Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sorumu yanlis anlama sakin esinle tanismadan evlenmeden once birbaskasunla cinsel iliskin oldu mu olduysa o zaman sendende bulasabilir olmadiysa kesin esindendir

Az once tel. Bi dr konustum dediki %90 insanda bu virus 2 yil icinde aktifligini yitiriyir ve tekrar hpv ile karsilasmassan gidiyor %10 kisimda ise bu virus inatci oluyor oyle herpes virusu gibi degil bu omur boyu kslmiyor vucutta peki dedim ben esime esim bana bulastirip duracakmiyiz hayir dedi pin pon etkisi yaratmiyor esler arasinda hamile oldugumu soyledim varsa cikanlari yaktir ve sezeryanla dogum yap dedi bagisikligin guclu oldugu surece bu virus gider dedi onemli olan hpv degil dedi onemli olan rahim agzi kanseri olmamasi smaer yaptir dedi temizse sorun yok rahat ol gececek dedi. Birde arastirmalarima gore sigili yok eden yag ve bagisik guclendiriciler ogrendim corek otu yagi ve kendisi, portakal kabugu ucucu yagi, taze zencefilin suyu, ceviz yagi ve cay agaci yagi bunlar cok iyiymis arkadaslar . Umarim faydali olur deneyecegim rabbim derdi verdiyse dermanini da vermistir elbet . Ama corek otunun hem kendisi hem yagi icin gercekten cok yararli oldugu soyleniyor Ve ayrica bu yaglar surekli sigil cikanlarda cikmasini azaltip engelliyormus

Hamıle ıken koter oluna bılıyomya da dondurma yapılıyosa esınde sen de hıc zaman kaybetmeyın
Hamılelıgın sonrası asını ol esın sımdıden asını olsun beklemesın daahaaaa
Kesınlıkle sezeryan sart
Evevıt vıtamın degerlerdırmenınonerıırım ya da apıkobal vıtamıni devlette oduyor ayrıca
Gunlukkk kesınlıkle c vıtAmını al taze meywe suyu
Ben yağ kullanmanının ıyı gelıcegı kanatınde dılım cunku agda nasıl sıgıl dagıtımını yapıyorsa bunlarda ole olabılır onun yerıne aktardan macun almanı onerırım genıtal bolgenı genıtal temızleme jelı ıle temızle sıvısı ıle. Ben avon dan 6 tl aldım haleen kullanıyorum

Çörek otunu da halen vıtamınle bırlıkte hıc bırakmadım 2008 den berı sıgıl cıkmıo Kendıme cok ıyı bakıyorum

Tekrarlaması muhtemel diyorlar ama.Canım konuştuğun doktor akraban falan mıydı ?

Hayir ne akrabasi bu bir site var hpv forum diye ordakilere yardimci oliyor tel. No su ve mail adresi ve dr yaptigi hastane ismi var bugun numarayi aradim ve konustum cok iyi biri sende arasan cvp verir yani zaten tek seferde sigil tedavisi olduktan sonra bidaha cikmaz demedi en az 2 yil icinde bi daha cikmazsa dedi ve bu bilim adamlarinin gorusu ve o dr gozlemleri. Zaten eger %90 kisi atarmis bu virusu atmak derkende vucut pasif durumuna getiriyor virusu tekrar hpv ile karsilasmazsan aktif hale gecmiyor gecmeside sende ki tipten baska bir tip aldiysan tekrardan cikiyormus . Bagisiklik dusukse tekrar ataklari cok oluyor ve tipine bagli da tabi bu yuzden corek otu tuketilmesi gerekiyor yada ilac kullanabilirsiniz ben hamile oldugum icin kullanamiyorum dogal yontemleri bulmaya calisiyorum. Bu arada bunu sadece bu dr degil prof duleyman akhan cok iyi bir jinekolog onkologdur bende tel var aradigimda kesin doner geri ve arar o da ayni seyleri soyledi yine prof dr derin kosebay o da jinekolog onkolog onunla dr sitesinde soru dordum ayrica mailde gonderdim o da ayni fikirde simdilik 3 dr ayni seyleri soylediler oyle iste kafana takiliyorsa bu dediklerimle iletisime gec ist. İsen bence git derim ben ist. Degilim ve o yuzden gidemiyorum

ben dün jinekologdaydım. smear temiz çok şükür. doktor bana siğil çıktıysa tehlikeli bir tipi değildir zaten. kanser yapan tipleri siğil yapmıyor dedi. zaten bunun 100 çeşidi var sadece 4 tipi kanser yapıyor dedi. bu kadar korkma dedi. yapacağın şey düzenli smear vermek dedi. biraz rahatladım kızlar.

Cok sevındım cervalıxxxxx ası olucakmısın pekııı ımkanınnuygunsaaa olll 120 tl fılan 0"1"6 ayda veruluyor

Cok sevındım cervalıxxxxx ası olucakmısın pekııı ımkanınnuygunsaaa olll 120 tl fılan 0"1"6 ayda veruluyor

aşı şu an olamıcam çünkü hamile kalmaya çalışıyorum doktor bu durumda aşıyı önermem dedi. ya hamile kalmayı erteleyeceksin dedi ya da aşıyı dedi. zaten yeni bir tip virüs kapma riskim yok ki evliyim. mevcut virüste kötü değil aşı çok anlamlı mı bilemiyorum yani.

kızlar ben bayadır ugrasyorum halen tam tedawim yapılmadı sizdeki sğiller büyüyüp kopan tiptanmi mnicik cıkanınızda varmı

Evet hamıle ıken ası olursan doktorun onermemesının sebebı cocugu dusurme ıhtımalın cunku ılk ay 1.ay ve 6 ay sonra toplamda uckez oldugun ıcın asıyı onermemesı normal

Kendıne cok ıyı bak besın ye taze meywe sebze tuket
Yaglı seylerden uzak dur agda yapma bır sureee 6 ay gbı eldıven ya da tek kulanımlık jılet kullan ısallah ıstegın gbı olur herr sey
Ha bıde bebek te sezeryan :)

Kızlar ek vıtamın olarak sıze oncelıkle
Ck kuvvetlı ezanelerde satılan bır. Vıtamın onercemmmmmmmm PROPOLiS. Vıtamını aktardada satılıo ezanede bunu sıddetle onerıyorummmm bakın çörek otu ve propolıs cok kuvettlı dırencı yuksek tutuyor

Evevıt vıtamın ve apıkobal vıtamın onerıyorm devlet oduyorrrrrr

Sağol canım.

Umarım bağışıklık sistemimiz bununla iyileşir

Barı sırke koy pamuklada kopup dussun dagılmaz barı

hel_in
bendekiler öle kopacak tipten değil miinnacık iğne ucu kadar ve haddiden fazla yaygınlar podofilm aldara sirke sarımsak ne yaptysam gecmedi biyopsimde siğil değil papil olrak cıoktı bunlarda hpv kaynaklı hatta yogun arastrmalarımla tip 16dan kaynbaklı olablcegini düşünyorum makatımda ve idrar deliği civarındada war biyopsimi yapan doktrum 2 haftadr yok bi daha gdicem yanına bakalım bugn gidip 2.doz gardasil ası oldum inanrmısnız daha bu asının warlığından habersiz eczaneler hatta doktrlar war yazıkkkk

Seninkiler et beni gibi mi boyle minik saga sola yatabilen yumusak birsey mi bide papil neymis sordun mu dr ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…