Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Doktorum bende tıp altı oldu ıcın onemlı olan cervalıx ol dedı
Cervalıx 16 18
Gardesıl 6 11 16 18
Den koruyor
Su durumda baslangıcı kaptınsa mantıklı olan zaten cervalıx olmandır kaanatındeyım
Gardesılı benım doktorum hıc bulasmayan bırıne onerıyor

Ben asıya ınnandım ıkı kere koter hemen sonrası bı suru sıgıl vardı englleıyor arkadas Asının guvenırlılıgıne ınanıorum ımkanınız varsa ası olun
2008 de bıde ası su zamanın parası 1000 tl mal oluyodu 3 doz
Sımdı tek dozu 120 tl fılan 3 doz360 tl bedava :)

Bol bol su ıc tuvaletını sonuna kadar yap ıdrar yollarından bıde enfeksıyon kapmaaaaa ıdrar tutmak cok kotu bırsey!!!!!
Aldarayı ıkı gunde bır sur
Psıkolojık ıdrara cıkıyorsun o kesın
Kıst bendede var bunun ıcın sogan suyu tuket cok ıse yarıyor!!!!!!!!!!

geçmiş olsun canım çok sevindim, peki tekrar siğil çıktı mı ? Ve hpv dna testini smearde alınan örnekten mi yaptırdın ?

tekrar siğil çıkmadı canım çok şükür. Bende de eşimde de yok. Hpv dna ayrıca yaptırdım canım. Onu da smear alır gibi alıyorlar aynen ama farklı bakılıyor heralde bilmiyorum. Normal smear de hpv olup olmadığı çıkmaz çünkü hpv dna yaptırman lazım.

hoşgeldin canım.bende bu kızlar teket teker nereye kayboluyor diyorum ya.arada bi gelip hal hatır sorsanız yeterli yani.canım söyleyen oldumu bilmiyorum diğer yorumlara bakmadım direk seni görünce yazdım suspus arkadaşımız var 10 ayda negatif sonuç alan.

tatlım hep burdayım aslında. online olmasam da hergün mutlaka gün içinde takip ediyorum forumu. bundan sonra online olup slm veririm :) hepiniz iyisinizdir umarım. ben ilk kriyomu 1 aralıkta yaptırmıştım, ondan 3 hafta sonra bi kontrol kriyosu oldu, geçen hafta ise ısrarla geçmeyen sadece tek 1 siğilimi başka bi uzmana ( jinekolog değil bayan bi dermatoloğa gittim bu sefer) dondurttum henüz düşüp düşmediğini bilmiyorum ısrarla bakmıyorum orama :)) günlük vitaminimi alıyorum, meyvemi yiyorum olumlu düşünüyorum inşallah atlatıcaz hepimiz bu süreci... bu konu ilk açıldığında ya da bi kaç yıl önceki yorumlarda yazan kişilerden eser yok şimdi :)) eminim ki siğilleri geçmese hala burda dert yanıyor olurlardı... yanlış anlaşılmasın belki onlar da haklı olarak bu konudan kurtulmak istiyorlardır.... demem o ki bugünler de gelip geçecek... ben bu sayede burda çok tatlı insanlarla tanıştım, birçok şey öğrendim :) gülümseyin bu yaşadıklarımız sadece bi şaka :)))

iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma.hiç dert etmeden o bölgeyle hiç ilgilenmeden yaşıyorum.doktorum temizlendiğimi söyledi bakalım hayırlısı artık.tek isteğim bir yılda negatif olmak şimdilik.çok haklısın aynı şeyi bende düşündüm daha önce konu açılalı kaç sene olmuş kaçtane insan bu hastalığa yakalanmış eğer iyileşmemiş olsalar bi kaçı burda olurdu en azından.bence iyileştiler ve unuttular hastalıklarını.inşallah bigün bizde öyle oluruz ama ben burayı tamamen terketmeyeceğim arada sırada da olsa gelip bu hastalıkla yeni tanışan kişilere moral vermeyi sürdüreceğim.ben burdan çok şey öğrendim çok moral buldum.çok iyi insanlar tanıdım.

