Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

dermatolog bana normal doğum yapmayın dedi...böyle dediğine göre demek gebe kalınabiliyo ki doğumdan bahsetti...henüz kadın doğumcumun haberi yok bu olaydan((( yarın uğrayıp ona da söyleyeceğim bakalım...(((( temmuzda smear vermiştim çıkmamıştı bakalım bugün yine verdim inşallahh çıkmaz (((((

kızlar arkadaş hamile kalmış bu bizim için bir umut.....

kibrit yerine doktorun koterizasyonla yakması durumunda daha etkili , cildin daha derinlerine girdiğini her mantıklı insan kabul eder.Buna rağmen daha derin daha etkili alet kullanan doktor tekrar çıkmayacağını söyleyemiyor.

hepinize selam.

kibritle yakmaya devam.

cok tesekkur ederim canim yonlendirmen icin. cunku ben bir kez surdum gecince bidaha surmedim. tekrardan baslicam surmeye.. peki nekadar zaman sureyim sirkeyi. surekli kullanim zarar vermez mi?:44:
Suan varsa sür sabah aksam ama sıgılden yok olduktan sonra ıkı günde bır düşür ben genelde bır haftada bır kez banyo sırasında sırkeyle yıkıyorum genıtal bolgemı jılet ağda kullanma jılet kulancktandaa tek kullanılmış kullan

Mrb gecmıs olsun
Yaraların yanı koter ızlerın ıkı haftaya geçmeye baslar genıtal bolgenı sırkeyle sür korkma ası ol cervalıx ya da gardesıl ama cervalıx olmanı onermekteyim
Bebek yapmana engel bır durum yok ama keskinlikle normal dogum yapma !!!! Sezeryan olmalısın hamıle kalabılırsın her hangı bı sorun yok korkma smir testınıde 6 ay da bır kontrollü yaptır
Gene sorun olursa cevap veririm

kızlar arkadaş hamile kalmış bu bizim için bir umut.....

Hamılelıkle sığının bır alakası yoktur sadece normal dogum olmamalıdır çünkü cocuk vajinadan çıkarken sürtünerek çıkıyor ılerde cocukta vücudunda sıgılden çıkma olasılığı olduğu ıcın doktorlar Sezeryan olunmalı dıyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorunuz oldukça bende cevap veririm benım ıkı arkadaşımın cocuğu oldu cok şükür Sezeryan oldu ıkısıde bebeklerı 2 3 yasına bastılar

helin hanım çörek otuna başlamaya karar verdim
ayrıca sirkeyle yıkadıktan sonra duruluyormusunuz yoksa duştan çıkarken mi sirke sürüyor ve kuruluyorsunuz

canım doktor bana artık aşı için çok geç dedi hem yaşınız 30 yaşındayım hem de evlisiniz dedi. Aşı bekar ve 25 altı bayanlara yapılıyomuş ama bu dermatolog söyledi kadın doğumcuya da soracağım. Temmuzda smear vermiştim temizdi çok şükür ama o zaman bu siğil de yoktu. Dün yine verdim bakalım haftaya çıkacak. Hızlı ilerleyen bir hastalık mı? Mesela temmuzda yoktu 5 ay geçti şimdi var mıdır bilmiyorum ki ayy kafam çok karışık sadece eşime söyleyebildim bun u gerçi onda zaten varmış bekarken de yaktırmış bana hiç söylemedi ondan geçti zannedersem (((((((((((
doktor ağdadan felan da geçiyo ağda yaptırmayın lazer epilasyon dedi bu ara sadece tüy dökücü krem dedi.

Sen ne zaman evlendin kac yilinda cunku genelde dr bu virusun vucutta uzun zaman kalmadigini soyluyorlar

Sorunuz oldukça bende cevap veririm benım ıkı arkadaşımın cocuğu oldu cok şükür Sezeryan oldu ıkısıde bebeklerı 2 3 yasına bastılar

Peki bu bahsettigin arkadaslarin evlenmeden mi once sigil vardi evlendikten sonra mi eslerinde de cikti mi bi daha cikti mi onlarda tekrarladi mi

Hel-in cvp verdigin icin cok tesekkurler birde bu hpv vucuttan atiliyor mu kesin mi sigil yoksa 2-3 sene bulastirici olunuyor mu? Bunu en iyi bekarken hpv kapmis 3-4 sene sonrada evlenmis biri esine bulastirmis mi bulastirmamis mi herhalde bu sekilde ogrenecegiz cunku konustugum dr lar var unlu dr lar tekzen , suleyman akhan, derin kosebay bunlar vucuttan gittigini soyluyorlar bunyeye bagli olarak degisiklik gosterir ama 2 yil icinde vucudun buyuk ihtimalle atacagini soyluyorlar .

ben 5 ay önce evlendim...eşimde 1.5 yıldır felan varmış. Ama onun azalmış öyle dedi yani geçen ıl bi çıkmış bu yıl eylülde bi daha çıkmış.

