Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Evet küstahlık yapıyorsunuz.. genital siğil ile ele bulaşan siğil aynı değildir.. Ve benim bir tanıdığımın elinde siğil vardı kullandığı havluyu bile kendsine özeldi.. Bence siz inanmak istediğinize inanıyorsunz... Size göre sadeci eski bilinen gerçekler var resmen.. Ayrıca bende bu virüs yok Allah korusun olsa ble son araştırmalara inanp aldatlmaktan şüphelenmeyecek kadar açk görüşlüyüm iyi günler .. İstediğinize inanın benm umurumda bile değil.. Burda ve etnafımda hiç cinsel yaknlaşması olmadan hpv ile ne yazk ki tanışan insanlar yeni araştrmalarn doğruluğunu gözümde ortaya koyuyor.. İi günler sizi birşeya inandrmak zorunda değilm

Onlar vestibular papillamatozis olablr
Yaaaa gerçekten Allahhh sizden Razı olsun ya sevinçten ağlıyorum resmen dün uyku girmedi gözüme şuan baktım ki resimdekilerin aynısı ya gerçekten bana o kadar yardımcı oldunuz ki Allah razı olsun sizden

Yok moloscum ma benzemiyor vestipullar büyük ihtimalle bunun hpv ile alakası var mı onu bilmiyorum
Bakn bu yabancı site
Buda Türkiye'de bir hasta üzernde yaplan inceleme.. Hpv ve vestibular papillamatizin aynı olmadığını youtube de vajenada siğil yakan bir videodan da gördüm vestibular papillamatozslere dokunmadı doktor..

Merhabalar tekrardan,
Ben artık koronayı dinlemeyip doktora gitmeyi düşünüyorum. Aldarayı kullandığım günler sabaha kadar acıdan uyuyamamaya başladım, azaldığı içinde yaktırmak kolay olur diye düşünüyorum. Ama doktora giderken kılları nasıl alacağımı bulamadım. Jilet ile almayın yazıldı burada ve ağdayı da kendim yapamıyorum ben (doktorum ilk oradan kapmış olacağımı da söylediği için ağdacıya gitmek istemiyorum)
Bir yol gösterir misiniz?

Ya çok bilgilendirdiniz beni gerçekten çok çok teşekkür edeeim

Birde bu popillaların geçmesi için ne yapmamız gerekiyor bununla ilgilide bir bilginiz var mı acaba

Birde bu popillaların geçmesi için ne yapmamız gerekiyor bununla ilgilide bir bilginiz var mı acaba
Valla canım ben siğildir diye korkup sirke sürdüm aylarca ne renk değişti ne geçti.. sonra doktora gittim.. doktor bakıp doğal yapısı olduğunu söyledi.. Sonra araştırıp vestibular papillamatozisi buldum aynılarıydı.. sonra kantoron yağı kullandım ama ondan mı yoksa hamillelik ve lohusalıktan dolayı eşimle cinsellik yaşamayamadığımız için mi bilmiyorum geçti kendiliğinden

İnanırım bende bi deniyeyim canım çok çok çok sağol

Bende yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Hpv mi değilmi öğrenmek lazım , ağzımda da siğile benzer şeyler var . Şu dönemde doktora gidenler oldumu , bakılıyor mu ? Özele gitmeyi düşünüyorum ama randevu almadım ve almadan gidebilebilir mi bilginiz var mı arkadaşlar ?

Sevgili hpvdaşlarım Yarın saat 15.00’da sonucu öğrenmek üzere hocanın odasında olacağım, çıkar çıkmaz yazacağım.

Vajinanızda ki siğillerin şekli ve yapısı nasıl
Pembemsi şeklinde kabarttılar var küçük küçük vajina dudak içlerinde ve bazılarıda uzantı şeklinde biraz daha büyük diğerlerine göre.
2 gün öncede dilimin üstünde( dil kökü) orda da gördüm kabarcıklar siğil gibi 4,5 tane

Canım dilin boğaza doğru karşılıklı olarak var olan kabarcıklar tad alma tomurcukları eğer bahsettiğin onlarsa siğil değil korkma.. öinekoloğa gitmen lazm.. O bakp kendi yapablecaği birşey yoksa seni yönlendirir.. Ağız içen da kbb doktoruna..İnşaALLAH hpv değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…