bütün tawsiyelerin önerilierin ve atlatma sürecinde yaptıklarıni yazdıgın için tesekkrler ama anlamadım yaaa resmen doktr bunumu dedi ömrn az kalmış dedimi yoksa o manayamı gtrdi korkar oldum kendmdensene 2009 daa bende yaklasık olarak 40 45 tane cıktı
ılk gıtmıs oldugum doktor bana ölceksın fazla ömrün kalmamıs belkı dedı
daha sonra gıttım doktor asit werdı bunu sabah ogle aksam sur dedı sıgıl olan yerlere dedı yaklasık 1 ay denedım ama banamısın demedı
baska bır doktora gıdım gene dedım oda aldara krem werdı onuda aldım hatta o zaman devlet oduyordu onu bırıncı kutuyu odedı ıkıncı kutumda dewlet ucret ıstedı paramla aldım ıse yaramadı
sonra baska bı doktora gıttım bu sefer ozele gıdım dedım oda koter yapaalım ama uyutalım dedı o zamanın 350 tl yaparaım dedı su zamanın herlde 700 vardır dıe dusunuyorm sonra devlet hastanesıne bı arkadasmın aracıgı ıle tanıdık bı doktor arkıdas rıca ettım koter yaptı benı once sonra bana ılac reprezantıcı bı arkıdasını onerdı doktorum CERVALIX ası onerdı 1.ay 2.ay ve 6.ay ası oldum 3 doz olmak uzere we koter olduktan 10 15 gun ıcınde artık yawas yawas ılesmeye basladım doktorum her gun sabah ogle aksam BATICONLA TEMIZLE DEDI elınde aldara krem varsa kullan dedı bı 5 6 adet vardı ıkı gunde bır surdum daha sonrada doktorum muhakkak sebze aglıklı beslen dedı gunde bır bardak TAZE SIKILMIS PORTAKAL SUYU IC DEDI her gun vıtamın aldım
aktarrdan bıde doktor macun al dırencı yuksek tutan dedı YAKLASIK OLARAK 1 SENE AGDA YAPTIRMADIM YAPMADIM sıgıllerı agda dagıtıyor tek kullanımlık jılet kullandım KORUNDUM BASKASINA AIT BISI KULLANMADIM bı zaman gectı gunde bır cay kasıgı corek otu yedım her gun bak yıllar gectı hala vıtmaın alırım corek otu yerım burda EGER SU AN IMKANIN VARSA ELMA WEYA uzum fark etmez sabah aksam sırke sur yatarken de pamuga dok dayanabılıorsan pamugu oraya koy bır hafta ıcınde dokuyor kendı kendıne halan su an ben sırkeye ykıyorm bolegemı ıyı bakıorm bıde kendıme
bütün tawsiyelerin önerilierin ve atlatma sürecinde yaptıklarıni yazdıgın için tesekkrler ama anlamadım yaaa resmen doktr bunumu dedi ömrn az kalmış dedimi yoksa o manayamı gtrdi korkar oldum kendmden
benim makat bolgemde bir cok sivilce olustu.. sigil mi degil mi anlayamadim.sigil nasil bisey bilmiyorum ama sivilcenin bir tanesini patlatinca kanadi..endisileniyorum..sivilce ile sigil arasindaki fark nedi.
arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
kardeşim geçmiş olsun ALLAH ŞİFA VERSİN arkadaşıma bundan 2 ay önce 1,5 ay ömurvermıslerdi .belkıde neyse son gunlerını yasıyordu .bırısı ona arılardan elde edılel bır madde getırdı. adıPROPOLİS bunu sabah aksam 15 damla yemekten yarım saat once ıcıyordu .bu adam geldıgınde eşine doktoru hastanın 3 veya 4 gunluk bır omru kaldıgını söylemıs. ama çok sükür 20 gun kadar ılacı kullandı. en son kontrollerınde beynınde hıcbır rahatsızlık kalmadı. rabbinin insana verdiğiğ ömür bitmemişse bir sebep veriyor. şifa Allahtan umarım hepimiz için hayırlısı neyse öyle olsun.
