Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Keşke aşıyi da devlet karsilasa çünkü çok pahalı ve genç yaşta hemen yapılsa. Kimse beni bilgilendirmedi ve maalesef ki yaşayarak öğreniyoruz..

Canim Türkiyede yaptiracaksan Sağlik ocağı çok güzel ücretsiz kan testi yapıyor.Hepsine bakiyor.Hatta ben ayrica CRP degeri ve hepatit B ye bile baktirmistim.Bilgin olsun.

Ay canim benim cooook tesekkür ederim bilgin icin
Yurt disinda dogup büyüdüm o yüzden türkiyede böyle seyler nasil olur/yapilir hic haberim yok. Orada yakin akrabamda yok bana bilgi versin. Birde ben alman vatandasiyim
Acaba banada bakarlarmiki saglik ocaginda? Merak ediyorum bendede hepatit b varmi diye... Kimbilir daha ne hastaliklar var bendeDe haberim yok...

Keşke aşıyi da devlet karsilasa çünkü çok pahalı ve genç yaşta hemen yapılsa. Kimse beni bilgilendirmedi ve maalesef ki yaşayarak öğreniyoruz..

Ben avrupanin göbeginde yasadigim halde hpv dan haberim yoktu, aynen basima gelince ögrendim bu virüsün nelere sebep olabilecegini
( Birde basina en son gelmesi gerekenlerden biriyim aslinda!)
burada asi hem erkeklere hem kizlara yapiliyor 18 yasina kadar sigorta karsiliyor, insAllah türkiyedede en kisa zamanda sigorta/devlet karsilar bu asiyi.

Acaba eski hpv pozitif olmuş olabilir mi yeni tip olduğunu nasıl anladınız?

Hanımefendi önceki postlarda uzun uzun yazdım. Benim önceki tipim düşük tipliydi hangisi olduğunu bilmiyordum yalnızca. Eski tip negatif olmuştu. Hortlaması imkansız. Bu yeni bir tip, yükseğe giriyor tip59.

Hanımefendi önceki postlarda uzun uzun yazdım. Benim önceki tipim düşük tipliydi hangisi olduğunu bilmiyordum yalnızca. Eski tip negatif olmuştu. Hortlaması imkansız. Bu yeni bir tip, yükseğe giriyor tip59.
Düşük tipli olduğunu nerden biliyosunuz tipleme yapmadan

Düşük tipli olduğunu nerden biliyosunuz tipleme yapmadan
Merhaba sizin hpv sigil cikan erkek arkadasiniz vardi bu hpv yuzunden ayrilmistiniz yanlis hatirlamiyorsam sonra dr olan eski bir erkek arkadasiniz vardi onunla devam.ettniz.iliskinize simdi bu hpv yzuuden ayrildiginiz erkek arkadasinizlami baristiniz yani su sunun icin soruyorum yanlis anlamayin sizin ilk hpv bulastigini dusundugunuz kisiyle tekrar uzun aradan sonrami birlkte oldunuz yine hpv bulasti ayni tip mi olmus oluyor onda ozaman ayni tipmi bulasmis oluyor ?

Belki çocuk o ara onlar ayriyken başka biriyle birlikte olduysa farklı bir tip kapmış olabilir. Sonra baristiklarinda ona bulaşmış olabilir. Bir de düşük tipli olduğunu surdan hatırlayabilir arkadas, siğil oluştuysa kendisinde düşük tipli olan diye aklında kalmıştır. Yüksek tipler siğil yapmazmis. Lakin benim dermatologum bana hepsinin siğil yapabileceğini söyledi. Galiba doktorlar da kendi aralarında bu konu hakkında ayrılıyorlar

Sunun icin sordum negatif oldugun tipe karsi bagisiklik kazaniyosun birdaha bulasmiyor deniliyor ya onun icin merak ettim

Ben 10 senelik bir surecten gectim sigillerim ara ara cikti gecti tekrar nuksetti filan doktorlar kötü bisey olmadığını soylediler en son bu ay başında gittim ve sonuçlarda kanser teşhisi konuldu malesef tedavi sürecinin nasıl olacağını hiç bilmiyorum

Kaç yaşındasınız? Kanser değil de kanser öncüsü lezyon olabilir mi dediğiniz? Çok geçmiş olsun

Yaa çok geçmiş olsun birkaç doktora daha mı gorunseniz acaba nacizane

Kanser olduğuna eminmisiniz öncü lezyon olmasın

Hiç kolposkopi olmadinizmi ..Hemen nasıl kanser olur ki kontrol altindaymissinizda..Çok şasirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…