bende demir eksikliği vardı,onun için alıyorum iyi geliyo.apikobal (b1,b12,b6)bunu da içiyorum.işte böyle..bir de aşı vurulmayı düşünüyorum ama hangisini vurulayım.bilmiyorum.geçmiş sayfalarda vardır belki ama okuyamadım cnm.var mı bilgin.gardasil mi,cervalx mi???sen ne yapıcan?hangisini vurulucazzz??
arkadaşlar hatırlarsanız egeden ultrason ve kan tahlili istemişlerdi.siğil olayında da özel bi yere gittim doktor baktı vajine girişinde sirkeyle yaktığın yerde küçük parça kalmış dedi aldara verdi onu kullanıyom geçince bırak dedi yalnız aldarayı sürünce psikolojik olarak mı bilmiyom tuvaletim geliyotutuyom zorla kendimi neyse bakalım geçicek inşallah bide vajinal akıntı için sef kullanıyorum sebamedin temizleme losyonunu kullanıyorum.bgn ultrasona girdim uterur rahim normal çıktı.yalnız şöyle yazıyo :uterus : normal sol over : normal sağ over : polikistik. sağ yumurtalığımda küçük kistlr varmışş bilmiyodum aslında adet düzensizliğim falan da yok anlamadım bu kötü bişey mi bilen cevap versin
geçmiş olsun canım çok sevindim, peki tekrar siğil çıktı mı ? Ve hpv dna testini smearde alınan örnekten mi yaptırdın ?
slm arkadaşlar uzun süredir yazmıyorum, artık bu konuyu kafamdan tamamen silip atmak istiyorum, o kadar çok bu foruma takıldım, yazılanları okudum, ki bilgisayarımda sık kullanılanlara ekli :) yine de gayri ihtiyari yazılanları okumaktan alıkoyamıyorum kendimi....
bişey sorcam okuduğum makalelerde, özel hastanelerin safalarında, hatta bazı profların sitelerinde bile hpvnin bağışıklık sisteminin vucuttan 8 ayda bile silinebeceğini okudum. bunun örneğini aramızda yaşayan var mı? mesela eskiden siğilleri çıkıp, tiplerini öğrenip daha sonra HPV DNA testinden negatip sonucunu alan var mı ?
hoşgeldin canım.bende bu kızlar teket teker nereye kayboluyor diyorum ya.arada bi gelip hal hatır sorsanız yeterli yani.canım söyleyen oldumu bilmiyorum diğer yorumlara bakmadım direk seni görünce yazdım suspus arkadaşımız var 10 ayda negatif sonuç alan.
tatlım hep burdayım aslında. online olmasam da hergün mutlaka gün içinde takip ediyorum forumu. bundan sonra online olup slm veririm :) hepiniz iyisinizdir umarım. ben ilk kriyomu 1 aralıkta yaptırmıştım, ondan 3 hafta sonra bi kontrol kriyosu oldu, geçen hafta ise ısrarla geçmeyen sadece tek 1 siğilimi başka bi uzmana ( jinekolog değil bayan bi dermatoloğa gittim bu sefer) dondurttum henüz düşüp düşmediğini bilmiyorum ısrarla bakmıyorum orama :)) günlük vitaminimi alıyorum, meyvemi yiyorum olumlu düşünüyorum inşallah atlatıcaz hepimiz bu süreci... bu konu ilk açıldığında ya da bi kaç yıl önceki yorumlarda yazan kişilerden eser yok şimdi :)) eminim ki siğilleri geçmese hala burda dert yanıyor olurlardı... yanlış anlaşılmasın belki onlar da haklı olarak bu konudan kurtulmak istiyorlardır.... demem o ki bugünler de gelip geçecek... ben bu sayede burda çok tatlı insanlarla tanıştım, birçok şey öğrendim :) gülümseyin bu yaşadıklarımız sadece bi şaka :)))
iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma.hiç dert etmeden o bölgeyle hiç ilgilenmeden yaşıyorum.doktorum temizlendiğimi söyledi bakalım hayırlısı artık.tek isteğim bir yılda negatif olmak şimdilik.çok haklısın aynı şeyi bende düşündüm daha önce konu açılalı kaç sene olmuş kaçtane insan bu hastalığa yakalanmış eğer iyileşmemiş olsalar bi kaçı burda olurdu en azından.bence iyileştiler ve unuttular hastalıklarını.inşallah bigün bizde öyle oluruz ama ben burayı tamamen terketmeyeceğim arada sırada da olsa gelip bu hastalıkla yeni tanışan kişilere moral vermeyi sürdüreceğim.ben burdan çok şey öğrendim çok moral buldum.çok iyi insanlar tanıdım.[/QUO
iyi olmana çok sevindim , negatifi biz de alıcaz bigün er ya da geç... geçen hafta dermatoloğa gittimde (ankarada büyük bi özel hastaneye gittim) kasada sekreter kız bir hastanın işlemlerinin fiyatını hesaplıyordu işte söylüyor muayeneniz şu kadar koteriniz şu kadar, tuttu vs diye. birden gözlerim parladı ve o bayana şöyle bir baktım... o benim kader arkadaşımdı.... nasıl bi yakınlık hissettim anlatamam sanki sizlerden biri belki diye düşündüm... utanmasam slm verip konuşacaktım :)
