Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canım herşeyin fazalası zarar c vitamini dozunda al fazla alacağına onun yerine çinko al

Janım bence yanılıyosun bak sen orana brana her yerıne bakıyorsun sonra o bu su cıktı dıyosun. Dılını ısırmıs olabılırsın her kabarcık sıgıl olamaz sımdıye cıkmıs olmalıydı eger cıksaydı !!!!! Gene kontrole gıttın de goster ama dıldır bence

Daha oncede solemıstım umınex vıtamını daha oncede sıkayet eden oldu forum da onerılerı dıkkaete almanınonerırım:)

Bursa'da olupta siğillerden tedavi gören hiçkimse yokmu arkadaşlarrrrr ikinci bir doktordan daha bilgi almak istiyorum önerebileceğiniz doktorlar var mııı???

Acıbadem Bursa Hastanesi
Bursa / Nülifer
Acıbadem Uludağ Polikliniği
Bursa / Bursa Merkez
Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi Bursa
Bursa / Osmangazi
Bahar Hastanesi
Bursa / Osmangazi
Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Bursa / Yıldırım
Bursa Göz Merkezi (Merkez)
Bursa / Osmangazi
Bursa Retina Göz Merkezi
Bursa / - Tüm İlçeler -
Bursa Vatan Hastanesi
Bursa / Bursa Merkez
Bursim Nükleer Tıp Tanı ve Tedavi Merkezi
Bursa / Bursa Merkez
Çocuk Sağlığı Merkezi
Bursa / Bursa Merkez
Dentatürk Özel Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Bursa / Nülifer
Doruk Tıp Merkezi
Bursa / Yıldırım
Duaçınarı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Bursa / Yıldırım
Esteticare Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dal Merkezi
Bursa / Bursa Merkez
Konur Cerrahi Tıp Merkezi
Bursa / Osmangazi
KTB Koza Tüp Bebek Merkezi
Bursa / Osmangazi
Mamer Cerrahi Merkezi
Bursa / Bursa Merkez
Mar-Tıp Marmara Tıbbi Görüntüleme Merkezi
Bursa / Bursa Merkez
Medical Park Bursa
Bursa / Bursa Merkez
Osmangazi Tıp Merkezi
Bursa / Osmangazi

Kimse yok mu ya herkes iyilesti mi ben fordys spot diye birsey gordum galiba bendekilr ondan galiba tam bilmiyorum ama sigil cikan arkadaslar sizdekilerin buyuklugu ne kadardi bide bu cogalir ve buyur mu bu sigil cogalma asamasi sigil ciktikyan sonra mi oluyor

Sıgıl et benı gbı yada parca parcadır cogaldıkca bırbırıne yapısır bu yuzden zaten doktor o parcayı alıyor dgılmamması ıcın Sen koter olmadın mı halaen !!!!

Durumlar nasıl bayanlar hıc bırınızden ses soluk yok

slm canım....bende hala problemler var....görünürde siğil yok ama genital bölgemde sürekli bir yanma ve kaşıntı var...bu çok canımı sıkıyor...defalarca gittim....ilaçlar verildi ama hep aynı...vulva ve vajinadada problem yaratıyo bence...burada gurbet 67 diye bi bayan vardı...çok uzun süredir yazmıyo..onu çok merak ediyorum...aynı şeyleri oda yaşıyo...keşke onunla konuşabilsem..ben tip16 taşıyorum.en azgın tip...boğzaımdada problem var sürekli yanıyo ve kuruluk var...özellikle geceleri beni çok rahatsız ediyo....sürekli huzursuzum ve bu durum beni çok mutsuz ediyo....hayattan soğudum sanki...üniv. hast.gidicem ama o bölgeye nasıl biyopsi yapılıyo canım çok yanarmı acaba bilemiyorum....benim durumlar böyle canım...sen hangi tip taşıyosun??

runya var ya içimi kararttın her tip 16 taşıyan serviks kanseri olacak, gırtlak kanseri olacak diye birşey yok canım ben de evhamlıyım ve bu tip şeyleri okuduğumda daha panik oluyorum biraz relax canım...

runya var ya içimi kararttın her tip 16 taşıyan serviks kanseri olacak, gırtlak kanseri olacak diye birşey yok canım ben de evhamlıyım ve bu tip şeyleri okuduğumda daha panik oluyorum biraz relax canım...

neden canım...burada yaşadıklarımızı yazıyoruz.bende ne problem varsa onu yazdım...sen bu konularda bilinçli birisin diye sanıyodum.herkese yardımcı olmaya çalışıyosun...insanların yazdıklarını okuyosun.bana neden tepkili davrandın anlam veremedim.evt canım benim bu pis hastalık yüzünden rahmim alındı....nasıl relax olabilirimki...bu sitede bi çok insan yaşadığı olumsuz durumunu yazıyo...panik oluyosan sitede ne işin var....

