Hel-in bu sey ayni yerde bi cikip bi koybolabilir mi
Benim kini almaya calissa alincak gibi degil cok kabarik degil ama sert birsey sigil boyle birsey mi
senin oluşmlarının tarifi bendekilere cok uyuyr sert ve minik mink sıkılmıyor hafif beyaz uc veriyor demi ben henüz tam teshs ettrmesemde bu oluşumlrın hpv kaynaklı oldugunıu biliyorum sendekiler nekdr yaygın bi kaç tanemi fazlamı
senin oluşmlarının tarifi bendekilere cok uyuyr sert ve minik mink sıkılmıyor hafif beyaz uc veriyor demi ben henüz tam teshs ettrmesemde bu oluşumlrın hpv kaynaklı oldugunıu biliyorum sendekiler nekdr yaygın bi kaç tanemi fazlamı
helin hanım selam.
siğili yaktıktan sonra bölgesel olarak sürülebilecek bir ilaç tavsiye edebilirmisiniz.
sadece siğilin üzerine değilde bölgesel olarak sürülecek bir kremi kastediyorum.
doktorum aldera vermişti 2 günde bir sür demişti ancak bende kızarıklık ve dayanılmaz yanma acısı yüzünden alderaya devam edememiştim. alderadan başka , siğili yaktıktan sonra sürülebilecek kremleri varmı bunun ?
Hemen kızma bence bana doktor asıstan bı arkıdasım demıstı o zamnalar asıstanlıgı yanı ogrenımı devam ederken kız bakıre
Acaba nerden bulastırmıs dıe dusunuo kız anak ılıskı yasadıgı ıcın doktorlar sonradan makkattan dagıldını fark edıyorlar yanı burası bı forum olabılrır de olmayabılır de o yuzden uzulme
Bakın bu cınsel ılıskı "cok eslılık"baskasının esyasını kullanımı"kuvet pıs olması' agda yapımı ve o agda spatulasının tek kullaanımlık olmaması sonucta kazana kadın 40kre daldırıo
Cok sey ıste he bıde acık wc oturmayın klozetlere
helincim teşekkür ederim ama böyle ağır bir söz beni rahatsız etti şimdi benim makatta ki siğiller podofilm ile geçti fakat çok kaşıntı var bu nedendir acaba ?
teşekkür ederim helin hanım yapmaya calışacağım . batikon sürmek ve bactroban krem kullanmak kendi fikirleriniz mi yoksa görüştüğünüz doktorun tavsiyeleri mi ?
Yok beyaz uc vermiyor yani beyazlik yok ama bilemiyorum tabi bir kac tane var oyle cok degil boyle sert elime geliyor ama cok kabarik degil nerdeyse yuzeyle ayni ama sert cildiyeciye gittigimde krem vermisti surdum bir kac sefer sonra orasi yandi gibi oldu altindan tuy cikmisti ayni ona benziyo bu cikanlarda gecenlerde bi tane vardi oraya sirke surdum surdum sivilce gibi oldu siktim icinden beyaz bisey cikti ve gecti molloscum olabilir mi bilemicem ama ama sigil goruntulerine benzemiyor bu bakalim 2 haftasonra gidecegim birde ben bu agdayi yaptiktan sonra oluyor tuy ciktimi geciyor belki benim tuyler azaldi ve cok ince cikamadigi icin mi oluyor bilemedim bakalim sana papilla var demislerdi ya bak bi hastalik varmis genital sigille karistirilan bulasici degilmis bu molloscumda degil garip bi ismi varmis bunu hpv forum diye bir sitede yazmislar orda gordum bi bak oraya istersen
cildiyecinin verdiği kremin adını neydi sert walla bende basta siğil oldugunu düşünmüyordum cok mnk üzeri tüylü olanlardan bendede wardı hatta kıl kökü gibi bi grüntüsüde wardı bendekiler bütün vulvamı makatımı sarmış drumda cok yaygın cnkü adam akıllı tew,dwai yaptrcak birini hala bulamadım tam 2 yıldr war bu lezyonlar bende molloscum olmasına ihtimalk verniyorum cnkü sirke bende sürdüm asitli bişey srdüğünde kabarıo ve sulanıo normalde sıkılmıo ama sirke kabarttıgı için o hali alıo
Yok benimki kabarmiyor yada sulanmiyor sirke surekli yapiyorum ise yaramiyor bakalim dr gidecegim bu cumartesi degil sonraki cumartesi ne diyecek bakalim kasinti batma yanma filanda yok bende offf rabbim sen koru bizleri. Ama su var ki suana kadar 3 kisi ile gorustum simdi 2 kisiyedaha ulasirsam bu hastalik ile ilgili size burda yaptigim kisa arastirmanin anlatanlarin verdikleri bilgilere gore gecici mi bulastiricimi yoksa degil mi soyleyecegimbu benim arastirmam bide ogretmenim ben herhalde meslek icabi arastir ogren kismini yapiyorum:) birde prof onkolog suleyman engin akhanin yeni roportajindan okuduklarim %90 gecici bir virus asi olunmasi sart bulas olmussa bile ozellikle gardasil dogal bagisiklik artirmak icin bazilarinda vitus inatci olur bagisiklik sistemi ile alakali bu da %10 gibi kisimdir ve ayrica cok bulasici bir virus peki neden herkes kanser olmuyor bagisiklik yuzunden vucuttan atiliyor kimisindede kaliyor ve kansere kadar ilerler ben yazisini kopyalayip buraya yapistiracagim simdi okuldayim sarjim az kaldi sizde okursunuz . Benim arastirmam ise cok olumlu gidiyor suanda bakalim keske tip okusaydim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?