- Konu Sahibi BalikKraker
Defalarca kezden sonra yeniden merhaba arkadaslar,
Sacma sapan bir beklenti ve takintinin cahillikle olan karisimi sonrasi sormaya karar verdigim bir soru bu. Durumumdan az cok http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35933557 link'indeki konumda bahsetmistim.
"Ya sacmalama o yolla cocuk sahibi mi olunur?"
"Oyle bir adamdan cocuk sahibi olup ne yapacaksin?"
"Bu huzursuz ortama getirecegin cocuga acirim ben."
turunden yorumlara doymus haldeyim. Lutfen bunlari gecelim.
Benim asil sormak istedigim sey bambaska. Soyle ki:
Yakin bir arkadasim hamile olup olmadigini regl donemine yaklastiginda gelen vajinal akintisindan biliyordu. Hamile degilseniz ve regl olacaksaniz, o akinti gelirmis. Hamileyseniz ve regl olmayacaksaniz, o akinti olmazmis.
Ne derece dogru bir bilgidir bu?
Hani gerceklik payi varsa bu teoriye gore hamile degilim. (Kalacagim da yoktu ya, iste...)
Pazartesi gunu bosanma davasini anlasmali olarak aciyoruz esimle. Ve hala icimden bir sey "Ya hamileysem?" diyor, susturamiyorum.
Davayi acmadan az cok bu durumu netlestirmek istiyorum.
Bana Allah yeter...
Sacma sapan bir beklenti ve takintinin cahillikle olan karisimi sonrasi sormaya karar verdigim bir soru bu. Durumumdan az cok http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35933557 link'indeki konumda bahsetmistim.
"Ya sacmalama o yolla cocuk sahibi mi olunur?"
"Oyle bir adamdan cocuk sahibi olup ne yapacaksin?"
"Bu huzursuz ortama getirecegin cocuga acirim ben."
turunden yorumlara doymus haldeyim. Lutfen bunlari gecelim.
Benim asil sormak istedigim sey bambaska. Soyle ki:
Yakin bir arkadasim hamile olup olmadigini regl donemine yaklastiginda gelen vajinal akintisindan biliyordu. Hamile degilseniz ve regl olacaksaniz, o akinti gelirmis. Hamileyseniz ve regl olmayacaksaniz, o akinti olmazmis.
Ne derece dogru bir bilgidir bu?
Hani gerceklik payi varsa bu teoriye gore hamile degilim. (Kalacagim da yoktu ya, iste...)
Pazartesi gunu bosanma davasini anlasmali olarak aciyoruz esimle. Ve hala icimden bir sey "Ya hamileysem?" diyor, susturamiyorum.
Davayi acmadan az cok bu durumu netlestirmek istiyorum.
Bana Allah yeter...