Keşke aşıyi da devlet karsilasa çünkü çok pahalı ve genç yaşta hemen yapılsa. Kimse beni bilgilendirmedi ve maalesef ki yaşayarak öğreniyoruz..Gecmis olsun, ne güzel doktora gidince hemen Hpv test yapmislar. yurt disinda yasiyorum 3 yildir idrarim kötü kokuyor, kadin dr sadece idrarima bakti ondada bisey cikmadi, öyle hpv testi falan yapilmiyor burda maalesef... Türkiyenin saglik konusunda cok daha temkinli ve ileride oldugunu düsünüyorum.
Canim Türkiyede yaptiracaksan Sağlik ocağı çok güzel ücretsiz kan testi yapıyor.Hepsine bakiyor.Hatta ben ayrica CRP degeri ve hepatit B ye bile baktirmistim.Bilgin olsun.Sagol canım suan yurtdisindayim, tr ye gelince bakarim artik.
Canim Türkiyede yaptiracaksan Sağlik ocağı çok güzel ücretsiz kan testi yapıyor.Hepsine bakiyor.Hatta ben ayrica CRP degeri ve hepatit B ye bile baktirmistim.Bilgin olsun.
Keşke aşıyi da devlet karsilasa çünkü çok pahalı ve genç yaşta hemen yapılsa. Kimse beni bilgilendirmedi ve maalesef ki yaşayarak öğreniyoruz..
Bu yeni bir tipmi sizde daha önce olmayan bi tipmi yani ve korunmadınız mı??
Acaba eski hpv pozitif olmuş olabilir miEvet yeni tip, korunmadım.
Acaba eski hpv pozitif olmuş olabilir miyeni tip olduğunu nasıl anladınız?
Düşük tipli olduğunu nerden biliyosunuz tipleme yapmadanHanımefendi önceki postlarda uzun uzun yazdım. Benim önceki tipim düşük tipliydi hangisi olduğunu bilmiyordum yalnızca. Eski tip negatif olmuştu. Hortlaması imkansız. Bu yeni bir tip, yükseğe giriyor tip59.
Merhaba sizin hpv sigil cikan erkek arkadasiniz vardi bu hpv yuzunden ayrilmistiniz yanlis hatirlamiyorsam sonra dr olan eski bir erkek arkadasiniz vardi onunla devam.ettniz.iliskinize simdi bu hpv yzuuden ayrildiginiz erkek arkadasinizlami baristiniz yani su sunun icin soruyorum yanlis anlamayin sizin ilk hpv bulastigini dusundugunuz kisiyle tekrar uzun aradan sonrami birlkte oldunuz yine hpv bulasti ayni tip mi olmus oluyor onda ozaman ayni tipmi bulasmis oluyor ?Düşük tipli olduğunu nerden biliyosunuz tipleme yapmadan
Belki çocuk o ara onlar ayriyken başka biriyle birlikte olduysa farklı bir tip kapmış olabilir. Sonra baristiklarinda ona bulaşmış olabilir. Bir de düşük tipli olduğunu surdan hatırlayabilir arkadas, siğil oluştuysa kendisinde düşük tipli olan diye aklında kalmıştır. Yüksek tipler siğil yapmazmis. Lakin benim dermatologum bana hepsinin siğil yapabileceğini söyledi. Galiba doktorlar da kendi aralarında bu konu hakkında ayrılıyorlarMerhaba sizin hpv sigil cikan erkek arkadasiniz vardi bu hpv yuzunden ayrilmistiniz yanlis hatirlamiyorsam sonra dr olan eski bir erkek arkadasiniz vardi onunla devam.ettniz.iliskinize simdi bu hpv yzuuden ayrildiginiz erkek arkadasinizlami baristiniz yani su sunun icin soruyorum yanlis anlamayin sizin ilk hpv bulastigini dusundugunuz kisiyle tekrar uzun aradan sonrami birlkte oldunuz yine hpv bulasti ayni tip mi olmus oluyor onda ozaman ayni tipmi bulasmis oluyor ?
Sunun icin sordum negatif oldugun tipe karsi bagisiklik kazaniyosun birdaha bulasmiyor deniliyor ya onun icin merak ettimBelki çocuk o ara onlar ayriyken başka biriyle birlikte olduysa farklı bir tip kapmış olabilir. Sonra baristiklarinda ona bulaşmış olabilir. Bir de düşük tipli olduğunu surdan hatırlayabilir arkadas, siğil oluştuysa kendisinde düşük tipli olan diye aklında kalmıştır. Yüksek tipler siğil yapmazmis. Lakin benim dermatologum bana hepsinin siğil yapabileceğini söyledi. Galiba doktorlar da kendi aralarında bu konu hakkında ayrılıyorlar
Hayır. Benim doktorum negatif olduğun bir tipi korunmazsan tekrar kapabilirsin dedi.Sunun icin sordum negatif oldugun tipe karsi bagisiklik kazaniyosun birdaha bulasmiyor deniliyor ya onun icin merak ettim
Benim doktorumda bagisiklik kazandigin tipi kapamssin dediHayır. Benim doktorum negatif olduğun bir tipi korunmazsan tekrar kapabilirsin dedi.
Kaç yaşındasınız? Kanser değil de kanser öncüsü lezyon olabilir mi dediğiniz? Çok geçmiş olsunBen 10 senelik bir surecten gectim sigillerim ara ara cikti gecti tekrar nuksetti filan doktorlar kötü bisey olmadığını soylediler en son bu ay başında gittim ve sonuçlarda kanser teşhisi konuldu malesef tedavi sürecinin nasıl olacağını hiç bilmiyorum
Aa o zaman iyi eğer doğruysaBenim doktorumda bagisiklik kazandigin tipi kapamssin dedi
Yaa çok geçmiş olsun birkaç doktora daha mı gorunseniz acaba nacizaneBen 10 senelik bir surecten gectim sigillerim ara ara cikti gecti tekrar nuksetti filan doktorlar kötü bisey olmadığını soylediler en son bu ay başında gittim ve sonuçlarda kanser teşhisi konuldu malesef tedavi sürecinin nasıl olacağını hiç bilmiyorum
Kanser olduğuna eminmisiniz öncü lezyon olmasınBen 10 senelik bir surecten gectim sigillerim ara ara cikti gecti tekrar nuksetti filan doktorlar kötü bisey olmadığını soylediler en son bu ay başında gittim ve sonuçlarda kanser teşhisi konuldu malesef tedavi sürecinin nasıl olacağını hiç bilmiyorum
Negatif olduğunuz tipi tekrar kapmazsınız çünkü bağışıklık kazanmış olursunuz o tipe ama başka tipi kapabilirsinizHayır. Benim doktorum negatif olduğun bir tipi korunmazsan tekrar kapabilirsin dedi.
Hiç kolposkopi olmadinizmi ..Hemen nasıl kanser olur ki kontrol altindaymissinizda..Çok şasirdim..Ben 10 senelik bir surecten gectim sigillerim ara ara cikti gecti tekrar nuksetti filan doktorlar kötü bisey olmadığını soylediler en son bu ay başında gittim ve sonuçlarda kanser teşhisi konuldu malesef tedavi sürecinin nasıl olacağını hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?