Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

papül daha küçük olan lezyona deniyor sanırım benm dktrm kronik vajinit dedi lezyonlara dermatitde kullanılan bi ilaç werdi yayılma yaparsa enfeksiyon virüs kaynaklıdır ozman hemen gel dedi zaten kullandıgım tarz kortizıon içerkli ilaç oldugu için kullanmadım daha önce kullandım bukadar yayılmasınada o tarz ilaçlar neden oldu tkrar gidicem bakaalım.bu olşumların nedeninin hpv kaynaklı oldugunu bnaa derin kösebay isimli onkolog söyledi

Dr derin bey gordumu seni o olusumlari falan gordumu papul mu yoksa papilla mi

Ya janım senın bole ıcını sıktıgın da beyaz fılan bısı cıkıyor mu
Yanı sıgıl oldundan emın mı senın bu doktorunnnn
Bundan uzun zaman once buraya ayaz. Bırı vardı ondada boledı ıcınden beyaz bısı akıodu dıodu doktoru ozellıkle sıgıl degıl dıodu hatta sıkma zamanla duser dıyodu bunlar onada

et beni gibi değil mink ucu beyazımsı sert lezyonlar deriden hafif kabarık ama idrar civarimdaki lezyonlar pembe ve et benine benzio

Janım bence paıpıl dagılıyormu hatırlamıyorm ben ama bence senınkı sıgıl dıl eger dagılıyosa sıkarsan fılan oynarsan dagılıyor bence sen sıgıl dılll

Bebegimin cinsiyetini ogrendim oglum olacakmis bir kizim vardi simdide oglum olacak . Bu arada dr um dedi 2 hafta sonra tekrar gel kontrole eger gordugun sey buyume yapiyorsa bakalim dedi ben sana hpv dna yaptim smaer yapali daha 1 sene bile olmadi dedi cok pimpirikli biriyim oda biliyor bunu dedim bu virus omur boyu bizde kalacakmi hayir dedi o eskiden oyle biliniyordu ama degil dedi peki dedim yaslandigimizda bagisikligimiz dustugunde tekrar mi cikacak kesinlikle hayir zaten o zamana kadar gecmis olacak dedi kalici degil dedi benim dr izmirde bir prof. İyi bir dr kendisi bana bunlari soyledi.

Bu vurıs dırencın eger 4 5 sene ıcınde dusrse cıkarrrr bu bır gercekk yaklasık 7 doktoraaaa gıtttım veee koter olan bırı olarak bunu bılıyorum cunku 40 sıgıl hem tedawımı ben gecıktırerek ve kendıme ıyı bakmayarak 3 kere koter olarak gectı. Doktorunu bılemem ama vıtamın alman sart vıtamın almassan cıkar gene sen bılırsın amaaa dırenc duserse cıkarrr bunu bızzat bılıyorm benım doktorum turkıyede bılıenen bı doktordur alanında kaldıkı benım cokcok cok yakın arkadasım dır

canım kime gidiyosun izmirde ben de izmirdeyim iyi bir doktora ihtiyacım var kadın doğumcu

Tabi ki dr dan dr fark var gorus farkliligi ve ben o kadar hastalandim ki anlatamam 3 sefer hastaneye gidip serum yedim ates 39 lari geciyor usume. Titreme bel agrisi ve ben bunlarin hic birinde sigil cikarmadim bu belki cok ozel olacak ama psikolojik olarak resmen cokup intihar esigine geldigim zamanlar oldu o zamanda cikmadi. Tabi ki de cikabilir belki suan var tam bilmiyorum dr gostermedigim icin ama genel kani 2 yil icinde tekrar cikmazsa ve tekrar hpv ile karsilasmadiysan ve evli ciftlerde pin pon etkisi dedikleri sen ona o sana bulastirma olayi olmadigi icin tabiki tekrarlama olayi dusuk mesela ben sadwce turk sitesiforumlarini degil yabancilarida takip ediyorum biri 8 sene once cikarmis 8 senedir yok bir digeri 15 yil tekrari yok biri 5 yil tekrari var ve buyuk ihtimal uyusturucu kullanimina ve baskalarinla yaptigicinsel iliskiye bagli. Tabiki asi olunacak bir dr soyledigine gorede dogal bagisikligini asi ile dahada yukseltmek tabi ki dogal bagisikligi artirmak icin kensine iyi bakmalisin simdi ayin 30 unda izmire bir baska prof dr gelecrk yuz yuze gorusme imkani bulabilirsem soracagim yine gecen gun bir dr aradim amerikan hastanesinde adi ramazan mercan ist. Oturan varsa bence bi gidin gorusun kendisiyle onunla konustum telde ama kisa bir konusmaydi omur boyu vucutta kalacakmi yok dedi oyle birsey yok tekrar cikar mi siz bi mskslenizde .%90 gidiyor 2 yilda demissiniz evet ama kimde gittigi kimde kaldigini testle belli oluyor dedi yani doktorlarin genel gorusu bu bu arada yabanci bir sitede 1979 yilinda bu virusle karsilastigini yazan bir kadin vardi.Demekki uzun zamandir olsn bir virus yeni degil evet ihmale gelmez yaktirip kurtulscaksin taki virus etkisini yitirene kadar onemli olan hpv nin sigil yapani degilde rshim agZinda kanser yapani onemli birde dr derin beye biri soru sormustu 4 sene once leep yapilmis smaerleri o zamandan bu zamana temiz geliyormus dr sormus simdi ben kurtuldum mu evet demis dr bey 4 senedir cikmiyorsa kurtulmussun demis birde soyle birsey var bu smaer testinle yakalanip onlene bilen bir kanser hastaligi egerki onlenemez olsaydi kadinlar leep olfuktsn sonra tekrar. Tekrar cikar bitun herkesin rahmi alinirdi kanser olanlarin cogu ileri vaka gec kalmis kisiler duzenli smear asi ve bagisiklik destekleyici ilac yada dogal yontemler umarim hepimiz atlatiriz. Bi arkadasim var bu siteden tanisdik telde gorusuyoruz kiz 4-5 sene once hem sigil vardi hem rahim agxinda cin 1 16 ve 18. Tipler vardi leep yapildi ve sonra dogum yapti normal dogum gayet ikiside saglikli bi daha ne esinde nede kendisinde cikmis hamileyken bile sigili yokmus bagisikligin dusuk oldugu zamanladir gebelik atlatmis sukur. Benim kafama tskilan akinti sorunu acaba bu hpv yspar mi

