- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Sigili yok etmek icin ne tedavisi Gordun neler yaptinArkadaşlar merhabaa yıllar önce bu foruma yazmıştım . Smear düzenli yaptırıyodum bir sorun yoktu smear sonuçlarımda geçen hafta doktora tekrar gittim . Bir önceki smear sonucumdan tam 2 yıl sonra tekrar smear istedim ayrıca hpv içinde bakılmasını istedim smear için ayrı örnek hpv için ayrı örnek aldı doktor. Smear normal hpv negatif yazısını gördüm. İlk işim siteye girip bu gruba yazmak oldu. Belki sizlerin moral bozukluğuna iyi gelir. Ben ilk siğil cıktıgından sonra zamanla kafama takmamayı öğrendim belkide alıştım bilmşyorum. Her siğil çıktığında yokettim. Uzun zamandır zaten siğil çıkmıyordu bende cesaret edip geçen hafta kontrol ettirmek istedim. Ve sonuç .
Doktorun yazdıgı aldara diye bi kremle yokettim. Sonra tekrar cok az bir iki tane cıktı ve okudugum yazılardan kaynaklı sirke uykuladım. 2 yıldırda zaten siğil cıkmıyor. Ama sirkenin dezenfekte özelliğine inandıgım için bendede işe yaradıgını gördüğüm içinhala ara ara sirkeli suyla temizliğimi yaparım .Sigili yok etmek icin ne tedavisi Gordun neler yaptin
Sirke bende surmustum ama etki etmedi nedense.sen nasil surdün sirkeyi ve nekadar süreDoktorun yazdıgı aldara diye bi kremle yokettim. Sonra tekrar cok az bir iki tane cıktı ve okudugum yazılardan kaynaklı sirke uykuladım. 2 yıldırda zaten siğil cıkmıyor. Ama sirkenin dezenfekte özelliğine inandıgım için bendede işe yaradıgını gördüğüm içinhala ara ara sirkeli suyla temizliğimi yaparım .
Pamukla sürdüm biraz beklettim cok yanmaya başlayınca pamukğu cıkartıp o şekilde yattım mesela ertesi gün temizledim sonra tekrar aynı işlem bende işe yaradı evet ama bende cok duydum başka kişilerde işe yaramadıgını malesefSirke bende surmustum ama etki etmedi nedense.sen nasil surdün sirkeyi ve nekadar süre
Aldarayi nekadar kullandin.yakma Islami neden yapmadinPamukla sürdüm biraz beklettim cok yanmaya başlayınca pamukğu cıkartıp o şekilde yattım mesela ertesi gün temizledim sonra tekrar aynı işlem bende işe yaradı evet ama bende cok duydum başka kişilerde işe yaramadıgını malesef
Yakma işlemi cok pahalı geldiği için yaptırmadım açıkcası . Aldara kremi kullanmak benim için daha uygundu ozamanki koşullarıma. 1 kutu kullandım sonra geçti zaten her krem sürdüğümde yavaş yavaş kuçüldüler ve gittiler. Sonra tek tük cıktıgındada sirkeyle devam ettim ve böyle böyle hiç çıkmamaya başladı artık. Ayrıca sunuda belirtmek isterimki bagısıklığım ozamanlar çok düşüktğ kan degerlerim hep düşüktü sürekli hastaydım. Kendime dikkst etmeye başladıktan ( d ,b12 vitamin takviyeleri kullandım hep) sonra kan degerlerim yerine geldi uzun zamandır soğuk algınlığı bile geçirmiyorum bunun çok etkisi var eminimkiAldarayi nekadar kullandin.yakma Islami neden yapmadin
Bagisiklik icin ozel takviye kullandinmi ahcc diyorlar bunun gibiYakma işlemi cok pahalı geldiği için yaptırmadım açıkcası . Aldara kremi kullanmak benim için daha uygundu ozamanki koşullarıma. 1 kutu kullandım sonra geçti zaten her krem sürdüğümde yavaş yavaş kuçüldüler ve gittiler. Sonra tek tük cıktıgındada sirkeyle devam ettim ve böyle böyle hiç çıkmamaya başladı artık. Ayrıca sunuda belirtmek isterimki bagısıklığım ozamanlar çok düşüktğ kan degerlerim hep düşüktü sürekli hastaydım. Kendime dikkst etmeye başladıktan ( d ,b12 vitamin takviyeleri kullandım hep) sonra kan degerlerim yerine geldi uzun zamandır soğuk algınlığı bile geçirmiyorum bunun çok etkisi var eminimki
Canım çok sevindim gözün aydınArkadaşlar merhabaa yıllar önce bu foruma yazmıştım . Smear düzenli yaptırıyodum bir sorun yoktu smear sonuçlarımda geçen hafta doktora tekrar gittim . Bir önceki smear sonucumdan tam 2 yıl sonra tekrar smear istedim ayrıca hpv içinde bakılmasını istedim smear için ayrı örnek hpv için ayrı örnek aldı doktor. Smear normal hpv negatif yazısını gördüm. İlk işim siteye girip bu gruba yazmak oldu. Belki sizlerin moral bozukluğuna iyi gelir. Ben ilk siğil cıktıgından sonra zamanla kafama takmamayı öğrendim belkide alıştım bilmşyorum. Her siğil çıktığında yokettim. Uzun zamandır zaten siğil çıkmıyordu bende cesaret edip geçen hafta kontrol ettirmek istedim. Ve sonuç .