çok pardon ben helinle yazıştığımı sanmışım....rumuzu dikkate almadan.....siz daha yenisiniz sanırım burada....gerçeklerden kaçamazsın canım...o zaman bu siteye bi daha girme...panik yapıcaksan....biz burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz...helin bu arada yazdıklarımdan seni tenziye ederim çok pardon caNIM

evet ben daha yeniyim ve yaklaşık 10 gündür bu hastalığı taşıdığımı öğrendim . Çok üzüldüm yaşadıkların için geçmiş olsun, ama her ne olursa olsun istemeyorsan buraya girme bu siteyi okuma gibi bi yaklaşımı kabul etmiyorum

Son düzenleme:

Runyaaa bence senınkı psıkolojık olabılır cunku bendede Bole huzursuzluklar war kac sene gecmesıne ragmen ahmet marankı sırke ıle yıkayın dıyor o bolgeyı

Bıde sana tawsıyem muhakkak aktardan hazır macun al kullan!!!!!!cok faydasını gorceksın eger gorunurde sıgıl yoksa

Ezaneden batıconla o bolgeyı her gun sıl bır saat sonrada sırkeyle yıkmanı onerırım zaten batıcon bır sene yeter sana ası oldun mu pekı

Runya bak bu propolıs kg 1000tl 100 gr 100 tl aldım

Accıkta polen 15 tl oda 100 gr

Bıraz bole kıvamlı arı sutu

Bu probolıs. Tozu. Kanserın tum tıperınden koruyor
arasıtır pahalı ama ınan cok ıyı olucak.
Bunu balla karıstıryosun hepsını cam kabı folya kagıtla sarıyosun.
Isık gormemesı lazım
ıkı ayda tuketmelısın !!!!!!!!
Gunde 1 kez sabah aksam. Veya sabah ıkı kasık

Ve sadece tahta kasıkla yenmelı !!!!!!

Hucre yenılıme olarak mukemmel bı urun aktardan muhakkak teymın et!

Son düzenleme:

canım bu propolis ve poleni ankarada nerden alıyorsun? kızılayda acaba nerede daha taze ve orjinaldir?

yok canım ya psikolojik değilk tam 1 senedir aynı....geçmiyo boğzımda genital bölgemde...ben sirkeyi sürekli yapıyorum....aşı vuruldum...o macunuda deniycem canım çok sağl

hoppalaaaaa....canım sen kendin demiyomusun panik oluyorum evhamlıyım diye....o yüzden diyorum...çünkü biz burada açık ve net bir şekilde hastalığımızın her halini konuşup tartışıyoruz ve birbirimize yardımcı oluyoruz....bende diyorum ki madem buradan faydalanamıycaksan,evham yapıcaksan,bizim durumlarımızdan etkileneceksen girme okuma yazılanları bu kadar basit....

yok canım ya psikolojik değilk tam 1 senedir aynı....geçmiyo boğzımda genital bölgemde...ben sirkeyi sürekli yapıyorum....aşı vuruldum...o macunuda deniycem canım çok sağl

Yanı ben bu sırkeyı uzun yıl oldu kullanalı benımde. Sadece makatta kasıntı var sırkemı yapıo acaba kasıntıyı ama o zaman vajınayıda kasındırır. Gırısını olmazsa sırkeyı bır bardak suya bır yemek kası koy ılık suyla bı sure tuket

Ama hazır macun ozellıkle ve sıddettele onerıyorum

canım bu propolis ve poleni ankarada nerden alıyorsun? kızılayda acaba nerede daha taze ve orjinaldir?

Ulustakı tarıhı ulus baharatcısından var hal var orada bıde ulusta. Lw wakıkı var sumerbank orada hemen onun altından alabılırsın. Bıde sakaryada gobekte cıcekcıler var ordan alabılrısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…