Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bencede olmaz çünkü ben çocuk tedavisi yapcam doktorum hiç bsy demedi tekrar bulaşır falan diye öyle olsa her hpv kapan ayrılsın bı daha evlenmesin herkez bekar gezerdi
Canım benim sen neden sürekli böyle konuşuyorsun? Lütfen biraz konuşmana dikkat eder misin ben hpv için eşimden boşandım evet çok kötü günler geçirdim rabbim kimseye yasatmasin.. sen geçen gün de hpv için boşayan var kocayı ben kocama çok aşığım falan yazmıştın ben cevap vermedim mesaj atarak kendin kusura bakma üstüne alınma dedin ama hala devam ediyorsun.. herkesin derdi kendine büyüktür kimin ne yaşadığını bilemezsin :) umarım eşinle mutlu olursun biz olamadık sevdiğimiz halde ayrıldık benim psikolojim bunu kaldıramadı affedemedim:) şimdi olsa belki daha farklı davranırdım bilemiyorum :) umarım hepimiz iyi oluruz hpv den çeken herkesin rabbim yardımcısı olsun bu topicte çok sevdiğim insanlarda var yardımcı olan ve benim olduğum allah herkesten razı olsun çok seviyorum içimi dökmüş oldum çok soran vardı eşinden bu sebeple mi ayrıldın diye evet kızlar yenilere de cevap vermiş olayım burdan

Hayir hayir canım ben kimseyi gerçekten bsy kassederek yazmıyorum isterim ki herkes mutlu olsun bende korkuyorum eşim izne gelince ne olcak diye ama arada hpv yüzünden ayrilani görüyorum site dışı güncel hayatta bende korkuyorum niye diye acaba bu hastalık ayrialmayi mi gerektirio ki bı daha cinsel hayat olmuycak mi olunca hep siğil mi cikcak her ilişkide siğil mi olcak bunlar benide dusundurup korkutuyor yoksa kimseye kastım yok isterim herkes sağlıklı mutlu huzurlu olsun cnm benim kusura bakma ❤❤ eşimi sevdiğim için acaba her ilişkide hpv tekrarı mi yasiycaz dye korkuyorum ondan

Insallah HPV sonucunuz tekrar negatif gelir ki bence yine negatif olacak.Arkadaslarinda söylediği gibi o tipe karşı artik bagisiklik kazanmis oluyoruz. Doktorum bizim çevremizde oldukça deneyimli bir jinekolog onkologtur.Bana hiç demedi eşinle iliski asla olmasin diye.Hatta leep işleminden sonra özellikle 40 gün iliski yasak dedi. Eger ki bizlerin düşündüğü gibi olsaydı onuda belirtirdi muhakak.Ama o cinsel perhizi sadece 40 günle sınırlandırdı İçiniz rahat olsun...

Ah öyle mi cidden kuzum çok sevindim buna moral oldu teşekkür ediyorum bilgilendirdigin icin

Kizlar günaydın hepinizin kadınlar günü kutlu olsun ben mürver ağacı ekstraktı diye bsy duydum antiviral ve otoimmun hastalıklarina çok iyi geliomus kullanan oldumu yada hangi marka acaba hpv için fayda olur mu

Kızlar simdi bende 3 tip yüksek risk var o yüzden kolposkopi yapıldı ya sonucum çıktıktan sonra aşı olayım diyorum sizce ne yapmalıyım ?

Kızlar selam çok araştırdım ama tam bir bilgi edinemedim fikri olan varsa yazabilir mi? Eksi de okudum doktor bi kadın entry girmişti kendisi hpv konusunda çok bilgili öyle ki asiyi üreten profdan ders almis öğrencisi. Bu dr diyor ki 15 yıl boyunca hpv ye maruz kalan kadinlarda kanser gelişme oranı çok yüksek. Maruz kalma derken neyi kastettiğini tam anlayamadim.. vücudun bunu atamamasi mi yoksa atsa bile hpv lı eşle ilişki sırasında sürekli maruz kalarak riske girmek mi ? Sizce eşimizle ilişki yaşarsak negatif olsak bile maruz kaldıkça risk altında miyiz?

Kızlar simdi bende 3 tip yüksek risk var o yüzden kolposkopi yapıldı ya sonucum çıktıktan sonra aşı olayım diyorum sizce ne yapmalıyım ?
Negatif olduktan sonra asi olmak daha iyi bence ama yinede doktoruna sorarsın canım

Bence HPV'yi bünyeden tamamen atamamasini kastetmişlerdir.Negatif olanda devam eden ilerleyen birşey olamaz çünkü.Bende bunun tam aksini söyleyeceğim.Bir tanıdığım nerdeyse 25 yıl boyunca HPV liymiş. Ve öyleyken kanser olmadı...şuan yaşi 55-60 gibi devamli kontrol altinda her kadinin olmasi gerektiği kadar...

Hpv aşısı saglik ocaginda yapmiyoruz dediler .ama smear ve hpv testi yapiyor aşıyı nerede yaptircazki

Canım bu olayı şöyle düşün. Trafiktesin ve kaza yapma olasılığın hep var. Trafiğe çıkmazsan yok. O kadının demek istediği de muhtemelen bu. Yani cinsel hayatımız var olduğu sürece bu virüse maruz kalma ihtimalimiz de var kimse aksini garanti edemez. Kanser olmak için kanser yapan bir tür ile 15 yıl boyunca enfekte olman gerekiyor. Yani bağışıklık sistemin çalışmayacak ve bu virüsü atamayacaksın. Senin sorduğun soruyu da anladım yeniden aynı türle enfekte olur muyumu düşünüyosun hala. Benim cevabım hayır aynı türü yendikten sonra tekrar kapıp kanser geliştiremezsin. Ama yeni bir tür kapabilirsin. Senin yapman gereken şuan aynı tür için endişe etmek değil. Diğer türler için endişelenmek. Eski kocanız hatta şuanki kocanız sevgiliniz bile olsa güvenmeyin. Sonra biz uğraşıyoruz.

Yani olan bize oluyor demek istedim uğraşıyoruz derken. Sevgiler herkese geçmiş olsun

Tanıdığınız kişi virüsü vücudundan atamamış mı yani?

Tanıdığınız kişi virüsü vücudundan atamamış mı yani?
Bir akrabamiz söyledi 25 senedir kontrol altinda oldugunu..Ben kadini uzaktan taniyorum.Keske konusma imkanim olabilse.Neler sorardim neler.Bence o kadinla ilgilenen doktor negatif olsa bile vücuttan atılmayacağini düşünenlerden ki kadında kendini hala HPV li olarak görüyor..Ben Düşünemiyorum 25 sene boyunca Rahim ağzindaki pozitif HVP virüsünü..

Negatif olanlar nasil oluyor

Bu virüs Corona gibi bilinmezlige doğru gidio iliske girsek mi girmesek mi biz ne olcaz eşler ne olcak virüs vücut atar mı atmaz mi kafalarimiz iyice çorba oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…