2007-2008 yillarinda bu hpv ile ugrasmis kisiler var ve kimisi evlenmis kimisinin cocugu olmus olacak bunlardan takip ettigim 3 kisi hala bu siteye ugruyorlar ama konusma firsatim olmadi bir sekilde onlara ulasip sorabiliriz ogrenebiliriz cogu seyi nu kisiler april, moonrose ve bu konuyu ilk acan kisi alya1112 bi sekilde bunlara ulasalim arkadaslar ve bu kisma yazmalarini bizi bilgilendirmelerini istetelim cunku onlar 5-6 sene oncekilerdi.
bende HPV virusu vardı. simir testinde çıkmıştı. onun dereceleri var. cin1 en hafifiydi cin3 ise rahim agzı kanseri teşhisiydi. 3 ayda cin 1 den cin 3 e geçtim. acele şekilde rahim ağzının bozulnuş hücreli kısmını genel anestezi altında bir operasyonla kesip aldılar. 3 saat hastanede kaldım. sonra 3 hafta kanamam oldu. sonrasında 3 ayda bir simir testine gittim. temizlendi geçti allaha şükür. şimdi 5.5 aylık bir bebeğim bile var :))
Suan varsa sür sabah aksam ama sıgılden yok olduktan sonra ıkı günde bır düşür ben genelde bır haftada bır kez banyo sırasında sırkeyle yıkıyorum genıtal bolgemı jılet ağda kullanma jılet kulancktandaa tek kullanılmış kullancok tesekkur ederim canim yonlendirmen icin. cunku ben bir kez surdum gecince bidaha surmedim. tekrardan baslicam surmeye.. peki nekadar zaman sureyim sirkeyi. surekli kullanim zarar vermez mi?:44:
bugün bende de siğil olduğunu öğrendim(((( dünya başıma yıkıldı...eşimde de varmış benimki donduruldu onunki yakıldı (((( biz de bebek yapmaya çalışıyoruz bebeğe engel değil doktor ama normal doğum yapmayın dedi.....ama bebek için 5-6 aydır uğraşıyoruz olmadı nedeni bu muu acaba moralim sıfır hpv olup gebe kalan var mı arkadaşlar? smear testim temiz çıkıyor ama nasıl hpv aluyor ben de anlamadım...temmuzda smear aldırmıştım temizdi sonra et beni gibi bişey çıktı ben de ağdadan tahriş felan oldu heralde dedim ama geçmeyince doktora gittim ve siğil dedi........ ((((((((((((
kızlar arkadaş hamile kalmış bu bizim için bir umut.....
2007-2008 yillarinda bu hpv ile ugrasmis kisiler var ve kimisi evlenmis kimisinin cocugu olmus olacak bunlardan takip ettigim 3 kisi hala bu siteye ugruyorlar ama konusma firsatim olmadi bir sekilde onlara ulasip sorabiliriz ogrenebiliriz cogu seyi nu kisiler april, moonrose ve bu konuyu ilk acan kisi alya1112 bi sekilde bunlara ulasalim arkadaslar ve bu kisma yazmalarini bizi bilgilendirmelerini istetelim cunku onlar 5-6 sene oncekilerdi.