Anladim 5 ayda sigil olarak kendini belli etmis. Benim esimde de 9 ay once vardi yakildi 9 aydir yok bendede gorunurde yok smear yaptirmistim mart ayinda temizdi simdi 3 aylik hamileyim tekrar smaer aldirip baktiracagim ama korkuyorum bende.

Esinde 1 yil once ilk sigil cikarmis ikincisi seninle evlendikten sonra mi cikmis

canım evet 2011 nisan gibi çıkmış ilk biz 2012 haziranda evlendik sonra 2012 eylül de yine çıktı. bende de yeni çıktı işte. tabi biz korunmuyoruz bebek için ondan daha çabuk bulaşmış olabilir yani. ama bu virüs vucuttan hiç gitmiyomuş zaten ara ara hep çıkma riski var. bizim diğer kaıdnlardan daha sık smear aldırmamız gerekiyo. ben evlendikten sonra temmuz 2012 de doktora gitmiştim o zaman smear alındı temizdi bişey çıkmadı şimdi yine alındı bakalım haftaya çıkacakmış 6 ayda 1 aldırmak lazım sanıırm sen de korkma valla korkunun ecele faydası yok varsa sen de erkenden öğrenmiş olursun en azından....zaten bir tedavisi de yok bunun bunla yaşamayı öğrencez mecburen((

kızlar bir de bu hastalıkta bağışıklık sistemini güçlü tutmak çok öenmliymiş. doktor bana vitamin takviyesi al mutlaka dedi. önümüz kış bol mandalina portakal yiyelim. ben zayıfım 1.70 boyum 50 kiloyum gerekirse kilo alacaksan da alacaksın dedi beslenmene dikkat et dedi bağışıklık sistemin güçsüz gördüğü anda yine çıkar dedi.

helin hanım çörek otuna başlamaya karar verdim
ayrıca sirkeyle yıkadıktan sonra duruluyormusunuz yoksa duştan çıkarken mi sirke sürüyor ve kuruluyorsunuz

Çörek otunu ben halen 2008 den bleri tüketmemeyiniz baZen balla bazen aksam yoğurtla Bale'nde suyla çıkıyorum cekılmıs çörek otu olmalı taze
Sırkelı muhakkak koterlı yere degmesın yani yara olmamalı koter olduktan sonra 2 hafta sonra başladım ben yatarken pamuğa dokuyor bı bes dk fılan öle bekletıyordum doktorum söylemişti bana doğal asır bısı olmaz korkma dedı
Halen günlük dusa girerim orayı sırkeyle yıkarım en önemlisi bıde benım 40 45 tane vardı Doktor EVevitttt vıtamın vermıstı o zaman onu kullandım we her sabah mandanın portakal suyu sıkıyordum ben hallen yapıyorum bunları yoğurt süt sebze yemeklerıbunları tüket

Yağlı hamburger kola herhalde kızartma sadece tadımlık ye ıcın gecsın tüketme dedı uydum. Bıde koterden sonra ası oldum

Aşı için geç kalma gibi bır durum olamaz çünkü tip 8 çıkıyorsa ası olduktan sonra tıp 11 16 yükseltmesini engellıyor sen benı dinle ınan doktorların bılgısıı yok bu konuda bana doktor öleceksin dedi dusunebılıyomusun yaşadığım o günkü üzüntü anlatılmadım muhakkak cervalıx yada gardesıl ol derım benım doktorum cervalıx olmamı onermıstı Hem fıyatıda tek dozu 120 tl cıvarında 3 doz olacaksın 0,1,6 aylarda olman gerek
Eğer suan sığının görünürde yoksa sırkelı suyla yıka akşamları Ağda yaptırma sakın !!!!! Lazer de olabılırsın o sene ben lazere gıtmıstım makina vücuduma değiyordu 6 seanstan sonra rahatsız oldum bıraktım bı arkadasım o zaman eldıvenle alıyodu

Başka yerlerde wc oturma baskasına aıt bısı kullanma tek kullanılmış jılet kullan vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…