Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Smear aldırırken sordum vajina girişinde bişey var dedim erkek doktordu zaten ben göremedm dedi çok dikkatli bakılması lazım büyük olması lazım siğilin sanırım onların dikkatini çekmesi için devlette hiç mümkün değil birsürü sıra bekleyen vardı sadi konuk hastanesi.zaten doç dr diye gidiyorum asistanlar bakıyor hep

Kızlar genital siğil geçiren bir arkadaşımla konuştum bir sene içinde birkaç kez tekrarlamış sonra geçmiş bir daha çıkmamış birçok kişide de böyle oluyormuş o yüzden bence rahat olun bulaşılıcığı da bittikten sonra devam etmiyormuş

negatif olmadığın sürece bulaşır ama şuna inanıyorum korununca bulaşmıyor buradaki bulaşan nerdeyse herkes korunmasız ilişki hiç görmedim ben korunupta kapan çok nadir hergün aynaya bakıp neden korunmadın aptal demekten yoruldum zaten

Haklısın kuşum dikkat etmek lazım prezarvatifi sadece gebeliğe engel bir araç olarak gören egosu yüksek andaval erkeklerin biliyorum ben bu işi diyip kullanmaya yanaşmadığı bir toplumda yaşıyoruz benim coook uzun süredir bir temasım olmadı ilişkiden bulaşmadıgını düsünüyorum cinsel hayatım da yok belki ondan biraz rahatım.. muhtemel cinsel hayatıma kadar geçer gider diye umuyorum

Arkadaslar bir sorum olacak, kan tahlili yaptirmak kac tl?

Selam kızlar, bugün anormal demoralize bir durumla geldim. En son tüm tipler negatifti biliyorsunuz ki, ekran görüntüleriyle sizlere aktarmıştım. Eski bir erkek arkadaşımla tekrar barıştık. Vajinadan balık kokusu eşliğinde akıntı geldi geçtiğimiz haftalarda. Vucudumu iyi tanıyan nerde ne zaman ne tepki vereceğini bilen bir kadınım. Regl zamanı bile koku olmaz, kıllandım haliyle ve kendisine de umarım yanında başka bir şey seyretmez diye sinirlendim. Geçtiğimiz hafta Hpv testi yaptırdım şuan tip59 pozitif, 59 olan/negatif olan var mı aranızda varsa yeşillendirsin dm kutumu size zahmet. Hepinizi öpüyorum.

demir, çinko, d vitamini v.s. standart bir paket oluyormu yoksa kendimizmi söylememiz lazım ben şunu şunu istiyorum diye?
Kadın doğum bölümünde hormon testi standart paket sanırım. Her hastane aynı şeye bakiyo. Ama diğer kan testlerinde doktor kendince ne lazımsa ona baktırıyo, sen ekstradan istemelisin ki eklesin. Ama dediğim gibi özeller nasıl bilmiyorum. Ben hep aile hekimi ve devlet hastanelerine gidiyorum. Annem kolestrolune de baktılar mu diyo mesela. Sonuç kağıdına bakıyoruz ona bakmamış oluyolar. Yani standart bir paket yok gördüğüm kadarıyla.

Geçmiş olsun öncelikle canım. Benim de en korktuğum şeylerden biri o. Biz uğraşalim didinelim. Adamlar bize yine bulastirsin. Malum aşı sadece 6,11,16,18 koruyor. Bnde 51 vardı negatif oldu. Ama içimden bir ses de şunu diyor: acaba test ne kadar güvenilir ya geçmediyse? Neyse doğruluğuna guvenmekten başka çarem yok :)

Sizede geçmiş olsun, teşekkür ederim. Umarım 1 yıl sonra bunu da geride bırakmış olurum.Her şey sil baştan oldu şuan ve anormal bir gerginlik var üzerimde.

Tesekkür ederim
artik gidince bakacam, eve yakin hangi hastane var onuda bilmiyorum

Bu yeni bir tipmi sizde daha önce olmayan bi tipmi yani ve korunmadınız mı??

Gecmis olsun, ne güzel doktora gidince hemen Hpv test yapmislar. yurt disinda yasiyorum 3 yildir idrarim kötü kokuyor, kadin dr sadece idrarima bakti ondada bisey cikmadi, öyle hpv testi falan yapilmiyor burda maalesef... Türkiyenin saglik konusunda cok daha temkinli ve ileride oldugunu düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…