Çok sevindim adınıza darısı hepimizin başına leep olmuşmuydunuz ve neler yaptınız anlatırmısınızArkadaşlar tekrar merhabaŞu an o kadar mutluyum ki sizinle paylaşmak istedim. Buraya çok yazamasam da ara ara yazılanları okuyor ve yorum ekliyorum. . Bende 16,18,51 vardı. Ekim ayında test yaptırmıştım. Bugün tekrar hpv test sonucumu almaya gittim. Ve sadece 18 pozitif çıktı. Yani vücudum 16 ve 51 i yenmiş ne kadar mutlu oldum anlatamam ben bu sevinçle Allah'ın izniyle 18i de yenicem inşallah
Arkadaşlar tekrar merhabaŞu an o kadar mutluyum ki sizinle paylaşmak istedim. Buraya çok yazamasam da ara ara yazılanları okuyor ve yorum ekliyorum. . Bende 16,18,51 vardı. Ekim ayında test yaptırmıştım. Bugün tekrar hpv test sonucumu almaya gittim. Ve sadece 18 pozitif çıktı. Yani vücudum 16 ve 51 i yenmiş ne kadar mutlu oldum anlatamam ben bu sevinçle Allah'ın izniyle 18i de yenicem inşallah
Amin bu dertten muzdarip herkes bir gün kurtulur inşallah. Ben de komple negatif olurum inşallahÇok sevindim adınıza darısı hepimizin başına leep olmuşmuydunuz ve neler yaptınız anlatırmısınız
Çok sevindim 16 ve 51den kurtulmanıza, 16 zaten en zoru o geçtiyse harika.Amin bu dertten muzdarip herkes bir gün kurtulur inşallah. Ben de komple negatif olurum inşallah
Öncelikle ilk kez ekim 2019 da smear ve hpv testi yaptırdım. 16,18,51cikti. Smear temiz dediler. O kısmı anlamadım. Sonra dediler ki kolposkopi olman lazım. Kolposkopi yapıldı. Cin1 çıktı. Dediler ki sen artık onkoloji bölümünün takipli hastası olcaksin. Az çok bilgi verdiler ağlaya ağlaya çıktım hastaneden. Tabi ben internetten araştırma yapmaya da başladım günlerce ağladım korkudan. Hemen başka doktorlar arayisina girdim. Onlara muayene oldum. Bir tanesi " Korkulcak bir şey yok. Her kadın mutlaka bunu geçiriyor, bağışıklığını yüksek tutman lazım. Sigara içme yeşil çay iç sağlıklı beslen spor yap " gibi tavsiyelerde bulundu. Ve bana daha önce internette de okuduğum üzre ahcc den bahsetti ve yurtdışındaki makaleleri gösterdi. Ahcc nin HPV negatif yaptığı yönünde çalışmalar olduğunu ve güvenilir olduğunu 6 ay kadar kullanırsam HPV yi vücudundan onun sayesinde atabileceğimi söyledi. Ben tabii bu korkuyla hemen satın aldım ve kullanmaya başladım. Yalnız inanılmaz pahalı bu arada biliyor musunuz bilmiyorum. Ardından bana gardasil aşıdan söz etti. gardasil aşı olursam negatife döndükten sonra tekrar pozitif olmayı engelleyeceğini, vücudumu koruyacağını söyledi. Ancak şimdiki pozitifliği negatifliğe çevirmeyeceğini söyledi. Ben tabii hemen aşiya başladım. Şubat'ta ilk aşımı Mayıs'ta ikinci aşımı oldum. Eylülde son dozumu olacağım Allah izin verirse. Ahcc den iki buçuk paket kullandım. sonrasında bir gastrit atağı geçirdim ve gastrit ile beraber etkileştiği için beni zehirledi, mecbur bırakmak zorunda kaldım. Ama onun dışında başka takviyeler kullanmaya başladım imutor kompleks kullandım. İmmunace vb bir sürü şey. tabii ben bağışıklığını güçlendirmek için ne varsa yiyip içmeye başladım. çörek otu yağı, yeşil çay, çörek otu tozu, keten tohumu. Düzenli spora gitmeye başladım. Başka onkoloji doktoru bana istersem de deflagyn kullanabileceğimi söyledi. 3 paket halinde satılıyormuş. Ve cin1 i geçiriyormuş. Onu da kullandım ancak cin1 im geçmedi. Bu sırada ilginçtir ki ben de siğiller çıkmaya başladı. Araştırdığım kadarıyla 16 18 ve 51 siğil yapmaz diyorlardı ama ben tam 4 kez sigil yaktırdım, hem de birçok vardı. Araya bu koronavirüs pandemisi girdi biraz ortalık sakinleşince Deflagyn sonrası kolposkopimi yaptırdım. hala cin1 çıktı. Tabii ki çok üzüldüm bu demek oluyor ki HPV hala pozitif. Ancak ben her gün yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Bugün de HPV testim çıkmış onu almaya gittim. Ve gerçekten çok şaşırdım çünkü sadece HPV 18 pozitif görünüyordu. demek ki uğraşlarim sonuç verdi ve 16 ve 51'i vücudundan attım, bu şekilde devam edersem 18'de atacağım inşallah, ancak bunu atmamdaki en büyük etken hangisi bilemiyorum çünkü çok fazla şey denedim. panik atak bir insan olarak bu süreçte en zorlandığım şey stres ve kaygi ile baş edememek. Ve gönül rahatlığıyla özel bölgemi temizleyememek. Kızlar siz nasıl alıyorsunuz tüyleri ben korkumdan ellemiyorum. Ve son olarak erkeklere nasıl guvenicem artık bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah hepimiz bir an önce negatif oluruz.
