Seninkiler et beni gibi mi boyle minik saga sola yatabilen yumusak birsey mi bide papil neymis sordun mu dr ne dedi
hel_in
bendekiler öle kopacak tipten değil miinnacık iğne ucu kadar ve haddiden fazla yaygınlar podofilm aldara sirke sarımsak ne yaptysam gecmedi biyopsimde siğil değil papil olrak cıoktı bunlarda hpv kaynaklı hatta yogun arastrmalarımla tip 16dan kaynbaklı olablcegini düşünyorum makatımda ve idrar deliği civarındada war biyopsimi yapan doktrum 2 haftadr yok bi daha gdicem yanına bakalım bugn gidip 2.doz gardasil ası oldum inanrmısnız daha bu asının warlığından habersiz eczaneler hatta doktrlar war yazıkkkk
hel_in
bendekiler öle kopacak tipten değil miinnacık iğne ucu kadar ve haddiden fazla yaygınlar podofilm aldara sirke sarımsak ne yaptysam gecmedi biyopsimde siğil değil papil olrak cıoktı bunlarda hpv kaynaklı hatta yogun arastrmalarımla tip 16dan kaynbaklı olablcegini düşünyorum makatımda ve idrar deliği civarındada war biyopsimi yapan doktrum 2 haftadr yok bi daha gdicem yanına bakalım bugn gidip 2.doz gardasil ası oldum inanrmısnız daha bu asının warlığından habersiz eczaneler hatta doktrlar war yazıkkkk
et beni gibi değil mink ucu beyazımsı sert lezyonlar deriden hafif kabarık ama idrar civarimdaki lezyonlar pembe ve et benine benzio
Bebegimin cinsiyetini ogrendim oglum olacakmis bir kizim vardi simdide oglum olacak . Bu arada dr um dedi 2 hafta sonra tekrar gel kontrole eger gordugun sey buyume yapiyorsa bakalim dedi ben sana hpv dna yaptim smaer yapali daha 1 sene bile olmadi dedi cok pimpirikli biriyim oda biliyor bunu dedim bu virus omur boyu bizde kalacakmi hayir dedi o eskiden oyle biliniyordu ama degil dedi peki dedim yaslandigimizda bagisikligimiz dustugunde tekrar mi cikacak kesinlikle hayir zaten o zamana kadar gecmis olacak dedi kalici degil dedi benim dr izmirde bir prof. İyi bir dr kendisi bana bunlari soyledi.
Bebegimin cinsiyetini ogrendim oglum olacakmis bir kizim vardi simdide oglum olacak . Bu arada dr um dedi 2 hafta sonra tekrar gel kontrole eger gordugun sey buyume yapiyorsa bakalim dedi ben sana hpv dna yaptim smaer yapali daha 1 sene bile olmadi dedi cok pimpirikli biriyim oda biliyor bunu dedim bu virus omur boyu bizde kalacakmi hayir dedi o eskiden oyle biliniyordu ama degil dedi peki dedim yaslandigimizda bagisikligimiz dustugunde tekrar mi cikacak kesinlikle hayir zaten o zamana kadar gecmis olacak dedi kalici degil dedi benim dr izmirde bir prof. İyi bir dr kendisi bana bunlari soyledi.
canım kime gidiyosun izmirde ben de izmirdeyim iyi bir doktora ihtiyacım var kadın doğumcu
Cok ilginc bide hpv icin sigil enerken bulastan 1 ay sonra cikar diyorlar sen 10 gunluk evlisin ve cikmis baska birsey olmasin o . Cok mu var?
daha önce anal ilişkisi olmuştur.mantıklı açıklama bu gibi
Ben prof dr yakup erataya gidiyorum ama sigille ilgiliyse onkolog bir dr git ama bu dr gercekten iyi asil peritanoloji alanibda mukembel bir dr butun aletleri var kolposkopi aklina gelebilecek hersey
duymuştum bu hocayı dokuz eylül de hoca değil mi? hala orda mı ki?
hayır çok yok hatta cildiyecinin uyguladığı podofilm ilacı ile tedavi etti ben bunun lazer salonumdan bulaştığını düşünüorum temiz bir yer değil yeni evliyim daha önce hiçbir kimseyle bir ilişkim olmadı
sanada yuh diyorum günaha giriyorsun benim günahıma girdin
Kızlar tamamen vücüddan atılamıyormuş galiba bu rahatsızlık ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?