Kızlar benim testin geldiği merkezi aradım. Ben de sadece hpv dna pcr negatif diyo hangi tipler YOK DİYE yazmıyo dedim. Görüştüğüm yetkili de hpv dna pcr negatif demek siz de hpv virüsü yok demektir dedi. Olmayan birşeyin tipine de bakılmaz zaten dedi. Yani ben de hiç bir tipi yok öyle mi dedim evet siz hpv virüsü taşımıyorsunuz dolayısı ile hiç bir tipi yok sizde dedi.
Benim siğil çıkalı ve dondurulalı 3-4 ay oluyor bu arada demek vücut 3 ayda attı veya o siğil değildi doktor yanılır mı bilemicem tabi de neyse ne ama şu an vücudumda bu virüs yok neticede.şu an eşimde de siğil felan yok. Belki seneye yeniden yaptırırım.
Mrb arkadaslarımm ne zamandır makattta 3 aydır kasıntı var sıgıllll olmadını blıyorum ama artık dun bı baktım derı bole kurumus kasımaktan catlamıs hep bebek yagını surunu dunden berı kasınmıyor
Ya stresmıdır benı bu hale getıren ara ara ınce bı rahım agrısı grıyooo cıkıo o kadr bıde 3 aydır bu kasıntı amannnnn ufffff smaear aldırcam duzenlı bıdahakı gıttınmmmde kasıntıyı da solıcem bıde benım o bolgemmmmde sıgıl yoktuuuu emınımmm 2008de
Sızde kasıntı varmı yaaaaaa sankı psıkojık mı acabaaa nedır
Evet kızlar arkadaşın dediği gibi bu kadar basit bir şey işte bu hpv ben de ilk siğil çıkıp internette araştırma yaptığımda bunalıma girmiştim rahmim alınacak bebeğim olmayacak olsa bile normal doğum yapamayacağım ya bebeğime geçerse diye kendi kendimi yiyip bitirmiştim şimdi sonuç hpv negatiffffff kızlarr ben yine de kendime iyi bakıp bağışıklık güçlü tutmaya devam edeceğim inşallah bir de hamile kalabilirsem......
Bu hpv olayı kafamdan gittiğine göre artık bebek için tedaviye eğileceğim. 1 gün herkes hpv negatif sonucu alıcak buna emin olun moralinizi yüksek tutun
herkese merhaba. uzun zamandır girmedim buralara çünkü ruhumu sıkıyor bu konu. zamanında o kadar çok araştırma yapmıştım ki. dila carragenan ı sormuş mesela; cevabı var mıydı görmedim ama bildiğimi anlatayım... türkçesi kerajin diye geçiyor. yiyeceklerde kıvam artırıcı vb olarak kullanıyorlar, doğal bir ürün yani zararlı değil. virüsün bulaşmasını engellediğini okumuştum. ama nasıl engelliyor onda çok net değilim. kayganlaştırıcı gibi birşey olabilir sanırım.
nazarboncuğu hpv dna testinin negatif çıkması rahim ağzında hpvnin olmadığı anlamına geliyor. bu tamamen virüs gitti, siğil vs de çıkmayacak anlamına gelmiyor malesef. kendimden biliyorum. yani dikkati elden bırakma, düzenli kontrollerini sakın aksatma derim.
bu illetin iki yönü var. biri kozmetik ve sinir bozucu olan siğil. diğeri ise daha tehlikeli olan, daha kapsamlı ameliyatlara yol açan rahim ağzı hücre bozulmaları. ilk gruptansanız sıkıntınız ve çözümü belli. ikincide mutlaka jinekolojik onkoloji ihtisaslı birine danışmak lazım. gözden kaçmaması gereken başka bir husus da bazen bu iki durumun da bir arada olabileceği. yani hem siğil yapan, hem de hücre bozan türde virüslere yakalanmış olabilirsiniz. veya bende olduğu gibi siğil yapan tiptekine yakalanmışsınızdır ama hücre bozulması da yapmıştır. konuya soğukkanlı yaklaşmak lazım. paniklesek de, üzülsek, kendimizi de paralasak olacağına varıyor herşey, Allah nasıl yazdı ise o şekilde gerçekleşiyor.