33 yaşındayım. İki kez kolposkopi yapıldı. Bir üst yorumda her şeyi açıkladım oradan okuyabilirsiniz. Sonuç göstermeye gittigim Doktor neden 18 negatif olmadı bu konuda bilgi vermedi maalesef. şu süreçte artık beklemeye alacağını söyledi, 1 yıl sonra tekrar gel tekrar smear ve kolposkopi HPV testi yapalım dedi. Ben henüz çocuk doğurmadım o yüzden sanırım leep yapmadılar. Tam emin değilim. Ama kızlar aşı sadece 16/18/ 6/11 koruyor. mesela bende 51 de vardı. tekrar bir ilişkim olsa aşı beni diğer HPV lerden korumayacak. Keşke bunun toptan çözümü bulunabilse.Çok sevindim sizin adınıza, geçmiş olsun, kaç yaşındasınız? Birde acaba 18 i niye atmamışki vücut bunun hakkında bilgi verdimi doktorunuz? Bendede 16 18 var. Koloposkopi yapılmışmıydı?
Tatlım siğil varsa kanser riski yok. Yanlış kalmış aklinda. Düşük riskli grup siğil yapar. Yüksek riskli grup kanser öncüsüdur.Abla bir de rahim ağzı kanserinin %98i falan bu siğilden dolayıymışher yerde hpv deyince rahim ağzı kanseri çıkıyor.E biz bu virüsten tsmamen kurtulamayacaksak kansere dönüşme ihtimali var mı yani hep
En zoru 16 geçtiyse niye 18 kaldıÇok sevindim 16 ve 51den kurtulmanıza, 16 zaten en zoru o geçtiyse harika.
Son ilişkinizden kaç ay sonra siğil çıkmaya başladı benim 6 ay oldu öyle bi siğil yok herkes sonradan çıktığını söylemiş nasıl oluyor bu genelde 2-3 ay sonra çıkar siğilEn zoru 16 geçtiyse niye 18 kaldıneyse Allah izin verirse o da gecicek.
Doktorlar diyor ki bağışıklığın güçlüyken HPV kaptıysan, bağışıklık onu baskılayabilir ve bağışıklığın düştükten aylar sonra bile sigil yapabilir. Benim de son ilişkimin üzerinden 7 ay geçti. 5. Ayda vajina ve makat girişinde siğiller vardı. Ben aynada bakarken vajina girişinde o çıkıntıyi görüp paniklemistim zaten. Koterizasyon yapıldı oraya. Uyuşturucu iğne yapılırken çok acıdı. Ama koter yapılırken asla hissetmedim. İşin kötüsü benim iç bacağımın kenarında ben zannettiğim bir sigilim varmış zaten. Ve ne zaman çıktı inan bilmiyorum. Erkek arkadaşım beni hiç uyarmadi kendisinde bir şey olup olmadığı konusunda. Keşke çok önceden bunun bilincine varsaydim.Son ilişkinizden kaç ay sonra siğil çıkmaya başladı benim 6 ay oldu öyle bi siğil yok herkes sonradan çıktığını söylemiş nasıl oluyor bu genelde 2-3 ay sonra çıkar siğil
Minnacık bişey var ama hangi doktora gitsem patolojiye gönderir o kadar belirsiz küçücük en iyisi krem alayım ben. aldara nasıl kullanan var mı?Doktorlar diyor ki bağışıklığın güçlüyken HPV kaptıysan, bağışıklık onu baskılayabilir ve bağışıklığın düştükten aylar sonra bile sigil yapabilir. Benim de son ilişkimin üzerinden 7 ay geçti. 5. Ayda vajina ve makat girişinde siğiller vardı. Ben aynada bakarken vajina girişinde o çıkıntıyi görüp paniklemistim zaten. Koterizasyon yapıldı oraya. Uyuşturucu iğne yapılırken çok acıdı. Ama koter yapılırken asla hissetmedim. İşin kötüsü benim iç bacağımın kenarında ben zannettiğim bir sigilim varmış zaten. Ve ne zaman çıktı inan bilmiyorum. Erkek arkadaşım beni hiç uyarmadi kendisinde bir şey olup olmadığı konusunda. Keşke çok önceden bunun bilincine varsaydim.