Share
| Like
Propolisin güçlü antimikrobiyal aktivitesinden dolayı, propolis doğal antibiyotik olarak bilinir. Yapılan birçok sayıda araştırma da propolisn yüksek antimikrobiyal olduğunu göstermiştir. Propolisin MRSA da dahil olmak üzere 21 tür bakteri üzerinde, 9 tür mantar üzerinde, Giardia’nın da dahil olduğu 3 protozoa türü üzerinde ve Herpes ve Influenza’nın da dahil olduğu geniş yelpazeli virüsler üzerinde inhibitör etkisi bulunmuştur.
Bunların dışında ayrıca propolisin geniş ölçüde tedavi edici özellikleri vardır. Bu özellikler arasında antikanser etki, antioksidan etkis, yara kapama ve doku tamir etkileri, sindirim sistemi etkileri, deri enfeksiyonları etkisi, anti,-inflamatory etki, anastezik etki, bağışıklık sistemi etkileri, kalp-damar sistemi etkileri ve diş sağlığı etkisidir.
Propolis içerisindeki flavanoid seviyesinin yüksek olmasından dolayı, bu ürün insanlarda oksijen radikallerine karşı yakalayıcı olarak görev görür. Ayrıca ilginç olarak vitamin C’nin okside olarak zarar görmesini engeller.
Klinik çalışmalar propolisn bronşit ve benzeri rahatsızlıkların, influenza ve herpes, deri mantarları, diş ve diş eti rahatsızlıklarında, ülser, yanık ve abselerde, kulak enfeksiyonlarında, giardi ve kolitde, vajinal ve servikal rahatsızlıklarda etkili olduğunu göstermiştir.
Propolis ve propolisli ürünlerin kontaminasyon ve kısa raf ömürlülüğü gibi problemleri olmamaktadır. Bu durum propolisin antioksidan ve antimikrobiyal özelliklerinden dolayıdır. Ayrıca ham propolis kurşun kontaminasyonu için rutin olarak test edilmelidir.
ben 2 yıldır teshisle ugrastım yaklaşık 6 aydr da tedawisinw ugrasyorum hala bi sonuca waramadım sıkıntımm suki ne yakıyolar nede kullandıgım ilçlar geciriyor bugn yne gidicem bakalım ama eminim bu hastalıktan bi ben ölücwm ihmal yüzünden ben cabalasamda olmuyor yaaa
Ben propolısı aktardan aldım günde bır tane çıkıyorum böyle küçük ampuller halınde yenı başladım aktar da 7 tüp vardı yendi günlük yanı adam 35 dedı 20 ver ıkı kutu aldım öle yanıarkadaşım bunu eczaneden mi alıcaz...bide sen nasıl tüketiyosun bunu canım
Canım arkadasım sıgılden kurtulmak mümkün !!!!!!! Yanlış bılgı vermeeee buradakı ınsanlarından umutlarını yıtırmesıne engel olmasan sevınırımkızlar bu hpvden kurtuluş yoktur malesef, siğiller geçer tedaviyle ama virüs vucudumuzda latent kalır.bu nedenle zaman zaman tekrar çıkar.bu virüsünde bir sürü alt tipi vardır bazısında kanser riski yükselmiştir bazısıda siğil olur sadece.Bulaş yoluda temasladır.yani ilişkiye girmek gerekmez sürtünmekle veya aynı havlu(vs) gibi şeyleri kullanmaklada geçer.ayrıca oral ilişki olursa boğazdada siğil çıkabilir
Burayı yeni gördüm. Bende de sigiller vardı yaklaşık 1,5 yıl önce çıkmıştı ilk. Bu zamana kadar tekrarı olmamıştı ama bugün bir tane gördüminanılmaz moralim bozuldu. Bütün keyfim kaçtı.. Tam kurtuldum derken basa dondüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?