Evet küstahlık yapıyorsunuz.. genital siğil ile ele bulaşan siğil aynı değildir.. Ve benim bir tanıdığımın elinde siğil vardı kullandığı havluyu bile kendsine özeldi.. Bence siz inanmak istediğinize inanıyorsunz... Size göre sadeci eski bilinen gerçekler var resmen.. Ayrıca bende bu virüs yok Allah korusun olsa ble son araştırmalara inanp aldatlmaktan şüphelenmeyecek kadar açk görüşlüyüm iyi günler .. İstediğinize inanın benm umurumda bile değil.. Burda ve etnafımda hiç cinsel yaknlaşması olmadan hpv ile ne yazk ki tanışan insanlar yeni araştrmalarn doğruluğunu gözümde ortaya koyuyor.. İi günler sizi birşeya inandrmak zorunda değilmBunlar doktor yorumları siz inanmak istediğinize inanıyorsunuz. Küstahlık yapicam kusura bakmayın ama aldatıldığınızı düşünmek istemiyorsunuz bence doktorların cinsel yolla bulaşmıyor demesinin sebeplerinden biridir aslında bu. Ha illa aldatilma durumu olmasina gerekte yok bu virüs bağışıklık düşünce siğil olarak kendini gösterir uzuuun zaman sonra olsa bile. Cinsel temas dışında bulaşı olsaydı önce elinizde siğil görülürdü. Ben her gun dokunup kontrol ediyorum siğillerimi. Illaki elinizin kenarinda kosesinde mikro yaralar vardir ve bulas olurdu. Hpv sadece genital bolge de cikmaz vucudun her yerinde çıkabilir. Havuzdan bulaş olsaydı çocuklarda da sıklıkla görülürdü. Vücudumuzun her yerinde siğil olurdu. Bir-çok doktorun böyle deme sebebi insanların kişisel ilişkilerine dayanıyor. Benim bu kadar şey okuyup araştırmama rağmen düşüncem ve kendini bilen insanlarla sohbetim sonucu hpv nin cinsel yolla bulaşma olasılığı %99'dur. Buraya yazan kişilerin hayat şartlarını bilmiyoruz cinsel ilişkiden kasitlari seks yapmak mı yoksa cinsel temas mı? Ben burayı sadece insanlar kurtulmak için nasıl yol izliyor onu öğrenmek için bakıyorum. Çünkü hızlıca negatif olmak istiyorum.Bilineni insanların %60ı hpv ile karşılaşıp farkederek veya farketmeden vücuttan attığı. Bilinmeyeni %80 üstünde olduğu söyleniyor. Bu kadar insanın kıyafetle havluyla havuzla siğillerin bulaşının olduğunu düşünsenize. Vücudumuz siğil tarlası gibi olurdu.
Onların görünüşü nasıl acaba bilginiz var mıOnlar vestibular papillamatozis olablr
Yaaaa gerçekten Allahhh sizden Razı olsun ya sevinçten ağlıyorum resmen dün uyku girmedi gözüme şuan baktım ki resimdekilerin aynısı ya gerçekten bana o kadar yardımcı oldunuz ki Allah razı olsun sizdenOnlar vestibular papillamatozis olablr
molloscum olabilir. hpv ile karıştırılıyor bazen
Görünüm vestipullar ise herhangi bi şikayetiniz de var mıydıvestibular dediğiniz şeyde bi nevi hpvdir bu arada bendekiler bu görünümde. hpv ye benzeyen yapılar olarak geçer
Yok moloscum ma benzemiyor vestipullar büyük ihtimalle bunun hpv ile alakası var mı onu bilmiyorum
Ya çok bilgilendirdiniz beni gerçekten çok çok teşekkür edeeimBakn bu yabancı siteVestibular papillomatosis: Causes, symptoms, and treatment
Vestibular papillomatosis refers to small bumps that can occur on the vulva. These bumps are not a sign of disease and are not contagious. Learn more here.www.medicalnewstoday.com
Buda Türkiye'de bir hasta üzernde yaplan inceleme.. Hpv ve vestibular papillamatizin aynı olmadığını youtube de vajenada siğil yakan bir videodan da gördüm vestibular papillamatozslere dokunmadı doktor..