bu merete yakalandığımı tespit etmemin üzerinden 2.5 yıl geçmiş. bende cin1 yaptı ilk çıkışında. dr müdahale etmedi buna, sadece siğilleri temizledi çünkü yaptırdığm tip testinde düşük riskli çıkmıştı. düşük riskli hpv nin yaptığı rahim ağzı hücresel bozulmanın gerileme ihtimali çok yüksek. bende de bu oldu. tabi iki kontrol arasında geçen 6 ay nasıl yaşadım Allah bilir. o zamanlarda araştırırken buraya da üye oldum. önce macun hazırlattım aktarda, bir süre onu kullandım. ağır geldi bıraktım sonra. immuneks i duyardım, önceden de kullanmıştım. eczanede onu ararken immuzinc i buldum. propolis, çinko, vs vs içinde olduğunu görünce hemen aldım. 2 kutu kullandım, yanında çörekotuna başladım. beslenmemi yeşillik ağırlıklı hale getirdim. sonuçta 4-5 kilo aldım, ama yıllık hpv dna kontrollerimde ve 6 aylık smir kontrollerimde bir daha görülmedi bu virüs. siğil de çıkmadı. 2 ay kadar öncesine kadar. etbeni gibi birşey çıktı kasığımda, tam da bir kıl kökünde. hemen dr a gittim. smir temiz çıktı, o çıkan şeyi de yaktırdım. dr net birşey demedi. tedaviden sonra tekrar birşey çıkmadı. yine de bana garip geldi. 2 yılın üzerinde zaman geçtikten sonra niye çıksın ki? herhangi bir ilişki vs de yok yeni bir virüs olsun. et beni hakkında bilgisi olan var mı?
Hel_in kaşıntı bende de var ama dediğim gibi bende hiç bir şey yaşamadan önce 4 5 yıl önce de vardı. muhtemelen çıkan kıllardan kaynaklanıyodr. bırde ınsan psikolojısı çok hassas. sürkli düşünüyosan psikolojık olarakta kaşınabılır. aklından çıkarr kaşıntıyı kafanı akma orana geçer canım. ama baktın çok rahatsz edıyo dr una sor için rahatlasın. bu arada bendekı siğile benzeyen lezyonlar 3 aydır çoğalmadı yoksa tehlıkelı bi tip mi bendekı ya ????
senin için çok sevindim canım
peki ilk siğilin ne zaman çıkmıştı? çok muydu? Ne zamandır siğil çıkmıyor?
Ve smear aldırmayı sakın ihmal etme, ilk bir yıl 3 ayda bir smear aldır bence....
Evet kızlar arkadaşın dediği gibi bu kadar basit bir şey işte bu hpv ben de ilk siğil çıkıp internette araştırma yaptığımda bunalıma girmiştim rahmim alınacak bebeğim olmayacak olsa bile normal doğum yapamayacağım ya bebeğime geçerse diye kendi kendimi yiyip bitirmiştim şimdi sonuç hpv negatiffffff kızlarr ben yine de kendime iyi bakıp bağışıklık güçlü tutmaya devam edeceğim inşallah bir de hamile kalabilirsem......
Bu hpv olayı kafamdan gittiğine göre artık bebek için tedaviye eğileceğim. 1 gün herkes hpv negatif sonucu alıcak buna emin olun moralinizi yüksek tutun
Bebek yag surdugumden yada kerem surdugumde kasınmıyor orası makat bole kuruyorrr catlar ya el oyle bebek yag surunceeeee kasıntı kalmıyor arkadassssss
Kızlar benim testin geldiği merkezi aradım. Ben de sadece hpv dna pcr negatif diyo hangi tipler YOK DİYE yazmıyo dedim. Görüştüğüm yetkili de hpv dna pcr negatif demek siz de hpv virüsü yok demektir dedi. Olmayan birşeyin tipine de bakılmaz zaten dedi. Yani ben de hiç bir tipi yok öyle mi dedim evet siz hpv virüsü taşımıyorsunuz dolayısı ile hiç bir tipi yok sizde dedi.
Benim siğil çıkalı ve dondurulalı 3-4 ay oluyor bu arada demek vücut 3 ayda attı veya o siğil değildi doktor yanılır mı bilemicem tabi de neyse ne ama şu an vücudumda bu virüs yok neticede.şu an eşimde de siğil felan yok. Belki seneye yeniden yaptırırım.
peki sen tipleme yaptırmış mıydın canım ? Tip kaçtı ?
