Benim vajina içindeydi yaktırdım kartal eğitim araştırmada. Siz istanbulda mısınız hangi eğitim araştırmaya gittiniz doktor öneriniz var mıÖncelikle 6 ve 11 düsük riskli grup canım belki yanlış yazmıssındır siğil yapan tip benimde girişte siğilkerim vardı ve ilişki esnasında sadece kanama oldu ama ondan mıydı bilemiyorum mantar çıktı smear da oda kanama yapabiliyormuş onlar kolay kanayan bişey değil bence belkide senin icin durum farklıdır ben dış bölgede ki siğilleri aldara ile geçirdikten sonra girişteki siğilimi 1 hafta önce eğitim araştırma hastanesinde koterle aldırdım ve 1 hafta sonra o kısmada aldara ıygulamamı söyledi doktor bence sende yakınında bi eğitim araştırma hastanesi bul doç dr arastır o hastanedeki ve git hemen aldır zaten görüyor doktor işlem uyguluyor kolposkopi yaparken de aldırabilirdin kuzum benimkini o esnada aldı doktor
Ben bursa Dayım canım ama senin icin o hastanede bakayım kim var İstanbul da doçent dr yazayım sana burdanBenim vajina içindeydi yaktırdım kartal eğitim araştırmada. Siz istanbulda mısınız hangi eğitim araştırmaya gittiniz doktor öneriniz var mı
Benimde senin ki gibi 6 11 59 66 82 grupları var benziyor rakamlarıda aklımda tutamıyorum he not aldımBenim vajina içindeydi yaktırdım kartal eğitim araştırmada. Siz istanbulda mısınız hangi eğitim araştırmaya gittiniz doktor öneriniz var mı
Hahah siz nasıl tedavi uyguluyosunuzBenimde senin ki gibi 6 11 59 66 82 grupları var benziyor rakamlarıda aklımda tutamıyorum he not aldım
Telefon şifresi yap kimse bulamaz şifreniBenimde senin ki gibi 6 11 59 66 82 grupları var benziyor rakamlarıda aklımda tutamıyorum he not aldım
HAhahhaha ay ne güldüm şifreyi unuturum kesin cok uzunTelefon şifresi yap kimse bulamaz şifreni
Canım ben beslenmeme dikkat ediyorum ve zor biliyorum ama ilişki yaşamamaya çalısıyorum en azından bi kaç ay eşimde sağolsun destek oluyor suanda kolposkopi sonucumu bekliyorum 5 hafta sonra çıkıcakms unutmam inşallah o süre zarfındaHahah siz nasıl tedavi uyguluyosunuz
Kolposkopi sonucumu 5 hafta sonra çıkacakCanım ben beslenmeme dikkat ediyorum ve zor biliyorum ama ilişki yaşamamaya çalısıyorum en azından bi kaç ay eşimde sağolsun destek oluyor suanda kolposkopi sonucumu bekliyorum 5 hafta sonra çıkıcakms unutmam inşallah o süre zarfındasonuca göre ya takip verecek yada leep işlemi falan yapılır eğer kolposkopi temiz çıkarsa hemen aşı olmayı düşünüyorum fazla kasmayın yani benim annem rahim kanserini atlattı deli gibi sigara içtiği halde allah ömür verdiği sürece yaşayacağız kontrolü aksatmayın sende siğillerini bir an önce eğitim araştırmada koterle yaktır 2 hafta en az ilişki yaşama siğil olmayınca insan unutuyor zaten
Kadin hastaliklari dogum doktorumu yapiyor bunuKolposkopi sonucumu 5 hafta sonra çıkacak
Demek ki bizimki o kadar tehlikeli öldürücü değil iyi tarafından bakCorono virusun uzerine dustukleri kadar hpv uzerine dursalardi boyle olmazdik simdi
Randevu alıp kadın hastalıkları doktoruna gidiyorsun o seni işte su kısımda git diye yönlendiriyor ordan randevu günü veriyorlar canım hemen bir gün sonraya verdiler zatenKadin hastaliklari dogum doktorumu yapiyor bunu
Benimde senin ki gibi 6 11 59 66 82 grupları var benziyor rakamlarıda aklımda tutamıyorum he not aldım
kolposkopiyi mi soruyorsunuz anlamadımKadin hastaliklari dogum doktorumu yapiyor bunu
Evetkolposkopiyi mi soruyorsunuz anlamadım
Jinekolog veya jinekolojik onkolog[/QUOTE
Direk gidilmiyo ama doktor gonderiyor degilmiJinekolog veya jinekolojik onkolog
Hayır gidebilirsiniz ama sizin şikayet ne hpv mi varDirek gidilmiyo ama doktor gonderiyor degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?