Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bütün tawsiyelerin önerilierin ve atlatma sürecinde yaptıklarıni yazdıgın için tesekkrler ama anlamadım yaaa resmen doktr bunumu dedi ömrn az kalmış dedimi yoksa o manayamı gtrdi korkar oldum kendmden

bütün tawsiyelerin önerilierin ve atlatma sürecinde yaptıklarıni yazdıgın için tesekkrler ama anlamadım yaaa resmen doktr bunumu dedi ömrn az kalmış dedimi yoksa o manayamı gtrdi korkar oldum kendmden

Zaten doktor öle dedı ıcın 5 doktora gıttımmm ben ınanmadım we moralımı heppppppp yüksek tuttum bırının sözüyle kendımı öldüreceksem bırınınkıyle yasıcammm dedımmm bir de

benim makat bolgemde bir cok sivilce olustu.. sigil mi degil mi anlayamadim.sigil nasil bisey bilmiyorum ama sivilcenin bir tanesini patlatinca kanadi..endisileniyorum..sivilce ile sigil arasindaki fark nedi.

benim makat bolgemde bir cok sivilce olustu.. sigil mi degil mi anlayamadim.sigil nasil bisey bilmiyorum ama sivilcenin bir tanesini patlatinca kanadi..endisileniyorum..sivilce ile sigil arasindaki fark nedi.

Baktın zaman bırbıne yapışık öbek öbek karnıbahar gbı bır suru Yanı sıvılcenın ne oldunu bılırsın eğer p bolgenı ağda yapıyorsan ya da ters cekıılmıs olabılır ondan olabılır

kardeşim geçmiş olsun ALLAH ŞİFA VERSİN arkadaşıma bundan 2 ay önce 1,5 ay ömurvermıslerdi .belkıde neyse son gunlerını yasıyordu .bırısı ona arılardan elde edılel bır madde getırdı. adıPROPOLİS bunu sabah aksam 15 damla yemekten yarım saat once ıcıyordu .bu adam geldıgınde eşine doktoru hastanın 3 veya 4 gunluk bır omru kaldıgını söylemıs. ama çok sükür 20 gun kadar ılacı kullandı. en son kontrollerınde beynınde hıcbır rahatsızlık kalmadı. rabbinin insana verdiğiğ ömür bitmemişse bir sebep veriyor. şifa Allahtan umarım hepimiz için hayırlısı neyse öyle olsun.
Share
| Like

Propolisin güçlü antimikrobiyal aktivitesinden dolayı, propolis doğal antibiyotik olarak bilinir. Yapılan birçok sayıda araştırma da propolisn yüksek antimikrobiyal olduğunu göstermiştir. Propolisin MRSA da dahil olmak üzere 21 tür bakteri üzerinde, 9 tür mantar üzerinde, Giardia’nın da dahil olduğu 3 protozoa türü üzerinde ve Herpes ve Influenza’nın da dahil olduğu geniş yelpazeli virüsler üzerinde inhibitör etkisi bulunmuştur.

Bunların dışında ayrıca propolisin geniş ölçüde tedavi edici özellikleri vardır. Bu özellikler arasında antikanser etki, antioksidan etkis, yara kapama ve doku tamir etkileri, sindirim sistemi etkileri, deri enfeksiyonları etkisi, anti,-inflamatory etki, anastezik etki, bağışıklık sistemi etkileri, kalp-damar sistemi etkileri ve diş sağlığı etkisidir.
Propolis içerisindeki flavanoid seviyesinin yüksek olmasından dolayı, bu ürün insanlarda oksijen radikallerine karşı yakalayıcı olarak görev görür. Ayrıca ilginç olarak vitamin C’nin okside olarak zarar görmesini engeller.
Klinik çalışmalar propolisn bronşit ve benzeri rahatsızlıkların, influenza ve herpes, deri mantarları, diş ve diş eti rahatsızlıklarında, ülser, yanık ve abselerde, kulak enfeksiyonlarında, giardi ve kolitde, vajinal ve servikal rahatsızlıklarda etkili olduğunu göstermiştir.

Propolis ve propolisli ürünlerin kontaminasyon ve kısa raf ömürlülüğü gibi problemleri olmamaktadır. Bu durum propolisin antioksidan ve antimikrobiyal özelliklerinden dolayıdır. Ayrıca ham propolis kurşun kontaminasyonu için rutin olarak test edilmelidir.

Proolıısı vıtamın olarak kullanmanızı öneriyorum bır sıtede 100 gr prppolıse 1kg saf Bal karıştırıp ıcıne accıkta corek otu karıstırıp ıcmeyı önermiyorum zamanında bu bıtkıyı bılseydım bellı 3 ayda dıl de bır ayda ılesırsımdım cok yogun vıtamınler almıştım

Eğer genital bölgenizde bu tür siğiler varsa hemen doktora gidip HPV tahlili yaptırmalısınız.her siğil kansere yol açmaz ama kanser yapan türü bu tahlille anlaşılıyor..yaktırsanızda bir süre sonra tekrar çıkıyor,doktora gitmeyi sakın ihmal etmeyin arkadaşlar..

