arkadaslar merhaba , benim şöyle bir sorunum var. böbrek ağrısından duramıyorum. ve sadece ilaç olarak immıniac isimli bi vitamin içiyorum. suda içiyorum deli gibi c vitamini var ilacın içeriğinde ama ben her sabah portakal suyumuda içiyorum. bu şekilde ağrı çeken oldumu yoksa ben bu vitamini bırakıcam.
ya dilin kökünde kabarcıklar var onlar değil ama az daha aşağına tam alk dişlerime doğru bi ağrı hissettim bugün dilimle ve elimde dokunduğumda hafif bi çıkıntı var Allahım lütfen o siğil olmasın :'(8888
arkadaslar merhaba , benim şöyle bir sorunum var. böbrek ağrısından duramıyorum. ve sadece ilaç olarak immıniac isimli bi vitamin içiyorum. suda içiyorum deli gibi c vitamini var ilacın içeriğinde ama ben her sabah portakal suyumuda içiyorum. bu şekilde ağrı çeken oldumu yoksa ben bu vitamini bırakıcam.
Daha oncede solemıstım umınex vıtamını daha oncede sıkayet eden oldu forum da onerılerı dıkkaete almanınonerırım:)
Bursa'da olupta siğillerden tedavi gören hiçkimse yokmu arkadaşlarrrrr ikinci bir doktordan daha bilgi almak istiyorum önerebileceğiniz doktorlar var mııı???
Kimse yok mu ya herkes iyilesti mi ben fordys spot diye birsey gordum galiba bendekilr ondan galiba tam bilmiyorum ama sigil cikan arkadaslar sizdekilerin buyuklugu ne kadardi bide bu cogalir ve buyur mu bu sigil cogalma asamasi sigil ciktikyan sonra mi oluyor
Durumlar nasıl bayanlar hıc bırınızden ses soluk yok
slm canım....bende hala problemler var....görünürde siğil yok ama genital bölgemde sürekli bir yanma ve kaşıntı var...bu çok canımı sıkıyor...defalarca gittim....ilaçlar verildi ama hep aynı...vulva ve vajinadada problem yaratıyo bence...burada gurbet 67 diye bi bayan vardı...çok uzun süredir yazmıyo..onu çok merak ediyorum...aynı şeyleri oda yaşıyo...keşke onunla konuşabilsem..ben tip16 taşıyorum.en azgın tip...boğzaımdada problem var sürekli yanıyo ve kuruluk var...özellikle geceleri beni çok rahatsız ediyo....sürekli huzursuzum ve bu durum beni çok mutsuz ediyo....hayattan soğudum sanki...üniv. hast.gidicem ama o bölgeye nasıl biyopsi yapılıyo canım çok yanarmı acaba bilemiyorum....benim durumlar böyle canım...sen hangi tip taşıyosun??
runya var ya içimi kararttınher tip 16 taşıyan serviks kanseri olacak, gırtlak kanseri olacak diye birşey yok canım ben de evhamlıyım ve bu tip şeyleri okuduğumda daha panik oluyorum biraz relax canım...
neden canım...burada yaşadıklarımızı yazıyoruz.bende ne problem varsa onu yazdım...sen bu konularda bilinçli birisin diye sanıyodum.herkese yardımcı olmaya çalışıyosun...insanların yazdıklarını okuyosun.bana neden tepkili davrandın anlam veremedim.evt canım benim bu pis hastalık yüzünden rahmim alındı....nasıl relax olabilirimki...bu sitede bi çok insan yaşadığı olumsuz durumunu yazıyo...panik oluyosan sitede ne işin var....
çok pardon ben helinle yazıştığımı sanmışım....rumuzu dikkate almadan.....siz daha yenisiniz sanırım burada....gerçeklerden kaçamazsın canım...o zaman bu siteye bi daha girme...panik yapıcaksan....biz burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz...helin bu arada yazdıklarımdan seni tenziye ederim çok pardon caNIM
slm canım....bende hala problemler var....görünürde siğil yok ama genital bölgemde sürekli bir yanma ve kaşıntı var...bu çok canımı sıkıyor...defalarca gittim....ilaçlar verildi ama hep aynı...vulva ve vajinadada problem yaratıyo bence...burada gurbet 67 diye bi bayan vardı...çok uzun süredir yazmıyo..onu çok merak ediyorum...aynı şeyleri oda yaşıyo...keşke onunla konuşabilsem..ben tip16 taşıyorum.en azgın tip...boğzaımdada problem var sürekli yanıyo ve kuruluk var...özellikle geceleri beni çok rahatsız ediyo....sürekli huzursuzum ve bu durum beni çok mutsuz ediyo....hayattan soğudum sanki...üniv. hast.gidicem ama o bölgeye nasıl biyopsi yapılıyo canım çok yanarmı acaba bilemiyorum....benim durumlar böyle canım...sen hangi tip taşıyosun??
Eki Görüntüle 575991
Runya bak bu propolıs kg 1000tl 100 gr 100 tl aldım
Accıkta polen 15 tl oda 100 gr
Bıraz bole kıvamlı arı sutu
Bu probolıs. Tozu. Kanserın tum tıperınden koruyor
arasıtır pahalı ama ınan cok ıyı olucak.
Bunu balla karıstıryosun hepsını cam kabı folya kagıtla sarıyosun.
Isık gormemesı lazım
ıkı ayda tuketmelısın !!!!!!!!
Gunde 1 kez sabah aksam. Veya sabah ıkı kasık
Ve sadece tahta kasıkla yenmelı !!!!!!
Hucre yenılıme olarak mukemmel bı urun aktardan muhakkak teymın et!
Runyaaa bence senınkı psıkolojık olabılır cunku bendede Bole huzursuzluklar war kac sene gecmesıne ragmen ahmet marankı sırke ıle yıkayın dıyor o bolgeyı
Bıde sana tawsıyem muhakkak aktardan hazır macun al kullan!!!!!!cok faydasını gorceksın eger gorunurde sıgıl yoksa
Ezaneden batıconla o bolgeyı her gun sıl bır saat sonrada sırkeyle yıkmanı onerırım zaten batıcon bır sene yeter sana ası oldun mu pekı
evet ben daha yeniyim ve yaklaşık 10 gündür bu hastalığı taşıdığımı öğrendim . Çok üzüldüm yaşadıkların için geçmiş olsun, ama her ne olursa olsun istemeyorsan buraya girme bu siteyi okuma gibi bi yaklaşımı kabul etmiyorum
yok canım ya psikolojik değilk tam 1 senedir aynı....geçmiyo boğzımda genital bölgemde...ben sirkeyi sürekli yapıyorum....aşı vuruldum...o macunuda deniycem canım çok sağl
canım bu propolis ve poleni ankarada nerden alıyorsun? kızılayda acaba nerede daha taze ve orjinaldir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?