- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.619
- 598
- Konu Sahibi minikkurbaaa
-
Arkadas anlatmis aslinda yukarda.. sorularini ozelden alabilirim:) ee tabii herseyin bi karsiligi var:) soru basina 5 dolar:))) haha
"Ülkenin nabzı burda tutuluyor". Ah güldürdün beni haber bülteni gibi yazmışsın.
Saka odemelerimiz tl :) gel ozeleDolar mi
Burdan yaz hepimiz öğrenelim...Saka odemelerimiz tl :) gel ozele
Engin bilgilerini bizden esirgeme lütfen..Saka odemelerimiz tl :) gel ozele
Kizlar bunu yasayan kadar yasamayanda cok dogru.. biri gecrn bi topicte yazmusti:) amerikayi tekrar kesfetmenin anlami yok:) sadece cok fazla acik secik yaziyorum bazi seyleri tarzim bu yapcak bisey yok : ( bu yuzden sikayet ediyolar ve banlaniyorum: ( o yuzden burdan anlatmak istemiyorum. Ki bi arkadas anlatmis aslindaEngin bilgilerini bizden esirgeme lütfen..
Aha dolar dediArkadas anlatmis aslinda yukarda.. sorularini ozelden alabilirim:) ee tabii herseyin bi karsiligi var:) soru basina 5 dolar:))) haha
Ben neden denk gelmedim açık seçik yazdığına :))Kizlar bunu yasayan kadar yasamayanda cok dogru.. biri gecrn bi topicte yazmusti:) amerikayi tekrar kesfetmenin anlami yok:) sadece cok fazla acik secik yaziyorum bazi seyleri tarzim bu yapcak bisey yok : ( bu yuzden sikayet ediyolar ve banlaniyorum: ( o yuzden burdan anlatmak istemiyorum. Ki bi arkadas anlatmis aslinda
Tl e sahip çıkalımSaka odemelerimiz tl :) gel ozele
Hem konus dion hem konusamam diyon:) nasil olcak:)Tl e sahip çıkalım
Kız ben konuşamam böyle şeyleri
Bilmemki :) yeterince beni takip etmemissin demekki:)) bana ayip yelneyen ortalama turk kadinina agir geliyo: ( bu yuzden hep ne cektim beBen neden denk gelmedim açık seçik yazdığına :))
Bayılırım açık konuşmalara
:)) Dur edeyimBilmemki :) yeterince beni takip etmemissin demekki:)) bana ayip yelneyen ortalama turk kadinina agir geliyo: ( bu yuzden hep ne cektim be
Bende gelirim kizzSen gel ozele canimDELIveCesur cesaret edemedi ozelime gelmeye:)
Hemen :))Sen gel ozele canimDELIveCesur cesaret edemedi ozelime gelmeye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?