Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Yaaa canımın ici gözün aydın mutluluktan gözlerim dolu dolu okudum kendim de negatif olduğumda neler hissettiysem inan şuan aynısını hissediyorum geçmiş olsun bitmiş kurtuldun artık sende sana ve güzel kalbine taa bursadan kocamaan sarılıyorum bir daha kirpigine yaş değmesin Ins allah o kadar mutluyum ki senin adına bunu inan an la ta mam!

Yaaa prensesim benim Senin negatif haberini bende hıçkıra hıçkıra ağlayarak okumuştum,negatif oldum yazın beni tam anlamıyla toparlamıştı,zihnimi sıfırlamıştı, kendim negatif olmuş gibi sevinmiş, yüreğimden şükürler olsun birimiz kurtuldu demiştim. Belki ben de senin devamlı aklındaydım. Enerji yoğunlaştığı yere akıyor gerçekten de. Bende hemen hemen her gün bu forumda pozitif olan herkesi düşünüp negatif olsunlar diye dua edip içimden geçiriyorum. Ben bu süreçte, Allahım düşmanımda varsa al diye ağladığımı biliyorum.

Bu arada yukarda bir arkadaşımıza eşten bulaş durumunu sormuşsun, ben onu 3 hocama da sordum. Vucudumuz buna bağışıklık kazanmıyormuş,çok enteresan geldi. Yani aynı tipi alabiliyormuşuz, veya x,y,z başka tip. Aşı olmakta fayda var. Ama uzun zaman geçti belki eşinde negatif olmuştur. Anamnezini verdin mi?

Kızlar bu hpv siğilsizken herhangi bir belirti veriyor mu? Benim geçmek bilmeyen sarı yeşil akıntım var. Kültürler hep temiz çıktı smear 4 ay önce yaptırdığımda class2 çıkmıştı. Geçen hafta hem smear hem hpv için örnek verdim. Korkuyorum ama

Hpv olabilirsin olmayada bilirsin sonuclarını bekle bence

Siğilsiz HPV 16 ve 53 olan biri olarak söyluyorum bende zerre kadar belirtisi olmadi..Enteresan bir akintı kanama ağrı sızı vs.vs..Smear testi yaptirmaya oynaya ziplaya gittim Nasil olsa birsey çikmayacak diye.Diger akintı hakkinda pek bir bilgim yok..Ama benimde leep işlemi sonrası sari akintim oldu..Leep öncesi yoktu..Onada fitil kullandim 1 ay önce ama yine geçmedi.

Hiç ilişkiye girirmedik korktuk çünkü geçene kadar şimdi hamileyim bu süreçte ne olur bilemem kontrollerini yaptırıyorum şuanda bir sorun yok çok şükür Rabbim herkese yardım etsin
siz negatif olduktan sonrami hamile kaldiniz yane o donemde hep korundunuz mu

Eczaneden alıp ben sağlıkçı olduğum için kendim yaptım ama sağlık ocağında yaptırabilirsin kan alınan yere değil deltoid kasa yapılıyor yapacak kişi bilir zaten
Merhaba benim doktorum bana bu aşının fiyatının çok yüksek olduğu ve hastanelerde yapıldığı bilgisini verdi. Eczaneden alınıp yapılıyor mu gerçekten? Çünkü ücreti için geçen yıllarda 900 TL civarında olduğunu ve şimdi fiyatının çok artmış olacağını söylemişti.

Ben 600 e yaptirdim

S
iz lip oldunuzmu

Gozun aydin canim cok sevindim Allah saglikli uzun omurler versin darisi diger arkadaslarin basina insaalh tez zamanda sevindirici haberler alir herkez

Hastanelerde yapılıyordan kastınız devlet karşılıyor anlamındaysa hayır karşılamıyor eczaneden kendiniz alıp yaptırıyorsunuz ben ikinci doz aşımı martta yaptırdım 524 TL idi üç doz olarak yaptırıyorsunuz 0_2_6 aylar her defasında eczaneden alıp yaptırıyorsunuz

Çok sevindim gözün aydın canım bu sıralar girmedim forma annem hasta yoğun bakımda dualarınızı bekliyorum

Herhangi bir akıntı gibi bir şikayetin yok muydu

kontrolü[/QUOTE]
Bana lip yapmadilar cin 1 hucre bozulmasi diyor
Bende de CIN1 var..Ama tip 16 ve 53 te var..Hadi 53 ü çok fazla takmiyoruz düşük riskli diye..Ama 16 olduğu için doktorum leep yaparsak çok daha iyi olur dedi..Takibide önerdi ama Ben zaten CIN1 'i ögrendiğimden beri hep leep olmak istedim.Şuan yaşim 34 rahim ağzi uzunluğu benim için mühim değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…