Geçmiş olsun .. Ne güzel MaşallahArkadaşlar merhabaa yıllar önce bu foruma yazmıştım . Smear düzenli yaptırıyodum bir sorun yoktu smear sonuçlarımda geçen hafta doktora tekrar gittim . Bir önceki smear sonucumdan tam 2 yıl sonra tekrar smear istedim ayrıca hpv içinde bakılmasını istedim smear için ayrı örnek hpv için ayrı örnek aldı doktor. Smear normal hpv negatif yazısını gördüm. İlk işim siteye girip bu gruba yazmak oldu. Belki sizlerin moral bozukluğuna iyi gelir. Ben ilk siğil cıktıgından sonra zamanla kafama takmamayı öğrendim belkide alıştım bilmşyorum. Her siğil çıktığında yokettim. Uzun zamandır zaten siğil çıkmıyordu bende cesaret edip geçen hafta kontrol ettirmek istedim. Ve sonuç .
Hangi tip vardı sizdeArkadaşlar merhabaa yıllar önce bu foruma yazmıştım . Smear düzenli yaptırıyodum bir sorun yoktu smear sonuçlarımda geçen hafta doktora tekrar gittim . Bir önceki smear sonucumdan tam 2 yıl sonra tekrar smear istedim ayrıca hpv içinde bakılmasını istedim smear için ayrı örnek hpv için ayrı örnek aldı doktor. Smear normal hpv negatif yazısını gördüm. İlk işim siteye girip bu gruba yazmak oldu. Belki sizlerin moral bozukluğuna iyi gelir. Ben ilk siğil cıktıgından sonra zamanla kafama takmamayı öğrendim belkide alıştım bilmşyorum. Her siğil çıktığında yokettim. Uzun zamandır zaten siğil çıkmıyordu bende cesaret edip geçen hafta kontrol ettirmek istedim. Ve sonuç .
Smear yaptırıyodum 2 yılda bir hpv dna ilk defa yaptırdım artık uzun zamandır cıkmadıgı içinHangi tip vardı sizde
eski erkek arkadaşımla ikimizdede siğil çıkmıştı oda yaktırmıştı siğiller gçtikten sorma ondada bendede bir daha cıkmadıgı için devam ettik cinselliğimize bir sorun cıkmadı birdaha. Şuan 4-5 aydır yeni bir ilişkim var oda bende tümcinsel yolla bulaşan hastalıkların testini yaptırdık ondada birşey cıkmadı sonuçlara göre bendede birşey gözükmüyor o yuzden sorunsuz bir şekilde devam ediyoruz. Umarım böyle devam eder ..Canım çok sevindim gözün aydınherkesin merak ettiği bir konuyu sorayim bende. Evli misin yada ilişkin var mı? Eğer varsa nasıl devam ettiniz korundunuz mu yeniden bulaş oluyor mu ?
