- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
- Konu Sahibi kendinikesfet123
-
Şuan aciliyeti nedirGerçekten yardımınızı bekliyorum benim için ciddi bir konu
sevgili purole2295 sen bu mesajınla beni baya güldürdün Allah seni güldürsün ..inan karnıma ağrılar girdi gule gule bi hal oldumEki Görüntüle 2212918 Bir adet Şahin K.
Tuvalet fircasina otur.
Gülen yüzünüz hiç solmasınsevgili purole2295 sen bu mesajınla beni baya güldürdün Allah seni güldürsün ..inan karnıma ağrılar girdi gule gule bi hal oldum
annesi üye olsaydı ona sorabilirdiniz. vajinal orgazm suç değildir. konuyu cinsellik bölümüne taşıması daha uygun olur. keza cinsellik de suç değilHaklisiniz de ben ederken o kadini hedef almadim bunu yapan dangoz rahatsiz olsun diye yazdim. Analara laf söylemek haddime degil, sekil yapiyoruz sadece laflarla efenim
annesi üye olsaydı ona sorabilirdiniz. vajinal orgazm suç değildir. konuyu cinsellik bölümüne taşıması daha uygun olur. keza cinsellik de suç değil
dangozluk hiç değil
sorma yani.Ya fake olduğundan emin misiniz?Eski konuları da mevcut şahsın.Ayrıca abes bişey sormamış.
gayet güzel bir konu. vajinal orgazmı bilmeyen bilse de eşiyle bunu yaşayamatan bir çok kadın var. bu yaratıcının kadına verdiği bir hediye. cinselliğin erkek için olmadığına ya da kadının sadece anne olmak için ilişkiye girmediğine bir delil aslında. tek hatası cinsellik bölümüne yazmamak olmuş. yalnız böyle bir donanımla donatılmış bir kadının vajinal orgazmı hiç tatmamış olması bir derdim var denecek cinsten.Konu buram buram fake kokuyor diye dedim. Ciddiye alan kac kisi var.
diğer konuların aciliyet sıralamasını da yaptınız mı?Şuan aciliyeti nedir
Konu sahibiyle görüşürüzdiğer konuların aciliyet sıralamasını da yaptınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?