Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Hel-in bu sey ayni yerde bi cikip bi koybolabilir mi

Yanı bole mınık mınık obek obek dagılıo karnıbhhr gbı sona bırlesıyor
Ben da artık obek obek bırıkmıstı doktor derı yuzeyını kestı derıyı dıl tabı lezyonu Yanı bole fındık gbı bısı aldıydı dıyer yerlerımdekıler mınık mınık et benıydı

Benim kini almaya calissa alincak gibi degil cok kabarik degil ama sert birsey sigil boyle birsey mi

senin oluşmlarının tarifi bendekilere cok uyuyr sert ve minik mink sıkılmıyor hafif beyaz uc veriyor demi ben henüz tam teshs ettrmesemde bu oluşumlrın hpv kaynaklı oldugunıu biliyorum sendekiler nekdr yaygın bi kaç tanemi fazlamı

Yok beyaz uc vermiyor yani beyazlik yok ama bilemiyorum tabi bir kac tane var oyle cok degil boyle sert elime geliyor ama cok kabarik degil nerdeyse yuzeyle ayni ama sert cildiyeciye gittigimde krem vermisti surdum bir kac sefer sonra orasi yandi gibi oldu altindan tuy cikmisti ayni ona benziyo bu cikanlarda gecenlerde bi tane vardi oraya sirke surdum surdum sivilce gibi oldu siktim icinden beyaz bisey cikti ve gecti molloscum olabilir mi bilemicem ama ama sigil goruntulerine benzemiyor bu bakalim 2 haftasonra gidecegim birde ben bu agdayi yaptiktan sonra oluyor tuy ciktimi geciyor belki benim tuyler azaldi ve cok ince cikamadigi icin mi oluyor bilemedim bakalim sana papilla var demislerdi ya bak bi hastalik varmis genital sigille karistirilan bulasici degilmis bu molloscumda degil garip bi ismi varmis bunu hpv forum diye bir sitede yazmislar orda gordum bi bak oraya istersen

Sızınkı bırbırne bezıo bence bı kac doktora gdın baktırın palıp mı polıp mını ole bısı ısmı ucu beyaz ıcı sıkııosn beyaz cıkıo sıgıl dıl o sadece oynarsanız dagılıo cunku tedawısıde cok kolay gecmıste bı bayan arkıdas yazdı ordan bılıorm sıgıl gıbınkarnıbahar gorunumde dıl

Sızınkı bırbırne bezıo bence bı kac doktora gdın baktırın palıp mı polıp mını ole bısı ısmı ucu beyaz ıcı sıkııosn beyaz cıkıo sıgıl dıl o sadece oynarsanız dagılıo cunku tedawısıde cok kolay gecmıste bı bayan arkıdas yazdı ordan bılıorm sıgıl gıbınkarnıbahar gorunumde dıl

helin hanım selam.
siğili yaktıktan sonra bölgesel olarak sürülebilecek bir ilaç tavsiye edebilirmisiniz.
sadece siğilin üzerine değilde bölgesel olarak sürülecek bir kremi kastediyorum.
doktorum aldera vermişti 2 günde bir sür demişti ancak bende kızarıklık ve dayanılmaz yanma acısı yüzünden alderaya devam edememiştim. alderadan başka , siğili yaktıktan sonra sürülebilecek kremleri varmı bunun ?

Surup sısesı boyunda batıcon solısyon bunu sabah aksam sur ama pamuga dok deydır cek deydır cek surme yanı tahrıs eme ben batıcon sısemın1 yıl yettı bır aydan sonra cunku ıkı gunde bır surdum daha sonra haftalık banyoöda surdum daha sonra batıconu sur hemen
Bactroban 15 g krem bunu sabah aksam suruceksın kremde sole fındık kadar sur dagıt cok yayma bacana fılan

helincim teşekkür ederim ama böyle ağır bir söz beni rahatsız etti şimdi benim makatta ki siğiller podofilm ile geçti fakat çok kaşıntı var bu nedendir acaba ?

helincim teşekkür ederim ama böyle ağır bir söz beni rahatsız etti şimdi benim makatta ki siğiller podofilm ile geçti fakat çok kaşıntı var bu nedendir acaba ?

