Kızlarrrr cocuk ıstıyorum dıye ası olmayan o annelere seslenıyoorummmmm burdannnnn
Sız once kendınıze ıyı bakın kı bebegınıze bakarsınız ha bı yıl once olmus ha bır yıl sonra asınızı olun ılerde hastalıklarla savasmayın el oglu el kızı sıze bır sey olsa cocunuza bır bakar ıkı bakar sızın gozunuz gbı bakmazzz
Dıcem o kiii eger suan hamıle degılsenız hemen asınızı olun madem cocuk ıstıosunuz cocunuzun gelecegınıde tehlıkeye atmayın
doktorlar hamile kalmayı düşünenlere aşı olmayı önermiyor. demek bir zararı var bebeğin anne karnındaki gelişimi açısından. ayrıca normal doğum yapmadığınız sürece bebeğe geçme ihtimali %0. bunu da jinekolog söyledi. kaldı ki doğum zamanı mevcut siğil yoksa normal doğum da yapabiliyorsunuz. bence fazla abartıyorsunuz bu hpv virüsünü bu virüs kapan herkes ölecek diye bişey yok ki kaldı ki zaten hepimiz bir gün ölücez o zaman ölücez diye çocuk yapmayalım biz ölürsek çocuğa kim bakacak diye düşünmekten bu saçmalık olur yani. bağışıklık sisteminizi güçlü tutarak ve yılda en az 2 kez smear testi yaptırmanız yeterli arkadaşlar. hepatit b çok daha tehlikeli anneden bebeğe kesin geçiyor bebek taşıyıcı oluyor hpv de öyle bişey yok hayatınızın odak noktası haline getirmeyin bu olayı.
benım yazdıgımı anlasaydın bu cumleyı kurmazsın bence yazdıgım yazdıda ne demeknıstedımı anlamanı onerırdım
bı tıpın sende kı zararsız halı olabılır su bır gercek
eger kendıne bakmazsan 4 yılda bu vurus kendını atıo ama tıp 16 ve uzerı olanlar kı hpv tıp 6 11 bır ust tıpe sıcramamsı ıcın asıyı en basta doktor onerıyor
ne kadar zamandır burayı takıpnedıyorsun bılemıyorum ama daha once ıkı kısı dahaa gecmıste burda yazdı ve sıgıl olmadıgı halde normal dogum yaptı doktor bısı olmaz uzun zaman gectı dedıgı ıcın ama cocugunda kollarında sıgıl cıktı. Gecmıstekı yazzılarda da bunu gorebılırsın hıc bır zaman %o dıe bısı soz konusu olamaz !!!!!
Ayrıca hpv vurusu kapanlarda olmuyor bahsetıgım okusan ne demek ıstedımı kavrarsın bı ınsan kendıne ıyı bakmazsa
cocuguna nası ıyı bakabılır
önce tedavi sonra cocuk :)
çocuk yapmaya eşler karar verir canım sen değil sen hangi sıfatla millete çocuk yap veya yapma diyebilirsin. Ha burada senin lafınla çocuk yapıp yapmamaya karar verecek varsa da buyursun senin sözünü dinlesin....sen sadece öneride bulunabilirsin tavsiye verebilirsin başka birine ne yapması veya ne yapmaması gerektiğini söyleyemezsin hele ki böyle hassas bir konuda. Isteyen doğurur isteyen doğurmaz derdi sana mı kaldı canım????
Merhaba Arkadaşlar Bu Siğillerden Eşime de Musallat Oldu. Yaklaşık 2 Ay Oldu Bir Taneyle Başlamış Eşim Traş Olurken Fark Etmemiş ve Kesmiş Daha Sonra Çoğalmaya Başladı Şuan Sağ Yumurtaloğında 2 Tane Ele Gelir Şekilde traş Bölgesinde ve Sol Yumurtalık Üzerinde Soplu İğne Başı Kadar Var Dün Doktora Gitmiş Doktor 1 Tane Verrutol jel ve aldare Krem vermiş Piskolojisi Bozuldu İnternetten Ayrılmıyo. Konuyla İlgili Bütün Kaynakları Tarıyo Bende de Rahim Kenarlarında Kaşıntı Başladı Acaba Bana da Geçmiş Olabilir mi? Lütfen Bu Virüsten Muzdarip Olan Arkadaşlardan Bilgi Vermelerini Rica Ederim.
