kızlar acaba bu siğil önce kimde çıkarsa mikrop onda mı oluyo acaba? biz eşimle evlenmeden önce ilişki yaşadık ama önce onda siğil çıktı ben de 1.5 yıl sonra çıktı bu durumda ben mi ondan almış oluyorum
Bota sende ne zaman oldu nasil oldu gectimi anlatirmisin
Bota kac yillik evlisin cocugun var mi yenimi cikti esinde
Az once tel. Bi dr konustum dediki %90 insanda bu virus 2 yil icinde aktifligini yitiriyir ve tekrar hpv ile karsilasmassan gidiyor %10 kisimda ise bu virus inatci oluyor oyle herpes virusu gibi degil bu omur boyu kslmiyor vucutta peki dedim ben esime esim bana bulastirip duracakmiyiz hayir dedi pin pon etkisi yaratmiyor esler arasinda hamile oldugumu soyledim varsa cikanlari yaktir ve sezeryanla dogum yap dedi bagisikligin guclu oldugu surece bu virus gider dedi onemli olan hpv degil dedi onemli olan rahim agzi kanseri olmamasi smaer yaptir dedi temizse sorun yok rahat ol gececek dedi. Birde arastirmalarima gore sigili yok eden yag ve bagisik guclendiriciler ogrendim corek otu yagi ve kendisi, portakal kabugu ucucu yagi, taze zencefilin suyu, ceviz yagi ve cay agaci yagi bunlar cok iyiymis arkadaslar . Umarim faydali olur deneyecegim rabbim derdi verdiyse dermanini da vermistir elbet . Ama corek otunun hem kendisi hem yagi icin gercekten cok yararli oldugu soyleniyor Ve ayrica bu yaglar surekli sigil cikanlarda cikmasini azaltip engelliyormus
Tekrarlaması muhtemel diyorlar ama.Canım konuştuğun doktor akraban falan mıydı ?
ben dün jinekologdaydım. smear temiz çok şükür. doktor bana siğil çıktıysa tehlikeli bir tipi değildir zaten. kanser yapan tipleri siğil yapmıyor dedi. zaten bunun 100 çeşidi var sadece 4 tipi kanser yapıyor dedi. bu kadar korkma dedi. yapacağın şey düzenli smear vermek dedi. biraz rahatladım kızlar.
Cok sevındım cervalıxxxxx ası olucakmısın pekııı ımkanınnuygunsaaa olll 120 tl fılan 0"1"6 ayda veruluyor
aşı şu an olamıcam çünkü hamile kalmaya çalışıyorum doktor bu durumda aşıyı önermem dedi. ya hamile kalmayı erteleyeceksin dedi ya da aşıyı dedi. zaten yeni bir tip virüs kapma riskim yok ki evliyim. mevcut virüste kötü değil aşı çok anlamlı mı bilemiyorum yani.
kızlar ben bayadır ugrasyorum halen tam tedawim yapılmadı sizdeki sğiller büyüyüp kopan tiptanmi mnicik cıkanınızda varmı
Kızlar ek vıtamın olarak sıze oncelıkle
Ck kuvvetlı ezanelerde satılan bır. Vıtamın onercemmmmmmmm PROPOLiS. Vıtamını aktardada satılıo ezanede bunu sıddetle onerıyorummmm bakın çörek otu ve propolıs cok kuvettlı dırencı yuksek tutuyor
Evevıt vıtamın ve apıkobal vıtamın onerıyorm devlet oduyorrrrrr
Barı sırke koy pamuklada kopup dussun dagılmaz barı
hel_in
bendekiler öle kopacak tipten değil miinnacık iğne ucu kadar ve haddiden fazla yaygınlar podofilm aldara sirke sarımsak ne yaptysam gecmedi biyopsimde siğil değil papil olrak cıoktı bunlarda hpv kaynaklı hatta yogun arastrmalarımla tip 16dan kaynbaklı olablcegini düşünyorum makatımda ve idrar deliği civarındada war biyopsimi yapan doktrum 2 haftadr yok bi daha gdicem yanına bakalım bugn gidip 2.doz gardasil ası oldum inanrmısnız daha bu asının warlığından habersiz eczaneler hatta doktrlar war yazıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?