Sırke sur Aksamları pamuk fılan koy evdeysen gun ıcınde aksam yatarkende sırkeyle yıka bı sure gozlemle makatın ıcıne baktımı doktor ıcınde olabılır mı muane sırasında bı batıcon al onla fılan sıl yanı pahalı dıl ama bakk ben halen sırke suruyorm sırke dogal asıt
Padofılm de kımyasal yanı ama gordun mu bısı gecıktırme
Agda yapma bıde !!!!!!

teşekkür ederim helin hanım yapmaya calışacağım . batikon sürmek ve bactroban krem kullanmak kendi fikirleriniz mi yoksa görüştüğünüz doktorun tavsiyeleri mi ?

Son düzenleme:
teşekkür ederim helin hanım yapmaya calışacağım . batikon sürmek ve bactroban krem kullanmak kendi fikirleriniz mi yoksa görüştüğünüz doktorun tavsiyeleri mi ?

Yo yo benım doktorum verdı hala saklıyorum batıconumda gecen sene bıttı hatta 2008 den u yana gecen yıla ladar walla yetttı ıste bactorbanda ıste fındıktan accık kucuk suruodum baya yettı bana ıkısıde ama sırkyeyı koter olduktan ıkı hafta sonrakı donemde kullan acıya dayanamaya bılırsın cunku ben ta o zaman surerken yaralarım gectıten sonra. Sac kurutlma makınasını tutarak serınletsın dıe suruyodum :)

cildiyecinin verdiği kremin adını neydi sert walla bende basta siğil oldugunu düşünmüyordum cok mnk üzeri tüylü olanlardan bendede wardı hatta kıl kökü gibi bi grüntüsüde wardı bendekiler bütün vulvamı makatımı sarmış drumda cok yaygın cnkü adam akıllı tew,dwai yaptrcak birini hala bulamadım tam 2 yıldr war bu lezyonlar bende molloscum olmasına ihtimalk verniyorum cnkü sirke bende sürdüm asitli bişey srdüğünde kabarıo ve sulanıo normalde sıkılmıo ama sirke kabarttıgı için o hali alıo

Yok benimki kabarmiyor yada sulanmiyor sirke surekli yapiyorum ise yaramiyor bakalim dr gidecegim bu cumartesi degil sonraki cumartesi ne diyecek bakalim kasinti batma yanma filanda yok bende offf rabbim sen koru bizleri. Ama su var ki suana kadar 3 kisi ile gorustum simdi 2 kisiyedaha ulasirsam bu hastalik ile ilgili size burda yaptigim kisa arastirmanin anlatanlarin verdikleri bilgilere gore gecici mi bulastiricimi yoksa degil mi soyleyecegimbu benim arastirmam bide ogretmenim ben herhalde meslek icabi arastir ogren kismini yapiyorum:) birde prof onkolog suleyman engin akhanin yeni roportajindan okuduklarim %90 gecici bir virus asi olunmasi sart bulas olmussa bile ozellikle gardasil dogal bagisiklik artirmak icin bazilarinda vitus inatci olur bagisiklik sistemi ile alakali bu da %10 gibi kisimdir ve ayrica cok bulasici bir virus peki neden herkes kanser olmuyor bagisiklik yuzunden vucuttan atiliyor kimisindede kaliyor ve kansere kadar ilerler ben yazisini kopyalayip buraya yapistiracagim simdi okuldayim sarjim az kaldi sizde okursunuz . Benim arastirmam ise cok olumlu gidiyor suanda bakalim keske tip okusaydim :)

molloscum u tarıf edıo annattıgınız seyler ama sıgıl gbı dıgıl evet ama tarıfınız o

Senınkde molloscum olabılır kendıne ıyı bakıyomusun asını ol bende bekleme derım

Kızlarrrr cocuk ıstıyorum dıye ası olmayan o annelere seslenıyoorummmmm burdannnnn

Sız once kendınıze ıyı bakın kı bebegınıze bakarsınız ha bı yıl once olmus ha bır yıl sonra asınızı olun ılerde hastalıklarla savasmayın el oglu el kızı sıze bır sey olsa cocunuza bır bakar ıkı bakar sızın gozunuz gbı bakmazzz

Dıcem o kiii eger suan hamıle degılsenız hemen asınızı olun madem cocuk ıstıosunuz cocunuzun gelecegınıde tehlıkeye atmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…