Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Evet kuzum ya kontrollerimiz var hastaneler de riskli bölge ondan kurtulalım derken diğerini kapmasak iyi

Su yazinizla bile icim rahatladi tesekkurlee bu ara virus sebebiyle nasil doktora gidicem bilmiyorum cunku ben ilcede yasiyorum merkeze gitme olanagim suan icin yok malesef
Rica ederim.Faydam olduysa ne mutlu..Sağlik ocagi yapiyor HPV ve smear testini ben ilk orda yaptirdim.Ama sadece smear olmasin özellikle söyleyin HPV de istiyorum diyin.Çünkü tek smearin hiçbir önemi yok ..bende Smear Normal çikmisti.HPV 16 olunca kolposkopi yapildi bunun sonucunda CIN1 oldugunu ögrendim.

Peki yas siniri varmi acaba ben 30 dan once yapmiyorlar diye duymustum ben 26 yasindayim

Evet kuzum ya kontrollerimiz var hastaneler de riskli bölge ondan kurtulalım derken diğerini kapmasak iyi
Amann Allah korusun canim ya..HPV illetinden kurtulmaya calisirken birde Corona olursak...Bu stresle rahim ağzida ver coşkuyu yaparsa o karisiklikta ..Millet sadece coronadan korunmaya calisirken bizim baska virüslerimizde var hali hazirda..Allah korusun Allaha emanetiz.

Peki yas siniri varmi acaba ben 30 dan once yapmiyorlar diye duymustum ben 26 yasindayim
Himm evet yapmıyorlar sadece smear yapiyorlar.Smear Anormal cikarsa HpV yapiyorlar ..Yaşin çok küçük zaten HPV varsa bile 30 yas alti kendi kendine bagisikligin yüksekse yok oluyor zaten.HPV 30 yaş üstü icin tehlikeli genelde.

Canım stres yapmamaya çalışalım bağışıklığa dikkat edelim elimizden gelen bu napalim

N Naznil85 bu arada evet bnm ordaki bene benziyor daha cok ama bende dis dudakta agrili bi sislik cikip sonuyor kayboluyor o sigilmi acaba.
Ben Hiç sanmiyorum siğil olduğunu.Siğille uğrasan arkadaşlar size yazarlarsa daha iyi olur.Onlarin deneyimi daha sağlikli olur sizin için.Bir takip edin bakalim. bende şuphelenmistim sizin gibi.1 hafta 10 gün takip edin buyuyormu çoğaliyormu ona göre hareket edin.En guzeli...Şuan hastanler pek güvenli degil zaten.Acil bir durum olmadikca gitmemek gerekiyor.Bu arada da takip etmiş olursunuz

Donem donem bi sislik cikiyor aciyor kasiniyor sonra yok oluyor bu iki tane falan cikiyor daha fazla degil ama evt suan hic bi yere cikamam zaten arabamizi da sattik yasadigim yerde kimsede yok oglumu birakabilecegim cocugu da asla disari cikarmam su donem bu zamana kadar bekledim yine beklerim cok tesekkur ederim insallah hepiniz atlatirsiniz bunu cok icten diliyorum

Bende cın 3 cıktı lezyonların yüksek dedi Dr yarın leep ameliyatı olacam psikolojim çok bozuk patoloji sonucu ya kötü çıkarsa napacam

Rica ederimInsallah sizdede birsey yoktur.Sıkmayin kendinizi.Allah razi olsun

Bende cın 3 cıktı lezyonların yüksek dedi Dr yarın leep ameliyatı olacam psikolojim çok bozuk patoloji sonucu ya kötü çıkarsa napacam
Çok geçmiş olsun...Smearde mi CIN3 çikti.Kolposkopidemi ? Üzmeyin kendinizi CIN3 cikip leep işlemi ile kurtulan çoook bayan var..Bekarmisiniz çocugunuz varmi?

Su yazinizla bile icim rahatladi tesekkurlee bu ara virus sebebiyle nasil doktora gidicem bilmiyorum cunku ben ilcede yasiyorum merkeze gitme olanagim suan icin yok malesef

Cok geçmiş olsun korkmayın basit bi işlem kaç yaşındasınız

Cok geçmiş olsun korkmayın basit bi işlem kaç yaşındasınız
Ben 26 yasindayim hpv varmi yokmu belli degil daha once doktora gitmistim lezyonun yok demisti ama sonradan bazen sisen bazen sonen sivilce gibi agrili bise cikiyor oni gosterecem firsatini bulunca bana hpv testi yapmazlar malesef yasimdan dolayi 30 dan buyuklere yapiyorlar

Çok geçmiş olsun...Smearde mi CIN3 çikti.Kolposkopidemi ? Üzmeyin kendinizi CIN3 cikip leep işlemi ile kurtulan çoook bayan var..Bekarmisiniz çocugunuz varmi?
Evliyim 1.5 senelik cocuk için tedavi görürken smear testi verdim hpv 16 çıktı sonra kolposkopi yapıldı cın 3 cıktı doktor lezyonların çok yüksek çıktı dedi leep yapacam dedi patoloji ye göndercekmiş ya patoloji de kötü çıkarsa napacam çok korkuyorum yaşım 30

Smearda ne cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…