Bende Sabri kartala gidiyorum tavsiye ederim müthiş bir doktor mamerdeKuzumben hpv ve smear icin Esentepe ye gittim bugün de o test sonuçları ile Şevket Yılmaz da Feyza bayrama gittim gayet İlgililer
Öncelikle doktorun neden yakmak istemediğini anlayamadım ama galiba yakma işlemi sizde etkili olmadığını düşünüyor o zaman farklı yöntem denemeli dondurma veya aldara krem. Çünkü virüs yükünü yok ettikçe kaybediyor baskılıdır yani çıktıkça müdahele etmen gerek. Aşı tabiki önemli. Hamilelikte kesinlikle müdahele etmiyorlar daha önce yazanlar olmuştu buraya bebek için zararlı işlem. Bu bir süreç bence bundan tamamen kurtulmadan hamilelik düşünmeyin eğer bir aceleniz yoksaArkadaslar merhaba . Ben deniz kizi olarak yazan uyeyim fakat sifre unutmaktan dolayi baska hesap actim. Bende dusuk risk hpv cikmisti. Hala daha sigillerim var. Yine doktora gittim yaktirmak icin ve doktor israrla yakmanin iyi olmadigini soyledi. Ozel bi hastaneydi. Yaksam sonucta benim de cebime para girecek fakat tecrubelerime dayanarak kesinlikle yaktirma dedi. Ozellikle asinin ustunde cok durdu ve asi olmami soyledi. Ama yaktirmak istersen yine yakarim dedi. Napmaliyim sizce ? Ahcc kullaniyorum su an 6 ayi tamamlamadan hamilrlik dusunmuyodum fakat bu ay cocuk cok istedik ve denedik . Hamile kalirmiyim bilmiyorum.hpv virusu varken hamilelik yasayan var mi nasil bir surec . Hamileyken yakilirmi . Aklimda bir suru soru var. Lutfen bu iki konuda bilgisi olanlar yazabilir mi ?
bende kadın doğuma gittim bakmadı jinekolog onkolog olması gerek dedi oda devlette sadece şehir hastanesinde varmış orasıda çok kalabalık olduğu için gitmek istemedimKuzumben hpv ve smear icin Esentepe ye gittim bugün de o test sonuçları ile Şevket Yılmaz da Feyza bayrama gittim gayet İlgililer
Doktorunuz neden yaktırmanzı istemedi.. Bildiğim kadaryla siğil bulaş olmayı arttırıyor siğil yoksa minimuma iniyor.. Bence başka doktordan da bilgi alnArkadaslar merhaba . Ben deniz kizi olarak yazan uyeyim fakat sifre unutmaktan dolayi baska hesap actim. Bende dusuk risk hpv cikmisti. Hala daha sigillerim var. Yine doktora gittim yaktirmak icin ve doktor israrla yakmanin iyi olmadigini soyledi. Ozel bi hastaneydi. Yaksam sonucta benim de cebime para girecek fakat tecrubelerime dayanarak kesinlikle yaktirma dedi. Ozellikle asinin ustunde cok durdu ve asi olmami soyledi. Ama yaktirmak istersen yine yakarim dedi. Napmaliyim sizce ? Ahcc kullaniyorum su an 6 ayi tamamlamadan hamilrlik dusunmuyodum fakat bu ay cocuk cok istedik ve denedik . Hamile kalirmiyim bilmiyorum.hpv virusu varken hamilelik yasayan var mi nasil bir surec . Hamileyken yakilirmi . Aklimda bir suru soru var. Lutfen bu iki konuda bilgisi olanlar yazabilir mi ?
