- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Hv tiplendirme testinde cikmasi lazim smearda hpv cikmazHpv 16 çıktı
Hiçbirsey olmaz Allahin izniyleEvliyim 1.5 senelik cocuk için tedavi görürken smear testi verdim hpv 16 çıktı sonra kolposkopi yapıldı cın 3 cıktı doktor lezyonların çok yüksek çıktı dedi leep yapacam dedi patoloji ye göndercekmiş ya patoloji de kötü çıkarsa napacam çok korkuyorum yaşım 30
Canım senin sonuç için haftalar geçti... Tel ile arama direk hastane git bence....Kadınlar, bu sonuç hala çıkmamış günde 10 kere e- nabıza baka baka sinir hastası olacağım. Şu corona virüs illetinden laboratuvarlar mı çalışmıyor nedir, anlamadım gitti. Yarın hastaneyi arayacağım sabahtan umarım açarlar beni daha fazla sinir hastası etmezler.
Size yetersiz sonuc cikip tekrar test yapilmişti degilmi..Şansiniza bu defada virus çikti.Yogunluktan çıkmamıştır muhakak.Gerilmekte çok haklisiniz daha öncede aksilik yasadiniz.Inşallah yarın belli olurKadınlar, bu sonuç hala çıkmamış günde 10 kere e- nabıza baka baka sinir hastası olacağım. Şu corona virüs illetinden laboratuvarlar mı çalışmıyor nedir, anlamadım gitti. Yarın hastaneyi arayacağım sabahtan umarım açarlar beni daha fazla sinir hastası etmezler.
Allah razı olsun sizden cok motife oldum 1 haftadır yemek yemiyorum iştahım kapandı sigara alkol kullanmıyorum çok içim rahatladı Rabbim ne muradın varsa versin inşallahHiçbirsey olmaz Allahin izniyle...Bu formda bir bayan CIN 3 le leep olmus hamile kalip bir kızı olmustu.Geriye dogru yazilari okursaniz muhakkak karşiniza çikacaktir..Daha ileri boyuttada cikabilirdi kolposkopide..Leep islemi ile CIN3 ten temizleniceksiniz .CIN3 kanser demek değil.Dua edin iyi ki zamaninda yapilmiş smear...Patoloji sonucu pozitif gelirse bir kez daha leep yaparlar.Iki kere leep islemi yapilarak çocuk sahibi olan çok bayan var .Siz bu arada bagisikliginizi yüksek tutmaya calisin takviyelerle sigara iciyorsaniz sigarayi birakin muhakak.. Hatta sigara içenin yaninda bile durmayin.Dualarim sizinle ♥
Biliyorum cok yerinde bi soru degil ama evlenmeden önce cinsel ilişki yaşıyor muydunuz 1 bucuk yılda cin3 olma durumu oluyor mu sadece merakımdan soruyorum bir bilgim yok, hadsizlik ettiysem kusuruma bakmayın sadece hastalığın seyir durumunu anlamaya çalıştığım icin sordum30 yaşındayım 1.5 senelik evliyim çocuğum yok
Benim yok da eşimin olmuş doktor eşten dediBiliyorum cok yerinde bi soru degil ama evlenmeden önce cinsel ilişki yaşıyor muydunuz 1 bucuk yılda cin3 olma durumu oluyor mu sadece merakımdan soruyorum bir bilgim yok, hadsizlik ettiysem kusuruma bakmayın sadece hastalığın seyir durumunu anlamaya çalıştığım icin sordum
Anladım canım olabilir korkma hic Allah’ın izniyle bu günler de geçecek benim annem cok riskli bi kanseri atlattı rahim yumurtalık hepsi alındı bak 1 senede hamd olsun hepsi geçti bizimkiler daha basit işlemler 20 dk da tedavi edilen bişey ne kadar risk barındırır sonucta dimiBenim yok da eşimin olmuş doktor eşten dedi
