- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
Makasla kısaltabilirsin. Onun dışında aktif siğil varliğında tüy dokucu, jilet agda vb şeyleri kullanmayın cunku cildinizi tahris edebilir ya da mikro yaralar acıp siğillerin çoğalmasına sebep olabilirsiniz.Merhabalar tekrardan,
Ben artık koronayı dinlemeyip doktora gitmeyi düşünüyorum. Aldarayı kullandığım günler sabaha kadar acıdan uyuyamamaya başladım, azaldığı içinde yaktırmak kolay olur diye düşünüyorum. Ama doktora giderken kılları nasıl alacağımı bulamadım. Jilet ile almayın yazıldı burada ve ağdayı da kendim yapamıyorum ben (doktorum ilk oradan kapmış olacağımı da söylediği için ağdacıya gitmek istemiyorum)
Bir yol gösterir misiniz?
Canim bendede aynisi var kasiniyormu sizin ve kizariklik varmiPembemsi şeklinde kabarttılar var küçük küçük vajina dudak içlerinde ve bazılarıda uzantı şeklinde biraz daha büyük diğerlerine göre.
2 gün öncede dilimin üstünde( dil kökü) orda da gördüm kabarcıklar siğil gibi 4,5 tane
Dil üstünde benim dediğim , orda var bir kaçtane inşallah değildir inşallahCanım dilin boğaza doğru karşılıklı olarak var olan kabarcıklar tad alma tomurcukları eğer bahsettiğin onlarsa siğil değil korkma.. öinekoloğa gitmen lazm.. O bakp kendi yapablecaği birşey yoksa seni yönlendirir.. Ağız içen da kbb doktoruna..İnşaALLAH hpv değildir..
Kaşıntı ve kızarıklık yok bende ama dil kökünde kabarcıklar varCanim bendede aynisi var kasiniyormu sizin ve kizariklik varmi
Tamam dil kökü dediğin işte kuzum bu sendeki kabarcıklar karşılıklı değil mi ? Dilin arkasında ? O herkeste varDil üstünde benim dediğim , orda var bir kaçtane inşallah değildir inşallah
Yok karşılklı değilTamam dil kökü dediğin işte kuzum bu sendeki kabarcıklar karşılıklı değil mi ? Dilin arkasında ? O herkeste var
Ben yna de siğil olduğunu zannetmyormYok karşılklı değil
Dağınık halde kabarcıklar ama belirgin et parçası gibi
İnşalah siğil olmaz psikolojik olarak çöktüm artık çok ağır geliyor yaşadıklarım ve bu hastalık korkusu beni bitirdi.Ben yna de siğil olduğunu zannetmyorm
Daha hpv olup olmadığı belli bile değil canım önce bi sakin ol.. bi doktora git sonra gerekeni yap.. korkma sakın..İnşalah siğil olmaz psikolojik olarak çöktüm artık çok ağır geliyor yaşadıklarım ve bu hastalık korkusu beni bitirdi.
Yarın gideceğim inşallah hpv demez . Bakalım nolacakDaha hpv olup olmadığı belli bile değil canım önce bi sakin ol.. bi doktora git sonra gerekeni yap.. korkma sakın..
ilgine çok teşekkür ediyorum . Rabbimde senin gönlüne su serpsin varsa sıkıntın alsın ,dert ve keder vermesin inşallah ömrün boyuncaDaha hpv olup olmadığı belli bile değil canım önce bi sakin ol.. bi doktora git sonra gerekeni yap.. korkma sakın..
Ammiiiiiinnnnn aaaammmmiiiiinnnnnn aaaaammmmmmiiiiiiiiiinnnnnnn.. Canım benim Allah senden razı olsun.. Benim içim ettiğin duaların biin katı sana olsun inşaallah..I
ilgine çok teşekkür ediyorum . Rabbimde senin gönlüne su serpsin varsa sıkıntın alsın ,dert ve keder vermesin inşallah ömrün boyunca
Arkadaşlar, smear test sonucunda Hpv şüphesi görülmemektedir diye yorumladı doktor. Öyleyse bu küçük et beni gibi olan şey ne tam iç dudağın üzeri klitorisin bitiminde. Salı günü için başka bir doktora randevu aldım, bakalım o ne diyecek. Smearda sadece bakteri kaynaklı enfeksiyon çıkmış. Kaşıntısız ama sürekli bir akıntım vardı zaten. Enfeksiyonlar ile nasıl başa çıkıyorsunuz?Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir buçuk yıl önce farklı bir şikayet ile doktora gittim ve siğil olduğunu söyledi, tesadüfen öğrendim. Hiçbir tedavi önerisinde bulunmadı daha sonrasında başka bir doktora gittim siğile benzemediğini, et beni gibi durduğunu söyledi. Zaten öyle karnıbahar görünümünde yaygın bir görüntü yok. Küçük 1-2 tane var ve farklı yerlerdeler. Testin sonucunu bekliyorum şuan. Kesin öğrenmek istiyorsak patolojiye göndermem gerekir dedi. Sizin başınıza böyle bir durum geldi mi? O bölgede et beni duydunuz mu hiç? İç dudakların yanında hemen.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Doktora almadan gitmeye utandığım için tüy dökücüleri düşünmüştüm ama onlarda sıkıntılı demek ki. Makas ile kısaltıp gideceğim artık, doktorda mecbur katlanacakMakasla kısaltabilirsin. Onun dışında aktif siğil varliğında tüy dokucu, jilet agda vb şeyleri kullanmayın cunku cildinizi tahris edebilir ya da mikro yaralar acıp siğillerin çoğalmasına sebep olabilirsiniz.
Tam dilin üzerinde en arka tarafta sağda ve soldada var evet Onlar tat tomurcukları boşuna kendinizi strese sokmayın..Bende ilk başta onları siğil sanmistim..Ama değiller rahat olunDil üstünde benim dediğim , orda var bir kaçtane inşallah değildir inşallah
Aminnn inşalalhAmmiiiiiinnnnn aaaammmmiiiiinnnnnn aaaaammmmmmiiiiiiiiiinnnnnnn.. Canım benim Allah senden razı olsun.. Benim içim ettiğin duaların biin katı sana olsun inşaallah..
Çok teşekkür ederim inşalalh değildir . Kadın hastalıklarına gittim bugün ağızdan bakmadı ( karbonatlı suyla gargara yap dedi onu yapacağım)Tam dilin üzerinde en arka tarafta sağda ve soldada var evet Onlar tat tomurcukları boşuna kendinizi strese sokmayın..Bende ilk başta onları siğil sanmistim..Ama değiller rahat olun
Eczaneden alıp ben sağlıkçı olduğum için kendim yaptım ama sağlık ocağında yaptırabilirsin kan alınan yere değil deltoid kasa yapılıyor yapacak kişi bilir zatenMerhaba, HPV aşısı olanlara danışmak istediğim bir kaç nokta var, birincisi aşıyı nereye yaptırdınız, sağlık ocağına aşıyı alıp gitsek yapıyorlar mı, reçeteyi aile hekimi yazabiliyor mu? İkincisi de aşı tam olarak nereye yapılıyor, kol içinde her zaman kan alınan damara mı yoksa başka bir yere mi? Çok teşekkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?