Bende anlamadim bu gittigim kacinci Doktor ve hic biri yakmadi . Onceki gittigim doktor cok kucuk vs dedi yakmadi . Ama yinede yaktirmayi dusunuyorumDoktorunuz neden yaktırmanzı istemedi.. Bildiğim kadaryla siğil bulaş olmayı arttırıyor siğil yoksa minimuma iniyor.. Bence başka doktordan da bilgi aln
Ben yakiyolar zannediyodum hamileyken krske yaktirdiktan sonra dusunseydimÖncelikle doktorun neden yakmak istemediğini anlayamadım ama galiba yakma işlemi sizde etkili olmadığını düşünüyor o zaman farklı yöntem denemeli dondurma veya aldara krem. Çünkü virüs yükünü yok ettikçe kaybediyor baskılıdır yani çıktıkça müdahele etmen gerek. Aşı tabiki önemli. Hamilelikte kesinlikle müdahele etmiyorlar daha önce yazanlar olmuştu buraya bebek için zararlı işlem. Bu bir süreç bence bundan tamamen kurtulmadan hamilelik düşünmeyin eğer bir aceleniz yoksa
Bağışıklığını yükselt ve burda siğillerle ilgili doğal yöntemler kullanıp yok eden hikayelerde okuduk... Ben propolise çok güveniyorum mesela , hem günlük tüket hem kulak çubuğu ile her gece düzenli olarak siğillerine sür... Elma sirkesi kullanıp faydası gören de olmuş, dene yani... Ama bağışıklığa sıkı yüklen belki de kendiliğinden geçecek....Ben yakiyolar zannediyodum hamileyken krske yaktirdiktan sonra dusunseydim
Hamilelikde propolis kullanilabilir mi ? Daha hamilemiyim belli degil ama bu dusunceler kafami cok kurcaliyo hamile kalirsam ne kullanabilirim diyeBağışıklığını yükselt ve burda siğillerle ilgili doğal yöntemler kullanıp yok eden hikayelerde okuduk... Ben propolise çok güveniyorum mesela , hem günlük tüket hem kulak çubuğu ile her gece düzenli olarak siğillerine sür... Elma sirkesi kullanıp faydası gören de olmuş, dene yani... Ama bağışıklığa sıkı yüklen belki de kendiliğinden geçecek....
Bi Dr danışarak ona göre kullanabilirsin...Hamilelikde propolis kullanilabilir mi ? Daha hamilemiyim belli degil ama bu dusunceler kafami cok kurcaliyo hamile kalirsam ne kullanabilirim diye
Tesekkur ederimBi Dr danışarak ona göre kullanabilirsin...
İnşallah temiz gelir Allah'ın izni ile hepimiz sifalanalim inşallahKızlar merhaba banada dün kolposkopi+koterle girişteki siğilimi aldı acı falan hissetmedim daha önce aldarayı yanlış kullandığım icin basıma gelenlerden sonra bu bi hiçti aynayla baktığımda gerçekten siğilim yok cok mutlu oldum ayın 20 sinde aşımı olacağım allah izin verirse süt yoğurt yumurta portakal suyu ve pharmaton ginseng hatta bol bol su tüketiyorum bunlar yeterli diye düşünüyorum sizden de dua bekliyorum kolposkopi sonucum temiz gelir inşallah çünkü ben leep vs icin tekrar o masaya yatmak istemiyorum daha 22 yaşındayım hastanedeki kadınlar ayrı bir psikolojisini bozuyor insanın cok nazlılar cok evhamlılar böyle olmak hic bişey kazandırmıyor biz bu gribi ayyy pardon hpv salağını yenecegiiiiiiizzzzz
Tekrardan bulaş olmaz kii zaten negatif olmussun. Sonrasında vücut aynı tip virüse karsı bağışıklık kazanıyor ve tekrar bulaş yasamıyorsun o yüzden hiç korkmaŞu an seninle aynı durumdayım. Negatif oldum ancak bugün beraber olduk ve yine kendimi yiyorum şuan ya yine bulaştıysa ya tekrar çıkarsaYemin ederim bu hpv yüzünden sanırım aseksüel olacağız sonunda
Hic duymadım ben canım ama aldarayı kesinlikle siğilin üstüne sürün ve sabah kalktığınızda saf bir sabunla yıkayın hic bişey olmazKizlar bu aldara sonrası fito kremmi kullanılıyor tahriş olmaması için
Aldara işe yaramıyor diyenlere saygım var belki onlarda işe yaramamıştır ama yarayan bende dahil cok insan var kullanmadan sakın emin konuşan insanlara onay vermeyin baya etkili bi krem Allah cümlemize şifa versin inşallahİnşallah temiz gelir Allah'ın izni ile hepimiz sifalanalim inşallah
Kuzum bazıları olur diyo bazıları olmaz diyo inan kafam çorba olduTekrardan bulaş olmaz kii zaten negatif olmussun. Sonrasında vücut aynı tip virüse karsı bağışıklık kazanıyor ve tekrar bulaş yasamıyorsun o yüzden hiç korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?