Ben 3 ay deflagyn kullandim zaten. Ayrıca sigilse patolojiye gitmiyor. Direkt ya yakiyolar koterle ya lazerle yakiyolar Ya da sıvı nitrojen sıkıyorlar. Bir de ilaç süren bir doktor oldu sigile. İki saat sonra yıka siğil kuruyup düşecek dedi.deflagyn almayı düşün
Minnacık bişey var ama hangi doktora gitsem patolojiye gönderir o kadar belirsiz küçücük en iyisi krem alayım ben. aldara nasıl kullanan var mı?
Pardon o üstteki kısım eksik çıkmış bende almayı düşünüyorm yazıcaktmBen 3 ay deflagyn kullandim zaten. Ayrıca sigilse patolojiye gitmiyor. Direkt ya yakiyolar koterle ya lazerle yakiyolar Ya da sıvı nitrojen sıkıyorlar. Bir de ilaç süren bir doktor oldu sigile. İki saat sonra yıka siğil kuruyup düşecek dedi.
33 yaşındayım. İki kez kolposkopi yapıldı. Bir üst yorumda her şeyi açıkladım oradan okuyabilirsiniz. Sonuç göstermeye gittigim Doktor neden 18 negatif olmadı bu konuda bilgi vermedi maalesef. şu süreçte artık beklemeye alacağını söyledi, 1 yıl sonra tekrar gel tekrar smear ve kolposkopi HPV testi yapalım dedi. Ben henüz çocuk doğurmadım o yüzden sanırım leep yapmadılar. Tam emin değilim. Ama kızlar aşı sadece 16/18/ 6/11 koruyor. mesela bende 51 de vardı. tekrar bir ilişkim olsa aşı beni diğer HPV lerden korumayacak. Keşke bunun toptan çözümü bulunabilse.
Hiçbir fikrim yok inanın. Eski sevgilim cinsel temizlik konusunda takintiliydi ama aklıma hiç böyle bir şey gelmedi. O da bana söylemedi. Sonra bir ilişkim daha oldu. Sonrasında dedim ben hiç jinekologa gitmedim bir gideyim. Bir durum var mı yok mu diye. Siğil şüphesiyle değil tamamen kontrol amaçlı gittim. İyi ki gitmişim.Çok güzel çok sevindim sizin adınıza. Bu ara açıklayıcı uzun yazınız içinde teşekkür ederim. bende Mart ayında öğrendim Hpv olduğumu, eylül ayında randevum var. İnşAllah bende kurtulurum, Hayırlısı artık. Peki bu virüsün Size ne zaman bulaşmış olabileceğini biliyormusunuz? Normalinde bunu vücudun 1-2 sene içersinde attığını söylüyorlar...
Cin bir vardi zaten hpv de vardi 3 ayda yendim negatife dondu simirde hpv de bunda anlamicak ne varkiÇoook geçmiş olsun, Hpv negativ olunca cin 1 nasıl oluyor kafam karıştı
Sanırım hpv negatif olunca cin1 olmadı gibi anlaşılmışCin bir vardi zaten hpv de vardi 3 ayda yendim negatife dondu simirde hpv de bunda anlamicak ne varki
Doktora git canım cogalabilir yaktırman daha iyideflagyn almayı düşün
Minnacık bişey var ama hangi doktora gitsem patolojiye gönderir o kadar belirsiz küçücük en iyisi krem alayım ben. aldara nasıl kullanan var mı?
İşte çoğalsa gitcemde hep aynı normalde çoğalınca aynı hafta içinde iki katı oluyor diyolar ama benimki aylardır aynı zaten siğilmi belli değil ufacık beyaz bi nokta muayenesi 300 tl siğil yoksa bile var diyip yakarsa 1500 tl alacak en az doktorDoktora git canım cogalabilir yaktırman daha iyi
İşte çoğalsa gitcemde hep aynı normalde çoğalınca aynı hafta içinde iki katı oluyor diyolar ama benimki aylardır aynı zaten siğilmi belli değil ufacık beyaz bi nokta muayenesi 300 tl siğil yoksa bile var diyip yakarsa 1500 tl alacak en az doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?