Yine bu forumda april diye biri vardi gecen gun onunla yazustik evlenmis ameliyat falanda olmus 4 senedir yok sukur dedi bi daha cikmamis esindede cikmamis ama arastirmalarin halen suruyor:) birde su alya1112 ye bir ulassam tam olacak biri daha var ama artik o bu siteye gelmiyor 2008 yilinda yazmis 5 sene once yani 2003 yilinda cikmis hem esinde hem kendisinde sonra bi daha olmamis tabi uzerinden 4-5 yil daha gecti yani 10 yillik olmus keske girse foruma yazsa demekki bir daha cikmamis ki girmiyor foruma. Hic ben 4 yil once vardi simdi hala devam ediyor yada yine cikti diyeni gordum rabbim hepimizu kurtarsin

Cikti diyeni gormedim olacakti yanlislik olmus:))hel-in cok yardimci oluyorsun sagol destek eskilerden bi sen varsin . Kizlar su bu topigi ilk acan alya1112 yi bulalim ulasalim cunku onda 2006-2007 yillarinda cikmis bu kisi halaforuma ugruyor aradada olsa nasil ulasabiliriz birde moonrose var

Cok ilginc bide hpv icin sigil enerken bulastan 1 ay sonra cikar diyorlar sen 10 gunluk evlisin ve cikmis baska birsey olmasin o . Cok mu var?

hayır çok yok hatta cildiyecinin uyguladığı podofilm ilacı ile tedavi etti ben bunun lazer salonumdan bulaştığını düşünüorum temiz bir yer değil yeni evliyim daha önce hiçbir kimseyle bir ilişkim olmadı

daha önce anal ilişkisi olmuştur.mantıklı açıklama bu gibi

sanada yuh diyorum günaha giriyorsun benim günahıma girdin

Hemen kızma bence bana doktor asıstan bı arkıdasım demıstı o zamnalar asıstanlıgı yanı ogrenımı devam ederken kız bakıre
Acaba nerden bulastırmıs dıe dusunuo kız anak ılıskı yasadıgı ıcın doktorlar sonradan makkattan dagıldını fark edıyorlar yanı burası bı forum olabılrır de olmayabılır de o yuzden uzulme

Bakın bu cınsel ılıskı "cok eslılık"baskasının esyasını kullanımı"kuvet pıs olması' agda yapımı ve o agda spatulasının tek kullaanımlık olmaması sonucta kazana kadın 40kre daldırıo
Cok sey ıste he bıde acık wc oturmayın klozetlere

Kızlar tamamen vücüddan atılamıyormuş galiba bu rahatsızlık ?

Botaaaaaaaa
Atılmaz olur mu bu gun gunumuzde tıp o kadr ılerledkı dedın sey yasayan bırı olarak sana baya soledım 40 tane sıgıl vardı bende dırencın dusuk olurda 4 5 sene ıcınde cıkıo evet ama cıkmazsa vucut atıo

Cunku bende hem hpv hem hsv vardı genıtal ucuk ve sıgıl bu kısının ınanması hırsı ve kendıne bakmasıyla alakalı

Birde helin bu nasil birsey nette baktiklarima benzemiyor mesela et beni gibi diyorla bende kiler et benine benzemiyor sert boyle ve cok kabarik degil daha oncede olmustu cildiye dr bana krem verdi surdum icinden tuy cikmisti yine oyle birsey mi bilmiyorum bu sigil nasil birsey onuda bilmiyorum bi anlatsana nasil birsey diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…