Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Benim vajina içindeydi yaktırdım kartal eğitim araştırmada. Siz istanbulda mısınız hangi eğitim araştırmaya gittiniz doktor öneriniz var mı

Benim vajina içindeydi yaktırdım kartal eğitim araştırmada. Siz istanbulda mısınız hangi eğitim araştırmaya gittiniz doktor öneriniz var mı
Ben bursa Dayım canım ama senin icin o hastanede bakayım kim var İstanbul da doçent dr yazayım sana burdan

Hahah siz nasıl tedavi uyguluyosunuz
Canım ben beslenmeme dikkat ediyorum ve zor biliyorum ama ilişki yaşamamaya çalısıyorum en azından bi kaç ay eşimde sağolsun destek oluyor suanda kolposkopi sonucumu bekliyorum 5 hafta sonra çıkıcakms unutmam inşallah o süre zarfında sonuca göre ya takip verecek yada leep işlemi falan yapılır eğer kolposkopi temiz çıkarsa hemen aşı olmayı düşünüyorum fazla kasmayın yani benim annem rahim kanserini atlattı deli gibi sigara içtiği halde allah ömür verdiği sürece yaşayacağız kontrolü aksatmayın sende siğillerini bir an önce eğitim araştırmada koterle yaktır 2 hafta en az ilişki yaşama siğil olmayınca insan unutuyor zaten

Kolposkopi sonucumu 5 hafta sonra çıkacak

Evet canım maalesef özelde 3500 isteniyor 5 dakikalık bi işlem ve bi anda fiyatı 2500 e düşürdü banada güven vermedi suan icin problem yok doktor acele edilecek bişey olmadığını söyledi zaten 22 yaşındayım illaki atacak vücûd bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…