tatlım hep burdayım aslında. online olmasam da hergün mutlaka gün içinde takip ediyorum forumu. bundan sonra online olup slm veririm :) hepiniz iyisinizdir umarım. ben ilk kriyomu 1 aralıkta yaptırmıştım, ondan 3 hafta sonra bi kontrol kriyosu oldu, geçen hafta ise ısrarla geçmeyen sadece tek 1 siğilimi başka bi uzmana ( jinekolog değil bayan bi dermatoloğa gittim bu sefer) dondurttum henüz düşüp düşmediğini bilmiyorum ısrarla bakmıyorum orama :)) günlük vitaminimi alıyorum, meyvemi yiyorum olumlu düşünüyorum inşallah atlatıcaz hepimiz bu süreci... bu konu ilk açıldığında ya da bi kaç yıl önceki yorumlarda yazan kişilerden eser yok şimdi :)) eminim ki siğilleri geçmese hala burda dert yanıyor olurlardı... yanlış anlaşılmasın belki onlar da haklı olarak bu konudan kurtulmak istiyorlardır.... demem o ki bugünler de gelip geçecek... ben bu sayede burda çok tatlı insanlarla tanıştım, birçok şey öğrendim :) gülümseyin bu yaşadıklarımız sadece bi şaka :)))
iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma.hiç dert etmeden o bölgeyle hiç ilgilenmeden yaşıyorum.doktorum temizlendiğimi söyledi bakalım hayırlısı artık.tek isteğim bir yılda negatif olmak şimdilik.çok haklısın aynı şeyi bende düşündüm daha önce konu açılalı kaç sene olmuş kaçtane insan bu hastalığa yakalanmış eğer iyileşmemiş olsalar bi kaçı burda olurdu en azından.bence iyileştiler ve unuttular hastalıklarını.inşallah bigün bizde öyle oluruz ama ben burayı tamamen terketmeyeceğim arada sırada da olsa gelip bu hastalıkla yeni tanışan kişilere moral vermeyi sürdüreceğim.ben burdan çok şey öğrendim çok moral buldum.çok iyi insanlar tanıdım.[/QUO
iyi olmana çok sevindim , negatifi biz de alıcaz bigün er ya da geç... geçen hafta dermatoloğa gittimde (ankarada büyük bi özel hastaneye gittim) kasada sekreter kız bir hastanın işlemlerinin fiyatını hesaplıyordu işte söylüyor muayeneniz şu kadar koteriniz şu kadar, tuttu vs diye. birden gözlerim parladı ve o bayana şöyle bir baktım... o benim kader arkadaşımdı.... nasıl bi yakınlık hissettim anlatamam sanki sizlerden biri belki diye düşündüm... utanmasam slm verip konuşacaktım :)
konuşsaydın ya kız belki oda bizim kk dendir
belki :) çok hanım hanımcık mazbut bir insana benziyordu. parmağında yüzük vardı muhtemelen yeni evli ve eşinden bulaşmış belliki... ahh bu erkekler ahh bu hastalık var ya beni hem feminist yaptı hem frijit
belki :) çok hanım hanımcık mazbut bir insana benziyordu. parmağında yüzük vardı muhtemelen yeni evli ve eşinden bulaşmış belliki... ahh bu erkekler ahh bu hastalık var ya beni hem feminist yaptı hem frijit
adamların hepsini komple koter yaptıralım bulaşma ihtimalide kalmaz belki ne dersiniz :):):)
selam okuyuncaa aklıma incir reçeli geldi benım bildigim geçmiyor tamamen 5 yıl sonrada ortaya çıkabılr o hastalık 10 yıl sonrada ama çözümü yok bıldıgım kadarıyla eliza testi yaptırdınızmı ben tam anlayamadımya hiv virüsümü bulaşmış?
Merhaba arkadaşlar; sayfaların hepsini okuyamadım ama HPV ile ilgili internette okumadığım şey kalmadı. Erkek arkadaşım HPV kapmış ama şuan doktor iyi durumda olduğunu söylüyor, minik birkaç siğili varmış onları yaktırdı daha büyük şeylerle karşılaşmadı. Biz evlenmeye karar verdik, ben aşı olcam diye konuşuyoruz. Siz neler düşünüyorsunuz? Ne öneriyorsunuz? Bu aşı %100 koruyor mu? Ben risk altında olacak mıyım? Annem durumdan oldukça rahatsız, karşı çıkıyor.
Bunu bilerek sevdiğin biriyle evlenmek doğru mu sizce?
selam okuyuncaa aklıma incir reçeli geldi benım bildigim geçmiyor tamamen 5 yıl sonrada ortaya çıkabılr o hastalık 10 yıl sonrada ama çözümü yok bıldıgım kadarıyla eliza testi yaptırdınızmı ben tam anlayamadımya hiv virüsümü bulaşmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?