yapıyorsunuz ne gerek var kırmaya birbirimizi... :22:

önceki konularınızı okumadım. soruya gelince. arkadaşınızın bahsettiği akıntı regl başladıktan yaklaşık 14 gün sonra başlayan yumurta akı gibi olan şeffaf akıntı olsa gerek, o akıntı yumurtlamanın olduğu zaman artar, akıntının görevi dölyolunu kayganlaştırarak ilişkiyi kolaylaştırmak, hani satılan kayganlaştırıcılar var ya, onun gibi. yani. o nedenle arkadaşınızın dediği gibi hamilelik gerçekleştiyse akıntının da olmaması mantıklı çünkü zaten yumurta döllenmiş. dölyolunun kayganlaşmasına gerek kalmamış... gayet mantıklı bence

Sizin gibi ukalalik edecekler rica ederim benim sorularima cevap vermesin.

Bana Allah yeter...

Sizin gibi ukalalik edecekler rica ederim benim sorularima cevap vermesin.

Bana Allah yeter...

Ukalalık ettiğmi düşünmüyorum. Nerde yaşadığnızı sordum diye mi ukala oldum? Köyde bi yerde yaşıyo olamız mısınız nerden bilim ben. Bazı köylerd eczaneyi geçtim evler bile birbirinden çok uzak oluyo. Verdiğim tariftede ciddiyim çok merak ediyosanız karbonatla halledin dedim nesi kötü. Aaaaa cevap vermiycektim ben dimi ?

ilişkiye giremediğiniz için mi boşanıyosunuz:confused:

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Kırıcı yorumları cok kınıyorum. 2 dakikanızı ayırıp konu sahibinin eski konularını şöyle bir gözden geçirip yorum yapsaydınız bu konudaki hassasiyetini anlar ve şu mubarek günlerde kalp kırıp ah almamış olurdunuz.

Her neyse

Konu sahibi arkadaşım, ben evli bile değilim bu konuda bir bilgim yok malesef ama kan testinden cok erken hamileliklerin bile anlaşılabildiğini duymuştum, yakınında sağlık ocagı varsa hemen yaptırıver en azından aklın kalmaz.. İnşallah hayırlı olur her şey senin için.. Gerçekten cok üzüldüm konularını okudum..

konularını okudum çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun hamile olduğunu sanmam için rahat olsun

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Oo ben eski konusuna bakmamistim yeni okudum. Bakire olup gebe kalan biri var. Neden olmasin ki. Meryem validemiz var. Ihtimal o da vajinal akintiyla test etmistir o donem kosullarinda

Sen vajinismustun galiba. Tam birleşme olmadıysa hamile olman düşük ihtimal.
Tabi vajinismusken hamile kalan insanlar tanıdım, emin olmak isitiyosan test yaptır.
Bu arada eşinle olan sorunların çözülememesine üzüldüm, hayırlısı olsun.

konularınızı okuma fırsatını yeni buldum ve sizin adınıza cok üzüldüm..cunku bende o lanet illeti yaşadım..evledndigim ilk aylar esimle ilişkiye giremedim bir cok kişiye saçma gelebilir ama böyle bir rahatsızlık var..ve adı vajinismus...dısardan bakılınca dedgim gibi saçma gelebilir ama onu yasadıgım için bir kadını nasıl yaraladığını cok iyi biliyorum..Allah şükür burdaki bir kaç arkadaş sayesinde bunu atlattım.. YALNIZ TÜM KK KADINLARINDAN BİR RİCAM LÜTFEN BU PSİKOLOJİK RAHATSIZLIGI YASAYAN İNSANLARLA NE OLURSA OLSUN DALGA GECMEYİN..YA DA HALİYLE ALAY EDECEK SEYLER YAZMAYIN..belki yasamadıgınız için bu kadar basit geliyor ama bunu birde karsı tarafın acısından duşunun lütfen..konu sahibi arkadaşım çıkmazda oluşunu anlıyorum ve elimden geldiğince sana yardım etmek isterim..belkide yasadıgın sıkıntılar uzuntuler esini bu duruma getirmiştir..dilediğin zaman yaz olur mu..Allah Yar ve yardımcın olsun

Back
X