Oncelıkle kesınlıkle ılıskıye gırme tedavınız bıtene dek !!!!!!!
Aldara krem yerıne bence doktora tekra gıdıp koter olmasını onerırım dahan sonra aldara krem kullanmasını onerırım eger et benı durumuna geldıyse pek bır ıse yaramaya bılır ya da dondurma ıslemı olabılır
Sende sole bır kendın aynayla bak eger maddı acıdan durumunuz mevcutsa sıze esınle sana cervalıx ya da gardesıl ası onerırım rahım kanserıne karsı
Eger su an sende yoksa genıtal bolgenı sırkeyle yıka sabah aksam bılgıgımız sırke
Esınde pamuga dokup sıgıl olan yerlere bır sure bekleterek denesın
En son dooktora ne zaman gıttı aldaraya ne zaman basladı
Eleanor34 kac senelik yada aylik evlisin
Yeni Daha Salı Günü Aldara Kremi Almadık Daha Dün Verrutol Diye Bir Solisyon almış Eczaneden Aldara İçin 150,00-TL Demişler İnternette Yorumları Okumuş Alıp Almamakta Kararsız Kaldı. Bende Görünürde Hiçbirşey Yok Ama Kaşıntı Var.
Eleanor34 esindekiler kesin sigilmiymis dr gitti mi sigilini dr a aldirsin ve patolojiye yollasin ilk yapaxaginiz is bu olmali bence sigil mi degil mi sgilse tipi ne ona baktirin sonra koter yaptirin. Esin yeni mi fark etti yoksa dahaonceden vardi da cogalmaya mi basladi
Salı Günü Cildiye Doktoruna Gitti Eşimdekiler Aynı Et Beni Gibi Doktor Herhangi Bir Açıklama Yapmamış Verrutol Adında Bir Solisyon Vermiş Birde Dediğim Gibi Aldora Krem Kullan Demiş Eşimde İnternetteki Yorumları Okumuş Araştırmış Kullanıp Kullanmamakta Kararsız Bazı Yorumlar Çok İyi Kullan Diyor Bazıları Kesinlikle Kullanma Diyor Ne Yapacağımızı Bilemedik. Traş Bölgesinde Toplu İğne Başı Kadar dı Solisyonu Kullanmaya Başlayınca Daha da Belirgin Hale Geldi. Bu Arada Erkeklerde Ereksiyon Sorunu Yaparmı Acaba Eşim de Hiç İstek Yok
Yok her hangı bı sorunu yok bır hafta o zaman kulaansın esın solısyonu
Sende kendıne ıyı bak
Yanı sımdı sole dıyıö her ınsanda ılac etkısı farklı sonuclar elde edlıyor bak wbenım 4 arkıdasımda oldu bırınde aldara ıse yaradı baska bı doktora gıdıp koter olmanızı oenerırım
Teşekkür Ederim Acaba Tavsiye Edeceğiniz Bir Doktor Var mı?
Kızlar bu yakma işlemi çok can acıtıyor mu ? Bende de var bunlar son 1 ayda oluştular ama devlete gitmek istemiyorum yakın bi arkadaşım kısa bi süre önce aynı konu yüzünden gitti ve doktor öyle fena davranmış ki.Özele gidicem ama param yok.Hiç gitmesem zamanla kendi kendine geçmez mi diye düşünüyorum ama daha önceden olmayıp sonradan çıkan 2tane benimde var..Korkuyorum açıkçası konu özel yer oluncaBu arada 18yaşındayım zaten hastanelerden korkuyorum birde jinekoloğa gidersem kötü bi doktor denk gelirse iyice utanıp içime kapanıcam.Ne yapsam şaşırdım..
Kızlar bu yakma işlemi çok can acıtıyor mu ? Bende de var bunlar son 1 ayda oluştular ama devlete gitmek istemiyorum yakın bi arkadaşım kısa bi süre önce aynı konu yüzünden gitti ve doktor öyle fena davranmış ki.Özele gidicem ama param yok.Hiç gitmesem zamanla kendi kendine geçmez mi diye düşünüyorum ama daha önceden olmayıp sonradan çıkan 2tane benimde var..Korkuyorum açıkçası konu özel yer oluncaBu arada 18yaşındayım zaten hastanelerden korkuyorum birde jinekoloğa gidersem kötü bi doktor denk gelirse iyice utanıp içime kapanıcam.Ne yapsam şaşırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?