Hiç genel anestezi almadım tekrar uyanamam diye korkuyorumAnladım canım olabilir korkma hic Allah’ın izniyle bu günler de geçecek benim annem cok riskli bi kanseri atlattı rahim yumurtalık hepsi alındı bak 1 senede hamd olsun hepsi geçti bizimkiler daha basit işlemler 20 dk da tedavi edilen bişey ne kadar risk barındırır sonucta dimicok şükür daha önemli hastalıklarımız yok dilerim hemen şifa bulursun
Amiinn CanimAllah razı olsun sizden cok motife oldum 1 haftadır yemek yemiyorum iştahım kapandı sigara alkol kullanmıyorum çok içim rahatladı Rabbim ne muradın varsa versin inşallah
Şahsen ben bu işlem icin degil Başka bişey icin aldım iğnen vuruluyor saniyeler içinde başının döndüğünü hissediyorsun ve iptalsin sonra işlem biter bitmez uyanıyorsun vallahi korkulacak bişey yok doktorun ellerindesin sonucta güvenilmeyecek bi durum yok Allah’ın izniyle ayetel kürsi oku ben hep öyle yapıyorum bizde sana dua ederiz biz kadınlar hep en kötüsünü düşünüyoruz annem hiç öyle yapmadı hep geçecek dedi bense suan kanser olsam aynısını düşünemem diye korkuyorum allah öyle bir güç veriyor ki sen bile şaşırıyorsunHiç genel anestezi almadım tekrar uyanamam diye korkuyorum
Evet aynı noktada bende vardı cok büyükse işe yaramaya bilir kuzum benim koter oldum oraya uygula dedi ama suan çıkan bişey yok bende aldara sürme gereği duymadım küçükse uygula ama cok güzel yıka sabaha orayı tahriş etmeKızlar doktora gittim genital siğil cıktı hemen yakalım dedi malum su günlerde hastanelerde işlem yaptrmak ne derece güvenli bilmiyorum baska bir kadın dogumcu aldara krem önerdi küçükse işe yarar dedi evet küçükler suan.benm merak ettgmm bu aldara krem rahim hemen giriş kısmına uygulanabilirmi
HemenEvet aynı noktada bende vardı cok büyükse işe yaramaya bilir kuzum benim koter oldum oraya uygula dedi ama suan çıkan bişey yok bende aldara sürme gereği duymadım küçükse uygula ama cok güzel yıka sabaha orayı tahriş etme
Cok Tsk ederm cvp verdgnz için evet küçükler suan ama dedigim vajina girişine sürülüyomu yani 1 cm içeri kısmaEvet aynı noktada bende vardı cok büyükse işe yaramaya bilir kuzum benim koter oldum oraya uygula dedi ama suan çıkan bişey yok bende aldara sürme gereği duymadım küçükse uygula ama cok güzel yıka sabaha orayı tahriş etme
Evet kuzum sürebilirsin gece uyumadan sür sabah yıka güzel yıka dove sabun alıp elinde köpürtüp yıkayabilirsin o katkısız ve uygun diye biliyorum korkma bu kremle benim 20 ye yakın siğilim geçti hemde 2 haftada vallahi inşallah seninde geçer hemen siğilin üzerine geldiğinden emin ol ki etkili olsunHemen
Cok Tsk ederm cvp verdgnz için evet küçükler suan ama dedigim vajina girişine sürülüyomu yani 1 cm içeri kısma
Sizi ümitlendirmek istemem ama 2 kere doğum yapmis biri olarak gebelik gibi geldi bana.Yumurtlama günü ilişki olmuş.Kanlı yumurtlama akıntisı falan....HPV 16 CIN1 var bende..Böyle bir durum yaşamadim.Merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz 5 gün önce yumurtlama gününde ilişki oldu Bugün 5 gün oldu benim dün kahverengi akıntı bugün akıntı içinde ince ip gibi kan geldi Kasık ağrım çok var. Yanma da var Sizce enfeksiyon ya da HPV olabilir mi yoksa gebelik belirtisimidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?