Birde bu popillaların geçmesi için ne yapmamız gerekiyor bununla ilgilide bir bilginiz var mı acabaBakn bu yabancı siteVestibular papillomatosis: Causes, symptoms, and treatment
Vestibular papillomatosis refers to small bumps that can occur on the vulva. These bumps are not a sign of disease and are not contagious. Learn more here.www.medicalnewstoday.com
Buda Türkiye'de bir hasta üzernde yaplan inceleme.. Hpv ve vestibular papillamatizin aynı olmadığını youtube de vajenada siğil yakan bir videodan da gördüm vestibular papillamatozslere dokunmadı doktor..
Valla canım ben siğildir diye korkup sirke sürdüm aylarca ne renk değişti ne geçti.. sonra doktora gittim.. doktor bakıp doğal yapısı olduğunu söyledi.. Sonra araştırıp vestibular papillamatozisi buldum aynılarıydı.. sonra kantoron yağı kullandım ama ondan mı yoksa hamillelik ve lohusalıktan dolayı eşimle cinsellik yaşamayamadığımız için mi bilmiyorum geçti kendiliğindenBirde bu popillaların geçmesi için ne yapmamız gerekiyor bununla ilgilide bir bilginiz var mı acaba
İnanırım bende bi deniyeyim canım çok çok çok sağolValla canım ben siğildir diye korkup sirke sürdüm aylarca ne renk değişti ne geçti.. sonra doktora gittim.. doktor bakıp doğal yapısı olduğunu söyledi.. Sonra araştırıp vestibular papillamatozisi buldum aynılarıydı.. sonra kantoron yağı kullandım ama ondan mı yoksa hamillelik ve lohusalıktan dolayı eşimle cinsellik yaşamayamadığımız için mi bilmiyorum geçti kendiliğinden
Hangi bölüme gittiniz ? Bende hpv den şüpheleniyorumSevgili hpvdaşlarım❤ Yarın saat 15.00’da sonucu öğrenmek üzere hocanın odasında olacağım, çıkar çıkmaz yazacağım.
Hangi bölüme gittiniz ? Bende hpv den şüpheleniyorum
Yarın gitmeyi düşünüyorum doktora
Vajinanızda ki siğillerin şekli ve yapısı nasılHangi bölüme gittiniz ? Bende hpv den şüpheleniyorum
Yarın gitmeyi düşünüyorum doktora
Pembemsi şeklinde kabarttılar var küçük küçük vajina dudak içlerinde ve bazılarıda uzantı şeklinde biraz daha büyük diğerlerine göre.Vajinanızda ki siğillerin şekli ve yapısı nasıl
Pembemsi şeklinde kabarttılar var küçük küçük vajina dudak içlerinde ve bazılarıda uzantı şeklinde biraz daha büyük diğerlerine göre.
2 gün öncede dilimin üstünde( dil kökü) orda da gördüm kabarcıklar siğil gibi 4,5 tane
Yine de inşAllah değildir
Canım dilin boğaza doğru karşılıklı olarak var olan kabarcıklar tad alma tomurcukları eğer bahsettiğin onlarsa siğil değil korkma.. öinekoloğa gitmen lazm.. O bakp kendi yapablecaği birşey yoksa seni yönlendirir.. Ağız içen da kbb doktoruna..İnşaALLAH hpv değildir..Pembemsi şeklinde kabarttılar var küçük küçük vajina dudak içlerinde ve bazılarıda uzantı şeklinde biraz daha büyük diğerlerine göre.
2 gün öncede dilimin üstünde( dil kökü) orda da gördüm kabarcıklar siğil gibi 4,5 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?