cok iyi bi tespit olmuş..söyle bakıyorumda artık yazan 5-6 kişi kalmış..3-4 tanesi hastalıgı yeni kapmış kişiler.demekki sigilden kuruluyorlarki yoklar burda.bu konudan uzaklasmakta unutturuyodur tabiki..umarım bizimkide gecerde daha neşeli konularda bulusur konusuruz..

belki :) çok hanım hanımcık mazbut bir insana benziyordu. parmağında yüzük vardı muhtemelen yeni evli ve eşinden bulaşmış belliki... ahh bu erkekler ahh bu hastalık var ya beni hem feminist yaptı hem frijit

ilahi güldürdün beni ya .kız bu kk toptan beni feminist yaptı korkuyorum kendimden artık özellikle bir derdim var bölümü :) bana eşimden bulaşmadığı halde okuyunca sinirleniyorum.

adamların hepsini komple koter yaptıralım bulaşma ihtimalide kalmaz belki ne dersiniz :):):)

Merhaba arkadaşlar; sayfaların hepsini okuyamadım ama HPV ile ilgili internette okumadığım şey kalmadı. Erkek arkadaşım HPV kapmış ama şuan doktor iyi durumda olduğunu söylüyor, minik birkaç siğili varmış onları yaktırdı daha büyük şeylerle karşılaşmadı. Biz evlenmeye karar verdik, ben aşı olcam diye konuşuyoruz. Siz neler düşünüyorsunuz? Ne öneriyorsunuz? Bu aşı %100 koruyor mu? Ben risk altında olacak mıyım? Annem durumdan oldukça rahatsız, karşı çıkıyor.
Bunu bilerek sevdiğin biriyle evlenmek doğru mu sizce?

selam okuyuncaa aklıma incir reçeli geldi benım bildigim geçmiyor tamamen 5 yıl sonrada ortaya çıkabılr o hastalık 10 yıl sonrada ama çözümü yok bıldıgım kadarıyla eliza testi yaptırdınızmı ben tam anlayamadımya hiv virüsümü bulaşmış?

bu arada hivse geçiyo siğil dimi ? tedavisi var diye biliyorum

canım bu durum evlenmenize mani bi durum deilki.bende hpv var eşimde yok bu durumda boşanmamızmı gerekiyor.tabiki hayır.bu geçici bi hastalık ve burda kaç kişinin erkek arkadaşında var.bi seneye kalmaz vücuttan atılıyo.sana gelince bu hastalığı illa erkek arkadaşından deilde başka yerdende kapabilirsin.burdaki kaç arkadaş ağda salonu tuvalet veya havuzdan kaptı.aynı benim gibi.aşı olman her anlamda iyi.çünki bu hastalık giderek yaygın hale geliyor.annenede durumdan rahatsız olacak bişey olmadığını bi seneye kalmaz temizlendiğini anlatabilirsin.içi rahat olsun onunda sonuçta bu aıds deilki.daha önce bu erkek arkadaşınla hiçbişey yaşamadınsa gardasil olmalısın.her türüne karşı koruyor bu aşı canım.üç dozda vurulduğun için ona göre evlilik tarihine orantılı ayarlarsın.

Son düzenleme:

hıvle hpv arasında nasıl bi bağlantı kurdunuz anlayamadım.ikisi çok başka şeyler ve incir reçeli filmindeki hastalık hıv yani aids.bu hastalıkta eliza testiyle ortaya çıkmıyor.erkeklerde tam gelişmiş bi test yok ama kadınlarda pap smear dan bakılıyor.hpv sadece bulaşıcı ama tedavisi olan bi hastalık.siil yapıyor.vücudun bağışıklık gücüde bunu temizliyor.

Ebruli teşekkür ederim cevabın için. Aydınlanmaya gerçekten ihtiyacım vardı, internette kadın için ölümcül gibi anlatılmış şeyler okudum, türlü türlü resimler gördüm. Doğal olarak erkek arkadaşım için endişelenirken kendimi düşünmeye başladım. Ben şimdi onun yanındayım, ama bana bulaşırsa o benim yanımda olacak mı gibi düşünmeye başladım.
Ama aşı tam koruma sağlıyorsa ve bu kesinlikle vücuttan atılıyorsa benim için sorun yok. Allah sana da en kısa zamanda şifanı versin canım. Beni biraz daha bilgilendirirsen sevinirim bu konuda. Eşine geçmemesi için önlem alıyor musunuz, o da aşı oldu mu vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…