Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

smear olamıorum yei evli olduğum için aktif cinsel hayatım yoktu zaten yeni evliyim doktor da o mandala benzeyen aleti sokmaya çalışırsam kanaman olur rahmini parçalarız dedi ama sadece anüste var ben vajina çevreside göremedim dedi
ben şimdi
e vitamini alıcam
yağlı yemicem
podofilm uygulaması 1 ay devam edicek tabi cinsel ilişki yasak
sirke sürücem
koteri anlamadım ben o nasıl bir yöntem

Cok ilginc bide hpv icin sigil enerken bulastan 1 ay sonra cikar diyorlar sen 10 gunluk evlisin ve cikmis baska birsey olmasin o . Cok mu var?

Galiba bende de cikmis ( cok korkuyorum persembe sabah dr gidecektim o zaman gosterecegim hamileyken nasil temizleniyor bu sigiller bu arada sirkenin faydasi olmadi bende (

Galiba bende de cikmis ( cok korkuyorum persembe sabah dr gidecektim o zaman gosterecegim hamileyken nasil temizleniyor bu sigiller bu arada sirkenin faydasi olmadi bende (

Hamıleyken sırkeyı Cok kullan o zaman yanı bı anda mucize bı liseme beklemeeeee kurutuyorrrrr çünkü hamıleyken koter ya da cerrahını bı muadile benım bıldıgım yapılmıyorrrr adlara krem ya da verlutol var onu verebılır asıt olarakkk

Ben ıkı ay önce bır aktarda gördüm sıgıl ıcın hanı böle parfumlerın küçük tesirleri olursa mınızın sıse asit almış aktara getırtmıs bır musterısı onu kullanabılırsın aktardan sıgıl ılacı alabılırsın hatta 15 20 tl di amaaaaa sırkeyle devam et yanıtı derımmdoktora gene gıt

Kızlar konuyu görünce sormak istedim
Lütfen cevap yazarmısınız?
Şimdi benim eşimdede siğil var yeni farketttim yeni çıkmış 1 seneye yakın oldu yani.
4 yıllık evliyiz
Bu bana geçermi?
Yada o başka birinden kapmış olabilirmi?
Ben önemsiz oldugunu düşünüyordum ama önemliymiş.
Smir yaptırmıştım geçen sene bi aksilik çıkamıştı bu sene tekrar yaptırıcam.
Çok telaşlandım ben hemen hastaneye gidiyim :26:
Onuda zorliyim gidelim

Son düzenleme:

Yanı et benı olmasın cok ılıgnc
Normal şartlarda hem dağılır hem de sana da geçer
Sen her 6ayda bır smirrrrr aldır
Ve esındekı o. Sıgılı koterleee aldır
En onemlısı c vıtamını al günlük ve sebze cok tüket yağlı yeme

canım ihmal etme hemen doktora git. eşin de tabiki. ben de et beni sanıyodum yani aynı et beni gibiydi ama siğil çıktı ve donduruldu. ihmale gelecek bişey değil....

canım geçmiş olsun
koter demek siğili yakmak demek
doktora gitmekte gecikebilirsin
istersen hemen kibrit ile o siğilleri yakabilirsin
kibriti yak , baş tarafını hemen söndür ve siğile dokundur
herhangi bir acısı yok
siğilin dışında bir yere dokundurusan biraz acır o kadar
siğile dokundurunca siğil hemen beyazlaşır ve bir kaç güne kadar yara olup kendiliginden söner

tabi en iyisi doktora gitmektir

Birde hel- in birsey daha soracagim bu bulastan sonra ne kadar zaman sonra sigil cikartoyor bir yerde okudum hem yabanci hemde turk sitesinde yaziyordu bulastan sonra 1 ile 8 ay icin de cikar sigil fiyordu en gec 8-9 ay icinde dogru mu

Birde hel- in birsey daha soracagim bu bulastan sonra ne kadar zaman sonra sigil cikartoyor bir yerde okudum hem yabanci hemde turk sitesinde yaziyordu bulastan sonra 1 ile 8 ay icin de cikar sigil fiyordu en gec 8-9 ay icinde dogru mu

Yanı benım bıldıgımde öyle ama kadınlarda ama erkeklerde sıgıl çıkmayıpppp tasıyıcıııı olarak çıkma olasılığı çökmüş ozellıkle bayanlar korunun ......evlılerde koter olduktan sonra ılıslkılerıne devam etsın yada dondurma

Benim eşimde bu sorun var kızlar ne yapıcazz ?

Yapılcak ıs bellı cıldıye yada kadın dogum uzmanı doktor ya dondurma ıslemı ıle orayı dondurucak ya da. Uyusturup orayı koterle 10dk da alıcak uzerınede sen de esın de muhakkak ası olun cervalıx ve gardesıl ıkısınden bırını
Cerrahı ıslem sonrası kendıne cok ıyı bakarsan dırencın dusmes hasta olmaz ıse cıkmaz vucut hemen hemen 4 5 senede atıyor vurusu
Her 6 ayda bır smaer aldır sıgıl varken de ılıskıye gırme

yakıldığında veya dondurulduğunda zaten artık aktif olmadığından ilişki esnasında acı olmadığı sürece ilişkiye girebilirsin dedi bana doktor.

kızlar acaba bu siğil önce kimde çıkarsa mikrop onda mı oluyo acaba? biz eşimle evlenmeden önce ilişki yaşadık ama önce onda siğil çıktı ben de 1.5 yıl sonra çıktı bu durumda ben mi ondan almış oluyorum

Kızlar eşinizde oluştuysa siğiller.Kesinlikle sizede bulaşmıştır demektir bu.Ve bu virüs 5-6 yıl da anca vücüddan atılıyormuş.Belirtisi sadece peniste küçük küçük yuvarlak et parçaçıkları bazılarında çok küçük belirgin olmaz dikkatli bakmak lazım.Eğer tedavi edilmez ise penis kanseri.Eğer o şekilde ilişkiye girilirsede kadın vajinası siğiller ile doluyor.Virüs çok bulaşıcı.En önemliside oral sex yapmamalı.Dilde meydana gelen siğillerin tedavisi çok güç yok gibi birşeymiş..

İlişkide ikinizdede siğil yoksa.Sizin ile birlikte olduğundan sonra çıktıysa ya sizden kaptı bu rahatsızlığı yada farklı bir kişiden.En kısa zamandada doktora gözükün derim.Tehlikeli bir virüstür.Ve cinsel ilişkinizi nasıl yapmıştınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…