Ben sadece kan değerlerim cok düşük çıktıgı için b12 ve d vitamini için vitaminler kullandım doktorumun yazdıgı ayrıyetten ummin sistem içinde vitaminler var ondanda kullandım eczanede satılan ürünler normal bildiğimiz. Ahcc yi duydum evet ama hiç kullanmadım. Tafaya takmamak ve kendine dikkat etmek benim için bundan kurtulmamı saglayan şeyBagisiklik icin ozel takviye kullandinmi ahcc diyorlar bunun gibi
Öncelikle 6 ve 11 düsük riskli grup canım belki yanlış yazmıssındır siğil yapan tip benimde girişte siğilkerim vardı ve ilişki esnasında sadece kanama oldu ama ondan mıydı bilemiyorum mantar çıktı smear da oda kanama yapabiliyormuş onlar kolay kanayan bişey değil bence belkide senin icin durum farklıdır ben dış bölgede ki siğilleri aldara ile geçirdikten sonra girişteki siğilimi 1 hafta önce eğitim araştırma hastanesinde koterle aldırdım ve 1 hafta sonra o kısmada aldara ıygulamamı söyledi doktor bence sende yakınında bi eğitim araştırma hastanesi bul doç dr arastır o hastanedeki ve git hemen aldır zaten görüyor doktor işlem uyguluyor kolposkopi yaparken de aldırabilirdin kuzum benimkini o esnada aldı doktorHerkese merhaba ben forumda yeniyim yazılanların çoğunu okudum. Bende vajina içinde kondilom olması nedeniyle 5 ay önce tipleme ve 1 ay önce kolposkopi yapıldı. HPV 6, 11, 31, 39 ve 66 var bende 6 ve 11 yüksek riskli diğerleri orta. Önce aldara kullandım o bölgemi yaktım. Tedaviden sonra kolposkopi oldum. Kolposkopi sonucu hücresel bozukluklar olduğu söylendi yaşım 26. Kolposkopi sonrasında ve her muayenede takip eden 3 gün boyunca kanamam oldu kondilomun kanadığı söylendi. Sonuç olarak Vajina içindeki kondilomun koterle tedavisi yapıldı geçtiğimiz cuma spinal anestezi altında. Benim makatımda da siğiller olmasına rağmen göremedik diyerek o kısma dokunulmamış ve onların poliklinikte sıvı ile tedavi edileceği söylendi bu konuda bilgisi olan var mı? Koterle kondilom yakıldı şu an 1 hafta olmak üzere hafif kanamalarım var ancak aynayla baktığımda ben orada hala görüyorum iç kısımda bu normal mi? Bilen varsa çok teşekkür ederim.
Bağışıklık sistemi yükseltilmesi açısından da önerileriniz varsa yazabilirseniz çok mutlu olurum. Ahcc’yi duydum hatta aldım ama kullanmak konusunda emin değilim. Koterden önce deflagyn kullandım ama enjektörü içeri sokarken kondilomu tahriş ettiğim için yine kanamam oluyo diye bıraktım.
Kanama sonucu yumurtalık ya da boşaltım sistemine iç kısımlara yayılabilir mi? Kafamda çok fazla soru işareti var...
Sizin kaç yıldır var hala çıkıyor mu? Bir de testi nasıl yaptılar ?Canım bizdede var bu siğil.
ilkin yakılarak tedavi oldum. Sonrada arkadaşların bahsettiği o fırçalı serum ile kendimiz çıktıkça tedavi oluyorz.
Bunun çok cinsi var. Rahim kanseri yapan cinsi zaten cilt üzerinde siğil olarak çıkmıyor merak etme.
Ben genede emin olmak için test yaptırdım özel hastanede. Cinsini öğrenmek için. 2 saat içinde çıktı sonuç kanser yapan cinsten değilmiş.
Sende öyle yapabilirsin içinin rahat etmesi için. Testi yaptır öğren. Eğer kanser olmayan cinstense 5 yılda bir testi yenileterek kontrollere devam edeceksin, çıktıkçada ya yaktıracaksın yada o serumdan süre süre kendin kurutacaksın.
Sorun yok endişelenme
Bizde çıkalı 4 sene oldu. Yaktırdıktan sonra tek tük zayıf arada bir çıktı onları solüsyonla kuruttuk, kurutuyoruz. Bir daha çıkmayadabilir yani bağışıklık sistemine bağlı.Sizin kaç yıldır var hala çıkıyor mu? Bir de testi nasıl yaptılar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?