Vajinal orgazm olan var mi?

beğenmedikleri konuyu fake diye yaftalama timi var. beğenmiyorlarsa yandın. ya erkeksin ya fakesin.
Herkes kafasina göre begenmedigi konuyu fake'lerse sknti.
Konu sahibi muhtemelen konuyu yanlis yere açtigi icin banlandi.Yazik ne oldugunu anlayamamistir da.
Gerci o kadar illallah ettik ki fakelerden yogurdu üfleyerek yiyoruz.

Herkes kafasina göre begenmedigi konuyu fake'lerse sknti.
Konu sahibi muhtemelen konuyu yanlis yere açtigi icin banlandi.Yazik ne oldugunu anlayamamistir da.
Gerci o kadar illallah ettik ki fakelerden yogurdu üfleyerek yiyoruz.
dövüldüm deseydi fake make demeden yardım kampanyası başlatırlardı orgazmı sorunca biz dövdük bu sefer aferin bize

dövüldüm deseydi fake make demeden yardım kampanyası başlatırlardı orgazmı sorunca biz dövdük bu sefer aferin bize
Sordugu konu icerigi de aslinda bir cok kadinin sorunu.
Daha once de acilmis konular yapilmis yorumlar var ama bu defa neden böyle davranildi konu sahibine anlayamadim dogrusu.
Cinsellik tabu olmaktan cikali çok zaman oldu diye biliyorum.Hele ki burda bilemedim arada "fake'leyesimiz" geliyor sanirim.

Bende vajinal orgazm olamıyorum klitoral orgazma kendini alıştırmış olman çok masturbasyon yapman bunlar etken ara verebilirsin eşinin de bunda katkısı büyük

Pardon size ne demiş de bu kadar dışlamışsınız adam akıllı sorununu yazmış nedir bu linç ??
Aynı durumu bende yaşıyorum olamaz mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…