Smerr haftada bı nası alınacak kiiii padofilm kullan eğer koter olamıcaksan pamuğa sırke dok oraya koy bır hafta boyunca uygula yağlı seylerden uzak dur ( hamburger patates kızartma vb ) sebze ye günlük taze sıkılmış meyve suyu ıc. Ek vıtamın al EVevitttt gnc vb maddı durumun ıyıse gardesili veya cervalıx ası old sırkeyı dene sürdün de önce kabarıyor. Korkma sonra doğal asır zaten doktor onerdı bana bekletebıldın kadar beklet saat bası bır pamuğu degıstıryolar çörek otu dırencı güçlü tutar ye taze meyve suyu vıtamın ası ıhmal etme
Cok ilginc bide hpv icin sigil enerken bulastan 1 ay sonra cikar diyorlar sen 10 gunluk evlisin ve cikmis baska birsey olmasin o . Cok mu var?
Cok ilginc bide hpv icin sigil enerken bulastan 1 ay sonra cikar diyorlar sen 10 gunluk evlisin ve cikmis baska birsey olmasin o . Cok mu var?
Galiba bende de cikmis( cok korkuyorum persembe sabah dr gidecektim o zaman gosterecegim hamileyken nasil temizleniyor bu sigiller bu arada sirkenin faydasi olmadi bende (
Kızlar konuyu görünce sormak istedim
Lütfen cevap yazarmısınız?
Şimdi benim eşimdede siğil var yeni farketttim yeni çıkmış 1 seneye yakın oldu yani.
4 yıllık evliyiz
Bu bana geçermi?
Yada o başka birinden kapmış olabilirmi?
Ben önemsiz oldugunu düşünüyordum ama önemliymiş.
Smir yaptırmıştım geçen sene bi aksilik çıkamıştı bu sene tekrar yaptırıcam.
Çok telaşlandım ben hemen hastaneye gidiyim :26:
Onuda zorliyim gidelim
Kızlar konuyu görünce sormak istedim
Lütfen cevap yazarmısınız?
Şimdi benim eşimdede siğil var yeni farketttim yeni çıkmış 1 seneye yakın oldu yani.
4 yıllık evliyiz
Bu bana geçermi?
Yada o başka birinden kapmış olabilirmi?
Ben önemsiz oldugunu düşünüyordum ama önemliymiş.
Smir yaptırmıştım geçen sene bi aksilik çıkamıştı bu sene tekrar yaptırıcam.
Çok telaşlandım ben hemen hastaneye gidiyim :26:
Onuda zorliyim gidelim
smear olamıorum yei evli olduğum için aktif cinsel hayatım yoktu zaten yeni evliyim doktor da o mandala benzeyen aleti sokmaya çalışırsam kanaman olur rahmini parçalarız dedi ama sadece anüste var ben vajina çevreside göremedim dedi
ben şimdi
e vitamini alıcam
yağlı yemicem
podofilm uygulaması 1 ay devam edicek tabi cinsel ilişki yasak
sirke sürücem
koteri anlamadım ben o nasıl bir yöntem
daha önce anal ilişkisi olmuştur.mantıklı açıklama bu gibi
Birde hel- in birsey daha soracagim bu bulastan sonra ne kadar zaman sonra sigil cikartoyor bir yerde okudum hem yabanci hemde turk sitesinde yaziyordu bulastan sonra 1 ile 8 ay icin de cikar sigil fiyordu en gec 8-9 ay icinde dogru mu
Benim eşimde bu sorun var kızlar ne yapıcazz ?
kızlar acaba bu siğil önce kimde çıkarsa mikrop onda mı oluyo acaba? biz eşimle evlenmeden önce ilişki yaşadık ama önce onda siğil çıktı ben de 1.5 yıl sonra çıktı bu durumda ben mi ondan almış oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?