arkadaşım bunu eczaneden mi alıcaz...bide sen nasıl tüketiyosun bunu canım

ben 2 yıldır teshisle ugrastım yaklaşık 6 aydr da tedawisinw ugrasyorum hala bi sonuca waramadım sıkıntımm suki ne yakıyolar nede kullandıgım ilçlar geciriyor bugn yne gidicem bakalım ama eminim bu hastalıktan bi ben ölücwm ihmal yüzünden ben cabalasamda olmuyor yaaa

Burayı yeni gördüm. Bende de sigiller vardı yaklaşık 1,5 yıl önce çıkmıştı ilk. Bu zamana kadar tekrarı olmamıştı ama bugün bir tane gördüm inanılmaz moralim bozuldu. Bütün keyfim kaçtı.. Tam kurtuldum derken basa dondüm

kızlar bu hpvden kurtuluş yoktur malesef, siğiller geçer tedaviyle ama virüs vucudumuzda latent kalır.bu nedenle zaman zaman tekrar çıkar.bu virüsünde bir sürü alt tipi vardır bazısında kanser riski yükselmiştir bazısıda siğil olur sadece.Bulaş yoluda temasladır.yani ilişkiye girmek gerekmez sürtünmekle veya aynı havlu(vs) gibi şeyleri kullanmaklada geçer.ayrıca oral ilişki olursa boğazdada siğil çıkabilir

6 yıl önce genital bölgemde 10-15 tane birden vardı istanbul çapa da krioterapi ile dondurtuyordum 15 gün gibi kısa bir sürede 7-8 tane çıkıyordu onlarıda donduruyordum. 4-5 tekrardan sonra istanbuldan ayrıldım.bir arkadaşımda daha bu vardı ve akrabası olan bir hemşire ona kibritle yakmasını tavsiye etmiş olduğunu öğrendim.

çıktıkça kendim yakıyorum şu an 3 ayda bir 1-2 tane çıkıyor.Kibritin başını yakıyor hemen üfleyip söndürüyorum o sıcaklıkla siğile bastırıyorum siğil beyazlaşıyor 1-2 gün içinde yara olup düşüyor.Bunu yaparken hiç acı duymuyorum yalnız sağlıklı bölgelere kibritin sıcak başını değdirirsem canım yanıyor buna dikket edin zor durumlarda uygulayın derim.

kendimce araştırmalarıma göre bu siğil yaktıkça nüksedecek taaki kendi bağışıklık sistemim bunun kökünü kazıyana kadar

arkadaşım bunu eczaneden mi alıcaz...bide sen nasıl tüketiyosun bunu canım
Ben propolısı aktardan aldım günde bır tane çıkıyorum böyle küçük ampuller halınde yenı başladım aktar da 7 tüp vardı yendi günlük yanı adam 35 dedı 20 ver ıkı kutu aldım öle yanı

Canım arkadasım sıgılden kurtulmak mümkün !!!!!!! Yanlış bılgı vermeeee buradakı ınsanlarından umutlarını yıtırmesıne engel olmasan sevınırım
Bende ve bı kaç arkadasımda burada olsun ya da tanıdım bazı bayan arkadaslarımda kiiiiii en bastı ben deyımmmm kendımeeee yaklaşık bende 40-50 sıgılden çıkmıştı 2008 de buradakıler ıyı bılır bı cok doktor gıttım hepsıyle 3 ayda farklı tedawı gördüm ve doktorlar dan en son gıttıgım doktor

Sıgıllerden yogun vıtamın alarak koter olduktan sonra ozellıkle Rahîm kanserden korunmak ıcın ası olduktan sonra vıtamını 5 yıl hıc kesmedım (((((((((macun,çörek otu,vıtamın , we portakal suyu sebze yemeklerı ))))) bunlardan sadece portakal suyunu günlük tüketmiyorum halen bır hafta macun bır hafta vıtamın seklınde kullanıyorum kiiiiiiiiiDOKTORuN deDıgı CıkTI kendını 5 yıl ıyı bak halennnn cıkmadııııı

O zaman cervalıx oldum ası koruyuculuğu 3 4 yılsa doktorum 7 8 yıl bekle dedı koruyuculuğu daha yüksek !!!!!!!!!
KEndıne IYI BAK CIKMIYOr ArKaDaSım !!!!!!!!!

Kendını ıyı bak vıtamın al oraya hemen pamuğa sırke dok beklet sabah aksam yatarken koy sırkelı pamuğu eğer öyleyse dırenc düşünce çıkar kı sırkelı hemen doğal asır olduğu ıcın döker

2007 2008 yıllarında bu virusle mücadele edenler gelip yazsalar bir daha cikti mı bulastiricilik durumu nasil oluyor gibi

Bide mesela bekarken bu virusle ugrasip sonra evlenen var mı evlendiğinde esine bulastiran yada bulatirmayan ve daha sonra cocuğu olan var mı yardimm(

Ya tam unuttum bu konuyu diyorum tekrar tekrar aklıma geliyor ve psikolOjim bozuluyor az önce telde biriyle konuştum 9-10 ay sonra tekrar etmiş yani bu vucuttan hiç gitmiyor mü ya. Nasil oluyor Dr 6 diyorlar çıkmazsa büyük ihtimal bitmiştir diyen Dr lar var bilen varsa açıklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…