Mrb gecmıs olsun
Yaraların yanı koter ızlerın ıkı haftaya geçmeye baslar genıtal bolgenı sırkeyle sür korkma ası ol cervalıx ya da gardesıl ama cervalıx olmanı onermekteyim
Bebek yapmana engel bır durum yok ama keskinlikle normal dogum yapma !!!! Sezeryan olmalısın hamıle kalabılırsın her hangı bı sorun yok korkma smir testınıde 6 ay da bır kontrollü yaptır
Gene sorun olursa cevap veririm
mrb gecmıs olsun
yaraların yanı koter ızlerın ıkı haftaya geçmeye baslar genıtal bolgenı sırkeyle sür korkma ası ol cervalıx ya da gardesıl ama cervalıx olmanı onermekteyim
bebek yapmana engel bır durum yok ama keskinlikle normal dogum yapma !!!! Sezeryan olmalısın hamıle kalabılırsın her hangı bı sorun yok korkma smir testınıde 6 ay da bır kontrollü yaptır
gene sorun olursa cevap veririm
Sen ne zaman evlendin kac yilinda cunku genelde dr bu virusun vucutta uzun zaman kalmadigini soyluyorlarcanım doktor bana artık aşı için çok geç dedi hem yaşınız 30 yaşındayım hem de evlisiniz dedi. Aşı bekar ve 25 altı bayanlara yapılıyomuş ama bu dermatolog söyledi kadın doğumcuya da soracağım. Temmuzda smear vermiştim temizdi çok şükür ama o zaman bu siğil de yoktu. Dün yine verdim bakalım haftaya çıkacak. Hızlı ilerleyen bir hastalık mı? Mesela temmuzda yoktu 5 ay geçti şimdi var mıdır bilmiyorum ki ayy kafam çok karışık sadece eşime söyleyebildim bun u gerçi onda zaten varmış bekarken de yaktırmış bana hiç söylemedi ondan geçti zannedersem(((((((((((
doktor ağdadan felan da geçiyo ağda yaptırmayın lazer epilasyon dedi bu ara sadece tüy dökücü krem dedi.
canım doktor bana artık aşı için çok geç dedi hem yaşınız 30 yaşındayım hem de evlisiniz dedi. Aşı bekar ve 25 altı bayanlara yapılıyomuş ama bu dermatolog söyledi kadın doğumcuya da soracağım. Temmuzda smear vermiştim temizdi çok şükür ama o zaman bu siğil de yoktu. Dün yine verdim bakalım haftaya çıkacak. Hızlı ilerleyen bir hastalık mı? Mesela temmuzda yoktu 5 ay geçti şimdi var mıdır bilmiyorum ki ayy kafam çok karışık sadece eşime söyleyebildim bun u gerçi onda zaten varmış bekarken de yaktırmış bana hiç söylemedi ondan geçti zannedersem(((((((((((
doktor ağdadan felan da geçiyo ağda yaptırmayın lazer epilasyon dedi bu ara sadece tüy dökücü krem dedi.
Sorunuz oldukça bende cevap veririm benım ıkı arkadaşımın cocuğu oldu cok şükür Sezeryan oldu ıkısıde bebeklerı 2 3 yasına bastılar
sen ne zaman evlendin kac yilinda cunku genelde dr bu virusun vucutta uzun zaman kalmadigini soyluyorlar
ben 5 ay önce evlendim...eşimde 1.5 yıldır felan varmış. Ama onun azalmış öyle dedi yani geçen ıl bi çıkmış bu yıl eylülde bi daha çıkmış.
Esinde 1 yil once ilk sigil cikarmis ikincisi seninle evlendikten sonra mi cikmis
helin hanım çörek otuna başlamaya karar verdim
ayrıca sirkeyle yıkadıktan sonra duruluyormusunuz yoksa duştan çıkarken mi sirke sürüyor ve kuruluyorsunuz
canım doktor bana artık aşı için çok geç dedi hem yaşınız 30 yaşındayım hem de evlisiniz dedi. Aşı bekar ve 25 altı bayanlara yapılıyomuş ama bu dermatolog söyledi kadın doğumcuya da soracağım. Temmuzda smear vermiştim temizdi çok şükür ama o zaman bu siğil de yoktu. Dün yine verdim bakalım haftaya çıkacak. Hızlı ilerleyen bir hastalık mı? Mesela temmuzda yoktu 5 ay geçti şimdi var mıdır bilmiyorum ki ayy kafam çok karışık sadece eşime söyleyebildim bun u gerçi onda zaten varmış bekarken de yaktırmış bana hiç söylemedi ondan geçti zannedersem(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?