Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Konu sahibi yormu 2007 yılında yaptı hpvden temizlendii normal hayatına döndü bile Negatif olunca nasıl taşayğcı oluyor ?
Ben yeni gördüm bunu ondan yorum yaptım zaten tiplerinden bahsettim diğer yorumları da okumadım başına aynı şey gelen biri varsa okur diye de yazmış bulundum

Bende bunu merak ediyorum

Canım dua et vajinada cıkıyor. Vajinada cıkmayıp gizli gizli yayılsa daha kötü. İyi huylu bi hpv vajinada cıktıgı zaman. Benimde olmuştu bende yaktırmıştım ama tekrarlamadı doktorum yaşın genç oldugu icin bagısıklık sistemin atar senede bir smear yaptır demişti en son yaptırdım tertemiz cıktı. İnsallah sifanı bulursun sende. Anormal kanaman olursa doktoruna hemen gözük.

Erkeklerde bisey olmuyor degil cok nadir de olsa penis kanseri oluyor

Ben yeni gördüm bunu ondan yorum yaptım zaten tiplerinden bahsettim diğer yorumları da okumadım başına aynı şey gelen biri varsa okur diye de yazmış bulundum
2521 sayfa ve 13 yıl Baya şeyler değişti Baya kişi.geldi negatif oldu gitti.. Hepicini üşenmeden okudum

2521 sayfa ve 13 yıl Baya şeyler değişti Baya kişi.geldi negatif oldu gitti.. Hepicini üşenmeden okudum
HPV 16 ve 53 tasidigimi öğrendiğim o buhran günlerimde (aralik 2019)Hicbir sayfayi atlamadan tek tek hepsini okudum..Google psikolojimi mahvetti.Ama burası çok rahatlatti.Ve çikardigim sonuç ; Kontrol altinda oldugumuz zaman Allahin izniyle birsey olamayacak.Eninde sonunda negatif olucaz.Enfekte oldugumuz tipe bagisiklik kazandigimiz ama diger tipler içinde aşı olmamız gerektiği.Ve hedefim Haziran ayindaki ilk HPV testinde negatif olmak (inşallah) ve hemen aşı olmak.O kadar da gerilecek birsey yok .Allah beterinden saklasin .Aslinda Beni Rahim ağizindan daha çok HPV nin bogazda ağizda olabilmesi yormuştu..Günlerce bunalim gecirmistim.Sonunda bogaz kültürü yaptirarak aklimdaki soru işaretinide kaldirmis oldum.Sükurler olsun ki...

Allahın izniyle negatif olacaksın.. herkes olacak.. Kimisi biraz uzun sürecek (bağışıklığı baskılanıyorsa) kimisinin hemencecik geçecek ama eninde sonunda geçecek..

Aşı için negatif olmayı beklemenize gerek yok hatta kanıtlanmasada aşının hpv enfeksiyonunu geriletmekte faydası olduğu söyleniyor

Canım cunku karşı taraf dr a gitti ve minik 2 siğil görmüş perşembe yakacağız diye randevu vermiş

Allahın izniyle negatif olacaksın.. herkes olacak.. Kimisi biraz uzun sürecek (bağışıklığı baskılanıyorsa) kimisinin hemencecik geçecek ama eninde sonunda geçecek..
Inşallahhh Hepimiz negatif olalım .Eninde sonunda geçiyor ama bundan eminim

Canım cunku karşı taraf dr a gitti ve minik 2 siğil görmüş perşembe yakacağız diye randevu vermiş
Kuzum minik diyorsun adi ustunde yani virus yuku daha dusuk ayrica esinle ayrildiktan sonra uzun sure birlikte olmadim diyosun hpv 1-2 seferde bulasma dusuk diye okumustum. Ne kadar negatif oldugun tipe bagisklik kazanma durumu bana da mantikli gelse de madem pimpiriklisin bence esini seviyorsan prezervatif ile korun bu arada aşını ol test yaptır negatif çıkarsan yine sana bulaşmıyor demektir. :)

Seviyorum canım evet barışacağız gibi geliyor ama bu hasta lik yüzünden kendimi frenliyorum hep eski eşimden başka kimseyle olmadım 1bucuk yil sonra yine birbirimizle olduk onunda hayatında kimse olmadi barışacağımızı biliyorum dedi sabırla bekledi.. umarım herşey bizim için iyi olur test yaptıracaktım regl oldum reglim bitince yaptırıp buraya sonucu yazacağım moral verdiğin için teşekkür ederim

Sadece fikrimi söylüyorum bencede seviyorsan barış bak bu cok ufak bi hastalık dışarı çıktığında en ufak bişey yaşayıp hayatımızı kaybetmeyecegimiz ne malum sevdiklerimize her an sevdiğimizi söylemeli sıkı sıkı sarılmalıyız herşey geçici ama tek gerçek sevgi Sen belki onun senin yanında olması sayesinde iyileşeceksin mutlu olmanı dilerim arkadasım

Bencede ikinizde birbirinizi seviyorsunuz barışmak tekrar evlenmek tekrar yuva kurmak allahinda hoşuna gider sen hpv den korkarak yasiycaksin ama belki başka bsy den öleceksin Allah korusun tabide kimse burda kalıcı değil ki kimin nerde ne zaman ne sekil öleceği belli değil sonra keşke barissaydim diyeceksin

Canım benim senin güzel kalbin ve samimiyetin için çok teşekkür ederim ınsallah herşeyin en hayırlısı olur kuzum hepimiz için ınsallah sende çok mutlu ol negatif ol mutlu haberlerini yaz buraya sevinelim seninle

Arkadaşlar merhabaa yıllar önce bu foruma yazmıştım . Smear düzenli yaptırıyodum bir sorun yoktu smear sonuçlarımda geçen hafta doktora tekrar gittim . Bir önceki smear sonucumdan tam 2 yıl sonra tekrar smear istedim ayrıca hpv içinde bakılmasını istedim smear için ayrı örnek hpv için ayrı örnek aldı doktor. Smear normal hpv negatif yazısını gördüm. İlk işim siteye girip bu gruba yazmak oldu. Belki sizlerin moral bozukluğuna iyi gelir. Ben ilk siğil cıktıgından sonra zamanla kafama takmamayı öğrendim belkide alıştım bilmşyorum. Her siğil çıktığında yokettim. Uzun zamandır zaten siğil çıkmıyordu bende cesaret edip geçen hafta kontrol ettirmek istedim. Ve sonuç .

Eklentiler

• 1A3990AD-016D-4DBA-90FB-1252F60021A7.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 71
Çok teşekkür ederiz biz de tam bunu bekliyorduk çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…