Bu sabah hastaneye gittim (ilk defa gittiğim) doktor Kemal bey'e durumu anlattım "Bana siğil gibi görünüyor ama bakıcaz" dedi.Daha sonra yanındaki doktordan bozma 2hatundan birisi beni muayane odasına götürdü.Üstümü çıkarırken 1500 tane laf anlattı.Oturdum koltuğa doktor ve o hatun baktılar,doktor direk siğil dedi hiçbir şey döküp sürmeden.Bende şimdi ne olucak dedim adam "Artık siğil yakma operasyonunu biz yapamıyoruz,cildiyeye yönlendiricez" dedi,benlerimi sordum "Onlarda birşey yok,vücudun heryerinde sonradan çıkabilir rengi kırmızımsı gibi olmadıktan sonra sorun yok" dedi.Adam çıktı ben üstümü giyinirken hatun "Partnerinden kapmış olabilirsin,wcden olabilir,havuzdan,ağda salonlarından olabilir.Uçuk virüsü gibi bu senin vücuduna girmiş artık ne yaparsan yap vücudunda kalıcak.Yaktırdıktan sonra tekrar çıkar mı çıkmaz mı bilinmez"gibi son derece 'moral verici' şeyler söyledi sağolsun ! Ordan direk yan tarafa cildiyeye gittim oda "Hayır bunlar siğil değil ben bunları siğil olarak görmüyorum,ama bu benleri aldırman lazım.Avuç içi,ayak altı ve vajina bölgesinde çıkan benler şuan olmasada ilerde sorun teşkil edebilir" dedi.Nasıl alıcaksınız dediğimde "Benim ilgileniceğim birşey değil jinakolog alıcak" dedi.Herkes topu birbirine attı nasıl sinir oldum anlatamam kızlar Ona buna aç,sonra "Ben bilmem/anlamadım ona git" gibi tavır Daha sonra devlet hastanesinde başka bi jinekoloğa gittim,oda sürekli orda burda dolandı saat 14:30 oldu hala hasta kabulüne başlamadı en sonunda sinir oldum çıktım gittim.Şimdi benlerim mi sorun teşkil ediyor,yoksa bende siğil var mı yok mu hiçbirşey anlamadım.Benlerimde kafama takıldı zaten
Bu sabah hastaneye gittim (ilk defa gittiğim) doktor Kemal bey'e durumu anlattım "Bana siğil gibi görünüyor ama bakıcaz" dedi.Daha sonra yanındaki doktordan bozma 2hatundan birisi beni muayane odasına götürdü.Üstümü çıkarırken 1500 tane laf anlattı.Oturdum koltuğa doktor ve o hatun baktılar,doktor direk siğil dedi hiçbir şey döküp sürmeden.Bende şimdi ne olucak dedim adam "Artık siğil yakma operasyonunu biz yapamıyoruz,cildiyeye yönlendiricez" dedi,benlerimi sordum "Onlarda birşey yok,vücudun heryerinde sonradan çıkabilir rengi kırmızımsı gibi olmadıktan sonra sorun yok" dedi.Adam çıktı ben üstümü giyinirken hatun "Partnerinden kapmış olabilirsin,wcden olabilir,havuzdan,ağda salonlarından olabilir.Uçuk virüsü gibi bu senin vücuduna girmiş artık ne yaparsan yap vücudunda kalıcak.Yaktırdıktan sonra tekrar çıkar mı çıkmaz mı bilinmez"gibi son derece 'moral verici' şeyler söyledi sağolsun ! Ordan direk yan tarafa cildiyeye gittim oda "Hayır bunlar siğil değil ben bunları siğil olarak görmüyorum,ama bu benleri aldırman lazım.Avuç içi,ayak altı ve vajina bölgesinde çıkan benler şuan olmasada ilerde sorun teşkil edebilir" dedi.Nasıl alıcaksınız dediğimde "Benim ilgileniceğim birşey değil jinakolog alıcak" dedi.Herkes topu birbirine attı nasıl sinir oldum anlatamam kızlar Ona buna aç,sonra "Ben bilmem/anlamadım ona git" gibi tavır Daha sonra devlet hastanesinde başka bi jinekoloğa gittim,oda sürekli orda burda dolandı saat 14:30 oldu hala hasta kabulüne başlamadı en sonunda sinir oldum çıktım gittim.Şimdi benlerim mi sorun teşkil ediyor,yoksa bende siğil var mı yok mu hiçbirşey anlamadım.Benlerimde kafama takıldı zaten
ya arkadaşlar merk ettiğim bir şey var. siğillerin sayıca çok az olması ya da dağılmaması demek tehlikeli bi tip olduğu anlamına mı geliyor ?
Evet çok haklısınız,bi bakarak hemen siğil yada değil diyolar.Ki keşke morali bozmak için kurdukları cümle kadar siğiller içinde yorum yapsalar.Bendekiler çok ufak hani uçlu kalem olur ya onun ucu kadar bembeyaz hepsi elimle ellediğimde pütürtüyü hissedebiliyorum.Hepsi çok çok küçük olduğundan saymadım ama serçe parmağımın tırnağı kadar bile değiller şuan toplam olarak.Bazen diyorum et beni şeklinde ve et renginde olmadığı için değildir belki diye ama siğilden başka bişey olma ihtimalide yok (Cidiyeye çıktığımda doktor bunları deri kendisi yapıyor cart curt falan dedi ama tatmin olmadım çünkü 2aydan beri varlar)canım hiç şaşırmadım çünkü bu işi layıkıyla yapan dr sayısı çok azzz denk gelen çok şanslı cidden. sen başka bı dr a daha git bana kalırsa. yanı ıhmal etme.. bır de genital organdakı siğil ya da et benı her neyse sayıca kaç tane ?? renklerı nasıl söyler mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?