- Konu Sahibi minikkurbaaa
-
İlla yorum yapicam diosunValla ben 5 senedir hangisini yaşıyorum acaba
Benimde kafama takıldı baktontriko a soralım o bu işin profu
Bende 9 yıldır hangisini yaşıyorum acep
Netten bakındım ama bende anlamadım aydınlatın gari bayanlar bizi
Arada oluyor işteYaşıyoruz mu acaba
Öyle miymişValla ben 5 senedir hangisini yaşıyorum acaba
O zaman klitoral orgazm yaşıyorsun.vajinal orgazm şöyle ki,iliskiye girdigin esnada vajinanın ic tarafinda g noktasi var.oranin uyarilmasiyla vajinal orgazm oluyor.yani anlatinca aslinda tam ifade edilemiyor yasamak lazim.biraz zor bi orgazm vajinal.ama ogrendigin zaman guzel.yinede ben klitoral orgazmi daha doyurucu buluyorum.vajinal orgazm da zevkli ama sanki o tam doygunluga ulasamiyor gibiyim.anlatinca da ifade edilemiyor tam ne bilim.oyle birseyler isteYalnız şunu çözdüm on sevişmede oral olursa ben daha çabuk orgazm oluyorum...
Ama vajinal mi klitoris mi bilmiyorum yaaa ammaaa cahilim
Bence biz ölekYalnız şunu çözdüm on sevişmede oral olursa ben daha çabuk orgazm oluyorum...
Ama vajinal mi klitoris mi bilmiyorum yaaa ammaaa cahilim
Eneee işeme hissi geliyormuş vajinal orgazm olunacağı zaman. Bu konu sayesinde ufkum biraz daha genişledi.
Arkadas anlatmis aslinda yukarda.. sorularini ozelden alabilirim:) ee tabii herseyin bi karsiligi var:) soru basina 5 dolar:))) hahaValla ben 5 senedir hangisini yaşıyorum acaba
Bende merak ettim bnde cvp istiyorum :) özeldende yazabilirsinzArkadas anlatmis aslinda yukarda.. sorularini ozelden alabilirim:) ee tabii herseyin bi karsiligi var:) soru basina 5 dolar:))) haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?